Säljes?

2007-12-12 21:47:43 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Nu ligger vårat gamla köksbord ute på annons , då det inte verkar som att Sandra skall köpa det längre =/ men men .. så är ni intresserade av att köpa ett Barbord med 3 svarta barstolar till säg till , för jag MÅSTE bli va med det . cirka pris ligger på 300 kr . hursomhelst så har william vart vansinnig på mig nu på kvällen för att jag inte gått och bärt på han hela tiden . tillslut tröttnade han o somnade istället , har precis matat honom och försöker få han att somna , men inte det lättaste , men han ligger iaf i sängen nu , får la se när han somnar . vill iaf inte ha han i våran säng inatt . vill kunna vrida o vända på mig utan att behöva oroa mig att han ligger bredvid mig .

Har inte hunnit äta ngt idag , vart förjävla hungrig innan men då va william som värst så kunde inte lixom ställa mig i köket o skita i honom =( så man har helt enkelt fått vara hungrig , o nu när jag kan äta , tror ni jag e hungrig då? NÄÄÄ! så nu sitter man här utan att ha ätit ngt på hela dagen typ , får la försöka få i mig nått innan säng dags iaf :-)
Imorn ska vi gå till öppna förskolan , dom har lucia firande , så william ska få ta på sig tomtekläderna . Har även beställt lite smått o gott till William på Ellos idag . inte så mkt , då vi måste spara på pengarna men för 300 kr fick det bli , hoppas bara det kommer innan jul , så han kan få det i julklapp :) Jörgen ska oxå släppa mig lös i affärerna på söndag , så ska jag få shoppa julklappar till allihopa ;D hihi .. förövrigt så har min älskling vart rökfri i 5 veckor på söndag , jätte stolt över han att han slutat röka efter 19 år . Men vad gör man inte för sitt älskade barn?
Nu verkar det som att William somnat , så jag ska gå o lägga på han täcket som jag vet att han kommer sparka av sig sen ändå , måste pussa han god natt oxå , sen blir det mecka mat :)


image154

Våran Prins <3

Kommentarer
Postat av: Linda

Hihi nej vi har ju inte det :P så dt här blir första gången :P

2007-12-13 @ 08:41:49
URL: http://Pallekuuling.blogg.se
Postat av: Mezzie

Oj hälsa grattis! Det var inte dåligt gjort,men helt klart bra gjort :-)
Ha en fin lucia!

2007-12-13 @ 09:00:51
URL: http://mezzie.babyblogg.se
Postat av: marielle

nehe =) hur ser det ut kan du inte lägga upp en bild.. ? :)

2007-12-13 @ 22:37:47
URL: http://Theosmammaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback