Snöstorm

2010-11-09 15:55:39 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Imorse vaknade vi upp till ett snöoväder :)
Snön har vräkt ner hela dagen.. Blåser som sjutton gör det också, så det är inget trevligt väder att vistas ute i. William har vart på dagis idag och busat, och medans han var där åkte vi till veterinären med Rocky! Under ett par dagar så har det verkat som att nåt plågar han och som att han har ont. Vi har gissat på att det är höften som bråkar med han, då han har svårt att komma till ro, och bara vankar fram och tillbaka hela tiden "/ ..

Så hon började med att känna på honom, och visst är det höften "/ .. Han var ganska varm (tydligt tecken på en inflammation) samt att han var jätte stel. Han är ju höftröntgad som valp och då kunde man se att han troligtvis skulle få höftproblem runt 8-års ålder, och nu är han ju 10 år. Men hon skrev iaf ut medicin till han, smärtstillande och inflammationshämmande, så skulle vi hålla kontakten. Skulle detta inte hjälpa alls så, blir det en ny röntgen för att se hur det ser ut där inne i kroppen på han. Hoppas ju givetvis att vi slipper det, men behövs det så behövs det. Då är det bara att gilla läget, och sen får man utgå därifrån.

Nu sitter William och kollar på TV och Linus sover lite. Jörgen är iväg och kör sin mamma och handlar och jag sitter här en stund. När han kommer hem, ska vi bada Linus :) Han är så väldans torr i sin hy. Så ett bad med en massa olja i är välbehövligt, och sen smörja in han ordentligt :)

Kommentarer
Postat av: Emmy



Vad har ni för ras? 10 år är ju en anmärkningsvärd ålder för alla större hundar.

2010-11-09 @ 16:05:53
URL: http://artanimagen.blogg.se/
Postat av: Anna

osch, va tråkigt med Rocky...Tyvärr är det ju så att schäfrar ofta får problem med rygg/höft!

Hoppas han blir bättre!

2010-11-09 @ 16:33:57
URL: http://alinds.blogg.se/
Postat av: Åsa Jensen

VA tråkigt att Rocky inte mår bra:(.



Mysigt med ett litet bebisbad. :) Saknar de där stunderna med en liten bebis :)

2010-11-09 @ 18:55:00
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback