Lunch

2011-06-04 13:00:00 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Sovmorgon! fick jag idag, William vaknade vid 6, så då satte jag på en film till honom och la mig en stund igen tills Linus vaknade ca 7.15 sen va de bara att pallra sig upp. Vid 8 satte vi igång med tvätten så vi får lite rent här hemma. William är en duktig hjälpreda som gärna hjälper mig i tvättstugan, dessutom tycker han att det är jätte kul :) Blev även en promenad ner till Pizzerian sen för en lunch med Sofia & barnen. En kebabtallrik + en glass till efterätt, jag och William cyklade dit, eller ja.. han cyklade och jag gick brevid. Skänt för han och få lite ensam tid med mig, Linus var hemma med pappsen och myste. Och nu när vi kom hem så sov han så gott så :)

Om en stund ska vi bege oss ner till Överby för att hitta en present till Edwin som fyller 1 år idag, och som vi ska på kalas för. Behöver även köpa ett par sandaler till William. Han kan ju inte gå i varma tennisskor nu när det är så varmt ute. Får se om vi hittar några som faller oss i smaken, men nu ska jag ner och hämta tvätten så vi kommer iväg nån gång.

 

William - förra sommaren!



Kommentarer
Postat av: Therese- mamma till 2 underbara huliganer

Var och handlade sommarskor till killarna igår. De hade för visso tygskor, men i denna värmen är de ju sandaler och tofflor som gäller ; )

Hampus var mest nöjd över sina blåa "Foppa tofflar. Med tecknade döskallar på ;P



Hoppas att ni hittar något snyggt :D

2011-06-04 @ 14:48:40
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback