Julkort

2011-12-02 20:54:10 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Imorse fick jag sovmorgon av min älskling ♥
Så vid halv 10 klev jag upp, och möttes av två glada barn :) När vi alla gjort oss iordning begav vi oss till Överby för att köpa dom sista julklapparna som fattades. Fick bli två st till Linus. Skönt att ha våra barn klara, nu är det bara Jörgens syskonbarn kvar & min bror + mamma. Men dom fixar jag nästa vecka! :)

Väl hemma bakade vi pepparkakor tillsammans med Sara & Nicolina. Jörgen lagade mat som blev hemmagjorda pannbiffar, potatis & brunsås :) Jätte gott var det, även om jag inte fixar att äta särskilt mycket. :) Sen har vi bara grejjat här hemma, jag har tvättat, städat lite granna & myst tillsammans som en familj, för en gångs skull är Jörgen ledig denna helgen, han fick dock ett jobberbjudande imorgon men det tackade han nej till. Eftersom detta är enda lediga helgen i december och det vill vi ta vara på.

Jag har även passat fota lite julkort på barnen i deras pepparkaksdressar, och jag fick till ett fint iaf. =) Svårt att få båda barnen synkade så båda tittar in i kameran, men det kanske man inte ska räkna med heller :P Haha! Linus sover och William håller på att somna :) Då får det bli lite godis & chips i soffan med min älskade man ♥

 

 

 

 

 

 

♥ älskade barn, jag älskar er så mitt hjärta blöder!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback