What a day

2011-06-21 22:35:16 Dagboken
» Kommentarer(6) «


En alldeles utmärkt dag idag ♥ I förmiddags åkte vi hem till Emma för att spana in deras nya familjemedlem. Lilla Charlie. Blev helt förundrad att man kan va så liten, och att Linus har vart så liten, tom MINDRE . Hur liten var han egentligen? Det är svårt att förstå när man ser han nu, i mina ögon är han ju sååååå stor. Fast ändå inte såklart . Han är ju fof väldigt pluttig min fis! Men när man såg den lilla bebisen så förstod man verkligen när alla träffade honom och sa hela tiden hur liten han var, det är konstigt vad man glömmer fort. Kan ju inte påstå att jag blev mindre sugen efter att få hållt honom osådär. Nepp, suget ökade desto mer, men samtidigt vet jag inte om jag vill ha en till just nu heller. Vill ge mina killar 110% - och sen senare kanske skaffa ett barn till.

Efter dagishämtning blev det en liten playdate hemma hos Kajsa! :) Och sen hem för att fixa middag, William var väldigt grinig & hungrig. Sen fick jag kokat välling till Linus på den nya maten. Blandar man de bara med vatten så blir det bara som ersättning, och han behöver ju nåt lite mer mättande, så fick gjort välling på havremust ikväll testade vi. =) Och de slank allt ner på lilla plutten. Jobbigt bara att man måste koka varje gång, och sen kyla ner den för att den ska kunna vara ätvänlig, vette fan hur jag ska göra inatt, är inte så sugen och ställa mig o koka mitt i natten, för det tar ju ändå en stund innan den blir sval, det är ju inte bara och blanda vatten och pulver och sen ge! Men gör nog en sån flaska inatt om han vaknar, jag kan ju inte låta han skrika i typ en halvtimma som de tar att fixa välling! Då har väl han väckt hela huset tills dess.

Imorn är det dagisdags för William. Sista dagen för den här veckan, sen går han bara nästa vecka och sen är det sommarlov. ! ;D Ska bli rätt gott att ha han hemma, och hitta på massa roliga saker tillsammans, då har även Jörgen semester så det ska bli gott. Sitter och funderar hur vi ska göra med dagis för Linus, antagligen kommer han inte få plats på det dagiset som vi har till William förän kanske nästa sommar. Och jag vill helst inte sätta han på nåt annat, och jag har ju ändå inget att gå tillbaka till, så ska försöka snåla riktigt på mina fp dagar som möjligt så jag kanske kan vara hemma 1 år till. För att skola in han på ett dagis för att sen byta vill jag inte heller. Fick även brev hem idag att jag kommit in på den utb jag sökt, men får nog tacka nej den här gången tyvärr, då de inte riktigt klaffar med barnen, och i det fallet går dom före. Dom är viktigast! Men, jag har ju hela livet på mig, jag är ju bara 23 år!

Nej nu ska jag nana!





Lite nytt i hallen !

Kommentarer
Postat av: Linda!

Va oxå tvungen att göra så med Felicias mat i början när jag pumpade..

Men kan du inte värma maten och sen hälla vatten i en termos och blanda de på natten. SÅ gjorde vi när vi började med ersättning. För att slippa springa ner och fixa de med spisen mitt i natten.

Kanske är annat med sån mat han ska få =)

Hoppas de gick bra inatt iaf =)

2011-06-22 @ 06:27:16
URL: http://asomilinda.bloggplatsen.se
Postat av: Mia

flaskvärmare?göra klart och ställa in kylen och sedan värma i micron?

2011-06-22 @ 07:20:03
URL: http://enyasmamma.blogg.se/
Postat av: mia

åh jaha vad jobbigt.Det lär ju ta en stund + en hungrig bebis på det :/

2011-06-22 @ 08:49:03
URL: http://enyasmamma.blogg.se/
Postat av: emma

Kan du inte lägga ut lite mer bilder på er lägenhet? är nyfiken på hur ni har det..

2011-06-22 @ 09:49:43
Postat av: Tina

Hittade hit av en slump å läste att din son ev va mjölkallergisk. Min dotter är 10 mån och har också mjölkallergi. Jag bara vägrade göra så som du gör och tog upp detta med dietisten. De måste ju få i sig altheran. Jag gör så att jag blandar 200ml vatten och 7 skopor althera (så blir det ersättning) sen tar jag och blandar i ENAGO mjölkfria välling. Så blir det välling å så får man i dem althera med. Enligt dietisten på näl är det helt ok. Samma gör vi med gröten. 100ml vatten 3 skopor althera å ENAGO grötpulver. Värt att prova för du slipper massa extra jobb. Samt att det är lättare att ta med sig när man är ute på vift!!

2011-06-22 @ 19:13:25
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Härligt att ni haft en bra dag! :)



Har mailat lösen till dig!

2011-06-22 @ 20:01:19
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback