BVC

2010-02-26 22:42:17 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Besöket på BVC gick jätte bra, det första William gjorde var att sätta sig och måla. Sen vägde vi honom, 14,5 kg. Han har fläskat på sig bra, även om de inte syns på han. och 98 cm lång, jag trodde faktiskt att han skulle vara lite längre. Men han låg ändå över kurvan på längden. Sen pratade vi en del om hans tal, och hon hade verkligen ingenting att invända. Hon tyckte William hade ett bra ordförråd, och han va väldigt tydlig i talet för att bara vara 2,5 år. Det är sånt man som förälder är lycklig av att höra, då vet jag att vi gör ett bra jobb med honom. :)

Sen blev det en fika på stan med Kristina och barnen. Kikade i lite affärer och köpte mig en tröja och ett par legs. Sen åkte vi hem till Kristina och lagade mat, och sen färgade hennes hår, som inte blev så lyckat, så hon slängde i en brun färg sen. Bättre o slinga håret ljusare, sliter inte lika mycket på håret heller. När vi åkte hem hade jag en väldigt trött och sur son, så det tog inte många minuter för han att somna när vi väl kom hem.

Min älskade sambo och blivande man kom hem med pizza :) Smaskens! Och imorn blir de lite äventyr med Sara & Toni. Vi ska åka till Götet och gå på Bio. Det blir Avatar i 3D. Det är sista helgen dom visar den nu, så då får man änna passa på. Det ska bli riktigt kul, och sen blir det sova för Jörgen för han ska jobba natten.. Kul liv, eller inte. Men det ger ju pengisar! Och det gillar vi ;D Hihi.



Kommentarer
Postat av: Kajsa

Shit gumman jag förstår verkligen din lycka efter att ha försökt så länge!!!! Superstort grattis till er!!

2010-03-01 @ 08:36:30
URL: http://kajsahjelm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback