Midsommarafton

2011-06-24 06:25:50 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon! Här hemma är det bara jag & Linus vakna. Dom andra gottegrisarna sover, men jag ska nog lägga mig en liten stund när Jörgen vaknat sen ;) Bara en liiiiiiten. Hihi. Igår var vi i Mölndal hos min kära bror ♥ Vi skulle hämta en tvättmaskin, samt hälsa på lite :) Jätte trevligt och kul att få se hans nya lägenhet. Jag är så trött på att Linus småspyr hela tiden, det börjar bli rätt jobbigt, och det luktar verkligen fyllespy, såååååååå vidrigt! Är nästan så man vill kräkas lite själv varje gång han spyr. Jag fattar inte vad det kommer ifrån, för såhär har han inte spytt innan. Någon annan med barn som äter Althera som spyr mkt? Börjar fundera om han kanske inte tål den, lr ngt. Ja, jobbigt äre iaf.

Under gårdagen lyckades även Linus klätrra ur sin gåstol :/ Första gången fastnade han med ena foten i sitsen och blev hängandes så, andra gången fångade han upp sig med händerna och hade en snabb pappa. Men ska han sitta där i fortsättningen så lär jag få sätta sele på han, annars kommer vi inte kunna vara lugna, med tanke på att det har hänt 2 ggr nu. Lille busisen! Ja han är lite busig våran Linus ;-) Men det ska barn vara, det är väl meningen att dom ska ge oss hjärtinfarkter typ var & varannan dag? Är det inte så? :)

Idag är det lugna puckar! Vi ska äta lite midsommarmat & jordgubbar o grädde! Och bara mysa! Måste även ner till Överby och köpa en ny koppling till tvättmaskinen så vi kan få den att fungera :-) Spännande!

Önskar er alla en trevlig midsommar!


Kommentarer
Postat av: Jenny - mamma till Emma 6 år & Oskar 9 1/2 mån

Egen tvättmaskin är guld värt! Vid årskiftet flyttade vi från vårt hus i Sjuntorp - där vi bott i drygt åtta år - för att bo i lägenhet (i THN) tills vårt nya hus (i Sjuntorp) blir färdigbyggt i september och det jag saknar mest är en egen tvättmaskin. Med fyra personer i familjen blir det ju som du vet en hel del tvätt =)

2011-06-24 @ 07:16:53
Postat av: Linda!

När Felicia fick NAN ersättning så spydde hon massor och de lukta illa så de va att hon inte tålde den.. Så kan nog va så att han inte tål den..

2011-06-24 @ 10:57:40
URL: http://asomilinda.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback