"Kan Själv"

2010-09-30 09:10:28 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Det har vart trångt i sängen inatt, William bestämde sig för att knalla upp och sedan lägga sig inne hos oss. Jag antar att han känner att det är en förändring på gång, så han behöver vara oss lite närmare och behöver lite mer trygghet. Men försöker prata med honom väldigt ofta, för att han ska vara så förberedd som möjligt att det ska komma en liten bebis till oss, och det är han verkligen införstådd i, och längtar efter sin lillebror :)

Väcktes dock med en duns inatt vid 01, då ramlade William ur våran säng. "/ Men det gick bra, gick över fort. Och vi somnade om, nu har vi ganska nyss lämnat av William till hans fröknar, dom skulle ta bussen till Innovatum , för barnutställningen. Kul att dom hittar på sådana saker med barnen. Eller ja, alla 3-åringar var det denna gången, men kul för William =)

Jörgen och jag ska in till stan en sväng, han ska på andra delen på läkarundersökningen, och jag ska kolla efter en amnings BH . Får se om jag hittar nån ! :) Nu är det verkligen kallt på morgonen, så det gäller att pälsa på sig, här åkte vinterjackan på imorse! Funderar på om min mage sjunkt en hel del, för när jag köpte jackan för en vecka sen kunde jag inte knäppa den, men idag gick det. Mysko!

Kommentarer
Postat av: Ida

Så var det för mig också sista tiden. Det är nog bebben som sjunkit ner och då blir magen inte lika "spetsig" längre. Det var så jag fick det förklarat för mig. :)

2010-09-30 @ 10:45:25
URL: http://idasegenlillavarld.blogspot.com/
Postat av: Martina

hihi ja dem små kan nog känna på sig att de kommer hända nått. Cornelia kommer också in på nätterna ibland och ska sova bredvid oss eller mig.

jobigt att han ramla ur sängen men tur att de gick över fort:)



haha skumt de där med magen att du nu kan knäppa jackan men de är ju positivt också då slipper du frya;P



Hoppas ni får en bra dag!

2010-09-30 @ 11:26:57
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Emelie

Engla har i princip aldrig sovit eller velat sova i våran säng. Men cirka två månader innan lillebror kom sov hon i våran säng nästan varje natt! När han var ett par veckor slutade med det och har aldrig sovit i våran säng sen dess. Så det kan nog mycket väl vara så att dom känner på sig vad det är som är på gång!

2010-09-30 @ 13:16:42
URL: http://empeliel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback