Fredagkväll

2010-04-30 20:40:06 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag har vi bara pluggat och pluggat, jag och Emilia. Nu är vi ju inne på slutspurten så det är mycket som ska göras innan kursen är slut och jag ska gå på sommarledighet. Ska bli oerhört skönt med lite ledighet och få hitta på massa roliga saker tillsammans! :) Ja jag längtar! Hihi.. Vid 12 åkte Jörgen för att köra Date i 4 dagar, jobbigt att han ska vara iväg så mycket på sin "fritid" , man saknar vuxet sällskap speciellt på kvällarna. Saknar min goa älskling! Massvis..

William har vart ganska så ledsen ikväll.. Ville att pappa skulle komma och pussa han gonatt, och ville inte sova i sin säng, så han sover inne hos mig inatt. Huvudsaken är ju att han sover gott. Har precis ätit lite kvällsmat och ska strax ta ut Rocky en snabbis. Sen blir det väl att sätta på nån film kanske, och slappa i soffan.

Skulle lagt in lite bilder, men Jörgen har med sig kameran så jag kan inte föra över dom :/
Men håll ut =)

Avatar på Bluray

2010-04-29 22:58:48 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hej! :)
Idag har vi haft en helt underbar dag ihop med våran älskling! Det började med att jag fick sovmorgon, underbart! Kan inte minnas när jag fick de sist, då Jörgen alltid jobbar, så kan jag inte unna mig det själv direkt. Sen somnade fisen en liten stund, och efter den lilla tuppluren åkte vi till Överby. Jag fick äntligen köpt mig en ny BH, och lite kläder till William också såklart! =) Han blev så fin i dom min lilla kille <3

Väl hemma satte Jörgen igång med middagen, potatisgratäng och fläskfilé. Det var oerhört gott! :) Sen fick jag världens huvudvärk, så jag gick och la mig en stund, men sitter fof med huvudvärk =/ men men.. Hoppas jag kan sova bort det inatt.. Nu tittar vi på Avatar på Bluray.. Fick hem den häromdan, jag säger bara.. Jisses vilken kvalité! oj, oj, oj!

Imorn åker älsklingen igen :/ Och kommer inte hem förän på måndag ef/kväll :( Jätte trist! Men det är pengar, man får försöka se det så.. Nej nu ska jag mysa med min underbara älskade!

Pluggeliplugg

2010-04-28 11:14:43 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hej!
Sitter här med Emilia och pluggar Vård & omsorgsarbete.. Trööökit.
Men det måste bli gjort, jag ligger efter med en uppgift, men det är så hiiiiimla mycket att skriva så mina ögon bara går i kors :/ William ligger och sover just nu, han somnade i soffan framför Svampbob. Sötunge! Han är så snäll så när vi pluggar, sköter sig själv mest hela tiden.

När Jörgen vaknar sen ska vi åka till Överby, jag ska köpa mig en BH idag, och sen ska vi handla lite. Inte för att det ekar tomt här men, Jörgen han vill storhandla, så då får han väl göra det då :P Haha. Så kan jag kika på lite annat så länge. Undra om man snart ska fixa nån lunch tills lillfisen vaknar från sin tupplur.

Och ikväll är det myspys för hela slanten, för Jörgen ska INTE åka och jobba.. ! Yaaay! =)

Shopping

2010-04-27 22:56:02 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag har jag vart på Överby med Sara & Emilia . William var med såklart. Nu har jag köpt mina första mammakläder, magen börjar ju växa nu, så då är det lika bra att ha lite kläder som magen kan växa i. Fick köpt mig ett linne, och ett par mammajeans. Fyndade även inne på Cubus till William idag, 2 tröjor som han tyckte var superfina! Mammas lilla going, nån BH orkade jag inte leta efter, det gick tillräckligt med pengar ändå, snål som man är. Eller har jag kanske gått och blivit ekonomisk? Var även inne på Beginners och kikade på våran framtida vagn till bebisen. Jag ror jag hittat färgen som jag vill ha, bara att hoppas att den finns kvar när det är dags för oss att köpa vagn.

Sen var jag och Jörgen på Jysk en sväng och beställde 2 nya madrasser till sängen. Kan behövas vill jag lova, den jag har är ju riktigt skit dålig, men nu snart kanske jag kan få sova gott igen.. Det skulle ta ca 2 veckor att få hem dom, så fick lägga en handpenning på halva beloppet, men en bit på vägen är vi iaf nu, nu ska vi bara vänta på att få hem dom, så kanske jag överlever den här graviditeten också :) Hihi.

Imorn är det plugg för hela slanten, de finns ett par grejjer att fixa med. Men det ska vi hinna med det också. Men nu däremot är det dags att borsta tänderna och gå och lägga sig. Så tills vi hörs igen..

God Natt

Överby

2010-04-27 09:19:48 Dagboken
» Kommentarer(1) «


William ska vara hemma resten av veckan, för att vi vill det :)
Jörgen går ju av sitt pass imorn och är sen ledig, tills i helgen då han ska iväg och köra Date , så William behöver få all tid ihop med sin pappa. Därför har vi gjort så :) Idag ska vi åka till Överby en sväng.. Jag måste köpa mig en ny BH, som kan hålla tuttarna på plats, hahah! Och ett par nya byxor, för mina börjar bli lite tighta.. Undra varför? ;P Men får se om jag hittar nåt, med mig vet man aldrig. Höhö..

Igår var det meningen att jag skulle ha uppdaterat, men vid 21 va jag helt död. Så jag gick och la mig istället. Mycket skönt, och jag har sovit väldigt gott =) Imorse fick jag världens mysigaste uppvaknande, min goa prins kom och la sig brevid mig för lite mammason mys! Som han vet att jag älskar, underbart! <3

Nej nu ska jag göra mig iordning!

Jämförelse V. 13

2010-04-27 08:29:28 Graviditeten
» Kommentarer(2) «



Det finns verkligen ingen tid .. =/

2010-04-24 21:00:27 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Förlåt, förlåt, förlåt..
Men jag har så mycket att göra hela tiden, så jag hinner verkligen inte. William är dessutom så trotsig nu så datorn är inte min första prioritet + att jag är så trött på kvällarna, så efter jag sett på TV en stund är det sängen som gäller. Men det blir nog bättre snart ska ni se :) Igår var jag en sväng på Överby med Sara & Emilia, men blev inget inhandlat för min del. Försöker spara lite pengar nu, vi ska ju faktiskt köpa 2 nya madrasser till sängen.. Och det är ju inte gratis direkt, men väldigt välbehövligt. För att jag ska slippa vakna med ryggont varje morgon.

Sen var jag och William och handlade med Sara & Nicolina, det gör jag helst inte om igen, William var riktigt hemsk i affären, inte vart med om nåt i den stilen innan. Så det var väldigt skönt när han somnade för kvällen. Idag har William varit på Bike-dagarna med Carina, och jag åkte med Sara en sväng till Sjuntorp. Och sen fick jag inte hem min gosunge, för han ville sova hos Carina för att gå och se på Motorcyklarna igen. Sötnos! Men imorn kommer han hem!

Nu är Emma här och hälsar på , va nog typ 2 år sen vi träffades sist, så det är roligt :) Men blir nog en tidig kväll för mig idag med, tröttheten smyger sig på redan nu. Jaja, men det va lite uppdatering från min sida!

Tjingeling!

Vecka 14

2010-04-24 17:41:26 Graviditeten
» Kommentarer(0) «


Kroppen: Hormonförändringar kan visa sig genom att huden på mamman blir mörkare på vissa ställen, kvinnor kan få en vertikal mörk rand från naveln och neråt samt mörkare bröstvårtor. Randen brukar försvinna efter förlossningen, men man ska vara försiktig med att sola för mycket under graviditeten eftersom man även kan få andra pigmentfläckar som kanske inte går bort. Du kan bli snabbare andfådd eftersom blodvolymen i kroppen börjar öka.
De flesta börjar få en liten mage. Om du tidigare fött barn blir magen oftast större mycket tidigare.

Fostret: Öronen är placerade där de ska vara och har fått den rätta formen. Alla större organsystem är nu färdiga och njurarna tillverkar urin. Fostret befinner sig nu i en snabb fas av tillväxt. Benen är längre än armarna och det finns gott om fostervatten som fostret simmar runt i.


Onsdag 21/4

2010-04-21 21:33:16 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag har Emilia varit här och pluggat, känns skönt att terminen börjar lida mot sitt slut och känna att man har en del avklarad, bara 2 terminer kvar. Det ska bli oerhört skönt med lite sommarledigt, jag och William ska bara gå hemma, jag har inte lyckats få nåt sommarjobb, men de ska bli skönt att bara vila upp sig och hitta på roliga saker ihop med min prins! :)

Efter plugger var det bara att åka och hämta fisen på dagis, och sen hem och mysa :) Läggningen gick bättre än förväntat. Alltid då Jörgen går tillbaka till jobbet så brukar det vara ett helvete, han bara skriker och skriker och är allmänt ledsen, men idag va det inget sånt. Vi åt kvällsmat och sen gjorde vi oss iordning, och han la sig i sängen och jag satte på en saga, och han somnade så sött så. Då passade jag på att lägga mig i ett varmt bad, och ta hand om min kropp..

Inget Greys Anatomy idag heller =/ Jävla Hockey! Blääää..
Nu tänkte jag ge er lite bilder ! :)

 


Jag får skäll..

2010-04-20 22:23:43 Dagboken
» Kommentarer(1) «


.. av min man för han tycker jag bloggar för dåligt, och då är det illa ;P
Idag har vi inte gjort så himla mycket, William har vart på dagis en sväng, och jag har vart på ett besök hos tandläkaren. Jag lagade ett hål, som dom missat. Ska tillbaka om ca 2 månader på en undersökning. Det är dyrt att gå dit ska gudarna veta, spec nu när jag fått börja betala =/ men men.. Det kostar att ligga på topp!

Annars har vi bara vart hemma och myst, busat så det stått härliga till :) Så det va inga problem att lägga han =) Värre lär det bli imorn =/ Usch.. Jörgen börjar jobba imorn igen, och jag kan inte påstå att jag tycker att det ska bli roligt att bli lämnad ensam en vecka framöver.. Nej det är ganska så deprimerande ju mer jag tänker på det :/ Men man får tänka på pengarna, det är det enda positiva, men ja ensamheten är jobbig :/ Tur att jag har William som sysselsätter mig om dagarna.

Annars så händer det inte så mycket här uppe på Höjden. Denna vecka ska jag plugga, helst så de blöder ur ögon och öron på mig. Det är väl ungefär det veckan kommer bestå utav. Nej jag lovar att jag ska uppdatera mera, och med mera bilder.. Det har vart riktigt dåligt med bilder.

Tusen Tack

2010-04-18 20:56:34 Dagboken
» Kommentarer(2) «


.. för alla gratulationer =)
Dagen har varit bra, började den med en liten promenad i skogen, och sen hem för att grejja lite, satte upp 2 hyllor, bakade tårta, strykte gardiner och donade. Vid 14 kom Björn, och sen Sara & Toni för lite fika. Även Jörgens föräldrar + hans syster Jessica med barn kom förbi. Sen hade vi våran första rymning. William och Liam hade smitit iväg ut på gården.. Gud va rädd jag va när jag insåg att dom va ute, vad som helst hade kunnat hänt. Och det värsta var ju att ingen hade sett dom =/ Men som tur var gick det bra och dom var på dagisgården och lekte. Men just den sekunden slog mitt hjärta så hårt att det kändes som att det skulle hoppa ur bröstkorgen =/ Nej, det vill jag aldrig vara med om igen!

Vi avslutade kvällen med grillning hemma hos Sara & Toni :) Jätte gott och mysigt var det! När vi kom hem hade vi en vääääääldigt trött liten kille som stupade i säng efter allt kalasande. Nu är Jörgen iväg och hämtar bilen, och sen ska vi nog titta på film. Imorn är det tillbaka till vardagen, och för min del, är det plugg. Ska kolla på 2 filmer i skolan.. Även ringa HP, för min mellanslagstangent har fuckat totalt.. En aning jobbigt att skriva för man får trycka så jävla hårt! Bläää..

Puss & Kram

Happy Birthday to me!

2010-04-18 09:27:30 Marie babblar
» Kommentarer(5) «


 

Grattis till mig på 22-årsdagen!


Vecka 13 (12+0)

2010-04-17 09:45:24 Graviditeten
» Kommentarer(0) «


Kroppen: Nu börjar den andra delen av graviditeten och känslan av att vänta barn har ofta infunnit sig. Du känner dig lite lugnare, då största risken för missfall är över.
Det är rimligt att gå upp 300-400 gram/vecka. Nu brukar illamåendekänslorna och den värsta tröttheten avta. Vissa kan redan känna fosterrörelser, men det är ganska ovanligt. Det är svårt att skilja fosterrörelser från vanligt bubbel i magen. När man ligger stilla i sängen kan det vara lättare, känner man ett litet sprattel en bit nedanför naveln och det inte åtföljs av något kurrande ljud är det mycket troligt att det är just fostret som rör sig.
Tänk på att ta hand om dig själv och vila lite extra. Arbete och fysisk aktivitet är helt ok, men undvik stress.

Fostret: Benvävnad skapas och revben kan ses på ultraljud. Fostret kan öppna och stänga sin mun, suga och svälja, gäspa och sträcka på hela kroppen. Lungorna är färdiga och fostret börjar röra på bröstkorgen som om det andades, men syret kommer genom blodet. Att fostret tränar att andas i vatten är bra för lungorna, från samma ögonblick barnet kommer ut och navelsträngen klipps av så måste andningen fungera perfekt. Vattnet trycks ut ur lungorna precis vid förlossningsögonblicket och från att vara vattenvarelse börjar barnet andas luft genom munnen och näsan. Hos flickorna finns nu miljoner ägganlag i de omogna äggstockarna och pojkarna börjar bilda manligt könshormon.

Magbild - Vecka 13

2010-04-17 08:34:54 Graviditeten
» Kommentarer(2) «


 

Jag lever, jag har bara haft väldigt fullt upp :)


Man kanske skulle sova?

2010-04-13 22:38:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå hejsan!
Dagen idag har bestått av plugg.. Började med att lillbusen skulle till dagis, och sen kom Amelie hit, och även Emilia. Jag och Amelie satte igång med våran Etik uppgift, och han klart med den. Skönt, nu är det bara en uppgift kvar på den kursen, värre är det med Medicinsk Grundkurs, det är så sjukt mycket i den kursen så ni anar inte, men får ligga i som bara den och inte sacka efter. Plugga, plugga, plugga!

Sen var det bara och sätta sig på bussen och ge sig iväg till dagis, lillfisen blev så glad så när jag kom! Han hade nog längtat lite efter sin mamms <3 Stannade i stan och köpte en glass och myste i solskenet! Får även gratulera Sara till körkortet! När vi kom hem tittade vi på lite film och sen kom William i säng rätt sent idag =/ Inte förän 21! Han som annars alltid lägger sig vid 19, men så kan det vara ibland, mysigt att få lite mystid med han, efter att han har varit en hel dag på dagis!

Ikväll har jag vikt en himla massa tvätt, resten får jag ta imorn.. Jag orkar inte mer just nu. Morgonsdagens planer är plugg åter igen. Fast helst hade jag bara velat vila. Men det får jag ta nån annan gång. Imorn när Jörgen går av sitt pass är det äntligen dags för frivecka, ni kan ju gissa hur mycket jag längtat efter det?! Ja det ska bli otroligt skönt att ha han hemma en vecka, ni anar inte!

Nu däremot ska jag gå o lägga mig, nattinatti

Klagomål på Hundhår?!

2010-04-12 18:58:29 Dagboken
» Kommentarer(10) «


Vi har inte ens bott här i två veckor och har redan fått vårat första klagomål, det är nog vårat första klagomål nånsin. Dom ringde från Eidar idag och sa att en granne klagat på att det funnits lite hundhår i tvättstugan, ja inte så konstigt tyckte jag eftersom vi har en hund. Men den här grannen tycker visst det är förskräckligt med lite hundhår, det roliga är ju att jag aldrig haft med mig hunden ner i tvättstugan utan de hundhår som då funnits, är hundhåren som suttit på våra kläder, och det är ju inga stora mängder direkt. Men hädanefter får jag väl torka ur maskinerna och sopa nogrannare efter mig. Men det som stör mig mest är att folk inte har vettigare saker att klaga på. Jag kanske ska ringa och klaga på dom, eftersom sonen parkerar sin moppe precis utanför entrédörren, så den knappt går och öppna, nej men lite hundhår det ska vi ringa och klaga på! *SUCK*

Vi har vart på Överby en sväng idag, handlade lite och hämtade ut Williams verktygslåda som kommit på posten, fick även handlat en cykelhjälm, så nu kan han cykla så mycket han vill :) Även passat på att grejja lite. Känns också som jag kommit in i en sk nedåtfas. Tycker det börjar bli riktigt jobbigt med Jörgens nattpass. Tycker jag aldrig ser han numera :/ Vet att jag ska vara glad över att han har ett jobb att gå till, men jag tycker det ändå är jobbigt för att vi aldrig träffas, och jag känner mig rätt ensam =( Att man har tusen olika hormoner i kroppen gör ju inte saker och ting lättare heller för den delen =/

William har precis gått o lagt sig och jag ska väl lägga mig i soffan och tröstäta nåt, finns inte så mkt mer vettigt att göra.

Vårat Mirakel <3

2010-04-10 20:48:29 Graviditeten
» Kommentarer(8) «


 

Inatt vaknade jag av att jag hade ont i magen (livmodern) , tog en alvedon i hopp om att det skulle gå över, men de gjorde det icke, så jag låg halva natten utan sömn =/ Jobbigt. När Jörgen vaknat så ringde jag till 1177 för att rådgöra med dom vad jag skulle göra, så fick pratat med Gyn Jouren och hon tyckte jag skulle komma in för en koll så allt var som de skulle.. Tog en promenad till Akuten, vi bor ju bara 5 min därifrån. Och fick göra ett Vul (=vaginalt ultraljud)

 

Allt såg fint ut. Livmodertappen var lång och sluten. Bebisen mätte han till 11 fullgångna veckor. Och hjärtat pickade så fint. Och bebisen flaxade runt därinne, våran lilla skatt! Han sa att det onda kunde bero på att livmodern växer så mycket nu. Men jag har inte haft nåt mer ont iaf och det är skönt! :)

 

Dessutom har William fått en cykel av oss idag =) Min duttiga kille! Han gillar den massor, och har svårt att låta bli den när den står här hemma. Haha! =) Men innan han får ge sig ut måste vi köpa en cykelhjälm. Tills dess får han lugna sig. Nu ska ja lägga mig o vila.

 

 


Vecka 12 (11+0)

2010-04-10 12:55:27 Graviditeten
» Kommentarer(4) «



Kroppen:
Risken för missfall minskar nu. Av de missfall som inträffar så sker drygt 90 procent före utgången av vecka 12. Om du skulle få en mindre blödning betyder det inte att ett missfall är på väg. Om det inte är blodfärgat eller rinner så kan det bero på andra orsaker som till exempel lågt liggande moderkaka. Om moderkakan är placerad långt ned mot livmoderhalsen kan det uppstå en liten blödning från kanten av moderkakan.
Placeringen av moderkakan kan ses med hjälp av ultraljud, på de flesta brukar den dras uppåt i takt med att livmodern växer och då slutar dessa mindre blödningar. Under de tre till fyra sista månaderna ska du däremot söka läkare även vid smärre blödningar.
Moderkakan har tagit över tillförseln av näring och syre till barnet. Moderkakan och fosterhinnorna skyddar även barnet mot infektioner. Som skydd för bakterier bildas det också slem i körtlarna i livmodertappen. Du bör ändå avstå från att äta sådant som kan innehålla bakterier och parasiter som är skadliga för barnet under graviditeten. Vanligtvis har illamåendet och tröttheten börjat avta efter de första tolv veckorna. Vissa har gått upp några kilo i vikt, andra kan i stället ha gått ner något.
Nu har du säkert haft ditt inskrivningssamtal med din barnmorska. Om inte så är det hög tid nu.

Fostret: Fostret är cirka sex centimeter stort och väger cirka 15 gram. Fostret börjar röra sig spontant, vrider på huvudet, hickar och rör på fingrarna som dessutom har fått fingeravtryck. Nu börjar fostret också reagera på mammans lägesändringar.

Pluggerier

2010-04-08 22:23:51 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Imorse va min snälle goe man så underbar att han körde oss till dagis så vi slapp ta bussen. *Guld värt* När vi kom hem kom Emilia och vi satte igång med plugget, hann med jätte mycket idag, och fick en massa gjort. Vi är duttiga vi! Under tiden hon va här kom det en gubbe från Bravida och kollade på min spis, så han bestämde att jag skulle få en ny redan imorn, det tackar jag ju inte nej till. Den vi har nu är minst 20 år gammal. Så lite nytt och frächt är inte helt fel =)

Vid 15-tiden åkte jag och hämtade William på dagis, och sen begav vi oss hemåt, för att säga hej då till pappsen som skulle åka till jobbet, och sen satte jag igång med middagen. Hemmalagad fiskgratäng med potatismos ala pappas recept. Underbart gott blev det, och William slevade i sig. Och vid 19 sa han god natt till mig. =)

Jag har pluggat lite mer nu på kvällskvisten, och sen slappade jag till Criminal Minds . Precis vart ute med Rocky, och nu ska jag strax gå o lägga mig, så vi orkar ta oss till dagis imorn, och sen kommer Emilia för ännu mer plugg. Det gäller att ligga i. Det är ju trots allt inte så långt kvar på terminen och vi vill ju gärna bli klara.

Nej, nu är det nana tajm :) Natti!

Muse - Uprising

2010-04-08 17:11:23 Musik
» Kommentarer(1) «


 

Ett av mina absolut favorit band ! :)


Kikat på soffa

2010-04-07 22:42:47 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Idag efter vi lämnat William på dagis åkte vi ut till Överby för att först kika på en cykel till William, hittade en fin 12" cykel inne på Coop för 699,- Lutar väl åt att det blir den. Tänk att min lilla kille ska cykla helt själv, jag har nog inte riktigt fattat hur stor han har blivit. Stannade även till på EM möbler för att titta på en soffa. Vi har väl bestämt oss för att köpa en ny soffa. Denna gång en divan, jag har äntligen lyckats övertala Jörgen att släppa taget om skinnsoffan ;) Yaaay! Hittade jätte många fina som föll oss i smaken, men vi får se när vi ska slå till =) Men nu vet vi iaf på ett ungefär vilken form av soffa vi vill ha.

Annars har vi inte gjort så mycket, försökt plugga men tröttheten tog över och jag stenslocknade på soffan och sen va det dags att ta bussen till dagis. Ska plugga gärnet imorn är tanken. Så imorn ska William till dagis och busa med sina kompisar. =) När vi kom hem satte jag igång med lite middag till oss, fick bli spagetti & köttfärsås, och de satt fint =)

Läggningen idag ska vi inte prata om, den har varit minst sagt kaosartad =/ Alltid samma visa den dagen Jörgen börjar jobba igen, efter sin frivecka =( William har varit hysterisk och otröstlig och bara skriker efter pappa. Och det gör ont i mig att se honom så himla ledsen, när tårarna bara sprutar :( Det är jobbigt för han att inte ha pappa hemma som han hade velat. Min lilla kille, men efter lite gos och mys i soffan somnade han tillslut, men blir han ledsen inatt får han sova hos mig.

Nej dags att avrunda kanske?

 

*Ett speciellt band mellan far & son*


Ett himla flängandes

2010-04-06 22:34:56 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag har vi inte gjort annat än att flänga.. Imorse efter vi lämnat William på dagis hade jag tid hos Barnmorskan, skulle lämna lite prover, blodprov, urinprov och lite sånt. Kollade blodtryck och allt såg fint ut =) Men nu ska jag inte tillbaka förän jag är i vecka 24 och det är ju ett tag kvar, ca 3 månader innan nästa kontroll, men då blir det nog att lyssna på bebisens hjärta o sånt, gud va mysigt :) hihi.

Sen har vi varit på Överby och köpt oss en ny skruvdragare då våran gamla gjort sitt för den här gången =/ Var även på Jysk och kollade efter en ny madrass till min del av sängen, min madrass har blivit så mjuk och jag får så satans ont i ryggen. Hittade en som föll mig i smaken med den kostade ändå 2500 så vi får se om vi ska köpa den. Det är ju ändå 10-års garanti. Men vi får se.

Sen har vi bara varit hemma, Jörgen och Magnus har varit uppe på vinden och omorganiserat det lite. Så nu kommer man in där och hittar saker lite lättare, Jörgen hittade även min laddare där uppe som varit spårlöst borta sen flytten. Guld värt, så slapp jag gå och köpa en ny :) Imorn ska vi kolla på lite nya regnkläder till busen, då hans går på sista versen nu.. Gud va pojken växer! Sen blir det plugg med Emilia =)

Måste även berätta.. Blev helt tårögd idag när vi lämnade William på dagis. Så skulle dom vara ute, och Williams fröken hade tagit ut lite cyklar och vet ni vad pojken gör?? Jo han cyklar, min lilla kille!! Gud va stor han har blivit. Han trampade på som bara den <3 Åååååh min lilla älskling! Så snart ska vi köpa en cykel till han =) *Stolt Mamma*

Vecka 11 (10+0)

2010-04-05 11:29:03 Graviditeten
» Kommentarer(2) «



Kroppen:
Det syns fortfarande inte att du är gravid, men du kan känna det mycket tydligt. Den trötthet som många känner är ett tecken på att man ska ta det lugnt. Vissa kan känna sig svimfärdiga om de tvingas stå upp en längre tid, till exempel på bussen. Det beror på att blodtrycket är lägre.

Fostret: Huvudet är nu rundare och ögonlocken är tydligare, de har redan öppnats och kan slutas vid beröring. Händerna kan också stängas vid beröring. Nu är fostrets alla viktiga organ i stort sett färdiga och ska bara växa i storlek. Ännu kan du inte känna att fostret rör sig, men vid ett ultraljud kan man se rörelser.

Då var helgen snart över

2010-04-04 08:53:57 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då var denna helgen snart över, jag har bara längtat tills den ska ta slut.. För att jag saknar min gubbe, och han kommer hem imorn bitti. Jag brukar inte ha ont av att han åker iväg sådär o jobba, men denna gången har det varit riktigt jobbigt, värst var i torsdags när han åkte =/ Usch, va längesen jag kände sån längtan av att ha han hemma med mig, men antagligen så blev det för mycket för mig. Dåligt med sömn, hunger, sjukt mycket som behövdes göras + att ta hand om William o underhålla han, så antagligen blev de för mycket, för det var då det brast för mig. Och jag grinade som en tok ;P Jävla gravidhormoner!!

Hela fredagen grejjade vi hemma.. Och igår var det ju Påskafton . Kristina, Christopher och lilla Alice var här. Eftersom vädret var strålande passade vi på att inviga grillen för i år, och den funkade helt perfekt. Det är tjusningen i att ha elgrill, att man kan grilla på balkongen. Det stör ju ingen så att säga. Lite matos är ju det enda som kommer från den, den kommer bli välanvänd i sommar, det kan jag lova =) Men stackars lilla Rocky va jätte orolig i magen igår, bajsa som en jag vet inte vad.. Han bajsade tom på balkongen, och att han gör inne sker typ aldrig, han är väldigt noga med att göra sina behov ute, och ändå så var vi ute 1,5 timma innan och bajsade. Men som Jörgen sa så är det ju ett nytt ställe för honom, och han har väl inte riktigt vant sig än, kan ju hoppas att det beror på det.

Vi var ute på en promenad igår eftermiddag och gick runt området, mysigt! =) Och vid 18-tiden somnade William, tröttis där. Och ändå hade han sovit på dagen.. Men idag är det full fart som vanligt. I eftermiddag ska vi iväg på en liten hemlig sak ;) Tihi. Vad det är får ni veta ikväll ;P Nu ska vi däremot ut och gå med Rocky på en liten morgonpromenad =)

Glad Påsk

2010-04-03 09:12:14 Dagboken
» Kommentarer(4) «


 

Glad Påsk önskar Fam. Zetterblad


Uppdatering, vore kanske på sin plats.

2010-04-02 22:08:24 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Flytten har gått bra! Stressigt men bra, dock vill jag inte göra om detta på vääääldigt länge, nästa gång jag flyttar då ska de bli till hus. Vi flyttade grejjer hela onsdagen, ända mitt i natten. Torsdagen var det flyttstäd hela förmiddagen och lämning av nycklar. Skönt att ha de gjort, men fyfan va det va och städa. Tur jag hade min snälla mami till hjälp. Jag hade aldrig orkat annars =/ Phu!

Sen har vi bara grejjat här hemma, packat upp låda efter låda.. Sorterat ut vad som ska slängas och vad som ska upp på vinden, så Jörgen har kånkat som en liten blå. Min duktiga älskling! Så nu sakta men säkert börjar det se ut som ett hem, vi har dock sjukt mycket skräp som ska slängas, och just nu har vi ingen bil, men vi får väl ta det i veckan =) Ska bli skönt att bli av med det, nån dag måste vi även göra iordning på vinden så allt står lite bättre.

Både William och Jörgen sover nu, Jörgen ska iväg inatt och köra Date, så han kommer inte hem förän på måndagmorgon. Men vi ska nog allt klara oss själva, får vi hoppas på :P Haha. Har lite att röjja imorn, hela köksbordet är fullt med saker, men men.. Nu ska jag bara ta det lugnt, och vila min kropp.. =)