Roadtrip

2010-06-29 08:28:43 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Här vare glest med uppdatering!
Men ja.. igår gjorde vi inte många knop här hemma.. Var en sväng och handlade på eftermiddagen. Och sen gjorde vi Tacos till middag, passade på att sitta ute på balkongen och äta, och ha det gött. Sen åkte jag med Sara & Toni en sväng till Botered för ett kvällsdopp, det var super skönt i vattnet och dessutom mitt första dopp för i år :)

Idag ska vi åka på en liten Roadtrip, först till Borås, till pappas grav för att fixa iordning. Sen en sväng till mamma. Vidare till Göteborg till min bror, och sen till Saras syster. Och sen till Saras pappas grav, och sen hemåt igen =) Så vi har hela dagen planerad =) Självklart ska barnen med, så pappsen får vila sig lite innan han börjar jobba imorn igen ! :)

Det kommer nog bli jätte bra tror jag! =)
Nej nu får jag fixa iordning det vi ska ha med oss, så vi kommer iväg.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej. Jag har en undran och hoppas du kan svara så gott du kan. Vad är det ni köpt till William Innan han tittade ut? Vi funderar nämligen också på att skaffa barn men jag vet inte om ekonomin tillåter det därför undrar jag om inte du kan skriva vad ni köpt och pris på det. Tack på förhand. //Lisa

2010-06-29 @ 08:47:19
Postat av: Sarah

Vad fin din nya design blev =)

2010-06-29 @ 09:07:59
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback