Taco Kväll ..

2010-02-18 10:38:56 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Sovit gott inatt, fick inget besök av William inatt.. Istället hade jag en hårig hund som låg breve. Han är allt go min lilla Rocky :) Får nog säga att han blivit bättre med medicinen, men istället för att dra in nu, så nyser han som bara den istället. Men det är ju två doser till han ska ha innan det är slut på det roliga. Men skönt att det hjälper iaf.

Jörgen kom hem vid 9 imorse med en liten present till William. Date senaste skiva! Han blev överlycklig och skulle lyssna på den med en gång! Så ni kan ju gissa vad vi har gjort hela morgonen? Eller ja William iaf. Jag däremot har babblat med Sara, precis som vanligt :) Känns så skönt att ha henne, en man verkligen kan prata om allt med! :) Tack för att du finns <3

Idag finns det planer på att åka till Lilla Edet o kika på ringarna en gång till, så får vi se vilken vi bestämmer oss för. Isf lägger vi nog en beställning. Ska även till Kommunen och lämna in vigselpappret, och hindersprövningen. Sen måste vi åka och handla.. För idag kommer Sara, Toni & Nicolina och ska äta Tacos med oss! Jätte mysigt, och William längtar efter Nicolina! :)

Nej, nu ska jag diska ..
XOXO


Kommentarer
Postat av: Melinda

Mys :)

2010-02-18 @ 12:25:03
URL: http://melindaskamp.blogg.se/
Postat av: Emma

Jaa klart man sparar, men det var nog liite tidigt att gå med i en sådan klubb, får nog vänta tills han är 2,5-3år iaf. men men. :)

Fin blogg designen blev.

2010-02-18 @ 12:34:01
URL: http://emmaevelinah.blogg.se/
Postat av: Lisa, Love och Moas mamma

Nej det är allt för alla. Men det heter väl så för att det är från 0 år och uppåt. Tror ni att ni har tid att komma nästa onsdag?

2010-02-18 @ 14:52:22
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback