Måndag 131118

2013-11-18 20:20:48 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hej måndag :) Haft en jätte härlig helg här hemma =) 
I fredags somnade jag tidigt, Jörgen kollade på fotboll, absolut ingenting som jag är intresserad av, så passade på att få några timmars extra sömn. Lördagen var lugn även den, vi gjorde inte så värst mycket. Jörgen grejjade med bilen och jag "roade" barnen . För att på söndagen åkte jag och Rebekah på lite äventyr :) Vi tog tåget till Göteborg & Landvetter. Där hälsade vi på min vän Annie =) Jätte mysigt verkligen! Och sen åkte vi vidare lite längre in i Landvetter till bror & Sandra :-) 
 
Ett jätte mysigt hus har dom köpt sig :) Stor tomt och ja, jätte härligt! Blev allt lite avis,vill med ha mitt egna hus. Men en vacker dag kanske ? :) Man får ju lov att drömma iaf . Sen tog vi tåget hem och Rebekah va duktig och sov hela resan hem till pappa och brorsorna =) Sen avslutade vi söndagkvällen med att spela lite spel. 
 
Idag rullade vardagen igång igen, Jörgen har jobbat och William har vart i skolan. Jag har haft besök av min vän Jonnah, passat på o tjötat lite skit och gått igenom Linus gamla bebiskläder. Nu är de soffhäng som gäller innan de är dags att sova. 
 
Hoppas att ni har haft en mysig helg =) 
 
 
En söt liten leopard tjej :)
 
 
En vanlig lördag hemma hos oss ♥
 
 
Väntar på tåget mot Göteborg 
 
 
Morbror vinkar av oss i Landvetter
 
 
Idag blev vår lilla tjej 8 v ♥
 
 
Spelade lite Uno innan läggdags 

Kommentarer
Postat av: Marina

Låter som en härlig helg, våran har varit bra dock så började veckan sämre med magsjuka (jag) sen kom dottern nu ikväll när jag blivit lite bättre! Kram

2013-11-18 @ 21:51:56
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

kan vi inte försöka få till en träff snart? =)
hur går dina grabbar på FSK?

2013-11-21 @ 12:56:23
URL: http://www.melissasprinsar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback