Lördag - 120331

2012-03-31 21:34:13 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Hallå så här på kvällskvisten :)
Natten har vart lite halvt om halvt sömnlös, Linus har sovit ganska så gott, men jag har haft svårt att sova. Han har ju vänt sig o vritt sig en del under natten, hade honom dessutom hos mig för att kunna smeka han på ryggen om de blev för jobbigt. Hade även en vild disskution på min Facebook sida igår. För att jag inte vill ge Linus Tavegyl. Jag förstår inte varför man ska proppsa på en förälder att ge sitt barn ett läkemedel när man inte vill det. Jag har sett effekterna av just Tavegyl på barn, jag vet precis hur de funkar. Vissa barn blir totalt avdäckade av denna medicin och sen anser jag att man inte ska ge ett barn ett recept belagt läkemedel utan läkarordniation även om jag har det hemma, och vissa kunde verkligen inte förstå att jag vägrade ge han det. Utan påpeka mer om vilken hemsk mamma jag var som lät mitt barn lida så.. För klåda har barn dött av förr eller? Nej, och dessutom finns de massa huskurer man kan köra för att lindra det, så som kylbalsam, potatismjöl osv osv . Men då får jag vara en hemsk mamma som inte vill proppa i mitt barn massa skit som hans kropp inte behöver!

Idag har jag smort in han med kylbalsam och kroppspuder och han älskar det ♥ Ligger och njuter som en kung när jag gnider in det på hans prickiga kropp. Han fick dessutom ännu mer koppor inatt. Men hoppas det värsta ska vara över nu, så de bara kan bli lättare för han, för det ser verkligen hemskt ut just nu med alla kopporna.

Hade besök av barnens morbror idag. Kände mig inte fullt så social då jag var tröttare än fan själv. Men antar att han kom för att träffa dom och inte mig, även om Linus mest var som ett plåster på mig hela tiden och lät ingen annan helst prata med honom än mindre ta i honom. William och Hasse åkte iaf ner till Överby, va på BR och han köpte en ny bil, och även en till Linus. Sen åt dom mat på Max, så han va nöjd =) En perfekt lördag som avslutades med lite lördagsgodis i soffan innan han gick och la sig.

 

 

Ingen vacker historia .


Kommentarer
Postat av: Anonym

stackars liten. man lider med han ursch.

2012-03-31 @ 21:49:06
Postat av: Sofia

stackars lillepojken! jag tycker är synd om han:/

2012-03-31 @ 22:21:36
URL: http://sofialkarlsson.blogg.se/
Postat av: Lisa, Love och Moas mamma.

Usch då! Ser verkligen jätte jobbigt ut! :( Men tänk om han fått detta i vuxen ålder istället. Skönt att dom får det som små!

Och angående Tavegyl! Fattar inte varför andra ska tycka och tänka så mycket! Det är ju du som är hans mamma!!!

2012-03-31 @ 22:41:25
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Therese, mamma till 2 underbara huliganer

Jag skulle aldrig heller ge mitt barn en medicin som inte en läkare har ordinerat direkt till barnet. Även om jag har bricanyl utskrivet till Hampus skulle jag aldrig ge de mot Pontus krupp (även om jag vet de skulle hjälpa honom).



Alla föräldrar gör de DOM tror/anser vara rätt för sitt barn. Även om man tänker/tycker behöver man inte alltid häva ur sig detta!!

2012-04-01 @ 07:30:20
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Malin

Men lille plutten va prickig!

Ang medicinering till honom så förstår jag dig helt och hållet att du inte ger honom travegyl, speciellt med tanke på att den inte ens är utskriven till honom. Hade aldrig gjort något sådant!

Men det finns ju också poxcilin på apoteket för kopporna. Men den kanske ni också redan har hemma?!

Hoppas det är snabbt övergående för honom iaf!

2012-04-01 @ 08:03:23
URL: http://finaklumpen.blogg.se/
Postat av: Marianne

Stackarn..... Tavigyl eller inte. Men o andra sidan gäller det ju bara under några dagar när kopporna är som värst..... ok han blir lite slö... men o andra sidan så mår ju hela familjen bättre av att sova även om huskurer är bra men ändå.... det gäller ju bara ett par dagar och inte för alltid. Men det är ju ditt val.

2012-04-01 @ 10:40:23
Postat av: Josefine

Provat ta potatismjöl på? :)

2012-04-01 @ 15:07:40
URL: http://snuttiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback