Fredag 9/12

2011-12-09 23:18:11 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God kväll :)
Idag har vi inte gjort många knop.. Ungefär så som hela den här veckan har sett ut. Men finns inte så mkt att göra åt det när man har sjuka barn, mer än att gilla läget. Linus har dock vart bättre idag, mycket piggare och gladare, fick tom i han lite vanlig mat idag och inte bara välling :) Mammas hemmagjorda kalops satt gott i den lilla herrens mage ! :)

Annars har de inte hänt så mkt mer än det vanliga dvs plock av leksaker & tvätt. Och nej, jag gör inget annat än att tvätta vareviga dag. Börjar känna mig som min granne .. som bara tvättar, tvättar & tvättar. För det gör jag med. Trots det är tvättkorgen snart full igen. Så jag kanska ska tvätta lite mer imorn igen? ;)

Kollat en snabbis på Idol och jag tyckte Amanda hade en gräslig frisyr.
Nu är det däremot time for bed! :)

Kommentarer
Postat av: Louise -Lokes mamma

Åh jag får typ inte i Loke nått annat än välling :-( han vääägrar gröt, prövat massa olika. Mannagryn är de enda, men de är ju så mycke mjölk i .. Maten äter han typ 5 skedar av.. Sen äre bara välling som gäller. Har för mig du sa Linus va sån också när han va mindre? Har du nå tips för o få han äta vanlig mat? Min mat, kryddad mat är de enda han äter med glädje.. Inte så saltad mat då jag själv är lite känslig för det, men kryddat är det. De måste väl endå vara bättre än inget? :-P haha mvh tjejen som skriver hela brev!! :-D

2011-12-10 @ 09:06:47
URL: http://loojsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback