Måndag - 110321

2011-03-21 09:26:58 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn!! :) Natten har vart bra. Linus sov till 02 i egen säng, sen fick han komma över en sväng o tutta lite, sen la jag tillbaka honom. Då sov han till halv 5 tror jag, och sen fick han sova hos mig. Sen vaknade vi vid 6 av att det va blött i sängen ;P Mitt amningsinlägg hade trillat ut, typiskt! Så det var bara att gå upp sen och byta om på oss båda. Innan dess hade Linus legat o babblat med Jörgens tatuering, den är väääääldigt intressant, och väldigt fin tycker nog han! ;) Haha!!

Idag har vi fått tid på BVC :) 5 månader kontroll & Vaccinering! Hoppas han gått upp massa nu när han tuttan en hel del, samt får gröt en gång om dan. Jag tycker han känns lite tyngre, men ja.. Jag vet inte! Vi får se helt enkelt, hoppas att han ska slippa få massa biverkningar av vaccinet denna gången. Förra gången var han väldigt ledsen och kinkig i 2 dagar. Men ja, det återstår att se! :)

Nu är det dags att gå ut i blåsten och rasta hunden! Sen göra sig iordning så vi kommer iväg! Återkommer i eftermiddag med hur stor skrutten var ! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback