God morgon ..

2011-06-16 10:14:08 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Inatt har vi sovit gott :) Linus vaknade inte en enda gång och skrek :) Så frågan är ju om de beror på den nya välligen & gröten? Kan ju hoppas att det var så "enkelt" . Men oftast ser man ju inte helt en förändring så fort utan man får ge det ett tag. Men jag tycker det verkar bli bättre, så ska ta upp det på måndag så vi får den receptbelagda vällingen. Vill ju att min bebis ska ha de bästa så han slipper ha så ont i sin mage. Men tills dess testar vi detta och ser om de blir bättre, då vet vi ju att han inte tål mjölk.

Igår spenderade vi dagen tillsammans med Sarah. Följde med henne till NÄL för hon skulle sätta ny sond på Alice. Och på Avd 23 är man ju numera igenkänd. Eller som läkaren sa "Är våra två små kändisar här"? Haha ^^. På eftermiddagen kom Sarah & barnen hit, dom lekte och vi drack kaffe & tjötade skit. När dom sen åkte hem så somnade mina barn. William kom in o la sig hos oss inatt, så liiiite trångt var det i sängen inatt ;P Haha. Linus vaknade vid 04.30 och fick lite välling, sen somnade han om till 7.30 :)

Idag blir det en sväng till lekplatsen med Sara & Nicolina, vädret är ju underbart idag! :) Så då får man ta tillfället i akt att vara ute .

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Hannele - mamma till 2 prinsar

Så där var Albin med tills vi fick en mjölkfri ersättning..vi har märkt nu att Albin tål inte mjölkprodukter rent men äre blandat som tex mjölk i en kaka med massa annat i så funkar det att äta utan att han får ont i magen :)



Visste inte att det fanns mjölkfri välling på recept, vad heter den? :)

2011-06-16 @ 11:18:01
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Hannele - mamma till 2 prinsar

Svar:

Aaaaaah! Okej ^^, Men får man flera burkar av den eller äre bara 1 burk för ett pris?

Ersättningen som vi använder ibland nu får vi 6 burkar för 120 kr annars så kostar 1 burk runt 200 eller om det var 150 kr eller nåt :)



FÅr väl snacka med våran läkare om detta då eftersom vi köper mjölkfri välling till Albin och det är sjukt dyrt eftersom det finns bara såna där enkla förpackningar och inte alls i stora förpackningar som det finns för dessa vanliga vällingar som innehåller mjölk i :/ Men åt andra sidan så är ju Albin rätt så kräsen av sig också när det gäller mjölkfria produkter x) haha..

Tack iaf Marie för att du sa namnet! ^^



Hoppas att Linus växer ifrån det där med mjölkgrejen, inte skoj att se små barnen lida och ha ont heller..uschuschusch!

2011-06-16 @ 14:50:27
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Hannele - mamma till två prinsar

Svar:

aaaaah! smart tips! ^^

Tack igen att du delade med dig till mig ;) ska checka först om Albin gillar den annars så äre onödigt att köpa en hel stor låda med sånt i :d

2011-06-16 @ 21:11:43
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: ☆ Hemmafru & Gravid v26 ☆

Naaaw så fina bilder på Linus =D

2011-06-16 @ 22:29:27
URL: http://mellie.se
Postat av: Frida

Jättefina bilder på barnen!! Vart ifrån är det där jätte fina påslakanet?? Kram ;)

2011-06-17 @ 11:07:08
URL: http://fridadrotz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback