Cirkus Scott

2012-06-24 13:55:50 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Efter 9 år är Cirkus Scott tillbaka ! :)
Jörgen vann ju biljetter för ett tag sen, så nu är han och William i Skövde och går på Cirkus! Hade vart kul om vi hade gått hela familjen, men nu vann han bara 2 biljetter och såklart unnar jag att dom får göra nåt kul tillsammans också :) Och jag tror att dom kommer ha superkul och se på alla djur, clowner, akrobater osv :) Dom hade även en hel del aktiviteter för barn så jag tror William kommer tycka de är jätte kul, ja även pappa Jörgen ;) Hahah!
 
Jag och Linus är hemma och myspyser! Han har precis nanat middag och vi har vikt lite tvätt. Ska väl fixa ihop nån mat till oss sen. Vet inte om Jörgen & William käkar på McD eller nåt på vägen hem. Men snart väntar vi besök av en kompis och hennes barn för lite kaffe och tjöt :) Alltid trevligt med lite sällskap.
 
Annars har vi en lugn och mysig söndag, regnet står som spön i backen och vi har inga som helst planer på att ta oss ut idag haha ;) En riktig mysdag hemma funkar alldeles utmärkt för oss =)
 

Kommentarer
Postat av: Martina

gud va kul med cirkus:) Va fint ert nya hus är, ser ritgt fint ut invändigt också:D
Grattis till ditt VG i barn och ungdomssjukvård, vet du om man läst den kursen om man blir barnundersköterska??

Många fina bilder på barnen också och skönt att de där svettprovet såg bra ut mne hoppas läkarna kan lösa Linus mage:/

Hoppas ni har de bra annars
kramar

Svar: Tack så mkt :) Ja, man blir barnsköterska om man har hela omv utb :)
Annars är det bara bra med oss, hoppas det är bra med er med ?
Kram
Marie

2012-06-25 @ 10:59:58
URL: http://beautywolf.blogg.se
Postat av: Martina

okej, för jag läste ju omvårdnadsprogrammet för 5 år sedan och har ju läst barn coh ungdomssjukvård på sidan om:) Därav om jag undra om de var så:P
Funderar på om man skulle kunna göra så man kan få mer i lön för att man har läst den tiden...
Jo tack de är bra med oss rullar på:)
kram

Svar: Vet inte om man får mer i lön, men det är ju en fördjupningskurs i barnsjukvård . Och man är väl mer kvalificerad att jobba på en barnavdelning då om man har den kursen med sig kan jag tänka mig.
Har ni några planer för sommaren?
Marie

2012-06-25 @ 15:25:13
URL: http://beautywolf.blogg.se
Postat av: Martina

jo men allt som har en bra merit och så är ju bra saker:) och blir man barnsköterska är de ju bra jobbar ju själv på BB satt:) några tycker jag ska diskutera min lön men viste ju inte vad man blev efter kursen mer än att jag läst den:P får se hihi!

Jadu jag ska jobba hela sommaren de är s mycket jag vet:) Jag och manen ska åka till Tallin 40 timmars, annars blir de nog en lugn sommar med små utflykter:)

själva??
kram

Svar: Blir en lugn sommar här med. Lite dags utflykter men inget speciellt så :) mys med barnen i trädgården om det vill bli sol någon gång. Här regnar det bara hela tiden :/
Marie

2012-06-25 @ 15:50:03
URL: http://beautywolf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback