Sömn metoder hit & dit .

2011-11-22 08:28:05 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Man läser ganska mycket om alla olika sömnmetoder som finns. Och ärligt talat så blir jag mörkrädd. Rädd för att man ska ta till olika konstiga "metoder" för att få sitt barn och sova. Är det inte 5 min metoden så är det Anna Wahlgrens sjuka metod. Hennes metoder kan verkligen klassas som barnmisshandel och verkligen kränka barnen. Som att hålla fast sitt barn och trycka ner det i sängen och att det sen ska få skrika sig till sömns av i stort sett utmattning, och lära sig att det spelar ingen roll hur mycket jag skriker för mamma eller pappa kommer inte ändå.

För barn ska lära sig. Redan från 6 månader att man ska somna själv, och vaknar man under nattens gång så ska man kunna somna om själv. Usch, stackars barn säger jag bara! Vad hände med att ge sina barn trygghet, omtanke & kärlek? Nej, aldrig kört några sömnmetoder på mina barn och jag kommer aldrig göra heller. Olika saker funkar för olika barn. En del somnar själv i egen säng. En del gör det inte. William tex somnade alltid själv i egen säng, har gjort sen han va liten bebis. Linus samsov jag med i 6 månader, och sen dess har han somnat i våran famn, för att vi sen ska kunna bära in han och lägga han i hans säng. Det funkar för honom.

Men jag skulle aldrig trycka ner och kränka mina barn för att dom ska sova. ALDRIG! Finns inte i min fantasi. Jag omger mina barn med kärlek, kärlek & en jävla massa kärlek ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback