Tatueringar och Mamma?

2012-10-17 13:22:12 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Har fått äran att gästblogga här inne hos Marie och det tacka man ju inte nej till speciellt inte jag som älskar att hitta nya kontakter, bloggar osv och det är ju perfekt tillfälle att gästblogga då :)
Jag som skriver heter Melissa är 23år och mamma till två prinsar Vincent född 09 och Linus född 11
När jag inte gästbloggar här inne så bloggar jag på min egen blogg http://www.melissasprinsar.com där ni får följa min vardag som mamma till grabbarna bus och allt som vi hittar på, och tro nu inte att de är en "såndär tråkig mamma blogg" som vissa tycker/tror utan man gör faktiskt väldigt mycket mer än bara byter bajs blöjor och snyter snoriga näsor när man är mamma!
Kika gärna in till oss och säg hej vettja :)

Nu till mitt lilla gästinlägg då, jag är en riktig funderare och kan sitta och fundera och tycka en himla massa och ibland knåpar jag ihop ett litet inlägg ang mina funderingar så även i detta fallet
För ett tag sen kom jag in på en blogg där ägaren skrev att om man är mamma så ska man inte ha tatueringar eller piercingar för det ser ovårdat ut det passar helt enkelt inte in till mammarollen enligt henne
Jag har just nu 4 stycken tatueringar och har planer på att göra flera samt täcka över en och göra en ny, så enligt mig så är det okej att vara mamma och även ha tatueringar jag har även haft piercingar i näsa,tunga,navel och läppen men har inga kvar då jag tog ut alla när jag blev gravid med Vincent sen har ja inte orkat sätta i dom igen och jag saknar dom inte heller
Här kommer bilder på mina tatueringar som jag har just nu och som sagt fler kommer det att bli!
 
 
 
Va tycker ni ang detta? ,kan man egentligen säga att det inte är okej jamena det är väl ändå upp till var och en hur man vill och vilken stil man har osv
Sen kan man ju tycka en sak men att nästan kasta skit på mammor som har tatueringar eller piercingar bara för dom inte passar in i en mall som enligt dig är rätt är inte det lite fel?

Kommentarer
Postat av: Linda

Självklart är de okej med tattoos när man är päron! Det är ju inte tattoon som uppfostrar barnen haha. Och inte behöver man vara en dödskalle som person för att man har en dödskalle som pryder ens kropp! :) kör på bara! :) och till Marie: kul med gäst bloggare!

2012-10-17 @ 15:51:59
URL: http://Http://melly.blogg.se
Postat av: nalle333

Hej på Er får jag väl säga nu ;)
Jag anser att det är upp till var och en hur man vill se ut; dvs om man vill vara piercad eller tatuerad. Jag själv är båda delarna och piercade mig senast för dryga 2 veckor sedan ;)
Man är inte kläderna man bär, man är inte heller bläcket som sitter på kroppen eller metallen. Man är en individ som valt att leva efter John Lockes "tabula rasa" - (fast i min egen version) - Vi föds som blanka blad och det är upp till var och en att fylla dessa blad, på sitt vis. Skit i dumma normer, borden och måsten. Lev era liv som ni vill och skit i "arg biggor" ;)

2012-10-17 @ 18:29:38
URL: http://www.nalle333.se
Postat av: Lisa-Marie

Jag har 2 tatueringar på ryggen idag, och jag har ända sedan jag var yngre sagt att när jag får barn ska barnets/barnens namn tatueras in!
Så nu längtar jag tills den dagen det är dags att tatuera in "HUGO 12.03.16" :)
Det gäller bara att hitta rätt tatuerare :-)

Och angående om det är rätt och fel.. pja, alla har väl rätt till sin åsikt, dom som vill tatuera ska tatuera, de som inte vill ha, slipper :-)

Kram från
Mamma till Hugo (född i v 28+5)

2012-10-17 @ 20:24:58
URL: http://lisso.blogg.se
Postat av: Hannele

Äh! Hur ska man se ut då? Alltså hur är mallen för en perfekt mamma då? Haha .

Jag har smycken i mitt nylle och ja det påverkar inte hur jag uppfostrar mina barn..
Äsch.. Bara tuta och köra sitt eget race ^^

2012-10-19 @ 17:34:44
URL: http://lillahannele.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback