Julen 2012

2012-12-25 09:00:23 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon juldagen! Nu är julafton över i vårat hushåll. Och barnen va väldigt nöjda med sin jul. På morgonen öppnades det paketen som vi köpt till dom. Dom fick mycket leksaker, kläder och sen fick William en surfplatta av oss och sin morbror o mormor. Men som vi kommer dela med familjen. Han va iaf supernöjd. 
 
Sen kom resten av släkten hit för lite julfirande. Måste säga att det va väldigt skönt att fira julen hemma och slippa åka bort. vi åt massa god julmat som jörgen stått i köket och lagat till. Sen lekte barnen en stund innan det va dags att öppna mer paket. och från släkten fick dom mer leksaker. William fick Ninjago filmer och lite annat smått o gott. 
 
Idag kommer barnens mormor hit för att passa dom. Jag har en dejt inbokad med två fina tjejer för lite utgång och party :) Ska bli riktigt skoj, har inte vart ute här sen i somras. Blir ju inte så att man går ut så här längre. Både jag och Jörgen föredrar Stenungsbaden framför krogarna i Trollhättan. Näää nu ska jag mysa med mina hjärtan :)
Hoppas ni alla har en mysig jul :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

gu va roligt med lite party =) hoppas ni får en trevlig utekväll!

2012-12-25 @ 10:33:21
URL: http://www.melissasprinsar.com/
Postat av: nalle333

Jag har en fundering; stavas icke "together" just together och inte togheter? (kolla din header) ;)

2013-01-02 @ 14:13:04
URL: http://www.nalle333.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback