BVC - 6 månader & Specialist läkare

2011-04-04 21:45:35 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Piggnade till på vägen till dagis imorse :) William var så glad att komma dit, jag med =P Sen gick vi med Sara hem en sväng på lite kaffe och tjöt, tills det var dags att åka vidare till BVC :) Började med att väga han, och nu stannade vågen på 5260 gram & han mätte 63 cm lång! :) Nu har han alltså växt 20 cm på 5,5 månad! Det är en heel del =) hehe, sen fick han vissa alla sina färdigheter för Specialist läkaren . Att han var så duktig på att rulla, stå & hoppa! Men sitter gör han inte riktigt än, men de kommer, de kommer =) Så han är precis lika långt utvecklat som barn i hans ålder, och det känns ju skönt att veta att han utvecklas precis som han ska . Det har ju alltid funnits tankar att eftersom han var såpass liten vid födseln att han kanske inte skulle utvecklas som han skall, men nu vet vi ju att han är precis som han skall, våran lilla pluttbebii <3

Sen var det dags att hämta Huliganen på dagis . Men han hade inga planer på att följa med hem, han skulle stanna kvar och leka med legot. Vi åkte ner till Maxi och handlade lite, Jörgen hämtade även ut en GPS som han beställt. Kan vara bra att ha när vi åker till Småland i slutet på månaden. :) Sen har vi haft besök av Lina & Melanie :) Trevligt! Även om William inte var på nåt solskenshumör, ätit dåligt + att han var trött .. Men han somnade som en stock sen!

För andra natten i rad har Linus somnat själv i egen säng, han skrek nån minut när jag la ner han idag, men sen somnade han så gott så, och sover än :) Han börjar bli stor kille, som somnar själv i sängen. Aw, min pluttis! Tiden går alldeles för fort, jag känner att jag inte hänger med! Han kom ju nyss förtusan!


Kommentarer
Postat av: Tina

Vad skönt att få veta att allt var bra. :) Sen hade ni nog märkt om det hade varit något konstigt med honom. Han är ju precis som andra bebisar i hans ålder fast mindre. :) Han är så söt lille Linus. Vad härligt att han somnat själv i sin säng. Får hoppas han fortsätter med det. :)

2011-04-04 @ 22:00:19
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja jag är verkligen livrädd. Även om jag ser framemot det så skrämmer det mig mycket mer! Det kommer ju göra sjuhelvetes ont. Ett barn ska ju ut...Haha!!



Ja värkarna är jag inte rädd för utan det är utdrivningsskedet jag helst hade hoppat över. Haha!



Jag försöker lägga dövörat till när folk pratar om att det kommer gå jätte mycket lättare denna gången och inte alls göra lika ont för jag anser att det är mycket bättre att ställa sig in på att det kommer bli en dödensupplevelse än att bli besviken och få panik för att det inte alls blev lättare. =)

2011-04-05 @ 09:44:37
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Sarah

Vilka små söta pluttfötter =)

2011-04-05 @ 11:13:56
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback