Torsdag - 121011

2012-10-11 22:30:42 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Torsdag redan och dagarna flyger iväg. Barnen har vart på förskolan idag och busat och lekt :) Jag har suttit hemma och pluggat som vanligt, livet är så roligt just nu eller inte. Är ju inte tråkigt så sätt. Men man gör samma sak dag in och dag ut, det finns ingen variation i vardagen det är bara vardag helt enkelt. Imorgon har vi obligatorisk träff i skolan i Etik kursen och tyvärr så måste man ju närvara.
 
Så imorn får Jörgen lämna barnen efter att han kommer hem. Så jag hinner med bussen till skolan. Kommer vara ritkigt segt att sitta där hela dan :/ Men what to do? Går man inte får man bara en massa extra uppgifter och det vill jag inte ha i den kursen, kan verkligen kvitta. Så då härdar jag hellre ut den tiden de gäller. Och sen åker jag hem och tar helg med min familj ♥
 
Jörgen jobbar imorn natt med. Och på lördag ska vi åka till Stenungsbaden och bara koppla av tillsammans. Gå på SPA, äta gott, njuta av varandra och bara vara Marie & Jörgen ♥ Ska bli härligt att få ett litet avbrott från vardagen och bara njuta, speciellt av den goda hotelfrukosten dagen efter :) Nu ska jag däremot gå upp och lägga mig.
 

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

jag har mailat dig ett gäst inlägg nu =)

2012-10-15 @ 11:21:37
URL: http://melissasprinsar.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback