Måndag - 120716

2012-07-16 11:44:02 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Gör ett nytt försök till ett inlägg då..
Nu är det redan måndag igen, och vi är inne på våran tredje semestervecka. Snart har redan halva semestern gått men vi har inte gjort ett dyft faktiskt, mer än att ha vart hemma. Fast det är faktiskt ganska skönt att inte känna pressen att man måste göra saker. Barnen är väldigt nöjda med att bara vara hemma och leka. William har ju många kompisar här runt omkring så han hinner knappt vakna innan han vill gå ut och leka med dom :) Det känns så oerhört skönt att han har dom, även om vi leker mycket tillsammans så tycker ju han att han är "stor" och inte behöver ha morsan hängande efter sig ;) Haha
 
Linus däremot, han har inget val xD Igår hade vi en riktig mysdag tillsammans. Käkade pizza på altanen och hade de allmänt gott. Lekte på baksidan tillsammans. Livet känns så himla underbart just nu! :) På topp verkligen. Vi trivs så himla bra här, barnen älskar det ♥ Vi kan verkligen se hur dom njuter av att bo så här och slippa en svettig lägenhet liksom :)
 
I helgen ska barnen åka på ett litet äventyr. Dom ska nämligen åka till sin mormor i Borås. Så vi kör dit dom på fredag och hämtar dom på söndag. Är så himla glad att jag har en mamma som ställer upp och tar barnen när ingen annan vill/kan. Skulle kunna skriva massor om när det gäller just det men jag tror att det är bättre att jag håller tyst. Även om jag skulle vilja säga ett och annat, ibland riktigt kokar de inom mig. Det är tur att dom har sin mormor, morbror och sin faster Carina. Som oftast alltid ställer upp i den mån dom kan. Så på fredag blir det Boråstrip!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hinner fröken komma förbi på en cigg då kanske? :)

2012-07-16 @ 17:19:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback