Desperate Housewives

2008-09-30 22:15:58 Dagboken
» Kommentarer(0) «


ÄNTLIGEN! Säsongs start av ett av mina favorit program dom desperata Hemmafruarna, som jag längtat! Imorn startar ytterligare en favorit serie, Grey's Anatomy, jag kommer sitta bänkad framför TV:n då. Ikväll hade vi lagat Lasagnette till programmet som vi smaskade i oss =) Yummie! Så nu sitter jag bara o degar framför dumburken.. :p Ska snart lägga mig o läsa i boken, jag kommer tyvärr inte hinna klart med den =/ Om jag inte ligger halva natten typ och läser, men jag får hoppas att min lärare kan ha lite förståelse ändå, ja får prata med henne imorn..

Vi tog en kvällsprommis idag till Hemköp, handlade lite granna.. Slank ner lite smått o gott^^ hehe. Men sen va det väl lite pålägg o sånt man köpte, det är ju sånt som behövs fyllas på under tiden. Imorn är det redan onsdag, det är värst va veckorna springer iväg.. Undra vad man ska hitta på imorn då? Går iof i skolan till 14, men efter det? Funderar lite på att träna imorn faktiskt, skulle vara lite skönt =) Va ju himla längesen sist nu, så skulle vara gott att komma igång igen..

Jaja, vi får se hur det blir.. Nej nu får jag dyka ner i boken, och skicka ner Jörgen till tvättstugan^^

Home sweet home

2008-09-30 15:20:16 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Äntligen hemma igen.. Engelska testet gick bra, kändes så iaf! Tyckte det kändes väldigt lätt, så jag hoppas att jag presterade bra. Så fick sluta lektionen när man va klar. Då gick jag & Nathalie o käkade i restaurangen. Gott att fylla på matförrådet lite, sen va det dags för matte :/ Klarade det testet hyfsat bra, det va ju mest ett test på det kapitlet som jag räknat, och läraren tyckte jag va duktig, så då måste jag vara det? Lite iaf? :)

Sen va det bara att gå tvärs över skolan och hämta William, blev lika glad som vanligt när mamma kom =) Finns inget bättre än att mötas upp av hans leende, det är så jag smälter varje gång! Vi åkte o sa hej till faster en snabbis och sen hem, Jörgen ställde sig o gjorde lite mat, och när det vankas mat ja då vet man vart william är, där maten finns! Han skrek så tårarna sprutade, för han ville oxå ha pappas mat, Gräddstuvad pytt.. Så ja han fick ju lite då.. och när det va slut så stog han o skrek o skrek o skrek, det va verkligen som att jorden gått under.

Men han va nog lite trött med, för nu ligger han o vilar.. Jag ska börja tvätta kl 16, så jag ska nog blega lite TV, eller kanske läsa i min bok.. jaja. Jag återkommer ikväll^^

Tisdag 30/9

2008-09-30 09:06:41 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ytterligare en ny dag.. Och idag har jag prov i Engelska direkt på morronen :/ Hur kul är det då? jaja, jag hoppas det ska gå bra iaf, jag  har läst igenom dom 2 kapitlena som det är vi ska ha prov på så får vi se sen. Håller även på med ett test i matten, om det kapitlet jag gjort nu, känns väl lite sisådär, har svårt för just det här med matten, så det är nog det jag borde öva på. Sen började på den dära boken, men orkade bara läsa 30 sidor idag, så jag har tills imorn på mig att läsa 170, hur nu det ska gå? jaja..

Hade tänkt att gå till ÖF idag efter dagis, men vi får hoppa det då jag kom på att jag hade bokat tvättstugan kl 16. Känns som det enda man gör är att tvätta, gud va jag önskar mig en egen tvättmaskin! Så man slapp boka massa tvätt tider där nere hela tiden. men men.. Det kommer väl en dag det med. Ska sätta mig och betala den sista räkningen för den här månaden, gud va skönt att slippa dom sen.. Mindre skoj är ju att pengarna försvinner :p hehe.. Som tur är kommer det nya varje månad.

Nej betala räkning va det ja, sen ska jag göra mig iordning och dra iväg till dagis och skola..

Ny Design :)

2008-09-29 21:41:37 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Vad tycker ni om min nya design? :) Den är gjord av Michaela - Leons Mamma, kika in hos henne och skriv en rad, då blir hon nog glad =) Jag är iaf superduper nöjd med min nya design, fullkomligt älskar den! =) Hon är ju huuur duktig som helst, tycker ni inte? Den är lite mer "höstig" än va den förra var. *Kääärlek*

Älskling är iväg en sväng, men han kommer nog hem snart, jag ska sätta mig och läsa lite Engelska inför testet imorn. Men då jag har väldigt lätt för Engelska så ser jag inga problem med det faltiskt. Ska även börja läsa boken som ska va klar på onsdag, "Grabben i graven bredvid" Har nog sett filmen nån gång, men jag kommer inte riktigt ihåg!

Sen blir det sängen, så jag orkar upp imorn. Nej nu ska jag dra mig!

Öppna Förskolan

2008-09-29 20:32:12 Dagboken
» Kommentarer(1) «


ja idag kom vi iväg till Öppna förskolan =) Skönt att komma ut lite faktiskt.. Träffade på Emma och hennes söta Melvin, gud vilken söt unge :) hehe. Man blev riktigt bebis sjuk, vet inte om jag ens kommer ihåg när William va så liten. Han kändes så stor då. Min "lilla kille.. När det va slut på ÖF kom pappa Jörgen och hämtade oss så åkte vi ut till Beginners då våran Scooter börjat gnissla.. Så hon sprutade in Siliconspray i vagnens dämpare, så får vi hoppas att det ska sluta gnissla, iaf att det minskar. Inte kul när vagnen bara är 1 månad gammal..

När vi kom hem va det lek o bus tajm tyckte William även om han va dödstrött, haha! Han skrattade åt allt.. Älskar att höra hans underbara skratt :) Finns inget bättre.. Sitter o håller på o få i mig lite mat, har endast ätit en baguett idag, och det på lunchen i skolan.. Så ja magen har kännts lite tom, så jag får fylla på lite. Har blivit så dålig på att äta under veckorna då det är skola, så det ska det bli ändring på..

Designen min på bloggen kommer även att förnyas tack vare en jätte snäll tjej :) Ni får hålla utkik :) Nu ska jag fortsätta äta :)

Plugg, plugg, plugg

2008-09-29 14:31:51 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Massa plugg nu.. :/ Imorn har vi Engelska test, men jag behöver inte va så värst påläst då jag bara gått i denna engelska grupp sen i torsdags, så får göra testet mest för skojs skull, tills på onsdag ska jag ha läst en bok och ska recensera den och sen har jag läxa i svenska tills på måndag.. Det är nu det börjar kännas att man går i skolan.. Så jag får sätta mig ikväll en stund när William har somnat.

William va gladfis när jag hämtade honom på dagis =) Han hade dock inte sovit middag, utan ville leka istället så han somnade i bilen påväg hem. Så nu sover han, vid 4 ska vi gå till ÖF, och leka! =) Ska träffa Madelene & Linnea där, ska bli skoj, längesen vi träffade dom nu :) Så nu har jag precis tvättat håret för det såg hemskt ut innan..

Nej om man ska göra sig iordning, jag har lite tvätt att vika med..

Måndag 29/9

2008-09-29 08:43:45 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då va det Måndag igen!!
Det tog verkigen emot att gå upp idag, ville hellre ligga kvar i sängen, men en liten herre ropade på mamma och ville ha en torr blöja. Så det va lika bra att gå upp. Måste jag ju ändå eftersom William ska vara på dagis kl 10 och jag ska till skolan strax därefter, tråkigt att börja dagen med matte :( men men ..

Slutar vid 14 idag, så jag och William funderar på att gå till ÖF vid 16, på Unga föräldrar.. Men jag får se. Känns ju inte sådär jätte skoj att gå dit ensam. Men ja som sagt ja får se.. Ska väl strax gå och äta lite frukost så jag orkar med skolan. För det är inget kul o sitta där och vara vrålhungrig. :/

Det va allt för mig för den här gången..

God natt!

2008-09-28 23:15:05 Marie babblar
» Kommentarer(1) «




Nu säger vi god natt, Jörgen har redan lagt sig, och jag ska med knyta mig för natten.. Det är ju skola som jag skall upp till imorn.. Så god natt! Bjuder på en bild då William endast är 2 veckor gammal =)

Söndag 28/9

2008-09-28 18:35:31 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då va det söndag, eller ja fast dagen är ju snart förbi.. Imorse fick jag sovmorron sov nog till 11, sen gick vi upp och åkte till Williams farmor eftersom han va där, allt hade gått jätte bra och han hade vart snäll kille, men det är han ju alltid =) Han hade käkat pizza med sin farbror igår, eller ja tiggt av honom hans pizza, kanske man ska säga, haha! =) Va även iväg en sväng upp till Överby, käkade tacobuffé på Coop. Och sen handlade vi lite granna så som mjölk o sånt som alltid behövs. :)

Sen har vi mest legat i soffan hela eftermiddag o kikat på Da Vinci Koden.. Längtar tills 2:an kommer ut, älskar såna historie filmer. Tänkte vi snart skulle gå ut på en liten kvällspromenad och njuta av sista helgdagen, för imorn är det dags för skola och dagis igen, tänkte vi skulle gå iväg till Öppna Förskolan imorn, på Unga föräldrar.. Kan William få leka av sig lite.. heheh..

Gårdagen va skoj, Sexpartyt va oxå skoj, jag shoppade lite granna, hade inte räknat me det, men vafan.. Man lever bara en gång.. hehe! Får sakerna nästa månad ;) Efter det skulle vi gå ut. Vi gick först till Bishop Arms, men det va inge skoj, så jag och Åsa gick vidare till Backstage, men guuud vilken kass musik, aldrig igen och sen gick vi till sist till Lipz. Men ja, njae jag har nog tröttnat på krogen.. för det va inge alls skoj ute. Vid 3--tiden kom Jörgen och hämtade upp oss efter att han hade spelat. Sen blev det hem och sova.. =) Helt ok ändå!

Lördag 27/9

2008-09-27 10:29:38 Dagboken
» Kommentarer(5) «


ÄNTLIGEN LÖRDAG!!
Ja, och vi vet ju alla va det innebär, PARTYYY! =) Ska bli skit skoj, har längtat efter detta! :) hihi.. Imorse kom mina 2 killar in och väckte mig, det är kärlek, ett härligt uppvaknande, kan inte bli bättre. Sen har hela förmiddan bestått av bus och lek. O nu sover den minsta goingen.. Jag är trött o seg, ska börja tvätta klockan 12 så tills dess gör jag inte många knop. Skönt att kunna slappna av lite och inte behöva tänka på allt som skola och dagis eller annat för en gångs skull :)

Måste ringa Åsa med, och se om vi ska gå ner tillsammans till Emmy, eller hur vi ska göra.. Får se. Jörgen ska ju spela idag med på nån privat fest. Så William ska sova hos farmor. Sen ska vi laga jätte go middag idag, Fläskfilé Stroganoff! =) Yummie..

Fredag 26/9

2008-09-26 21:18:19 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Kass uppdatering jag vet.. Men jag har inte riktigt haft tid idag. Imorse lämnade vi William på dagis klockan 8, och sen åkte vi hem en sväng, jag somnade en stund på soffan innan vi skulle åka till tandläkarn och hämta min tablett. Sen va Jörgen o prata med nån kille om ev jobb, men han skulle skicka sitt CV så får vi se sen om det blir tal om jobb. Kl 11 hade jag tid hos den sk "tandmördaren" fick bedövnings spruta, det värsta av allt och sen fixade dom mina små stackars framtänder, fick en ny tid i Decemeber för vanlig kontroll.. Hoppas slippa massa lagningar men det är väl bara önsketänkade från min sida..

Sen hämtade vi William på dagis vid 12, då hade dom vart utklädda till Troll, eftersom det är Trolldagar i Trollhättan, dom har även byggt 2 troll som finns på utställning. Så ni som bor i Trollhättan gå ner till Swedbanks fastighetsbyrå imorn o rösta på Förskolan Kantarellens troll! Dom kan nämligen vinna det stora sång kalaset till sin förskola och det skulle William älska, han älskar Klara's hoppsång! Sen åkte vi ner till stan och åt kinamat tillsammans med Williams farmor och faster, pappsen skulle ändå ner o klippa sig, kikade på kläder till mig, men jag hittade inget så  nu vet jag inte alls vad jag ska ha på mig imorn :( Hoppas det löser sig..

Kom hem runt halv 9 idag :/ William va jätte trött, då han endast sovit 30 min på hela dagen, så det tog inte många minuter innan han hade slocknat. Stackarn! Va även nere o shoppade alkoholen som jag ska dricka imorn, massa goa cider, hihi.. Ska ju på sexparty hos Emmy, + utgång.. Kommer bli jätte skoj. Får se vart vi hamnar imorn, det ger sig. Ska även tvätta mellan 12-16 imorn.. Samt hinna göra mig iordning, och gå o lämna William hos farmor. Då han ska sova där imorn =) Nej nu ska jag äta kvällsmat tillsammans med min älskade ♥

Lilla jag

2008-09-25 23:52:14 Foto - Marie
» Kommentarer(0) «




låter er få en bild på lilla mig..

Lite lite shopping!

2008-09-25 20:53:51 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll! Jag kom allt iväg till skolan imorse, även om det va jätte jätte kallt, endast bara 5 grader när jag och William cyklade iväg, när vi kom till dagis höll dom på att göra och troll och skulle nästan precis sätta sig och äta frukost =) Så jag traskade vidare till skolan, rätt slö lektion vilket va väldigt skönt när det va så tidigt på morgonen, =) Köpte mig en red bull för att orka med, sen cyklade jag ner till stan o snokade lite.. men hitta inget speciellt, och sen kom Jörgen och plocka upp mig så vi kunde åka ut till Överby och handla, behövde fylla på blöjförrådet lite extra, och mera välling. Det går ju åt =)

Vid 14-tiden hämtade jag William på dagis, sen tog vi bussen upp till Överby för att träffa Emma & Jimmy. Vi har aldrig träffats innan, bara pratat på MSN, jätte trevlig tjej, med en jätte söt bebismage, man blir ju sugen på en till.. haha! Dom fick iaf shoppat en barnvagn, en sån som vi har, den stora vagnen alltså, smart duo. Jätte fin va den! Kommer dom bli jätte nöjda med tror jag, vi har ju vart jätte nöjda med våran smart duo :)

Kom inte hem förän kl va halv 8 idag. Så det känns i benen haha. Men jag hittade inget som jag kan ha på mig på lördag när vi ska ut :/ Får kanske ge det ett försök till imorn inne i stan. Måste ändå ner och köpa alkohol. Nej jag ska göra annat vettigt nu kanske^^ haha! Jag är trött så det lutar nog åt slappa i soffan =)

Torsdag 25/9

2008-09-25 06:30:23 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon! Ja är trött, klockan ringde kl 6 idag, och jag va inte så pigg på att gå upp, men nu är jag iaf uppe, ska snart väcka William så han hinner piggna till innan vi ska cykla iväg till dagis, idag börjar han kl 8, så han får äta frukost på dagis, och jag börjar strax efter med svenska idag. Om nu våran lärare kommer vill säga, hon har vart borta ganska mycket det senaste.. Så ja det återstår att se.. Sen har jag håltimma i nästan 3 timmar, så antingen ska vi åka upp och handla, lr så åker jag ner till stan och kikar lite :) Vi får se ..

Måste nog köpa mig en kopp kaffe, när jag kommer till skolan, annars kommer ju jag somna, haha! =) Usch va ja hatar att gå upp så här tidigt, brukar ju sova till kl e 8 annars. Så 2 timmars mindre sömn :/ *Gäsp* men jag får väl lägga mig tidigare ikväll istället. Nej ja borde gå o göra mig iordning..

Min snygging

2008-09-24 22:43:23 Foto - William
» Kommentarer(0) «



Kyrkogården

2008-09-24 21:12:02 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Fullt upp idag, kanske ni märkt iom dålig uppdatering.. Shame on me! Väl i skolan så bytte jag Engelska Kurs, bytte upp mig ett steg till Engelska 4, känns mycket bättre, mycket trevligare och bättre lärare, fyfan va gott att slippa Staffan. Äntligen en lärare man vill lyssna på, och som jag känner att jag vill kämpa upp mina betyg med. Hade som sagt bara en letion idag, åkte hem till Jessica efter att jag slutat och drack kaffe, och sen vid 14 cyklade jag och hämtade William. Han hade sovit bra men inte ätit så bra på dagis idag.. Så vi åkte hem och åt lite, sen traskade vi med Jessica, Nathalie & Liam till kyrkogården för att sätta en nalle hos Hugo, eftersom det hade vart hans födelsedag idag. Han hade blivit 8 år om han hade levt. :/ Alltid så ledsamt att gå förbi alla barngravar, man fäller allt en tår eller flera..

Sen va det dags att traska hemåt eftersom William behövde sova. Vi ska upp tidigt imorn, William ska vara på dagis kl 8. Så det blir att gå upp tidigt imorn :/ Men det är sista skoldagen den här veckan, för jag ska till tandis på fredag förmiddag. Blir nog en sväng till stan med, ska kika på en tröja jag sett på Gina Tricot's hemsida. Får se om dom har den inne. Kanske ta en fika, så är det nån som är fikasugen.. är det bara att säga till ^^ hehe.

Snart kommer nog min älskling hem oxå =) Saknat han idag.. Inte träffat han alls på hela dagen.. :/ Men får träffa han en stund ikväll innan jag ska gå och lägga mig iaf :) Tur de.. Nej nu ska jag äta lite kvällsmat och sen mysa i soffan .. :)

Onsdag 24/9

2008-09-24 08:46:43 Dagboken
» Kommentarer(4) «


William är 13 månader idag :) Usch va fort tiden går, snart är han väl tonåring oxå, haha! Man hinner inte riktigt med. Jag har fått sova hela natten idag, gud så skönt. När jag gick upp hade Jörgen redan gett han välling så det slapp jag. och sen bytte han blöjja och satte på han kläder.  Ska lämna William på dagis kl 10, så jag tänkte att vi skulle cykla dit idag =) Eftersom jag bara har en lektion idag, så kan jag cykla hem en stund innan William ska hämtas. Han kommer nog bli jätte glad när vi kommer till dagis idag, han har nog saknat dom andra barnen jätte mycket! :)

Annars har vi väl inget planerat i eftermiddag, kanske bara ha en mysdag tillsammans, eller en promenad i eftermiddag, om vi hittar nån som vill promenera med oss, alltid kul när det är nån mer med och är ute o går :) Sällskap är aldrig fel. Vet ni vad? Imorn öppnar POP här? Jag tror att jag och William ska åka ut dit imorn efter skolan och titta :) Kanske man hittar nått najs, hehe !

Nej jag ska väl gå o sminka mig och få på mig lite kläder innan vi ska cykla iväg =)

- 080923

2008-09-23 21:33:33 Foto - William
» Kommentarer(1) «





Tisdag 23/9

2008-09-23 09:53:56 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Dagarna går fort, tiden bara springer iväg när man har roligt, hihi.. =) Vi är hemma från dagis och skola idag, just för att ta det säkra före det osäkra, dagis tyckte det va bra med. Men imorn ska vi allt gå. Har ju som sagt lite att ta igen efter denna jobbiga magsjuka, jag ligger nog aningen efter speciellt i Matten, får försöka räkna ikapp hemma, men jag finner aldrig tid och ro till det just nu. men men, får räkna effektivt på lektionen på onsdag istället, tror jag har matte då iaf.

Måste åka ut till Maxi idag, och köpa mera blöjor, dom har ju gått åt som smör i solsken nu när William haft magsjuka. Tror det nästan har gått ett helt paket. Man har ju typ fått byta på han var femte minut så ni kan ju gissa hur många blöjor man har fått byta? Nu är vi iaf friska, och jag hoppas på att vi ska vara det ett bra tag framöver nu. Sitta instängd i lägenheten är inte riktigt min grej, jag är helst ute och rör på mig hela tiden.

Funderar på att planera in en Borås-trip nästa helg oxå :) Då ska vi isf om allt går som det ska träffa Michaela & sötnosen Wilma =) Måste även in till Barnvagnscentralen och klaga lite, hehe. Men det är inte riktigt hundra än. Men det finns ju i åtanken, hade vart skoj att shoppa lite i Borås med :) Det hanns aldrig med sist jag var där. Nu ska jag gå ut med hundfan^^ hehe!

Oj va fort dagen gått

2008-09-22 21:46:29 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Nu i eftermiddags klädde vi på oss, och gick först och träffade Mia för en liten Prommis, och lite prat från bådas sida.. Skönt att bara få ventilera o babbla lite strunt för en gångs skull.. Gick bort mot Åsa, då jag skulle möta henne kl 18, för en promenad.. Sen följde vi Mia hemåt, gick ändå den vägen så varför inte? gick ner en sväng till stan och sen hem igen så vi har fått oss en redig promenad idag vilket kändes super skönt :) Måste komma igång med mitt tränande o allt det nu, vägde mig innan och visade att ja tappat ytterligare ett kg, och nu är det ju inte pga magsjukan, för nu äter jag ju normalt igen =) Så nu ska ja ta mej fan gå ner dom sista 6 kg jag har kvar sen har jag nått min målvikt!

Fundera lite på att gå på ett pass på onsdag, nån som är sugen på att följa med? Såg att det va både Aerobics, spinning & Body Jam då .. Vet inte riktigt vilket jag vill gå på än bara, måste kolla om nån kan passa William då oxå isf, för Jörgen jobbar då. Men de ordnar sig nog det med^^ Handlar ju bara om en timma så. Så är nån sugen på det är det bara att säga till :)

Nu kom min älskling hem oxå :) Hade inte väntat mig han så tidigt, men blir bara glad ju tidigare han kommer hem på kvällarna =) heheh.. Nej om man skulle göra sig en kopp te.

The Phantom of the opera

2008-09-22 20:38:07 Musik
» Kommentarer(0) «




Har fastnat för denna låten nåt såpass, tack vare min kära sambo.. Lyssna och njuuut!

Måndag 22/9

2008-09-22 09:21:40 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon! Sovit hyfsat gott trots nackont, dock känns det lite bättre idag, kan iaf vrida på huvudet nu, det kunde jag inte igår. Och William gör framsteg ingen diarre alls, så jag antar att det va som hon på sjukvårdsupplysningen sa att det berodde på fullkornsvällingen. Men han får vara hemma imorn med, för säkerhetsskull, det tyckte hon på dagis med. Det va flera barn som hade insjuknat, så jag hoppas verkligen han slipper få det igen på ett tag nu.

Tänkte jag skulle gå ut i köket och göra mig en kopp te, så gott nu när det är så kallt på mornarna, att få nått varmt i sig. Jörgen tyckte jag borde åka till VC med min nacke, pga att det kunde ha med trafikolyckan vi va med om för ett tag sen, men njae,  vet inte om jag känner mig så sugen på det, hatar att springa på VC. Kostar dessutom bara massa onödiga pengar^^ .. haha! Nej, jag väntar nog o ser om det är övergående..

Annars händer det inte många knop idag, vi ska bara vara hemma o slappa.. Mysa som lilla familjen, Jörgen ska väl jobba i eftermiddag gissar jag på. Nej nu vill han ha datorn, jag skulle bara kludda ner ett litet inlägg!

Bed time

2008-09-21 22:50:33 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Snart dax att krypa ner i sängen, majsvällingen verkar funka, *peppar peppar* änså länge har william inte bajsat nån diarré, men det återstår att se imorn om han bajsat då, jag hoppas att detta bara var ett sk bakslag, pga av magen inte klarar av alla fiber som är i fullkornsvällingen, därför får han majsvälling i ca 1 vecka framöver. Men man märkte på han att han inte alls tyckte den va lika god, men den gick ju ner som det mesta när det gäller honom, men han får vara hemma ett par dagar till, bättre att ta det säkra före det osäkra känner jag, om han nu smittar så vill jag inte att han ska smitta ner några andra barn eller vuxna..

Annars har det vart segt ikväll, tog mig en varma koppen till kvällsmat, inte vart en enda godisbit denna helgen, men det är kanske inte så konstigt heller :p heheh.. Har dessutom fått en fruktansvärd nackspärr, kan varken vrida huvudet åt vänster eller höger utan att det gör svinont, så jag känner mig gött handikappad just nu, hah! men men, jag hoppas det är över imorn så man kan röra huvudet normalt.

Nej, jag ska väl borsta tänderna o krypa ner under mitt varma täcke =)

Utmaning

2008-09-21 22:38:56 Tidsfördriv
» Kommentarer(0) «


En utmaning jag fick av Lina
Regler: Beskriv först regler
Svara på alla frågor
Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din.
Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen.
* Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag? *
1. Gå upp
2. Plocka hemma
3. Vika tvätten
4. Laga mat
5. Handla

* Vad gjorde du för 10 år sedan? *
Då va jag 10 år, så ja jag lekte nog med mina komisar skulle jag gissa på..
 * Fem saker du skulle göra om du blev biljonär:
1. Köpa hus
2. Åka utomlands
3. Köpa allt matriellt jag vill ha
4. Ge min familj ekonomisk trygghet
5. Skänka en del pengar

* Jag vill utmana:

Emma, Jessica, Frida, Christina, Jonna, & Madde :)

Bakslag

2008-09-21 16:47:21 Marie babblar
» Kommentarer(8) «


Kan man lugnt säga :/ Vi är tillbaka på ruta 1, William har magsjuka igen :( Gud jag börja grina när jag insåg att den var tillbaka igen, för jag orkar inte med detta en gång till, tycker det är så grymt jobbigt. Men man skulle visst inte ge han fullkornsvälling så vi ska åka och köpa majsvälling, och lite sånt, hoppas att vi inte smittas, men den risken är väl inte särskilt stor att vi skulle ha sån tur.. Så nu kommer vi får sitta inne ytterligare dagar.. Jag hade hoppats på att få komma ut idag men icke.. Får väl sätta mig på balkongen en stund, det är väl den enda friska luft jag kommer få.. Nu blir ja sådär nervös för att äta igen. Åh jag orkar verkligen inte med detta :/

Jag ska nog köpa mig en tidning i affären och förbereda mig för en extremt jobbig, och tråkig vecka :( Nej jag ska röra på mig, William vill inte att jag sitter här.

Söndag 21/9

2008-09-21 09:51:43 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Åh, va jag har sovit gott inatt.. Förutom att jag fått gå upp nån gång inatt och tröstat William för han skrek, tror han drömmer nått läskigt, för han ser jätte rädd ut när man kommer in till han :/ men alla har vi hemska drömmar ibland. Nu känns allt som vanligt i kroppen igen, gäller bara att fylla på matförrådet i magen så man inte känner sig så svag. Fick iaf i mig lite filmjölk till frukost som jag givetvis fick dela med William. Annars skiner solen så fint idag, så vi ska ge oss ut på en promenad lite senare är tanken, William sover lite nu.. =)

Annars är det väl lugna puckar idag, vi ska bara mysa och leka.. Har inget planerat och det känns gott att inte ha det hela tiden heller. :) Imorn är det dags för skola och dagis igen. Skönt att man inte missar för mycket, va ju ändå hemma torsdag och fredag. Så jag får ta igen det imorn..

Ska mysa med min bejbi lite nu, hörs!


Fortfarande dålig..

2008-09-20 21:20:59 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Fy va kasst jag mått idag, ont i hela kroppen, eller ja mest har ont i mina leder =/ Dom värker och ja det är väldigt jobbigt + att jag växlar från att frysa jätte mycket till o sitta o svettas, och ändå har jag ingen feber. Kroppen är oxå svag, spec då jag levt på vatten och blåbärssoppa i 2 dagar ingen mat alls, fick i mig en halv tallrik med tomatsoppa nu ikväll, känner mig skakis hela tiden, vet att jag borde äta, men jag vågar verkligen inte! Usch..

Annars har vi nästan legat i sängen hela dan, känner mig riktigt usel som inte orkar aktivera William på det sättet som jag vill.. Han vill ju leka hela tiden, vilket jag förstår då han är frisk nu.. Imorn har han vart symptom fri han med i 48 timmar. Men jag är så död i kroppen så jag orkar verkligen inte. Känner mig som en sån hemsk mamma mot honom just nu :(

Nej jag ska nog lägga mig ner lite..

Lördag 20/9

2008-09-20 11:05:33 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God förmiddag kanske man ska säga.. Här är det fortfarande sjukt, nu har Jörgen blivit dålig.. Så nu har hela familjen magsjuka =/ Lagom skoj.. Med William vill jag nog säga att det är bättre, han har inte bajsat diarré sen kl 23 igår, får väl se om det håller i sig, eller om det sätter igång igen.. Hoppas han slipper detta o kan bli frisk nu. Ja hoppas vi alla kan bli friska, så jag kan städa ur magsjuke doften som sprider sig i lägenheten, för ja magsjuka har en speciell äcklig doft :/ Enda fördelen med magsjukan är väl att jag tappat 2 kg! :) Annars har det mest vart till besvär, längtar tills jag kan smälla i mig lite mat, Yummie! Jag är så hungrig, men inte vågat mig på att äta än.. Imorn ska ju min magsjuka vara över iaf, då har jag vart symptomfri i 48 timmar.

Det sägs även att vattnet här i Trollhättan är dåligt nu, som det var i Lilla Edet, så jag tar det säkra före det osäkra och kokar allt vatten som vi dricker. Känns dumt att chansa, Williams kusin hade nämligen hört det på radio, men det står inget om de i tidningen eller på nätet så jag vet inte =/ Så är det sol ute och vi kan inte gå ut :( Gud va deppig man blir.. men men, ja ska väl vika lite tvätt eller ngt..

Världens sötaste sjukling..

2008-09-19 22:09:54 Foto - William
» Kommentarer(5) «





Lite bättre

2008-09-19 16:19:33 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja det känns lite bättre, jag har inte spytt nått sen inatt.. Men kände mig jätte kass imorse, illamående, ont i magen, ont i hela kroppen :/ William har skitit som en tok, det bara rinner ur han.. Nu har han dock gått ett par timmar utan att bajsa, han har fått blåbärs puré, det ska vara bra när man är lös i magen. Sen har han ätit lite Dophilus, + smörgåsrån. Försökte få han att äta lite ris och kokt fisk, men han va inte intresserad.. Så då är det bättre han dricker så han inte blir uttorkad. Nu sover han iaf lite, och jag har precis börjat tvätta, han sket ju ner en hel del både igår och idag, som tur va hade jag bokat tvättid idag. För hans snutte blev det ju bajs på, och sen dess har det vart jordens undergång typ. Han måste ha sin snutte!

Så i helgen blir det att bara sitta inne :/ men men, allt för o bli av me den hära satans magsjukan. Har även flyttat in Williams säng in till oss, vill inte att han ska sova ensam när han är sjuk. Så då får han sova inne hos mamma och pappa! ♥ Älskling är och jobbar nu, han har som tur va inte smittats av oss, hoppas han klarar sig undan oxå. Får väl se när han kommer hem ikväll, nej nu ska jag lägga mig i soffan o dricka min avslagna Cola^^

Magsjuka

2008-09-19 12:44:22 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Blir inte mycket till blogg idag, jag & william har magsjuka.. Har vart uppe halva natten och bytt blöja på honom, och spytt som en gris själv :/ Jörgen är o handlar lite "huskurer" vi ska köra så kanske vi blir bra. Mår piss rent ut sagt. Nu orkar jag inte sitta här mer, hörs kanske när jag mår bättre..

Seg dag..

2008-09-18 20:27:47 Marie babblar
» Kommentarer(5) «


Usch va dagen vart seg idag, inte gjort många knop, lekt o myst mest hela dagen, gick iof en sväng till Jessica och drack kaffe, märks att william håller på att få fler tänder, under den korta stund vi va där, hann han bajsa 6 bajsblöjor, så han har haft diarré hela eftermiddagen, stackarn! :( Men sen vi kom hem har det vart lugnt, dock mycket gnäll för ont i munnen, så jag gav han en alvedon innan jag natta han vid 7-tiden.. Hatar att se han ha så ont, känner mig så värdelös som mamma, som inte kan hjälpa honom, och ta bort det onda :( Usch det värker i mig när han mår dåligt!

Va även iväg en sväng och handlade, så nu ska jag trycka i mig lite kvällsmat, bara ätit frukost idag.. Måste börja äta bättre, och komma igång med träningen.. Nån som vill träna på Sportlife med mig? Det är ju himlans tråkigt att träna ensam.. Ja behöver peppning nu! Måste komma igång, o bli av med min feta kropp, haha! Nej lite kvällsmat va det.

Rocky 8 år!

2008-09-18 17:54:47 Foto - Familj & vänner
» Kommentarer(5) «



Torsdag 18/9

2008-09-18 09:48:07 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Idag fyller våran stora bäbis 8 år! Nämligen våran vovvsing Rocky! =) Nu är han gammal gubbe.. hehe! Men vi hoppas på många fler år tillsammans med honom såklart =) Vid 7 va jag uppe och tom tempen på William, ingen feber idag men vi är hemma idag iaf, jag vaknade upp med världens spräng huvudvärk så jag är hemma idag med. :/ Men imorn går vi, dessutom är det kort dag idag.. Fick mail från CSN nu, att dom minskat mitt lån, så jag fick ringa skolan och kolla upp det, då hade dom "råkat" ta bort en kurs från mig.. Hmm! jaja, hon skulle fixa det så jag får rätt pengar från CSN iaf. Orka med massa krångel..

Jörgen är ute med födelsedagsbarnet nu, och William sover lite.. Kan han behöva, han va så tröttis innan. Så nu är det lugnt och tyst här hemma.. =) Gott de. Nej om jag skulle vila lite på soffan kanske o blega på VBÅ.. hihi

William har feber

2008-09-17 22:49:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


William har vart en riktig grinolle idag, skulle sitta i knät hela tiden, eller bara hitta på sånt som han vet att han inte får göra, givetvis är jag framme hela tiden och säger NEJ, men tror ni han lyssnar, nää då.. Han tittar bara på mig o flinar busigt och fortsätter pilla, skitunge! haha.. Till kvällsmat gjorde vi våfflor som vi smaskade i oss, mums! :0) Sen va det läggdags för min lilla herre, tyckte han va lite varm så tog tempen på han visade på 38,2, så ja feber är det juu.. Men jag tippar på att det är tänderna, då han suttit med handen i munnen hela kvällen, så det är säkert dom som spökar för han..

Får kolla hur det ser ut imorn bitti, om han ska få gå till dagis eller vara hemma med pappa medans jag är i skolan, vi får se imorn helt enketl. Nu ligger han iaf och sover, jag har vart ute med Rocky så han klarar sig inatt, imorn är det Rockys dag, för imorn fyller han 8 år! Gammal gubbe till hund nu.. Men vi tycker om han ändå, även om han är lite jobbig ibland och vi får skälla på honom^^ =)

Usch imorn börjar jag skolan 8.20 :/ Men som tur va har jag ingen tråkig engelska, inte förän på fredag.. Hoppas slippa surgubben så mycket som möjligt, jag tål han inte. Må hända att jag visar det oxå, men ja så är det bara.. Tyvärr! Förhoppningsvis så slipper jag han om jag fortsätter läsa när jag är klar med grundskolan.. jaja det ordnar sig.
Nu kommer snart min älskling hem, saknat han massa idag! :)

Mitt älskade hjärta..

2008-09-17 15:43:36 Foto - William
» Kommentarer(4) «



Inställd Lektion..

2008-09-17 14:47:00 Marie babblar
» Kommentarer(2) «


Gud va segt det var att ha engelska, jag verkligen avskyr min lärare! Ja, jag vet att jag inte är ensam om det iaf :) Efter lektionen gick jag och åt lunch tillsammans med Nathalie & Elina :) Sen va sista lektionen inställd, så jag traskade hem till svärmor o kikade på lite gamla kort på min älskling, va jag skrattade! HAHAHA.. Så han såg ut i håret, värsta krullet.. Men han är söt ändå min bejbi ♥

Vid 14 hämtade vi William på dagis, då stog han och "lagade" mat med 2 andra tjejer, så söööt! Nu vilar han lite, trots att han sov middag i 1,5 timma på dagis, ja det är väl uttröttande att leka med alla barn? :) Vafan ska man hitta på idag då folk? :/ Hade planerat en prommis med Åsa, men Melle blev dålig så dom fick åka upp med honom, hoppas det inte är nåt allvarligt iaf ..

Vad tycker ni om min nya fixade sidopanel? :) Visst är den najs?

Onsdag 17/9

2008-09-17 08:40:44 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon! Ännu en natt med bra sömn, va är det här? Jag får inte börja vänja mig vid det bara.. För då vänder det säkert. Men så länge det flyter på såhär så njuter jag ska ni veta. När Jörgen kommit hem igårkväll så gick jag o la mig ganska fort, somnade nog med en gång.. Vaknade vid 6-tiden idag över att William letade efter sin napp, så det va bara att stoppa in den, och gå och lägga sig igen, vaknade när klockan ringde kl 8, så då fick jag gå upp och göra välling och byta blöja, hade helst legat kvar i sängen ett par timmar till, men skolan kallar..

Visserligen börjar jag inte förän 10.10 idag, så det är ganska slött^^ hehe.. Värre är det imorn då jag börjar 8.20 :/ Gaah, segt! men men, det är ju bara 2 dagar i veckan jag börjar så tidigt. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på efter att jag hämtat William på dagis vid 14, blir nog hem och mysa i vanlig ordning skulle jag tippa på =) Om ingen vill hitta på nåt?!

Nej nu ska jag se vad jag ska ha på mig idag..

Läggdags!

2008-09-16 22:50:11 Marie babblar
» Kommentarer(0) «


Ja då vart det snart dags för sängen, väntar dock på att min underbaring ska komma hem från jobbet, han borde komma närsomhelst egentligen, se blir det sova, för att orka gå upp till skolan imorn.. :/ Skönt att det är mitten på veckan imorn, då är det inte så långt kvar tills det är helg :) Inte för att vi har några speciella planer, men mest för att kunna njuta av varandra :) och som familj! =) Det viktigaste utav allt..

Ja imorn va det onsdag ja, jag har inga som helst planer för dagen, mer än skolan för min del.. Nej nu ska jag kolla lite på nätet innan bedtime! =)

Min mamma ska gifta sig..

2008-09-16 20:10:48 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Har vart i skolan hela dagen idag med, funkade finfint :) Jag är faktiskt stolt över mig själv som tagit tag i detta nu, och verkligen pushar mig själv till att klara det. Jag hoppas jag ska klara nationella nästa år, så jag kan lägga grundskolan bakom mig och fokusera framåt at skaffa mig en utbildning och hitta mig ett jobb, och oxå vara inkomst bidragande till mig familj, visst jag har en inkomst nu, men jag vill ha en riktig inkomst.. Inte Bidrag + lån hos CSN.. Men en dag kommer jag oxå ha ett jobb, tills dess får jag nöja mig med skolbänken..

Jag har även fått reda på idag att min mamma har tänkt att gifta om sig, i Juni nästa år. Klart jag blir glad för min mammas skull och vill att hon ska vara lycklig, men samtidigt känner jag att det är för tidigt, det är trots allt bara 1,5 år sen pappa gick bort. Jag känner att det är lite för tidigt för att gifta om sig med någon.. För mig innebär giftemål något som vara resten av livet, om jag någon dag gifter mig (vilket jag hoppas jag gör) så ska det vara med Jörgen, och det ska vara för resten av mitt liv, annars ser jag ingen mening med det..

Annars har vi bara varit hemma och myst idag.. William somnade strax efter kl 7 idag med.. Han är väl trött efter allt bus på dagis gissar jag på.. Vi har haft en riktig kramkväll, William skulle bara sitta i knät o kramas idag, visst är det mysigt? Men när jag inte ens får gå på toaletten själv, då blir det lite jobbigt, för då sitter han och skriker förtvivlat efter mamma så fort han får vara en minut ensam, men lite gulligt är det allt ♥ Jag ska gå och ta mig ett bad alldeles strax, och bara slappna av.. Det behövs efter den här dagen..

Tisdag 16/9

2008-09-16 09:00:31 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morning!! :) Sovit som en princessa inatt, gud va skönt det va.. Vaknade kvart över 8 imorse, så då va det bara att kliva upp och göra välling till lilleman, och sen byta blöja, såg nu att svullnaden gått ner helt på snoppen, skönt att det är borta, men vi fortsätter tvätta lite till iaf, för at vara på den säkra sidan, det känns bäst så!

Ska snart börja göra mig iordning för skolan, och William ska till dagis i vanlig ordning! :) Har tråkig Engelska nu på morronen med världens jobbigaste lärare, som jag inte tål. Men jag får väl bita ihop.. Bläää! Annars händer det inte alls mycket idag, vet inte alls vad vi ska hitta på.. Får väl se.

Klä på sig var det ja..

Öppna Förskolan..

2008-09-15 20:56:05 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Självklart va min sista lektion inställd idag, så jag gick hem till Jessica och kollade på Våra bästa år, Stackarn Liam låg med 40 graders feber och va alldeles brännhet :/ Jobbigt för han, då febern riktigt slagit ut han :( Men han fick pencillin sen av sin doktor, så hoppas att han snart blir bättre. Inget skoj alls när dom är sjuka. Vid 14-tiden hämtade jag William på dagis, och sen traskade vi bort mot familjecentrum och träffade Karin, Åsa & Elin.. Det va 0-6 år idag. Stannade även kvar när det var för "Unga föräldrar", Tror att jag och William ska börja gå där igen, såg ju på han hur kul han tyckte det var =) + att vi kanske lär känna någon ny, aldrig fel! =)

När vi kom hem lekte vi lite och sen satte vi oss för att kramas lite så lillplutten somnade, så ja det va lika bra att lägga honom för natten då, så vi gick och bytta blöja, och tvättade rent snoppen noggrant! Sen fick han sin välling och sen somnade han som en stock, och då va klockan bara sju?!??! Men ja han va väl trött efter all lek på dagis och allt bus på ÖF :)

Så jag har gått o plockat o donat lite här hemma, tatt mig lite kvällsmat, så nu sitter jag o gör nada, bara slappar =) Kanske skulle ta mig en dusch lr ngt.. jaja vi får se =)

Måndag 15/9

2008-09-15 08:34:13 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Moooorn Mooorn!! Då var det tillbaka till vardagen igen.. Vilket innebär dagis för William och skola för mig ;/ Tråkigt men sant, lika bra o bita i det sura äpplet och gå dit. Idag har jag svenska och matte.. Efter skolan ska vi möta upp Karin & Denver o sen ska vi till ÖF :) Ska bli jätte skoj, vi har nog inte vart där sen i Februari, så ska bli skoj för William nu när han rör sig aningen mer, sist då satt han bara^^ Så ja nu är det ju verkligen mer fart på honom =) hihi..

Igår hade vi en riktig myskväll med pizza & film :) Jag åt givetvis inte upp hela min pizza så jag har kvällsmat idag med, *Namnam* Williams snopp har minskat lite i storlek nu, men den är fortfarande svullen, men det är bara att fortsätta o tvätta, tvätta. tvätta, tills han blivit riktigt bra.. =)

Nej nu ska jag göra mig iordning för skolan..

Goseplutten ♥

2008-09-14 20:21:51 Foto - William
» Kommentarer(1) «



Söndag 14/9

2008-09-14 16:07:10 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Goood Dag! Låg o drog mig sent idag, strax innan kl blev 11 klev jag upp, fy det måste bli ändring på detta, nya tag imorn =) Vid 11 när jag bytte blöja på William, såg jag att hans snopp va väldigt svullen så jag ropade på Jörgen och bad han kolla med, o sen ringde jag till sjukvårdsrådgivningen och hon tyckte vi skulle åka in med William så dom fick kika på det. Så vi åkte in till akuten med pluttis, och dom sprutade in koksaltslösning i snoppen.. För att rensa, för det fanns antagligen nått smuts som gjorde detta. Sen ska vi göra rent själva nu, med koksaltslösning och han ska bada 3 ggr per dag så skulle det försvinna självmant. Hoppas verkligen det, vill inte se min pluttis gå o ha ont hela tiden :/

Ska börja tvätta nu ser jag, måste bara sortera tvätten.. William springer runt naken nu i lägenheten, han skulle vara utan blöja så mycket som möjligt tyckte dom, då den kunde vara en bov i dramat oxå. Det är ju trots allt väldigt instängt i en blöja. Så jag hoppas han blir bra snart, min lilla prins! :) Jörgen står i köket o ska laga mat till oss, är jätte hungrig nu.. Nej jag får ta tvätten.. o sen gosa med min prins! ♥

(Det kommer nog bli en hel del torka kiss inne nu, men det gör inget, det gör jag så gärna)

Mor & Son Kärlek ♥

2008-09-13 22:49:13 Foto - William
» Kommentarer(2) «



Blue Alien

2008-09-13 17:23:33 Videos
» Kommentarer(1) «




William älskar denna, och dansar som en tok varje gång! =)

Lördag 13/9

2008-09-13 11:38:02 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Lööööördag! =) Jörgen fick gå upp jätte tidigt idag, kan kl ha vart runt 6, för vi hade en hund som sprang fram o tillbaka och va jätte nödig. Så Jörgen fick gå ut med honom, och vid 8 ville William ha lite välling o efter det somnade vi om alla igen och vaknade runt 9.30 då jag fick gå ut med rocky då han behövde komma ut igen, stackarn! Inte lätt att vara hund o lös i magen :/ Annars har vi väl hunnit få i oss lite frukost med..

Måste åka o lämna tillbaka filmerna vi hyrde i förra veckan, och handla lite granna så vi klarar oss veckan ut. Sen skulle väl Jörgen grejja med bilen, så våran hastighetsmätare börjar funka, får hoppas han kan fixa det. Nej nu ska jag äl göra nåt annat, gå o mysa med min älsklingar tex ♥

Mygg fanskap!

2008-09-12 20:56:20 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vi va i lekparken med barna idag, (dvs Jonathan, Liam & William) Och jag blev myggattackerad har 5 stora jobbiga myggbett som håller på att ta kål på mig :/ det kliar som bara faaan.. men men, det försvinner väl med tiden det med. Haft en jätte kul dag hur som helst, skönt för William att få leka lite med sin kusin med =) Dock bråkar dom en hel del om leksaker men vilka ungar gör inte det? Vid halv 8 traskade vi hemåt, då det började bli ganska kallt och Williams händer började bli väldigt kalla :( Man får börja pälsa på sig om man ska vara ute på kvällarna nu..

Han somnade som en stock efter han ätit upp sin välling.. måste vart jätte trött min lilla prins ♥ Så jag har gjort lite "sysslor" här hemma, satt igång en diskmaskin och gått o små plockat lite. Funderar om jag ska gå ut i köket och göra mig nån kvällsmat.. Börjar bli lite små hungrig.. Men ja, jag är sugen på nått gott, men vetti tusan vad..

Jag får gå o rota i skafferiet o se va jag kan hitta på, hehe! Det är ju trots allt fredag.. ^^

Fredag 12/9

2008-09-12 15:17:48 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Eftermiddag :) Gud va seg jag va imorse, lata mig nog i sängen till halv 9. Så Jörgen va uppe o gav William välling och bytte blöja. Så vid halv 10 klädde jag på mig o gick iväg till skolan.. Segt eftersom det va engelska, men våran extremt sega lärare. Skönt att man slutade för dagen efter den lektionen, så nu är det helg och ledigt =) Bara umgås med familjen om inte Jörgen ska jobba vill säga.. Hoppas inte!

Efter skolan gick jag och köpte lite fikabröd och gick hem till Jessica (Williams faster) och drack kaffe o fikade. Sen lagade vi lite mat oxå som vi smaskat i oss allihopa.. Och här är vi fortfarande kvar, Jörgen va här och lämnade William innan han skulle iväg och jobba,så nu leker han med Liam =)

Nej nu luktar det skit så ja ska byta blöja på skitungen !

Min prins ♥

2008-09-11 21:27:38 Foto - William
» Kommentarer(3) «



Världens stoltaste Mamma!

2008-09-11 20:57:22 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Åh va jag är stolt! Idag va William på dagis från 8-14, första riktiga långa dagen. Åh han klarade det alldeles utmärkt. När jag lämnade han på morronen fick han frukost, kan man få en bättre start på dagen? Det jag mest fasade för var sova middag, me tanke på att han inte sovit ihop med andra barn innan, men det hade gått alldeles utmärkt, dom hade lagt han på madrassen i vilo rummet och inom 5 min hade han somnat, min skatt! Han hade även ätit själv under lunchen, han är så duktig våran kille! =)

Efter att vi hämtat han på dagis, åkte vi hem och jag ställde mig och lagade middag, korv stroganoff fick det bli idag :) Jätte smaskigt, ja blev jätte mätt, efter middagen la vi oss och vila en stund.. Det behövde vi båda två, William sov bara en timma på dagis och jag hade ju vart uppe sen kl 6 imornse. Skönt att slippa gå upp så tidigt imorn, för min första lektion är inställd och William ska vara hemma från dagis för dom har planeringsdag imorn så jag börjar inte förän 10.10 så William får vara hemma med pappa så länge, har bara en lektion imorn ändå..

Sen har vi vart på OKQ8 och hämtat ut ett paket som kom från Ellos, strumpbyxor till William, kan va gott o ha i vinter när det är kallt ute, och en tröja till mig som jag inte hunnit testa än. Får väl se om den passar. Hoppas det. Jörgen är iväg o jobbar idag.. Kommer väl runt 23-tiden, så jag ska lägga mig i soffan strax och kolla om det finns nått kul att se på TV.

Torsdag 11/9

2008-09-11 06:47:39 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag är det Elfte September, och va det är för en dag vet nog dom allra flesta, för tusentals människor i USA är detta sorgens dag, så vi ägnar en liten tanke åt alla dom som förlorade sina nära o köra den elfte September 2001. Tänk att det har gått 7 år sen det hände, det är nästan ofattbart egentligen..

Kl 6 ringde min klocka imorse, då va det bara att pallra sig upp o klä på sig. Jag och William har precis suttit o läst tidningen ihop :) (Ja, Jörgen idag har jag fkt läst tidningen) Ja ska strax sminka mig lite och sen packa ihop det jag behöver ha med mig till skolan, för vid 8 ska William vara på dagis, så han ska äta frukost där idag med. Imorn är det inget dagis för hans del, för dom har planeringsdag, så han får vara hemma istället..

Ska ha Svenska nu på morronen, skrivdelen.. Har alltid det på torsdagar. Får hoppas vi får skriva om nått intressant idag då =) Man kan ju alltid hoppas ;) Nej om jag skulle gå och kladda på lite smink kanske? Vi hörs i eftermiddag.

Läggdags?

2008-09-10 21:45:53 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Känns som att jag borde gå och sova strax, jag ska ju ändå gå upp kl 6 imorn :/ Känner redan hur trött jag är över att behöva gå upp så tidigt, men innan jag går och lägger mig ska jag nog ta en varm dusch. Kl 8 ska jag lämna William på dagis, och 8.20 börjar min första lektion.. Svenska, känns helt okej, den läraren är rolig och vi får skriva massa. Vilket jag gillar, gillar att sitta o klura ut historier och sen få formulera mig.. =) Så det ska nog bli toppen..

Jörgen är iväg och jobbar, så jag vet inte riktigt när han är hemma idag.. Men det blir nog ganska sent, så kan vara skönt för honom att sova ut imorn, när William ändå är på dagis. Imorn ska William få testa att sova middag på dagis dessutom. Får väl se hur det ska gå, blir det alltför jobbigt får dom ju ringa, men jag litar på min kille att han ska klara det alldeles utmärkt :)

Nej om man skulle hoppa in i duschen o göra sig klar för natten, kanske?

Tokunge

2008-09-10 19:59:29 Foto - William
» Kommentarer(1) «



Onsdag 10/9

2008-09-10 11:57:10 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Middag gott folk :) Har sovit sådär inatt.. Va nog mest för att jag sov med ny kudde och det kändes ju aningen ovant. Så jag vaknade vid 5 tiden och va jätte pigg, hade jätte svårt att somna om, men låg där o slappade mest. Sen somnade jag om tillslut, Jörgen gick upp o bytte blöja på William och gav han välling, sen kom dom in o busa, då William älskar att leka i våran säng, för där far han runt som en dåre, upp o ner o fram o tillbaka, ja mest så där hela tiden, hehe! Han är tokig min buus..

Vid kvart i 11 hade vi tid hos BVC medans vi satt i väntrummet och vänta så satt där en annan tjej med som han lekte med, jätte söt liten tjej som bara var 2 dagar yngre än William. Han åkte ruchkana och tyckte det va jätte skoj. Så vägdes han, så nu väger han 9940 gram & va 80,4 cm :) Stor kille nu med andra ord :) Han fick även sin 1-års spruta, han blev ledsen när dom stack han, men värst va det nog för mig, jag började lite smågråta, för jag vet ju hur jobbigt jag tycker att det är. Men han skötte sig bra och jag är så stolt över honom ♥

Nu är det lunchdags för William, ska fundera lite på vad vi ska äta, så jag får bege mig ut i köket! =)

Sweet Dreams..

2008-09-09 22:51:24 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Fullt ös idag, haha! :) Kanske inte dock med själva tvättandet.. men med lilleman buus. Han har blivit så fruktansvärt busig det senaste, gör han nåt han inte får så tittar han på oss först och vi säger nej, så ler han sådär busigt som bara han kan, och gör precis det han inte fick, men han är så go så man kan inte skälla på han för mycket heller. Man vill bara överösa han med massa massa pussar, det fick han väl så det räckte o blev över av Rocky idag, hehe.. Men han va ju framme och skulle pussa honom hela tiden, så han får skylla sig själv^^

Sen va vi iväg och handlade lite, lite go kvällsmat.. =) Mums! Sen har jag mest vikt tvätt och vart "hemmafruu" hihi! Imorn blir det iväg till BVC vid 11 snåret, sen är vi hembjudna till Åsa, eller vi ska leka iaf^^ busigt va? Hon höll mig faktiskt sällskap på lunchen idag..

Tänkte jag snart skulle knyta mig för natten, men innan dess ska jag ut en snabbis med Rocky, så han klarar sig, vore tråkigt annars om han ska behöva gå o vara nödig hela natten. Sov så gott.


2008-09-09 21:46:16 Foto - William
» Kommentarer(2) «






Mina små hjärtan ♥

Mamma

2008-09-09 19:19:53 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(2) «


MAMMA

Innan jag blev mamma,
lagade jag och åt varm mat.
Jag hade kläder utan fläckar
Jag kunde sitta i lugn och ro och prata i telefonen.


Innan jag blev mamma,
sov jag så länge jag önskade,
och oroade mig aldrig över hur sent jag kom i säng.
Jag borstade mitt hår och mina tänder varje dag.


Innan jag blev mamma,
städade jag mitt hus varje dag.
Jag klev aldrig över leksaker.
Jag glömde aldrig texten till vaggvisorna.


Innan jag blev mamma,
oroade jag mig aldrig för om mina växter var giftiga.
Jag tänkte aldrig på vaccinationer.


Innan jag blev mamma,
hade jag aldrig kräkts på, bajsats på, spottats på,
tuggats på, kissats på,
ej heller blivit nypt av små fingrar.


Innan jag blev mamma,
hade jag fullständig kontroll över mina tankar, min kropp.
Jag sov hela natten.


Innan jag blev mamma,
hade jag aldrig hållit hårt i ett skrikande barn,
så att läkaren kunde ta prover och ge sprutor.
Jag blev aldrig härligt lycklig över ett enkelt leende.
Jag satt aldrig uppe sent och tittade på ett sovande barn.


Innan jag blev mamma,
hade jag aldrig suttit med ett sovande barn i famnen,
för att jag inte ville lägga ner det.
Jag kände aldrig mitt hjärta krossas i tusen bitar,
när jag inte kunde stoppa smärtan.
Jag visste aldrig att någonting så litet,
kunde påverka mitt liv så mycket.
Jag visste aldrig att jag kunde älska någon så mycket.
Jag visste aldrig att jag kunde älska att vara mamma.


Innan jag blev mamma,
visste jag inte hur det kändes att ha hjärtat utanför kroppen.
Jag visste inte hur speciellt det kunde kännas att mata en hungrig baby.
Jag kände inte till dessa band mellan en mamma och hennes barn.
Jag visste inte att någonting så litet kunde få mig att känna mig så betydelsefull.


Innan jag blev mamma,
hade jag aldrig gått upp mitt i natten var tionde minut för att se att allt var bra.
Jag hade aldrig känt till värmen,
glädjen, kärleken, hjärtesorgen, undret eller tillfredsställelsen
över att vara en mamma.
Jag visste inte att jag var i stånd att känna så mycket ...
innan jag blev mamma.

Den känslan man får av att vara mamma kan inte mätas med något annat...


Skoldag

2008-09-09 16:45:38 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då va veckans första skoldag avklarad.. Hur tråkigt med engelska som helst, Speciellt då våran lärare är helt knäpp, typ när det är 5 min kvar av lektionen då ska han sätta igång med en ny uppgift? När vi alldeles strax ska sluta hur nödvändigt är det då? Jobbig, seg gubbe vill jag lova.. Han pratar så störande med, han markerar "S" så fruktansvärt tydligt så det blir jobbigt att lyssna på.. jaja nog om han..

Efter skolan gick jag hem till Jessica och drack lite kaffe, för att sen knalla hem o sätta igång med tvätten, skönt med väldigt lite tvätt idag, blev bara 2 maskiner. Skönt när det inte är så fruktansvärt mycket tvätt heller, så man slipper tillbringa hela kvällen nere i tvättstugan, va tvungen o tvätta Williams madrass överdrag, det va lite fläckar på det, undra va han gjort?! haha!

Imorn är jag hemma från skolan, för vi har en tid hos BVC, William ska på 1-års kontroll, väga, mätas och få spruta! Aj aj, det gör ont i mig, o veta att dom ska tortera mitt barn på det viset, hehe! Nej men det ska nog gå bra hoppas jag, hoppas på att det inte ska göra alltför ont på min lilla prins, nej nu ska jag ner i tvättstugan!

Tisdag 9/9

2008-09-09 07:39:19 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Veckorna går framåt.. Idag är det tisdag, så idag ska jag till skolan, igår va jag hemma för att jag fortfarande kände mig lite krasslig, William var oxå hem pga hostan, men nu mår vi alla bättre, tack o lov. Ställde klockan på 7 och gick upp och gjorde mig en kopp te, som jag fortfarande sitter med, William har precis ätit välling, så jag ska gå och byta blöja på han och ta på han andra kläder. Kl 9 ska han vara på dagis, sen ska Jörgen uträtta lite ärenden när han är på dagis.

Funderar om jag ska äta lunch i skolan idag.. det är ju lever, och jag gillar lever =) hiihi, sen när jag kommer hem ska jag göra det som jag alltid gör känns det som, nämligen tvättar, ingen som vill byta med mig? Så dagen är fullbokad det enda det finns tid över till är bus med William såklart, kanske en prommis om vädret tillåter efter skolan? Innan jag börjat tvätta.. ja vi får se helt enkelt.

Nej nu måste jag byta på lilleman och göra mig iordning, så hörs vi i eftermiddag, HEIPPA!

Mammas hjärta ♥

2008-09-08 21:36:54 Foto - William
» Kommentarer(0) «



Mamma listan

2008-09-08 19:01:53 Tidsfördriv
» Kommentarer(3) «


När fick du reda på att du var gravid? 11 December 2006
Blev det en chock? Både ja och nej.
Hur gammal var du? 18 år
Hade du mycket halsbränna? Ja en hel del..
Spydde du mycket? i början spydde jag en del
Hade du mycket foglossning? Inte foglossning, men jag hade ont av ichias
Ditt sf mått som störst? 38-39
Har du fått bristningar? Ja tyvärr :/
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Trodde pojke nästan hela graviditeten
Vad hoppades du på? Ett frisk barn, med 10 fingrar och 10 tår
Gick du över tiden? Ja, 16 lååånga dagar
Födde du för tidigt? Nope
Hur var förlossningen? Smärtsam, men fy sån underbar upplevelse, det gör jag gärna om!
Blev du sydd? Ja lite granna invändigt
Dragen med sugklocka? Ja
Hur många var inne i förlossningsrummet? Oj, det va många.. Eftersom William höll på att få syrebrist så va det väldigt kritiskt ett tag, hans hjärtljud sjönk väldigt kraftigt. Så ja det var både läkare, BM, undersköterskor, sköterskor mm.
Hade du någon nära med dig? Jörgen va med
Vilket BB födde du på? NÄL Trollhättan
Hur stor var bebisen? 3955 g och 54 cm
Blev det en pojke eller flicka? Pojke
Vad fick den heta?  William Anton Vikström
Var allting värt det? Absolut! Gör det gärna fler gånger =)

Måndag 8/9

2008-09-08 10:50:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Mensvärk, behöver jag säga mer? Dagen kunde inte startat sämre. Men jag fick iaf gosa William till sömns, det va det bästa, behövde det. Jag är iaf hemma från skolan idag, känner mig inte helt hundra, + att jag har sovit så fruktansvärt dåligt inatt så jag går imorn istället. Imorn måste jag gå, bara måste! Inget snack om saken, måste komma in i rutiner igen, William är inte på dagis idag, för han är snorig och hostar, men hoppas att han kan gå imorn så han får leka med alla barnen =)

Funderar på om jag ska tina lite köttfärs o slänga ihop en köttfärsås idag, känner mig lite sugen på det fkt! + att William tycker om mammas köttfärsås, hihi! :) Annars blir det lugna puckar idag, jag har som sagt mensvärk. Nej nu ska jag gå, William håller på o vaknar..

Maximillian & Saga

2008-09-07 20:03:21 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(1) «




Jag kan inte släppa detta, dessa två små barn har berört mig oerhört! Mina tankar finns hos er..

Söndag 7/9

2008-09-07 10:04:57 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(4) «


God Morgon! Igår hade vi en riktig filmkväll, va iväg och hyrde Rush Hour 3 & I am Legend. 2 riktigt bra filmer, som jag gärna ser igen. Älskar filmerna med Chris Tucker & Jackie Chan, finns det nån bättre kombination? Man får sig många skratt iaf, den saken är ju säker! Sen efter det blev det sängång för oss, trötta som bara den..

Glömde skriva lite om det här Arbogamordet, mordet om dom två små barnen som blev brutalt mördade, hela förundersökningen finns ju ute på nätet att ladda ner för vem som helst, och jag lovar er, det var det värsta jag sett i hela mitt liv, det fanns obduktionsbilder på barnen i förundersökningen, jag började gråta, det va sååå hemskt! Jag har aldrig sett något värre i hela mitt liv! Det finns verkligen allt i den här rapporten. Det kunde lika gärna ha hänt min William, ja vilket barn som helst, huvudet på ena barnet va krossat så som du krossar ett ägg ungefär, hur i självaste helvete kan man gå loss på 2 små barn sådär? Jag kan inte få in detta i min skalle?! Hur kan man vara så sjuk att man brutalt mördar två små oskyldiga barn, jag kommer nog aldrig glömma dessa bilder, och då tänker man bara, hur klarar barnens föräldrar detta? Att dessutom möta människan som gjort detta mot deras barn, det finns inget straff i världen som är starkt nog, möjligtvis att dom skulle få gå loss med hammare på henne, men inte ens det skulle vara hårt nog, för inget ger deras barn livet tillbaka! Jag är väldigt upprörd över detta brott som har begåtts av en sinnessjuk människa! Nej jag ska försöka tänka på nått annat.. Men hur skulle du känna??

Annars är vi mest förkylda här hemma, hela familjen snörvlar o har sig. Min stackars älskling har nån form av ryggskott så han har jätte ont i ryggen =( Ja känner mig svag, och matt i hela kroppen. Ja det är synd om oss här hemma. William ligger hos pappa nu och försöker sova lite, men han är lite orolig i kroppen då han oxå är förkyld, det är inte lätt att vara liten alla gånger, men det är ju sånt här man får räkna med när dom går på dagis. Tyvärr..
Nej om man skulle gå o krama om sina älsklingar !! =) Betyder verkligen allt för mig, vet inte vad jag skulle göra om någon tog dom ifrån mig! ♥

William ute och går :)

2008-09-06 16:31:39 Videos
» Kommentarer(2) «



william går
Uppladdat av WilliamsMamma

Lördag 6/9

2008-09-06 14:56:12 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Lördag idag.. Seg dag, jag sov till halv 12 idag eftersom det är synd om mig för jag är sjuk! Igår kväll var vi hemma hos Björn och drack lite alkohol, men vid halv 12 åkte vi hem för jag mådde dåligt =/ Kändes som att jag hade en står sten på mitt huvud, idag känns det bättre men fortfarande den här jävla förkylningen som bråkar med mig, men jag blir väl frisk snart, vill inte vara hemma från skolan denna veckan, då jag redan missat en massa nu, eftersom jag vart ledig en vecka, så jag har lite att ta igen..

I torsdags va vi ju på Liseberg.. Det va hur kul som helst, jag & patrik köpte åkpass, Jörgen gick runt med William, dom köpte en ballong som William bestämt skulle ha, Svampbob så klart =) kollade på alla karuseller, William va helt till sig, aldrig sett han så tokig, så detta va verkligen en upplevelse för honom :) Vi vann massa godis, och gosedjur som pryder Williams samling så fint :)

Nu väntar jag mest på att min älskling ska komma hem.. Saknar han massa, han har sovit hos sin faster inatt. Känner mig typ helt svag i hela kroppen, så jag hoppas jag piggnar till snart, nej nu ska jag nog lägga mig i soffan igen..

Fredag 5/9

2008-09-05 12:28:31 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Sista inskolningsdagen idag.. Och det har gått  hur bra som helst, Vi lämnade William vid 9 imorse, och han brydde sig inte ens om att vi gick, så vi är hur nöjda som helst med all personal och jätte stolta över William :) Som skött sig så bra, så nu väntar en helg av ledighet o massa bus innan det är dags för dagis på måndag igen, men då är det Jörgen som lämnar och hämtar eftersom jag är i skolan då. Efter att vi lämnat William på dagis åkte vi och handlade lite, behövde bland annat köpa tvättlappar så man har det hemma. Och nu har vi precis hämtat William, han hade ätit jätte bra i vanlig ordning! Så nu är det sova middag som står på schemat.

Kl 16 är det tvättdags som gäller. =/ Lite trist, men nu har jag inte så mkt tvätt som jag hade sist, då va det sjukt mycket.. Men skönt när det inte är så överdrivet mycket, annars händer det nog inte så många knop idag, bara slappa och ta det lugnt, njuta av att det är helg och bara vara tillsammans med familjen! ♥

Torsdag 4/9

2008-09-04 11:16:23 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Inskolningsdag 4.. Vi kom med William vid 9.30 idag, dom hade sångsamling o sen klädde dom på sig för att gå ut o leka i en lekpark, Han blev lite ledsen när dom klädde på sig men tystnade ganska fort, och sen satte fröken han i vagnen, eftersom han inte går än så fick han åka vagn till lekparken, tror ni inte snutten somnade då? Jo han stensov i vagnen när vi kom till lekparken, så vi kunde ge oss iväg en stund till.. Dom skulle gå tillbaka till dagis alldeles strax för att äta, så vi ska hämta honom runt 12..

Så innan vi åker till dagis ska jag till apoteket, måste hämta ut nya p-piller samt shoppa en nässpray, har kännt att jag blir väldigt tät på nätterna så jag knappt kan andas =/ Aningen jobbigt faktiskt, runt 14-tiden styr vi dessutom bilen ner mot Göteborg, då ska vi gå på Liseberg i eftermiddag, så man kan ju hålla tummarna för uppehåll i eftermiddag =)

Nej apoteket va det ^^

Tacos =)

2008-09-03 21:17:37 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Efter att William sovit middag gick vi ut och träffade Åsa, vi gick en sväng o plockade upp Elin & Naima så dom fick komma ut lite dom med, sen traskade vi ner mot stan, o kikade lite, började prata om mat på vägen ner, då kom min favorit mat upp på tal, TACOS, Åsa blev jätte sugen så vi bestämde oss för att laga det idag tillsammans efter vi vart ute o traskat lite =) Gick till Hemköp på vägen hem o köpte allt som vi behövde ha.. När vi precis kommer ut ser jag hur svart det är på himlen, så jag säger till Åsa, "jag tror det börjar regna snart"  Tror ni inte de kommer en störtskur då? Jo så vi får gå hem i pissregnet, det gick la an för pojkarna som satt i vagnen med regnskydd, men vi andra då? haha..

Fick låna ett par byxor av Åsa då mina va pisseblöta.. Sen va det matdags, jisses va gott det va =) Mumma! Jag verkligen älskar tacos, idag åt jag lagom med, brukar alltid äta alldeles för mkt. Jörgen kom och hämtade oss strax efter 8, så det va bara att dra på pyjamasen på William och ge han lite välling sen somnade han med en gång :) Tror ni han va trött eller? Så nu sitter jag bara o väntar på Jörgen, han skulle åka till Vänersborg och lämna tillbaka Daniels Wii, som vi lånat..

Imorn sticker vi till Göteborg och Liseberg efter att William vart på dagis =) Ska bli riktigt skoj, inte vart där på 2 år nu.. Fick ju inte åka nått förra året ändå, så då kändes det inte så roligt att vara där nere.. =) Nej nu ska jag mysa lite i soffan =) Puss!


Onsdag 3/9

2008-09-03 13:24:04 Dagboken
» Kommentarer(2) «


GRATTIS till min storebror som fyller 29 idag! GRATTIS GRATTIS!!
Imorse ringde klockan vid 8, så jag peta på Jörgen så han fick gå upp och göra välling till William medans jag satte igång och packa saker som han skulle ha på dagis, lite extra kläder o sånt som ligger där o som är bra att han har där. Sen blev det lite frukostdags och lek, innan det va dags att åka till dagis. Först va det lite sångsamling när vi kom, och det gick jätte bra, William följde med utan problem. Sen fick alla barn klä på sig för det va utelek, gick jätte bra vi höll oss lite avsides, och sen gick vi in o drack kaffe, men sen kom Williams dagisfröken in med han efter en stund för han va lite ledsen, så Jörgen tog han o tröstade honom och sen gick dom ut igen =) Han sköter sig bra mammas kille! Sen va det sångsamling innan dom skulle äta och då somnade William hos fröken, mammas söting! Sen åt dom lunch och det gick jätte bra, precis vad vi hade förväntat oss, eftersom han är så galen i mat! =)

Nu ligger William och sover middag.. Vi har precis rört ihop en lasagnette som jag hoppas ska smaka, för jag är jätte hungrig. Sen tänkte jag eventuellt gå ut o gå en sväng, Tänkte passa på att träffa Åsa, det va så längesen vi sågs nu. Inte setts sens Williams kalas, så det är på tiden nu. Tänkte jag skulle till Netto o kika lite med, ja vi får se helt enkelt vad som hinns med, nu däremot ska jag äta!

Foto #2

2008-09-02 13:10:47 Foto - Marie
» Kommentarer(0) «



Tisdag 2/9

2008-09-02 11:55:20 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Inskolningsdag 2.. Idag skulle vi vara där 9.30-11. När vi först kom dit hade dom lite kalas för en tjej på Williams avdelning som fyllt år, så det bjöds på glass, kan man få ett bättre välkomnande på morgonen än att få komma och äta glass. Efter det fick vi klä på William för sen va det utelek, William gick med sin fröken till sandlådan, och då glömde han nog bort att vi va där, så vi gick o ställde oss lite mer på avstånd och bara tittade.. Gick jätte bra tills han blev JÄTTE ledsen o skrek efter mamma och pappa, så fick krama han lite o sen va det bra.. då fortsatte han leka som han gjort innan, vid 11 åkte vi hem för att han skulle få lite mat i magen, så nu är det dags att sova middag!

Vi ska väl iväg en sväng till överby sen, jag måste hitta ett par vantar till William, om det nu finns nån stans.. Kan ju vara bra att ha när det blir lite kallare nu.. Behöver även köpa hem lite mjölk. Såg att det inte fanns så mycket kvar av den varan.. Nej nu orkar jag inte skriva mer, för det verkar vara nåt knas.. Det går sjukt segt alltså!

Foto #1

2008-09-01 20:54:21 Foto - Marie
» Kommentarer(4) «



Fotografering & Överby

2008-09-01 19:44:53 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Inskolningen gick jätte bra idag.. Han lekte med leksakerna, och busade och visade alla sina trick, visade vilken charmig kille han är, :) Men när vi kom dit fick jag värsta skräck secnariot, en liten kille hade precis blivit lämnad av sin mamma, och han skrek sååå efter mamma, det va ett riktigt hjärtskärande skrik, jag skulle ALDRIG klara av att bara gå utan att vända mig om, när min son skriker så! ALDRIG! Jag kommer inte göra det heller.. Skriker William så, så kommer jag vända mig om och gå tillbaka, så enkelt är det bara!

Vid 14 tiden, kom Madde & Linnéa :) Linnéa & William lekte tillsammans medans Madde sminkade mig, och fixade mitt hår. Blev lika snygg som vanligt när hon vart i farten =) När vi va klara åkte vi ner till Slussarna och fotade en massa :) Det blev jätte många kort, jag är jätte nyfiken över att se dom, men säger Madde att dom e bra så tror jag henne, dom blir alltid så fina när hon står bakom kameran ^^

Sen har vi vart en sväng på Överby och kikat lite, men hittade inget speciellt av intresse idag.. =/ Imorn ska vi vara på dagis 9.30-11 och då ska William få vara med dom andra barnen och leka ute, får väl se hur det kommer att gå =) Men det ska nog gå bra.. Nej läggdags för William nu, så jag ska gå o fixa välling =)


Måndag 1/9

2008-09-01 08:27:33 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Måndag, och inskolningsdags! Vi gick och la oss sent igår, satt nog uppe till halv 1 och spelade Nintendo Wii, vi lånade det av Williams kusin Daniel igår, och ska låna det till onsdag, så det blir nog en hel del spelande här hemma när William ligger och sover, skojjigt är det iaf! Kl 10 ska vi vara på Williams dagis, då börjar första inskolningsdagen :) Ska bli spännande hur William kommer reagera, idag är det bara en timma, men sen ska det utökas till flera hela tiden. Får hoppas att det ska gå bra =)

Vid 14 kommer Madde och sminkar mig o fixar mitt hår, sen ska vi åka iväg och fota :) Kommer bli lite mer annorlunda kort än sist. Lite mer Crazy! hehe, det ska bli skoj detta, ska bli skoj att se resultatet sedan :) Ska försöka slänga i mig en macka innan vi ska gå, Rocky ska ju rastas innan, så jag får börja göra mig iordning, berättar i eftermiddag/kväll hur det gick!