Studentbalen

2010-06-02 23:25:56 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag har vi varit uppe på vinden och rensat en massa.. Blev 10 papperskassar med gamla kläder som skall hivas. Och sen gick jag igenom en låda med massa bebiskläder, åååååh va yttepyttesmå dom små kläderna var. Har William verkligen varit så liten? Det är svårt att tro när man tittar på han idag. Mammas lille bebis!

Sen åkte jag & Sara och lämnade William hos farmor. Där skulle han vara och leka så jag kunde fota Angelica. Men vi åkte in några timmar innan, tog en lunch på Skräckland. Kycklingsallad med vitlöksdressing till, mycket smarrig. Den äter jag gärna fler gånger =) Sen gick vi runt och kikade, och in till stan för en glass innan jag skulle möta upp Angelica och hennes studentkompisar :) Blev ett par bilder. Hoppas du blir nöjd. Jag är ju ingen proffsfotograf, verkligen inte. Men ja, får hoppas nån faller i smaken =) Hihi.

Imorn ska William till dagis ett par timmar, Han ska vara där reda kl 7 =/ *gäsp* Men jag ska ta bussen strax därefter till skolan, för betygsamtal i Psykologikursen. Hoppas på ett G! Sen vette tusan vad vi ska hitta på resten av dagen, men nåt finns de väl alltid att hitta på =D hihi. Nu har även Jörgen börjat jobba igen, ytterligare en tråkig vecka framför oss. Bläääääää! Men men..

Nej nu är det dags för sängen!

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh, glass som är så gott. :P

2010-06-03 @ 12:42:44
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Martina

gud va härliga bilder de blev:D gillar den längst ner med alla färger på klännigarna mor vattnets bakgrund du är duktig du:)



sv: ajg känner av bebis ibland om ajg lägger manken till och känner hihi: då märker man att nått bufar där inne ibland:)



sj?

2010-06-03 @ 20:17:50
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback