Natten från helvetet

2012-07-28 21:36:22 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Kan man lugnt säga att vi haft.. eller jag! Kl 3 vaknade William av att han va kissenödig, men somnade om direkt efter det, men sen vaknade lilla liten och kom inknallandes till mig. Trodde någonstans där i min vildaste fantasi att han skulle somna om, men icke. Han låg där och vred sig i våran säng. När Jörgen kom hem vid 5 var han fortfarande vaken. Vid 7-tiden gav jag upp att försöka få han att sova så då gick vi ner. Och sen dess har det vart highlife. Lilla liten har såklart vart jätte trött och gnällig. Men tror ni att han har sovit ? Neeheej då. Inte en blund . Till slut däckade han efter vällingen vid 7. Tills han vaknade igen för 10 min sen..
 
Då tänkte jag kill me slowly .. men verkar som han somnar om tack o lov. Han ligger här brevid mig i soffan nu iaf. Och han rör sig inte så jag vill inte hålla på att peta på han ifal han vaknar igen. Njuter ju av mitt lugn nu. Är verkligen inte van vid detta beteende från hans sida. Ok, om han vart en spädis, då är de ju så de är. Dom sover så oregelbundet då, men så här när man nästan är 2 år? Nej, det har aldrig hänt innan.
 
Så idag har jag inte varit människa . Det vill jag lova.. De har nog alla i min närhet fått erfara.. OK, under bebistiden, då ställer kroppen in sig på sömnlösa nätter. Jag va fan mer mänklig då jag sov max 3 timmar i sträck under amningsperioden. Hoppas på en bättre dag imorgon så jag orkar vara den mamman jag faktiskt vill och kan vara. Ska strax ta med mig Linus upp till sängen och lägga mig jag med.
 
 
Liten piggelin ♥ ↑
 
 
William övar på att fotografera ↑

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback