skit natt .

2011-07-26 06:44:43 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Man ska aldrig skriva att ens barn sover bra . För man får äta upp de senare. Linus vaknade vid halv 4 och ville ha välling inatt sen ville han inte somna om. Tur jag gick o la mig tidigt igår. Annars hade jag nog aldrig orkat upp idag. William vaknade vid 6 idag! Så nu sitter han och kollar på Buzz Lightyear :) Linus kryper runt på golvet och leker. Snart borde nog Jörgen komma intrillandes genom dörren efter nattjobb. :)

Igår var vi på leklandet med Sara & Nicolina :) Det va kul, ja William tyckte det va kul iaf =) Skönt för han att få leka av sig en stund, sen va det hem & fixa middag tills Jörgen vaknade. Sen gick vi ut en sväng, jag hade ett paket från H&M att hämta ut, så passade vi på att gå till lekplatsen en snabbis innan barnen skulle lägga sig. Linus röjde runt i sandlådan, så han såg ut som sandmannen efteråt. Eftersom det va mest blöt sand :-P Men han tyckte det va kul, hihi ! När vi kom hem var det bara att slänga vagnens klädsel i tvättmaskinen för den va så sketen! Tur att vagnen är ren och fin nu :)

Båda barnen somnade vid 19-tiden igår och då städade jag, innan jag kunde sätta mig ner och koppla av. Vid 22 va det godnatt för min del också. Idag ska vi hem till David & Elina och hälsa på! Då får även William leka med Iszabella :) Blir även lite go fika från Ritz Konditori, smaskens! :) Annars är våran dag rätt lugn, får försöka hitta på så mkt som möjligt, så Jörgen får sova i  lugn och ro utan att barnen stör han. Nu är det ju ändå ett tag sen han jobbade natt så han behöver få sova lite ostört .


Kommentarer
Postat av: Tina

349:- gick den på och så faktura-avgift samt frakt så landade det på 427:-. Så ja det blev lite men det är inte ofta jag köper dyrare plagg heller. :)

2011-07-26 @ 22:37:47
URL: http://aniit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback