Sovdags kanske

2010-02-03 00:22:00 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Klockan tickarpå som bara den ..
Och alltid på kvällarna, varför ska jag alltid sitta uppe så himla sent för?! Alltid fastnar jag framför nåt. Idag har jag inte fått mycket vettigt gjort, Men har iaf hunnit med att diska lite, även dammsuga lägenheten och lite sånt nödvändigt ont. Gud va jag längtar tills vi flyttar och vi får en diskmaskin! Jag är redigt trött på att diska nu. Så det ska bli jävligt gött att slippa de sen. =)

Efter att jag hämtat William från dagis, gick vi till affären en snabbis, handlade lite grejjer så han och jag kunde äta Tacos mumsigt värre. Han proppa i sig som bara den, men det är bara bra att han äter, då blir jag glad! Sen kikade vi på film tillsammans innan han gick o la sig vid 19.30. Och vad har jag gjort sen då?

Jo pratat i telefon, tittat på film; Edward Scissorhands . Såååå bra film! Johnny Depp är ju i särklass den bästa skådisen! Och Tim Burton är en av världens bästa regissörer! Lätt att jag ska gå o se Alice i underlandet sen när den kommer på Bio. Har även sysselsatt mig med att vika lite tvätt och kolla igenom lite bloggar. Fastnade i Tony Olssons blogg. Ni vet han som var en av dom som begick dom här polismorden 1999. Intressant att läsa faktiskt.

Nej sova lite kanske, snöar som bara faaan också, det får nog bli pulka till dagis imorn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback