Fika Dags

2010-02-17 09:36:03 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag blev det tiiiiidig uppstigning.. Vid 06.30 enbart för att Jörgen kom hem då, annars hade jag med all säkerhet fått sova till 8. William vaknar alltid när han hör Jörgen komma. Inatt vid 2 kom William in till mig, så inatt har han fått sova med sin mammsis! Han är så himla rolig inatt när han kom in så fråga han mig "Mammaaaaaa.. Vet du? .. att jag heter William Vikström" Hahaha..

Så morgonen har vi spenderat tillsammans i soffan tittandes på Bolibompa. Vid 9 var det dags för dagislämning, och William slapp vara ute, då blev han glad =) Ist fick han sitta inne och pussla :) Idag blir det fika med Björn (Williams fadder) om en liten stund .. Sen måste jag plugga, plugga, plugga !! Jag har prov i Psykologin imorn. Jag har inte pluggat ett skvatt till det provet, så mycket annat som kommit emellan, men idag är jag så illa tvungen, så det blir plugg tills jag hämtat William, och plugg efter att han lagt sig ikväll.

Nu ska jag strax väcka Jörgen, så han hinner upp oså innan han ska iväg med grabbsen i Date

Kommentarer
Postat av: Lisa, Love och Moas mamma

Snygg design! :)

Vist är dom söta men jag vet inte om jag tycker dom är så lika..hehe.. Kanske på det kortet man ser lite likhet..aja..hehe

Inget på ungaföräldrar men vi har varit på syskon öppet på onsdagar i 2 veckor nu. Kul kul! :) Skulle vara kul om ni kom dit oxå!

2010-02-17 @ 20:29:58
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback