Borås, Borås

2012-07-20 08:53:42 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Snart dags att packa in oss i bilen . Och åka till Borås.
Barnens väska är packad, ska bara få med resesäng, Linus sängkläder, vagn och sånt med. Tur vi har en stir kombi ;) Barnen går bara och väntar på att vi ska åka till mormor, William har fått åksjukemedicin så hoppas vi slipper spyolycka i bilen nu.
 
Men jag sitter här med lite separationsångest över att mina barn ska vara 10 mil ifrån mig. Är ju inte ofta vi lämnar bort dom så man är ju så van vid att alltid ha dom med sig. Att alltid vara tillsammans och nu ses vi inte förän på söndag igen. Så jag hoppas helgen går fort så vi får ses snart igen. Mina älskade ungar ♥ Vad vore livet utan er? Men jag kommer säkert bomba mamma med samtal under helgens gång. Som tur va så kan jag ju faktiskt prata med dom i telefon, fördelen med att dom är så stora nu att man faktiskt kan föra en konversation med dom.
 
Men jag tror dom kommer få det kul hos mormor. William har längtat hela veckan efter att få åka så det kommer nog bli bra, jag får släppa den där spärren och tro att det kommer bli bra. Min mamma har ju trots allt fixat att uppfostra 3 barn. Varav 2 st som det bara skiljde 18 månader på. Då ska hon nog fixa mina med. Nej, nu ska jag checka så dom har med sig allt! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback