Monday, Monday, Monday

2010-03-15 20:24:16 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Igår mådde jag sjukt dåligt =/ Så Carina tog William ett par timmar! *Tusen Tack* När han sedan kom hem så var han super glad och vi busade en stund.. Sen ställer han sig och spyr ner hela vardagsrumsgolvet, det var bara att ta pojken och duscha av han. Stackarn! Sen spydde han ytterligare en gång, fast då ner hela fotöljen och sig själv. Det är då man är glad att man har skinnsoffa. Så det var bara att spruta på rengöring och torka av.. Vilken tur att jag hade Jörgen hemma, annars hade jag legat och spytt själv. Jag klarar inte av spydoft. Uäääk det är så äckligt!

Va bombsäker på att det var magsjuka, men han somnade sen och sov hela natten utan nåt, imorse åt han och Jörgen Vetabix, och det är ju ganska fiber rikt och fiber är ju inget som är bra för magen om man har magsjuka vill säga, men jag tvivlar ju på att det va det han hade. För han har ätit både frukost, lunch, mellis, middag och kvällsmat och inga kräkningar. Ingen feber och absolut ingen diarré , så jag tror ju mer på att han ätit något som magen reagerat på, därav kräkningarna.

Nu har han lagt sig för en liten stund sen, och jag sitter och tittar på Biggest Loser . Ska strax ta tag i disken och sedan vika tvätt.. Funderar även på att ta mig ett bad :)

Wednesday is my day <3


 

William dricker sin smoothie som pappa gjort :)

 

 



Kommentarer
Postat av: Filippa

Bra att det inte var värre än så!

2010-03-15 @ 22:39:35
URL: http://filippafredriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback