Tisdag - 121030

2012-10-30 16:35:03 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God eftermiddag =) Har precis hämtat hem barnen från dagis, och nu sitter vi alla i soffan och kikar på lite TV innan det är dags att sätta igång med middagen, har inte riktigt klurat ut vad vi ska äta än, men får rota fram nått att laga sen :) Det blir nog bra :P Haha!! Annars har dagen rullat på rätt bra, inte mkt som hänt mer än att jag pluggat typ och druckit kaffe xD Haha!
 
Idag är de också 1 vecka sen jag tog min sista ciggarett! :) Riktigt stolt över mig själv som fixat första veckan utan större besvär. Dom första två dagarna hade jag ju dock nikotinplåster, men jag har lyckats att inte drabbas av svåra abstinensbesvär och det känns skönt =) hehe. Måste försöka ta mig ner till Överby nu i veckan med, då William ska vara utklädd på fredag på dagis, så han behöver en Halloween dräkt, skelett har han bestämt sig för att han ska vara så ja, det är väl bara att fixa det antar jag ;)
 
Har ni klätt ut era barn eller ska ni?
 

Måndag - 121029

2012-10-29 12:22:58 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallåhej måndag! :) Härlig helg har vi haft :) I fredag satt vi i soffan och kikade på Johan Falk med massa gotte på bordet. En helt okej fredag kväll, på lördagen va vi ju som sagt på marknaden i Vänersborg och sen på dop. Kvällen spenderade jag i soffan framför mina älskade serier :) En perfekt lördagkväll helt enkelt. Söndagen gick också i lugnets tecken, vi myste och grejjade hemma :) Jörgen va iväg och bytte stördämpare på bilen. Sen hade vi lite kalas för Linus på eftermiddagen, men tyvärr va det inte så många som kom men Linus va nöjd ändå :)
 
Idag har dom nallefest på Linus dagis :) Så han tog med sig sin gossenalle dit =) Dock inget mysigt väder aatt vara ute i nu. men men, får springa mellan dagisen i eftermiddag när jag ska hämta barnen. Huua! Sitter och försöker plugga, har inte så mycket motivation till det idag känner jag, eller ja.. det står helt still i skallen på mig. Men får se om de släpper snart så jag kommer vidare ^^
 
Vad har ni hittat på i helgen?
 

Söndag 121028

2012-10-28 07:53:05 iPhone
» Kommentarer(0) «


Så va snart även oktober månad slut. Inatt skulle man vrida tillbaka klockan men eftersom dagens teknik är så modern så behövs inte det. Det sköter den själv så de va redan fixat. Tur jag har så snälla barn som valde att sova en timma extra så vi slapp att gå upp redan vid 6 ;) Sen tyckte Linus det va dags att gå in och väcka William ;)

Igår var vi på oktober marknaden i Vänersborg, Jörgen köpte en massa korvar, parfym till sig. Jag köpte ett par lovika vantar och barnen köpte godis :) sen åkte jag och William på Denice dop och Jörgen åkte hem med Linus som behövde sova lite :) så dagen rullade på :) sen va de mys som stog på schemat hemma hos oss. Tvättade och städade lite, tände en mysig brasa och bara hade de gott!

Idag ska vi ha lite kalas för Linus. Dock orkar jag inte baka någon tårta så vi har köpt färdig, men de får funka det med. Nåt annat bra som hänt är att jag har slutat röka, är på femte dagen utan ciggaretter idag och det känns jätte bra :) är riktigt stolt över mig själv :)


Svar på fråga .

2012-10-25 20:39:06 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Till Mallan: Den jackan är ingen vinterjacka, utan bara en fodrad regnjacka från Ellos. Och de är en stor 80. Men på sin vinterjacka har han 86. Han ser kanske liten ut, men så liten är han inte.
 
Till Anonym: Ingen av tatueringarna är gjorda på studio.

Nu är den på plats ♥

2012-10-24 21:46:04 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Idag har jag vart och tatuerat mig :) Åååh va nöjd jag är! :) Är redan sugen på en till och det kanske inte dröjer allt för länge innan jag lägger mig under nålen igen =) Ja, riktigt nöjd är jag :) Skön "smärta" är det också :) Jag låter bilden tala istället :)
 
 
Dagens tatuering :)
 
 
Båda två - två helt egna stilar, precis som mina barn :)

Onsdag - 121024

2012-10-24 11:09:53 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God förmiddag får jag lov att säga! :) Barnen är lämnade och här sitter jag. William skulle med sin förskola på Teater idag, jätte spännande och kul tyckte han :) Ska bli kul och höra vad han säger sen när jag hämtar honom. Och Linus är på sin förskola och busar med sina kompisar :) Och här sitter jag och tar mig lite frukost så att huvudet vaknar till liv, för idag har det vart bra segt i hjärnkontoret. Haha ^^
 
Sitter och ska fortsätta på mitt arbete om Neurologiska sjukdomar. Riktigt intressant ämne när man väl kommer in i det. Igår var jag i skolan och sökte några kurser till våren, egentligen behöver jag ju inte dom eftersom jag är klar nu i december, men jag kände att dom va intressanta och nyttiga för mig att ha. Ju mer man har med sig är ju bättre, ser det bara som en fördel med mera kunskap :) Och nu har jag kommit in så bra i pluggandet så varför inte köra? Det blev iaf Akutsjukvård, räddningsmedicin och barnhälsovård :) Tror det kommer bli kanoners! :)
 
Idag blir det även tatuering ! :) Linus namn ska få pryda min arm så fint sen, återkommer med resultat! =)
 
 
 
 

Måndag - 121022

2012-10-22 09:36:36 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så va det måndag igen :) Jag har precis lämnat barnen på dagis. När jag precis släppt av Linus så kommer jag på faaaan.. Han skulle ha glass med sig idag, så det var bara att traska hem igen och hämta glassen, det är tur man bor nära dagis xD Haha! Så fick jag lämnat den iaf så han kan bjuda sina kompisar på dagis :) Han hade längtat så till att få gå till dagis idag :) Och det är så roligt för han har börjat prata jätte mycket om barnen på dagis hemma så man märker så väl vilka det är han leker med där :-) Min lilla kille är inte så liten längre ♥
 
Nu är det dags att sätta igång med plugget. Få nåt vettigt gjort, ska bara sätta på en kanna kaffe så man vaknar till liv i skallen också ;) haha! Gårdagen va rätt slapp den med, va supermega trött när barnen vaknade vid halv 7. Så vi flyttade ner oss i soffan så jag kunde ligga och dra mig där lite medans dom tittade på TV. Idag är jag däremot mycket piggare :-)
 
Har ett besök hos tandhygienisten idag. Kl 18.00 !! Vilken jävla tid! Jaja, det är väl bara att gå dit antar jag och se glad ut ;)
 
 
Så här brukar han stå och vänta på att pappa ska komma hem från jobbet ♥

Lyckad födelsedag

2012-10-20 23:03:12 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Linus har haft en toppen dag :-) Vi har öppnat massa paket, haft besök av både farmor, farfar, faster, Björn, Pekka och Sara & Nicolina :) Vi har även hunnit med att möla tårta och leka med alla leksaker. En liten powernap hann han med också under dagen, men annars har det vart fullt ös xD Linus somnade här för en liten stund sen typ vid 22.30 och det gott folk hör inte till vanligheten. Tacka fan för det, för jag höll på att bli riktigt irriterad på han där ett tag, speciellt då jag hållt på att lägga honom sen kl va 20.00 ! Gaah!!
 
Iaf, så kollade jag och William på Eric Saades konsert som dom sände på TV:en idag. William sa att han skulle bli precis som han när han blev stor, en snygg kille som kan både sjunga och dansa, plus att Eric Saade är en spion, men de är de ingen som vet xD Haha. Fantasin är det ju inget fel på iaf. ;) Sen blev iaf han trött och bad om att få gå upp och lägga sig .
 
Har precis kikat igenom några avsnitt av House. Och ska snart gå och lägga mig, är ju en dag imorgon med :) Så kanske lika bra att vara utvilad då?
 
 
buspojken ♥
 
 
 
öppnar paket
 
 
 
Lite pics från dagen . ♥

Linus 2 år

2012-10-20 10:29:51 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag är det ingen vanlig dag för det är Linus födelsedag! HURRA HURRA HURRA! :D
Hela natten sov prinsen i sin säng, vi har satt hårt mot hårt nu, att han ska sova i sin säng och inte i våran, visst det är jätte mysigt att sova brevid han ibland, men när man vaknar upp var och varannan dag med nackspärr och knappt kan röra sig för man legat så konstigt då är det inte lika mysigt längre och jag tror att det är bra för oss alla att han sover i sin säng och vi i våran.
 
Till 7 sov han imorse :) Sen gick vi ner och han fick välling och en ny blöja. William kom ner efter en stund han med och åt frukost. Jag tog mig en kopp te och sen satte vi oss i soffan för att mysa! :) Jag och William sjöng en truddilutt för Linus som strålade av glädje :) Några paket har han inte fått än, utan vi väntar på att ge honom dom tills Jörgen vaknat. Han vill ju också fira sina prins ♥ Och det går ingen nöd på Linus han har fullt upp ändå. Hittils har vi hunnit med att baka tårta, båda barnen hjälpte till. Stog på varsin stol i köket och smetade på grädde och dekorerade med godis. Och nu bakar vi cupcakes och barnen äter frukt :) Så blir det lite minikalas idag! :)) Linus farmor & farfar kommer en sväng senare :)
 
GRATTIS älskling på födelsedagen ♥
 
 
nyfödd Linus
 
 
första mötet ♥
 
 
Linus tårta
 

Fredag - 121019

2012-10-19 12:46:32 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag för två år sen hade vi vårat sista besök på SMVC . Då dom tog beslutet att det var dags att avsluta graviditeten och dags för Linus att entra världen. TVÅ ÅR! Ni anar inte hur fort dessa två år gott, och vilken berg & dalbana det faktiskt ha vart. När man från början inte visste någonting, tillväxthämmade barn? Vad är det? Hade aldrig hört talats om den termen innan. Men nu satt man där själv och visste inte ett skit. Vi visste ju för tusan inte ens om vi skulle få med oss ett barn hem från BB.. Allting va så ovisst. Vi visste inte om han skulle leva eller dö? Om han mådde bra eller var allvarligt sjuk?
 
Men tacka gudarna för att det gick bra :) Och vi fick oss en liten frisk krabat med oss hem från Neonatal Avdelningen . Och tröts alla motgångar vi stött på längst vägen så har det faktiskt gått bra, riktigt bra. Han är idag en liten kille full av energi och bus. Och han har blivit så himla stor våran lilla lilla Linus ♥ Pratar som en jävla kvarn, han är aldrig tyst! Och dessutom världens mysigaste lilla pojk! :)
 

Tatueringar och Mamma?

2012-10-17 13:22:12 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Har fått äran att gästblogga här inne hos Marie och det tacka man ju inte nej till speciellt inte jag som älskar att hitta nya kontakter, bloggar osv och det är ju perfekt tillfälle att gästblogga då :)
Jag som skriver heter Melissa är 23år och mamma till två prinsar Vincent född 09 och Linus född 11
När jag inte gästbloggar här inne så bloggar jag på min egen blogg http://www.melissasprinsar.com där ni får följa min vardag som mamma till grabbarna bus och allt som vi hittar på, och tro nu inte att de är en "såndär tråkig mamma blogg" som vissa tycker/tror utan man gör faktiskt väldigt mycket mer än bara byter bajs blöjor och snyter snoriga näsor när man är mamma!
Kika gärna in till oss och säg hej vettja :)

Nu till mitt lilla gästinlägg då, jag är en riktig funderare och kan sitta och fundera och tycka en himla massa och ibland knåpar jag ihop ett litet inlägg ang mina funderingar så även i detta fallet
För ett tag sen kom jag in på en blogg där ägaren skrev att om man är mamma så ska man inte ha tatueringar eller piercingar för det ser ovårdat ut det passar helt enkelt inte in till mammarollen enligt henne
Jag har just nu 4 stycken tatueringar och har planer på att göra flera samt täcka över en och göra en ny, så enligt mig så är det okej att vara mamma och även ha tatueringar jag har även haft piercingar i näsa,tunga,navel och läppen men har inga kvar då jag tog ut alla när jag blev gravid med Vincent sen har ja inte orkat sätta i dom igen och jag saknar dom inte heller
Här kommer bilder på mina tatueringar som jag har just nu och som sagt fler kommer det att bli!
 
 
 
Va tycker ni ang detta? ,kan man egentligen säga att det inte är okej jamena det är väl ändå upp till var och en hur man vill och vilken stil man har osv
Sen kan man ju tycka en sak men att nästan kasta skit på mammor som har tatueringar eller piercingar bara för dom inte passar in i en mall som enligt dig är rätt är inte det lite fel?

Tisdag 121016

2012-10-16 08:01:33 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon ! :) Här är vi relativt nyss uppstigna. Barnen har ätit frukost och jag sitter med en kopp te just nu :) Någon frukost för mig blir det inte, startade istället morgonen med en ipren. Och hoppas att min värk ska släppa snart. Måste visa er en video sen :P haha! William och Linus stog här och dansade igår eftermiddag och de såg så himla skoj ut xD hahahaha!
 
Snart dags att göra sig iordning för dagis. Så jag hinner plugga lite innan jag ska på utvecklingssamtal på Williams förskola. Ska bli roligt att höra vad dom har att säga om honom, hoppas ju att han sköter sig när han är där. :) Men vi får se vad dom har att säga. Så tills dess ska det pluggas, pluggas, pluggas. Är ju faktiskt bara 2 månader kvar av terminen sen är de klart, finished, done! För den här terminen och jag är egentligen klar. Men som de ser ut nu så läser jag en termin till iaf, för de finns en annan kurs jag vill ha :)
 
 
Williams skolfoto kom igår ♥ Titta va fin han blev! =)

Mamma vid 17 år

2012-10-15 15:09:25 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hej allihopa! Detta är inte bara mitt första gästinlägg jag skriver utan mitt första blogginlägg någonsin. Det känns kul att testa på och jag vill tacka Marie som låter mig skriva ett inlägg här hos henne!

 

Jag heter i alla fall Amanda och är 20år. Jag bor i Sthlm med min underbara dotter Jolene som fyller tre hela år nu i oktober. Jag och Jolens pappa avslutade vår relation som flick-pojkvän i augusti 2012, men påbörjade istället en starkare relation som bästa vänner. Vi bor varannan vecka med Jolene i vår gemensamma lägenhet och träffas flera gånger i veckan.

Jag pluggar också mitt sista år på gymnasiet. Då jag blev gravid som 16åring, kort efter jag börjat gymnasiet, så valde jag att avsluta det för tillfället men med planen att börja igen. Vilket jag gjorde två år senare, och snart kan jag räkna dagarna inför MIN studentdag!

 

Jag är en tjej som uppskattar livet! Det går inte en dag utan att jag stannar upp och känner hur lyckligt lottad jag är. Jag lever för att få dela min dotters vardag och tittar fortfarande på min gullunge när hon sover med samma känsla jag hade vid hennes första natt utanför magen. Vi var då två förälskade och nyblivna föräldrar på 17 och 21år. Även fast jag och Jolenes pappa vunnit mycket i att ta detta beslut att vara bästa vänner och toppen föräldrar på varsitt håll så är det en förlust. Det är inget jag vill förneka.

 

Att bli förälder är för mig det bästa som finns. Det är helt fantastisk att känna denna kärlek man gör, känna den meningen i livet man får och ha det speciella band man har med sitt barn. Tänk bara vilken ära det är? Alla för tyvärr inte uppleva dessa saker...

 

Ja, detta får nog vara slutet på mitt inlägg. Jag hade tänkt att skriva om en helt annan sak men det kändes bättre med en presentation. Har rätt mycket att öva på innan jag kommer kunna få ihop en flytande och intressant text. Men vem vet, detta kanske får mig att tag i min fantasi om att blogga och ni får läsa det tänkta inlägget där. Vad tror ni om det?

Tack igen Marie!

 

Kram Amanda


I'm back!

2012-10-15 12:37:00 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Haft en helg off bloggen! :) Skönt, men nu är jag tillbaka ! :)
I helgen har vi varit på Stenungsbaden . Och bara haft det gött! Träffat massa underbara människor och njutit. Underbart att få lite egentid med min fina man ♥ En helt underbar svit hade vi och allt var bara på topp. Igår var vi och åt av den goda hotellfrukosten och sen gick vi ner till rummet igen för att sova en stund till ;) Hehe, man får passa på när man är barnfri ! =)
 
Nu är vardagen här igen. Barnen är på förskolan och jag sitter och pluggar. Precis gjort en komplettering i Specialpedagogik och fått in ett arbete i hälsopedagogik. Så det går framåt men finns fortfarande en hel del att beta av. Sen är det massa prov nästa månad som jag måste plugga till. Hoppas det ska gå vägen. Annars har vi nte gjort så mycket. Somnade igår när jag skulle lägga Linus, med kläder och allt på, och så sov jag hela natten ! :-P Knasigt! Haha..
 
Vad har ni gjort i helgen för skoj? =)
 

 
En liten bit av rummet. Utsikt över havet ♥
 
 
me .
 
 
lördagens outfit :)

Torsdag - 121011

2012-10-11 22:30:42 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Torsdag redan och dagarna flyger iväg. Barnen har vart på förskolan idag och busat och lekt :) Jag har suttit hemma och pluggat som vanligt, livet är så roligt just nu eller inte. Är ju inte tråkigt så sätt. Men man gör samma sak dag in och dag ut, det finns ingen variation i vardagen det är bara vardag helt enkelt. Imorgon har vi obligatorisk träff i skolan i Etik kursen och tyvärr så måste man ju närvara.
 
Så imorn får Jörgen lämna barnen efter att han kommer hem. Så jag hinner med bussen till skolan. Kommer vara ritkigt segt att sitta där hela dan :/ Men what to do? Går man inte får man bara en massa extra uppgifter och det vill jag inte ha i den kursen, kan verkligen kvitta. Så då härdar jag hellre ut den tiden de gäller. Och sen åker jag hem och tar helg med min familj ♥
 
Jörgen jobbar imorn natt med. Och på lördag ska vi åka till Stenungsbaden och bara koppla av tillsammans. Gå på SPA, äta gott, njuta av varandra och bara vara Marie & Jörgen ♥ Ska bli härligt att få ett litet avbrott från vardagen och bara njuta, speciellt av den goda hotelfrukosten dagen efter :) Nu ska jag däremot gå upp och lägga mig.
 

Längtar till helgen

2012-10-11 13:23:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


 
S P A ! ♥

Morbror besök

2012-10-09 23:24:13 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag var ju som sagt min bror på besök =) Så barnen har vart hemma från dagis idag. Va måttligt uttråkade innan Hasse plingade på dörren. Sen hade jag två nöjda pojkar. Hasse hade med sig en TV till Linus i födelsedagspresent, men vi valde att sätta tven i allrummet uppe, just för att slippa avundsjuka. Är ju inte riktigt rättvist mot William om Linus skulle få en tv inne på sitt rum men inte William så vi sätter den där istället och då kan båda nyttja den utan att det ska bli avundsjuka. Tror det blir super.
 
Sen va jag och hämtade ut våran nya digitalbox från COMHEM. En inspelningsbar on-demand box. Perfekt när man vill se ett speciellt program men inte är hemma då kan man ju spela in det =P Hehe. Så dagen har rullat på. Hasse åkte hem vid halv 7 och sen somnade barnen redan vid 7. Så dom va nog trötta, men Linus vaknade till vid 22 och bara panikskrek, måste ha drömt nåt för han va inte riktigt kontaktbar och bara skrek och spände hela kroppen, fick tillslut lugnat ner honom så han kunde somna om igen, dock i våran säng.. Men what to do?
 
Så nu ska jag gå upp och krypa ner brevid honom och hoppas på en godnatts sömn :)
 
 
morbror mys ♥
 
 
min William ♥
 
 
knäppisen
 
 
födelsedagspresenten :)

Natti Natti

2012-10-08 23:27:01 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Lillskruttas ligger däruppe och hostar snart upp sina lungor, låter det som. Fått ett par puffar med airomir så andningen inte är så tung för honom. Kan nog vara gott för han att vara hemma från förskolan imorgon och bara hänga med mammsen, brorsan och morbror :) Och dessutom att få paket av morbror för vi har faktiskt en liten kille som snart fyller 2 år :) Tänka sig! ♥
 
Blev en liten playdate hos Nicolina idag. Linus va mest sur och grinig för att han inte sovit på dagis. Hans humör går inte att jämföra med någon, tro mig! Hujedamig. Ja, där är det verkligen ord och inga visor som gäller. Så det blir en del skrik här hemma om man inte valsar efter hans pipa och det är det ingen som gör. Förutom på natten då, för då orkar jag inte bråka med honom. Han somnar i egen säng. Men kommer alltid över på natten till oss. Nu ligger han ex i min säng så.. Egentligen vill jag inte ha han i våran säng, men jag orkar inte bråka med han så här på kvällen när jag ska gå och lägga mig, han får sova och jag får sova. It's a win-win situation ;) eller? Ja nån gång slutar han väl sova där med, förhoppningsvis ;)
 
Hur gör ni? Sover era barn hela nätter i egen säng? Om inte, låter ni dom sova i eran eller nattar ni om dom i egen säng?
 
 

Just another manic monday..

2012-10-08 14:59:03 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Måndag innebär dagis och plugg! :) Och nu ska jag strax gå och hämta hem huliganerna från dagis så vi kan fixa middag och bara mysa resten av dagen. Har varvat plugget med att tvätta, skönt att ha den biten gjord :) Dock har jag en del vikning kvar, men de brukar Linus tycka är kul att hjälpa till med, min lilla hjälpreda :) Jörgen jobbar natt denna veckan, så vi lär ju inte se så mycket av honom.. men men sånt är livet. Ska försöka pallra mig till gymmet denna veckan och även testa på Kidz Club på gymmet om mina barn fixar det. William vet jag att det inte är några problem med, då han brukar vara på lekrummet dom har på Maxi när vi handlar. Men Linus har vi ju aldrig lämnat "bort" så. Nån som testat barnpassningen på Sportlife och vet om den är bra? Eller har andra erfarenheter från barnpassning på gymmet?
 
Imorgon ska barnen vara lediga. Och jag har tagit en day off! barnens morbror kommer nämligen på besök och ska fira Linus lite :) Så vi får väl se vad morgondagen har att erbjuda. Båda barnen tycker iaf att det ska bli väldigt kul att morbror kommer på besök så dom kan köra med han lite ^^ haha! Annars blir de nog lite lek och bus hos Nicolina efter dagis om dom orkar det, är oftast väldigt trötta och griniga på måndagar :-P Haha!
 
Nej, nu ska jag gå till dagis :) ♥
 

Söndag

2012-10-07 09:53:51 iPhone
» Kommentarer(0) «


God morgon! Ja fast vi har faktiskt vart uppe sen 7 idag med! Och sen dess har det vart ganska lugnt. Just nu sitter vi och tittar på Lejonkungen och myser med gårdagens godis :-) Jörgen sover efter nattens jobb. Igår kväll myste jag ensam i soffan till House! :) världens bästa serie! Tur jag har 5 säsonger kvar att se sen innan den också är slut som alla andra bra serier.

Idag är planen att ta med barnen till lekplatsen så ungarna får springa av sig lite energi :-) kan ju behövas på dessa små. Så vi får klä oss varmt idag för det är kallt ute . Men även riktigt friskt och härligt ute idag. Solen skiner, jag bara älskar sånt här höstväder :)

Nej nu får jag plocka fram kläder till barnen och hoppa ur min onepiece! :)


Lördag morgon

2012-10-06 08:23:49 iPhone
» Kommentarer(0) «


God morgon!
Barnen är vakna sen en timme tillbaka ungefär . Vaknade av att Linus petade på mig och sa att han hade bajsat då va det bara att snällt gå upp. Gick ner för att fixa frukost till huliganerna och samtidigt dricka den obligatoriska koppen med te :) nu har vi precis tänt en go brasa i kaminen så de blir lite varmare och goare här hemma :-) Jörgen sover efter nattens jobb och lär nog göra i ett par timmar till så tills dess får vi roa oss på annat sätt :-)

Idag är planerna inte många. En tur till affären blir det nog så killarna kan köpa lite lördagsgodis och även mamman :) annars är de lugna puckar hemma hos oss :-) riktigt kallt är de ute med, verkar som vintern närmar sig med stormsteg bara 3+ ute nu!

Nej nu ska jag mysa med mina små älsklingar :)


Fredaaaag

2012-10-05 14:19:06 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Äntligen fredag! Ska strax gå och hämta mina huliganer och sen tar vi helg =D En hel helg där vi inte ska göra ett skvatt, sova länge hade jag önskat, men den saker lär ju inte hända xD Har ärligt talat inga planer i helgen alls. Jörgen jobbar denna helgen med, ska ärligt talat bli gott, egentid är något jag uppskattar och är van vid. Är van vid att vara ensam på kvällarna, och jag är van vid att kunna se på vilket program jag vill. Så ikväll ska jag köra maraton på House på TV:n!! =) Och ingen som stör sig för den vill se nåt annat.
 
Hunnit med plugg idag med. Även om det gått segt på hjärnfronten idag. Men så kan det vara ibland, hjärnan är inte alltid på topp. Annars är livet rätt så tråkigt just nu, händer inte så mkt, ingen variation.. Men de är väl så vardagen är? Nej, om man skulle traska iväg till dagis och hämta Linus och sen William och ta myshelg ist ♥
 
Vad hittar ni på i helgen?
 
 
en outfit
 
 
och min älskade man kom hem med rosor igår ♥

Laundry day

2012-10-04 12:48:32 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hejhopp allihop! Igår var det säsongspremiär av Greys Anatomy som ni kanske förstod med föregående inlägg. Riktigt besviken blev jag, Lexie dog, Mark dog och Arizona va bitter över sin amputation. Inte alls den gamla Grey's andan, hoppas absolut att nästa avsnitt blir bättre, så tills dess håller jag mig till Dr Gregory House! För den serien är jag riktigt fast i. Åh, herre min skapare säger jag bara!
 
Hmm, annars då? Känns som jag inte har så mycket att skriva om, är bara samma sak varje dag. Dagis, plugg, hämta barn, laga mat, leka och mysa för att sen natta.. Egentligen skulle jag och mannen min åkt bort i helgen, men vi skjuter bara fram det en vecka till, han va tvungen att hoppa in och jobba och så kan det vara ibland, så istället ska jag ha en riktig myshelg med mina kids ♥ Funkar lika bra det med nu när vi haft en hektisk vecka så är det skönt att bara få slappna av och bara njuta tillsammans! :)
 
Idag går tvättmaskinen varmt. Hade massa tvätt som jag håller på att få iordning nu! Skönt det med att få lite ordning i hemmet. Finns det nåt värre än ett stökigt hus? Nä inte för mig iaf. Vill ha ordning och reda runt omkring mig, även om det innebär att jag får städa och plocka varje dag, so be it! Nä stök är bland det värsta jag vet, ska bara få resten av min familj att inse det med ^^ . ;)
 
 
Kanelbullens dag firas såklart med en kanelbulle! :)

Just nu

2012-10-03 20:50:21 iPhone
» Kommentarer(0) «



Andra Oktober

2012-10-02 15:04:44 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Tisdag redan :) Igårkväll fastnade jag framför Dr. House! Aldrig sett serien innan, men nu är jag helt stuck i den. Men jag älskar ju sjukhuserier, så denna passar mig som handen i handsken. Redan plöjt igenom halva första säsongen, så jag vet ju vad jag ska göra ikväll när barnen har somnat :) Har suttit hemma hos Sara och pluggat idag, fått in ytterliggare en uppgift så nu ligger jag rätt bra före i min planering. Kanske skulle dra ner lite på tempot men njaaaee.. ? Vi får se!
 
Snart dags att hämta hem huliganbarnen! =) Och fixa mat, va tusan ska man äta idag då? Alltid samma visa VARJE dag. Vad ska vi äta? Jag ska fan börja skriva matsedel inför veckan som kommer så jag vet, slipper jag stå där varje dag och klia mig i huvudet för att jag inte vet vad jag ska laga för mat. Jörgen är inte hemma förän vid 18 så jag kan ju inte låta stackarna vänta tills han kommer hem. Men fisk kanske? Och äggsås.. Hm, tåls att tänka på en liten stund till ^^
 
Nej, nu får jag sätta fart här! =)

Första Oktober

2012-10-01 10:47:05 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så var måndagen här. Barnen är lämnade på dagis. Och jag sitter här med mitt arbete i vård & omsorg. Och ska skriva en IVP (Inviduell vård planering) Inte fullt så kul men men, sen är de gjort! Hoppas kunna få in den idag och sen beta av resten av arbetena som komma skall. Sen är de prov i alla kurser med, men inte föräns nästa månad så då ska jag hinna plugga till dom med. Samt att det snart är dags att söka tills nästa termin. Jag ska bara läsa en kurs nästa termin, för jag är ju faktiskt färdig undersköterska nu i December. Men akutsjukvården vill jag ha, kommer kännas gött slappt att bara läsa en 200p kurs! ;) Haha!!
 
Idag är de även föräldramöte på barnens dagis. Dumt nog har dom satt det på samma tid på båda förskolorna. Men jag får gå på Williams denna gången tror jag. Jobbigt när dom inte går på samma längre. Och tyvärr kan man ju inte klyva sig i mitten. Men de blir nog bra. =) Nu ska jag däremot plugga vidare så jag kommer nånvart ;)