Onsdag - 110309

2011-03-09 06:59:15 Dagboken
» Kommentarer(4) «


William gjorde morgon kl 5 :/ Fattar inte varför han ska upp så tidigt? För han går ju inte o lägger sig jätte tidigt. Han lägger sig runt 20-tiden :/ Kommer bli en kul dag idag, eller inte! För när han kommer hem från dagis idag, kommer han vara helt slut och trött.. jaja, får ta det då. Idag ska William åka på Bio med sitt dagis, dom ska se på "Bananer i pyjamas" :) Kul för honom . Ska bli roligt att höra i eftermiddag vad han tyckte om det .

Igår var det ingen glad stämning här hemma.. Vi fick ett brev från Eidar (bostadsbolaget) - Om ett antal klagomål från våran psykopatgranne. Först var det då att barnvagnarna står i trappan, det har dom gjort men jag har flyttat på dom, så visst det kan jag ta. Sen var det att vi aldrig städar tvättstugan, lämnar kvar kläder och tvättmedelspaket och sköljmedelspaket, det stämmer verkligen inte! Jag städar alltid efter mig! Det gör däremot inte hon, det är ofta hon har kvar sin tvätt när jag kommer och det slutar ju med att jag får städa efter henne. Men det som gör oss mest irriterade är att det även står att när vi rastar våran hund, så låter vi han dra in hundbajs i trappen?!?!?!? Ursäkta?! Men Rocky är så renlig av sig så det skulle aldrig ske, för första så backar han om han kommer i närheten av hundbajs ute, och skulle aldrig trampa i det? Och om det nu har funnits i trappan, vem säger att det måste vara han? Det kan väl lika gärna vara en unge som trampat i det? Rätta mig om jag har fel.. Jörgen ska ringa nu på morgonen, och jag gissar på att han inte kommer vara direkt trevlig. Nåt får dom ju göra åt den här jävla kärringen, för inte kan man väl få hitta på saker hursomhelst utan grund till det? Inte fan hittar jag på en massa saker och ringer o klagar, inte ens det som jag kanske borde klaga på.. Som att dom parkerar bilen i Carporten, fast att dom inte betalar, har sonens moped i cykelförrådet, torkar sina mattor i trapphuset m.m

Nej det va absolut inte kul att få sån skit slängd i ansiktet, men dom kommer få höra, tro mig! Idag börjar Jörgen jobba igen :/ Trååååkigt! Så i eftermiddag blir jag och barnen ensamma igen. Men som tur var så går hans arbetsvecka ganska så fort, nackdelen är ju att det gör hans frivecka med . Får väl se vad man kan tänkas hitta på. Idag är det Babysång i kyrkan, får se om vi ska gå, Linus har ju vart feberfri sen igår förmiddag, det tåls o fudnera på ett tag till.

 

 


Kommentarer
Postat av: nalle333

Marie, det finns människor till allt. Vissa klagar för att de inte har något bättre för sig..

2011-03-09 @ 15:23:17
URL: http://www.nalle333.se
Postat av: Hannah

Vilken pantad granne ni har!! Man blir vansinnig bara man läser det du skriver ju!! Förstår inte vad det är för fel på vissa.. Måste vara bitterhet och avund som ligger inblandat.

2011-03-09 @ 15:58:43
URL: http://mamaliciouz.blogg.se/
Postat av: Linda

sådana människor kan ju skita sig i näven och applodera..ursäkta ordvalen men jag blir så förbannad för vi har det exakt likadant. inte samma klagomål men klagomål som är totalt oförtjänade! 1: att vi inte rengör efter oss i tvättstugan, vilket inte stämmer eftersom vi nästan aldrig tvättar där eftersom vi har egen tvättmaskin. 2: våran kattstege förstör deras trädgård som ligger under vår balkong och pga den så är våra katter i deras trädgård(vi har satt upp kattstege från balkongen och ner till marken men utanför deras trädgård) och de stämmer inte nått av de där ang stegen o katterna. 3: våran hund skäller 24/7 enligt dem vilket inte är sant! hon skäller när hon är själv länge vilket hon VÄLDIGT sällan är..sådär 1 gång i månaden kanske å då handlar de om 1-2 timmar + att hon är väldigt mycket hos mina föräldrar men även när hon är där påstår de att de hör hunden skälla hos oss vilket är omöjligt såklart haha. sjuka jävlar! det är bara att köra hårt mot hårt! inget annat biter...

2011-03-09 @ 19:46:31
URL: http://melly.blogg.se/
Postat av: Linda

nej är blir ju så! exakt så känner ju vi med. vi har ju pratat på att flytta härifrån istort sätt sedan vi flyttade hit just pga alla klagomål som vi fått sedan dag 2 och sedan hela tiden som vi inte förtjänar det minsta ,precis som du inte förtjänar dina klagomål! man känner sig ju livegen eller va man kan kalla det när man inte kan röra sig fritt eller bekvämt i sitt eget hem eller strax utanför sitt hem! man vill ju inte gå utanför dörren längre.

2011-03-09 @ 20:19:16
URL: http://melly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback