Tand nr 3

2008-07-31 23:00:57 Williams Framsteg
» Kommentarer(0) «


Äntligen Williams tredje tand håller på att kika upp nu, den har spruckit upp u tandköttet.. Så nu är det 3 till där uppe som ska ploppa ur tandköttet, man ser på svullnaden att dom är på G, dom ska bara komma ut oxå :)

Min Prins ♥

2008-07-31 22:16:51 Fotografi
» Kommentarer(2) «




Slänger in en bild på min prins ♥

Torsdagkväll

2008-07-31 22:16:04 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Kvällen börjar lida mot sitt slut nu.. Känns skönt att det är Fredag imorn =) Dagen har enbart bestått av bus och skoj, strax efter 13-tiden begav vi oss hemifrån, mötte upp Åsa vid Möllan, och sen gick vi tillsammans till Hemköp, för jag skulle köpa en blomma till Williams farmor som fyller år idag. Sen har vi bara varit där och myst, både jag och William har badat i poolen idag :) William i babypoolen, då han tyckte den stora va lite läskig, han föredrog att hellre sitta och plaska :) Skönt att få svalka av sig i värmen, hihi!

Sen kom även Jörgen bort, han fixade lite med sina backljus på bilen, då vi snart ska besikta den.. Men han måste nog fixa med hastighetsmätaren med, för den lever sitt eget lilla liv. :P hehe.. Åkte en sväng till hemköp för jag behövde ha mjölk, köpte även med mig lite kvällsmat, korv & bröd :) Sen har jag bara legat och kikat på Ghost Wisperer på TV4, älskar det programmet :)

Nu väntar jag bara på att diskmaskinen ska bli klar, och sen ska jag göra mig klar för natten.. Om det nu går o sova, för våran grannes sablans hund bara skäller, skäller och skäller, och inte är det nån som bryr sig, så vad ska man göra? Det är inte normalt med en hund som skäller konstant, ja menar han kan skälla 12 timmar nonstop! Det blir rätt jobbigt, vad ska man med hund till om man inte är kapabel till att ta hand om den?!?!?! Nej nu är jag trött mentalt och i mitt lilla huvve, så jag ska krypa till kojs, gonatt vänner :)

Sann Vänskap

2008-07-31 12:29:19 Videos
» Kommentarer(2) «




Hittade denna film hos -> Wysteria <- , titta bara på klippet! Det är heeelt underbart!

William ♥

2008-07-31 09:39:21 Fotografi
» Kommentarer(8) «




Min lilla rocker, här i sina tuffa "jeans-tights"

Torsdag 31/7

2008-07-31 09:07:07 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Sista dagen på Julimånad nu.. och idag fyller Williams farmor år! Grattis till henne =) Sen betyder det oxå att det är enbart 24 dagar kvar till prinsens 1-års dag! Har inte köpt en enda sak till honom, men jag funderar på att köpa en sån där bil han kan åka på, får kika på det :) Igår satt han på den bilen vi har i källarn och han satt där o brumma o brumma, så han kommer ju uppskatta om mamma och pappa köper en sån till honom :) Vi får se vad det blir, har iaf bestämt mig för ett datum som jag ska ha hans kalas på. Så vi får väl skicka ut lite inbjudningar allt eftersom.. Men det blir väl bara familjen på det kalaset, för dom är så många så det räcker och blir över ;) William har lixom 17 kusiner på pappas sida, och 6 fastrar & 3 farbröder. Ja listan kan göras lång.. Så då förstår ni säkert själva...

Snart är det helg, känns skönt! Jag hoppas jag kan få ha min Älskling hemma och att han slipper jobba i helgen, på lördag ska han iof iväg och göra en spelning.. Men det får gå. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, kanske ut och ta oss en prommis, satt ju typ inne hela dagen igår. Sen går vi väl bort till Williams farmor och säger Grattis :)

Annars blir det nog en rätt lugn dag, masssa massa bus med lilleman såklart. Som vanligt.. Just the way i like it. Man får passa på nu, för om ca 3 veckor ska jag börja skolan =/ Kommer kännas jobbigt att vara borta från William så mycket.. Men jag hoppas det går bra, förhoppningsvis löser det sig med Jörgens jobb att han kan vara hemma med William tills han ska skolas in på dagis. Har ju ingen dagisplats förän 1/9. och jag börjar skolan v.34, alltså i mitten av Augusti, men det ska nog fixa sig på ett eller annat sätt, nej nu ska jag gå o leka med min busunge ♥

Vilken seg dag

2008-07-30 19:08:28 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Dagen idag har verkligen vart jätte seg, William sov lång middag idag från 11-13.30 så då har jag fått lite slapp tid och få vara för mig själv, jag är sån så jag behöver vara ensam nån stund på dan o det passar mig alldeles utmärkt när han sover middag. När han vaknade hade jag lunchen klar, idag åt vi potatis & fiskbullar :) Jätte gott var det.

Jörgen kom hem runt 4-tiden, och det första han fick göra när han kom hem var att döda en geting, jag satt inne i sovrummet med värsta paniken! För dom som inte vet har jag en hemsk rädsla för just getingar, finns nog inte som gör mig så skräckslagen, har verkkligen panikångest för dessa små äckliga flygfän :/ Och jag mår så dåligt på just sommaren, för jag kan inte sitta ute och fika, ibland är det så illa att jag inte ens kan köpa mig en glass när det är så varmt ute. Fast det värsta är nog att skulle det komma en geting på William, så klarar jag inte av att ta bort den, för jag är så rädd. Ibland kan jag tom bli så rädd att jag är nära på att svimma :/ Det är sjukt jobbigt =(

Jag har iaf tvättat oxå, först pajja ena tvättmaskinen så min tvätt blev "inlåst" i maskinen, men våran fastighets skötare kom och fixade det åt mig, så nu hänger allt nere i tvätt stugan och torkar, ska väl ner o hämta det om nån timma, men innan dess ska Jörgen få köra oss till affären, så jag kan köpa nachos, blev så sugen på nachos, ost & jalapeno, och så ska det in i ugnen i några minuter, så förbaskat gott!


Onsdag 30/7

2008-07-30 10:00:53 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Då va det "lill-lördag" idag, jag är så fruktansvärt gotte sugen, MEN inget sånt för mig förän kanske till helgen, måste återigen få bukt med mitt sötsug, va jätte duktig där ett tag o åt inte alls mycket, men så föll jag tillbaka i gamla banor igen, så nu är det endast på helgen jag får äta sånt :) Har jag klarat det en gång, så ska jag klara det igen :)

William tog sovmorron idag, vaknade strax efter kl 9, så då kurrade det i hans lilla mage och han ville ha välling, så nu har han ätit, fått sin ögonsalva, torr blöjja för han hade skitit ;D o nya kläder, så nu står han här brevid mig o vill knappa på tangentbordet, min lilla buse! =) Jörgen är iväg och jobbar, har ingen som helst aning om när han kommer hem, men det blir väl i eftermiddag/kväll nån gång skulle jag tro..

I eftermiddag ska jag & William tvätta massa kläder i vanlig ordning.. Känns som att det är det enda jag gör numera, haha! men men, så är det att vara småbarns förälder, det är mycket tvättande av kläder.. Annars ska vi nog bara vara hemma idag, för det bara regnar ute, inte så sugen att ge mig ut då.. Nu ska jag däremot gå och äta frukost, om William tillåter..

Ännu lite shopping ;)

2008-07-29 20:32:02 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Inte vart hemma på hela dagen så ja det känns skönt att äntligen vara hema o kunna slappa.. Imorse kom ju Åsa bort och hämtade upp oss, sen tog vi en ganska lugn prommis ner till stan, gick och kikade lite på SG Interiör & Design innan vi gick och mötte upp Karin & Therese, sen gick vi till Cafe Gillet och fikade. Dom hade lekrum där uppe så barnen lekte medans vi fikade.. Sen tog vi en tur på stan, farligt farligt nu när det är en massa rea överallt, haha! Jag shoppade iaf, kunde inte hålla mina fingrar i styr utan det blev lite kläder till lilleman..

Sen tog vi en prommis till Williams farmor och farfar och hälsade på.. Längesen jag och william va där nu, hade dessutom inget att göra så de passa perfekt, William blev så glad när han fick träffa sin favorit Nathalie :) Blir alltid lika glad när han ser henne, verkligen skiner upp som en sol.. Strax efter 19-tiden traskade vi hemåt, William va så trött, han hade ju inte sovit nån middag idag.. Så efter att han fått sin ögonsalva och ny blöja, fick han sin kvällsvälling och sen sa vi god natt.

Nu sitter jag bara och väntar på att min älskling ♥ ska komma hem från jobbet, han skulle vara hemma runt 22-tiden trodde han.. Fast han måste ju va döds trött så han kommer nog stupa i sängen med en gång när han kommer hem.. Förstår han, har man jobbat nonstop sen 04, ja tänk er själva? Men imorn skulle han visst bara lossa och sen skulle han vara ledig, så då får han vila upp sig inför nästa arbetsdag..

Ja detta blev ju ännu ett meningslöst inlägg, men ja bjuder på dt :) haha

       

Dagens Shopping! ;)

Tisdag 29/7

2008-07-29 09:36:15 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja då var det tisdag då.. Älskling åkte o jobbade vid 4 imorse, tycker synd om han som fick gå upp så tidigt, vaknade strax innan han skulle åka, o sen kunde jag givetvis inte somna om, så efter en timmas vridande och vändande gick jag och la mig i soffan, så där somnade jag sen.. Vid halv 8 blev jag väckt att att den där satans hemtelefonen ringde. Blev ju inte gladare av när jag såg vem det va som ringde, så jag gick och drog ur telefonjacket o la mig en liten stund till..

Nu ska vi strax knalla ner mot stan, ska träffa några kompisar och fika :) Ska bli skoj o komma ut lite, Jörgen kommer ju inte hem förän imorn ändå, så man får hitta på lite saker nu, så jag inte känner av saknade för mkt. Jobbigt när han är borta så ;/ Nej nu ska jag göra oss klara för snart kommer Åsa och hämtar upp oss .

Läggdags

2008-07-28 22:01:40 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då var det snart dags att krypa ner i sängen, jag har lite ont i huvvet så ska ta en tablett innan jag går och lägger mig. Idag har jag och William vart på sjukhuset, då hans röda i ögat inte försvunnit sen i torsdags, ringde först till BVC men hon ville absolut inte titta på hans öga utan sa att det bara vart ett brustet blodkärl i ögat, så jag ringde vidare till barnmottagningen på NÄL fick en tid då dom ville kolla upp hans öga, och man ska nog lite på sina instinkter för William hade en infektion i ögat som vi ska behandla med en pencillin salva. Visste att det va nått galet inte bara ett brustet blodkärl, man ska nog inte lyssna alltför mkt på den där BVC.

Jörgen kom upp till sjukhuset när vi satt och väntade på doktorn, hade med sig en baguett till mig, då jag inte hade ätit ngt på hela dagen, snäll han är va? Sen åkte vi och handlade lite, massa blöjjor och välling o annat smått o gott, hårfärg till mig, stack in på Lindex efteråt och shoppade mig 2 nya BH:ar, + 3 par nya trosor :) Gott att förnya sig lite.

Imorn bitti åker Älskling iväg till nya jobbet, börjar 4-5 imorn bitti då ska han ner till Malmö, så han kommer inte hem förän på onsdag eftersom han får ligga över, kommer nog kännas konstigt för både honom och mig. Men det ska nog gå bra tror jag allt :) Blir väl en tripp ner till stan imorn skulle jag tro.. Nej nu ska jag gå och lägga mig, är jätte trött!

Sötaste killen

2008-07-28 19:21:53 Fotografi
» Kommentarer(4) «




Gud va du är fin William, det finaste som mamma och pappa har ♥

Måndag 28/7

2008-07-28 11:16:18 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vilken underbar natt och morgon vi har haft :) Jag har sovit som en stock, inte störts nått av Jörgens snarkningar, och hur underbart är inte det? Gärna fler såna nätter tack, William piggnade till lite vid 8-tiden och då fick han välling, och sen somnade sömntutan om igen, och vi gick inte upp förän kl va närmare 10-tiden :) Snacka om slappt? Men alla behöver vi en sovmorron då o då, även småbarn som min lillplutt! :) Idag är Jörgen på nya jobbet, jag hoppas det går bra för honom, så han kan starta om på nytt, med en ny funtad chef. Det ska nog bli bra detta.

I eftermiddag när han kommer hem, ska vi åka till affären och handla. Tänkte jag skulle shoppa mig lite hårfärg idag, så jag kan fixa min fula utväxt, den är inte vacker må jag säga, ska bara kolla med Jessica om hon har lust att färga mitt hår. Kanske hon kan passa på och klippa William med, beror ju på om hon jobbar o så..

Annars händer det inte så mycket mer idag, det är ju så äckligt varmt ute hela tiden :/ Det är nästan för varmt, vi hade över 35 grader i skuggan igår.. Imorn ska det visst bli lite sämre väder och det ska bli skönt, så slipper man svettas till döds. Ska strax fixa lite lunch till lilleman, och sen ska han få sova en stund.. Han är lite grinig så en middagslur kan behövas..

Pizza time

2008-07-27 22:09:42 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ikväll har vi smaskat i oss pizza va jätte gott, va så längesen vi åt det nu, så det va smaskigt! Men eftersom jag inte är så stor i maten så blev det mer än halva över, så jag har ju lunch imorn, slipper jag laga mat till mig imorn :) hehe gött det :) Annars har vi inte gjort så mycket mer nu på kvällen, myst tillsammans som en familj, helt underbart! ♥

William ligger o nanar gott i sin säng, han tycker nog det är skönt att vara hemma igen och få sova i sin säng, och inte på hotell, fast det va rätt gött o sova på hotell med, vi hade ju AC i vårat rum, lite lyx! :) hihi.. Vi åker nog med Jörgen dit nästa gång han ska jobba om det är bra väder vill säga, stömstad är en jätte fin stad.. väldigt mysig med alla olika cafeer & Resturanger :)

Nu tänkte jag att jag skulle gå och göra mig iordning för natten.. Imorn ska Jörgen iväg till nya jobbet, han ska åka med en dag med sin blivande chef, och sen som jag fattade det, så ska han väl börja köra själv på tisdag sen då, hoppas ju givetvis att detta kommer gå jätte bra, men det tror jag.. Allt är väl bättre än va de är nu..
God Natt!

Hemma från Strömstad

2008-07-27 16:48:58 Fotografi
» Kommentarer(1) «


Hejhej :)
Nu är vi hemma igen, vi har haft det underbart, har fikat, tittat på alla båtar, ätit glass, badat och haft det helt underbart =) Nu är vi dock hemma igen, men det kommer bli en tur till strömstad snart igen =) Visar lite bilder ist för skriva en massa som jag inte har lust till ändå :) hihi

     

     


Strömstad

2008-07-26 12:39:59 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Nu är våran älskling på väg hem, han ska nämligen komma och hämta oss och sen åker vi med han till Strömstad så nu ska jag få bada i havet idag, gud va underbart.. Det va hur längesen som helst man gjorde det :) Dock kommer vi sova i ett rum utan tv eller ngt, men det får gå det med, vi ska ju faktiskt bara sova där.. Ska bli skönt o komma bort från Trollhättan även om det bara är för en natt :) Så jag ska se hur mycket jag hinner tvätta innan vi ska åka.. Har iaf hunnit med 2 maskiner, så lite rena kläder får jag ju.. Men frågan är om det hinner torka innan vi ska åka?

jaja, det ordnar sig! Det är ju så varmt så William behöver inte ha så mycket kläder på sig ändå, räcker med kalsoner och ett linne.. Nej nu ska jag gå o packa ner lite saker till oss :)

Lördag 26/7

2008-07-26 09:47:53 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vilken godnatts sömn vi har haft :) William vaknade till lite vid 6 imorse, men han somnade snabbt om igen och vaknade inte förän kl var strax efter 9, jätte skönt med lite sovmorron tycker jag :) Skönt att få ligga o dra sig o inte skutta upp med en gång.. Så nu har vi vart uppe och ätit välling och wille har fått en torr blöjja, så nu kryper han runt och leker här hemma som den galning han är^^ ja vad skulle jag göra utan min lilla tokunge? :)

Idag ska vi tvätta här hemma =/ Mindre skoj när det är så fint väder ute.. Men det måste göras det med.. Kan ju inte skita i att tvätta bara för att det är fint väder. Får gå ut och leka sen när vi tvättat klart istället. Hela dagen är ju inte förbi så det är ju rätt skönt iaf :) Så vi får se vad vi hittar på sen när vi gjort lite nytta =)

Vi ska ev åka o bada i eftermiddag, men det beror helt på om jag kan få tag i en bilstol till William, kan jag inte det, så kan vi inte åka.. För han får inte åka bil utan stol, det är en princip sak bara. och våran bilstol sitter ju i våran bil som är i Strömstad, så vi får se hur det blir helt enkelt. men tror det lutar åt att vi kanske åker imorn ist, för då är ju Jörgen hemma o då kan han ta William, så då slipper jag hålla på o krångla, för så lätt är det inte att hitta en bilstol i en handvändning..
Om det är nån som har nått tips får ni gärna säga till?

Shopping :)

2008-07-25 21:41:44 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vilken dag säger jag bara :) haha
Vid 1-tiden gick vi bort till Åsa, vi skulle gå ner till slussarna och fika, det blev räksallad för min del, men det va ingen trevlig fika, det kryllade av getingar och dom som känner mig vet hur äckligt rädd jag är för getingar, så det var inte många minuter jag fick sitta ner, utan studsade upp o ner hela tiden, medans Åsa fick jaga bort dom, 3 utav dom fick sätta livet till^^ Sen kom Jörgen och hämtade mig och William så vi kunde åka upp till Ica maxi och handla lite =)

Blev en tur till stan sen, mötte upp Åsa igen, så gick vi på en liten shopping runda, william fick ett par tights & en t-shirt, as fräcka :) och även ett par jätte söta skor :) Inte för att han tycker om att ha på sig skor, men jag tyckte dom va as gulliga :) Får väl se vad han säger om att ha dom på sig. När vi kom hem var det sängdags för lilleman och mina fötter värke =/

Jisses va dom bulta.. Har typ plåster över halva foten pga alla blåsor som tillkommit under dagen, haha! :) så nu sitter jag här ensam med min godisskål och mumsar. Ska lägga mig i soffan o slappna av lite, för det har jag inte kunnat på hela dan, imorn är det tvättdags, sen får vi se om jag och william hittar på nått under eftermiddan sen..

 
Dagens shopping!

Fredag 25/7

2008-07-25 09:52:11 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Äntligen Fredag! Vilket innebär att det kommit pengisar idag :) Wiihoo.. Dock skulle Jörgen låna pengar av mig så han kunde hämta ut sitt "mirakelskärp" Jag kallar det så föt att när det kostar så mycket pengar så ska det ta mej fan vara ett mirakelskärp, dock för jag tillbaka dom pengisarna till mig när han fått sin lön, den borde komma på måndag tror jag. Så då blir jag rik igen, haha! Älskling är på jobbet nu, åkte imorse.. Så nu är jag och lilleman ensamma hemma, Han har vart lite ledsen nu på förmiddan för jag var tvungen att dra fram dammsugarn, han har gått och blitt livrädd för den.. Jag fattar inte varför, han har aldrig varit det innan.. Och jag måste ju dammsuga, så jag kan inte göra så mycket åt saken.

Men lite napp gjorde susen sen, tur han har sina små nappar vad vore livet utan napp lixom :) Idag ska vi gå till Slussarna och köpa oss en räkmacka och njuta :) Åsa med familj skulle väl oxå följa med. Sen blir det att åka och handla när Jörgen slutat jobbet, ska köpa mig en påse godis som jag ska få gotta mig med i helgen =) Tycker faktiskt att jag är värd det :) Eller hur?

Ska nog gå och ta mig lite frukost o sen gå o messa Åsa o se vilken tid vi ska ses :) P&K

11 Månader

2008-07-24 20:12:56 Fotografi
» Kommentarer(3) «




Min stora kille ♥

Torsdag 24/7

2008-07-24 19:14:50 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag är det ingen vanlig dag, för det är prinsens 11-månaders dag! Så om exakt en månad fyller våran prins 1 år! Då ska vi ställa till med ett bamsekalas, det blir så när han har så stor familj^^ hihi! Får man mååånga roliga paket oxå :) Vi har iaf önskat oss leksaker, kläder har han så det räcker o blir över, så inga kläder tack! Av mormor får han en ny räcer^^ Kommer bli askalas, slipper vi köpa det dessutom :)

Annars har det vart en mysdag idag, i eftermiddags gick vi bort till Williams farmor & farfar, så han har fått bada i lilla poolen, :) Han älskar o bada så där satt han och plaskade ett tag, sen va det dags att gå upp o då grillade vi korv, jag hade dock svårt att sitta still pga alla jävla äckliga getingar :/ Jag har sån fobi för dom, är livrädd och det är väldigt jobbigt =( Men jag tror heller inte att jag nånsin kommer komma över min getingfobi =(

Imorn blir det lite handling inför helgen så vi slipper ta bussen upp, utan kan vara hemma och njuta =) Sen åker Jörgen på kvällen så då blir vi ensamma, men vi ska allt klara av det :) hihi.. Nej nu ska jag leka med min son innan han ska gå och lägga sig.. Vi hörs!

Spikön

2008-07-23 21:51:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Kom ut ganska sent idag med, då William skulle sova sent, vaknade runt 15-tiden.. Då packa vi väskan med lite fika och gick och mötte Åsa & barnen sen traskade vi ner mot stan och till Spikön och matade fåglarna, det tyckte Thea va jätte skoj :) hihi, William var mest sur för att han inte fick äta brödet. Han tror ju att man kan äta allt, min tokunge! :) Sen gick vi in till stan en sväng o kikade på Exit, då dom har utförsäljning nu, för hela butiken ska flytta till Överby. Så det va 50% rabatt på alla deras kläder, så på fredag ska jag gå dit o se om jag hittar nått snyggt till Wille =)

Imorn ska vi träffa Åsa igen, tänkte vi skulle gå ner till stan o kika på SG Interiör, dom har ju sååå mycket fina saker, lika bra man går dit när man inte har pengar för annars blir det lätt att man köper för mycket, har sett en bodysuit jag vill ha där, William skulle vara sååå söt i den^^ Nej nu ska jag sluta babbla..

För nu ska jag gå o ta mig en macka.. Då jag inte ätit speciellt mycket idag, blir så när det e värme ute, jag tappar matlusten^^


Onsdag 23/7

2008-07-23 10:49:07 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jaha, känns som att man inte har så mycket att skriva faktiskt.. Känns en del efter inlägget igår, tänker så på min granne.. Det har änna etsat sig fast hos mig, tänk då hur hon måste må, och hennes kille?
Min lilla skrutt ligger i sin säng och sover lite, ska pussa jätte mycket på honom när han vaknar, är så lycklig för att jag har en frisk liten kille, som dels är världens charmtroll :) Min prins ♥

Vart ute på en liten prommis på förmiddagen tillsammans med Jörgen & Rocky! Nu slappar jag bara.. Har ingen aning om vad man ska hitta på idag, hade vart gott o åkt iväg o badat, men finns ju inte nått ställe direkt som är lätt att ta sig till om man inte har körkort, och det har jag ju inget.. =/ Så ja då får man helt enkelt skippa att bada.. Jörgen jobbar ju så han kan inte köra oss =(

Han åker ju till Strömstad på fredag dessutom, så jag och lilleman blir ensamma i helgen, lite tråkigt faktiskt, men det ska väl gå an denna gången med. Får se om vi hittar på nått skojjigt tillsammans. Nej nu ska jag fixa iordning lite lunch till oss :)

Att förlora sitt barn..

2008-07-22 20:51:05 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(5) «


..måste vara det värsta som nånsin kan hända en.. Efter att jag & Åsa vart på Netto satt vi utanför en stund så kom Jörgen.. men oxå våran granne, Hon skulle ha bebis nu i Juli.. 29/7 var hon beräknad, men då första dottern kom 3 veckor innan BF, var hon ju beredd på att det skulle denna kanske oxå göra, men hon hade ingen bebis :( Berättade att den lilla bebisen dött dagen innan i magen, dagen innan förlossningen satte igång, så den 3/7 föddes deras lilla flicka Secilia. Men dom hade ju ingen bebis att ta med sig hem, för den lilla dockan dog i magen. Kände verkligen hur gråten kröp på mig, och det va precis så jag lyckades hålla tillbaka tårarna, fick rysningar över hela kroppen.. Det va så hemskt att höra och jag blev så ledsen för deras skull, sånt borde inte få hända =/ Men jag fick ju beklaga deras sorg, så svårt för man vet inte riktigt vad man ska säga, mer än att vi erbjöd vårat stöd och att hon mer än gärna får komma om hon vill prata av sig.

Kan ju inte finnas nått värre än att förlora sitt barn, har tänkt på det många ggr, då det kunde lika gärna ha hänt med William, då han höll på att få syrebrist vid förlossningen, tänk om det hade varit vi, som fick begrava vårat barn, istället för att välja kläder han skulle ha på sig, få gå och välja ut kistan han ska begravas i, tankarna är många just nu.. Även om det inte är vi som är dom drabbade, så känner jag mig så fruktansvärt ledsen för deras skull, dom har ju förlorat sin dotter, sitt barn, sin ögonsten.. Hela deras värld måste vara upp och ner, och sen dessutom att behöva föda ut sitt döda barn. Nej tack, skulle nog hellre ta livet av mig. Vila i frid Secilia.. RIP!

Känner att jag inte orkar skriva så mycket mer just nu, mer än att mina tankar går till Secilias familj! ♥

Tisdag 22/7

2008-07-22 14:03:16 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Seg dag idag, sovit jätte dåligt inatt, tror jag började somna in runt halv 4 tiden.. Sen stog det en liten herre upp i sängen runt halv 7, och tjoa "mammaaaaaaaa" Han är så go nu när han ropar på mig, han ropar så bestämt i rösten, haha gosunge! Jörgen gick upp med han sen när vi vaknat så jag kunde ligga och dra mig i sängen eftersom jag va så seg, älskar dig Jörgen, du är den bästa för mig! ♥

och innan Älskling åkte till jobbet körde han mig till Ica Maxi så jag fick handlat lite blöjjor o lite saker vi behövde hem, fick bli en påse majskrokar till William, då hans va slut. Sen fick William lite välling och sen somnade han så gott, min prins ♥

När han vaknar ska vi ge oss ut i det fina vädret och få oss en promenad idag med =) Kanske gå nere vid kanalen, idag har jag inte så ont i min lårmuskel, så borde kunna ta mig en långprommis. Tor jag ska lägga mig o vila lite nu jag med när ändå William gör det :)

Snygging

2008-07-21 22:03:26 Fotografi
» Kommentarer(3) «




Jag har oxå vart smal & snygg en gång i tiden.. Här är jag ca 18 år^^

Måndagkväll

2008-07-21 21:50:21 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då var i stort sett denna dagen överstökad^^ i förmiddags lr ja förmiddags kanske man inte ska säga men runt halv 2 tiden träffade vi Rebecca och gick på en promenad till stan, tog en liten fika på Coffee House, och sen knallade vi hemåt igen.. Trevligt att ha nån o tjöta lite med, samtidigt skönt att komma ut i det fina vädret och få sig en promenad. Tack för sällskapet gumman! :)

Sen var det bara att sätta igång med tvätten när vi kom hem.. När Jörgen kom hem ställde han sig och lagade mat till oss, gullig han är va? En jätte go korvstroganoff, smaskens! Den satt precis där den skulle.. Nu har jag ganska nyligen vart nere och hämtat den sista tvätten, skönt med massa rena kläder nu =) hihi..

Snart är det väl dags att krypa ner i sängen, men först ska jag blänga lite  på tv, Älskling börjar inte förän runt 12-13-tiden imorn, så kanske hinner vi med ett träningspass tillsammans, det hade varit skoj :) Nej tv va det^^

Måndag 21/7

2008-07-21 11:36:51 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ny vecka, nya bravader..
Vi sov till halv 8 imorse, skönt va det, Älskling va fortfarande kvar hemma så han gick och bytta blöjja på William och gav han mat, medans jag låg kvar o drog mig i sängen.. Gott vare, tack Älskling ♥ Runt 9-tiden åkte han till jobbet. Jag & William gick upp och busade, o nu sover lillskrutten, har gjort i nån timma nu, så snart är dags för han och vakna så vi kan äta lite lunch och sen ge oss ut i solen på en prommis, innan vi ska tvätta i eftermiddag :/

Igår eftermiddag/kväll, va vi nere på stan, köpte oss en anklott för ankracet, men tror inte vi vann.. Vet inte vart man kan kolla sånt, vi gick i stan och kikade lite.. Jörgen vann ett gossedjur till William, sen fick han en till gosis och en boll av sin farbror Patrik :) Sen tänkte vi gå o kolla på Rix fm Festivalen, Takida spelade juu.. Men så länge stannade inte vi, för William började bli hungrig och behövde komma hem och sova, så vid halv 10 åkte vi hem, Takida gick inte på förän 22.30, så det hade vart alldeles för sent för oss. Men så kan det gå, det va ju inte hela världen heller, det var bara jobbigt att stå o trängas med flera tusentals människor som va där och tittade...

I eftermiddag ska jag tvätta, tråkigt ;/ Känns som det är det enda man gör nu för tiden, men skönt att ha rena kläder att ta på sig, hehe =) Annars händer det väl inte så mycket mer idag, bara ta det lugnt o slappa =) Nu ska jag gå o fixa lite innan lilleman vaknar till liv igen^^.. Ha en bra dag!

Söndag 20/7

2008-07-20 14:09:49 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hejsvejs..

Uppdaterar lite granna, har inte sån lust att sitta här just nu.. Gårdagen var bra, hade jätte skoj ända tills vi gick ut på krogen.. fyfan va tråkigt det va ute, på tok för mycket folk överallt, långa köer på varenda uteställe, vi hamnade iaf på Sand till sist.. Ja hade nog hellre suttit hemma om jag vetat hur kasst det va på krogen. För här hemma hade vi as kul, skrattade o hade kul :) Måste göras om tjejer =)

Om ett par timmar åker vi nog ner till stan och kikar lite.. Tänkte jag skulle kolla efter en ny väska, och kanske ngt annat, vid 8-tiden om inte regnet öser ner ska jag kolla på Takida så vi får la se.. nu ska jag gå o äta ngt, hungrig som bara den o trött i kroppen.. Saknar min lilla pluttis äckligt mycket!

Lördag 19/7

2008-07-19 13:00:24 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Dag!

Har inte haft tid att sätta mig framför datorn än, imorse åkte vi iväg och handlade lite inför ikväll, och lite saker vi behövde hem, blev chips o dip, tills ikväll, sen ska Älskling göra en ostbricka och en korvbricka och bjuda på. Mums! :) Vi ska väl fortsätta med städningen, min tandvärk ska bara släppa, Jörgen har dammsugit i stort sett hela lägenheten, så jag får väl gå och hjälpa han strax :) hihi..

Sen blir det att ha ångest inför vad man ska ha på sig o hur man ska ha håret, hur man ska sminka sig osv, haha! :) Men det blir nog bra tillslut^^ Fast vet inte om jag ska ha kjol på mig eller om det blir jeans. Nej nu ska jag sluta pladdra här och gå o städa.. hejs!

Fallens Dagar

2008-07-18 22:13:11 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Nu är Fallens Dagar igång, vi var nere och kikade idag efter att Jörgen slutat jobbet.. Gick på tivolit o kikade, William tyckte alla saker var jätte häftiga, satt o förundrades över allt, så mycket nytt för han ju, men han tyckte det va jätte skoj, sen gick vi o kikade lite, fanns så mycket skit där, hehe. Sen gick vi ner mot kanaltorget, Älskling köpte sig Langos och jag en belgisk våffla som jag delade med William, för det går inte att äta utan att han med ska ha massa, haha!

Vid 21-tiden åkte vi hemåt, William behövde sova, Jörgen likaså som varit vaken sen kl 5 imorse. Jag börjar bli ganska trött jag med, har faktiskt hunnit träna idag med, men det va ett lugnt pass för jag var så fruktansvärt seg idag. Fråga mig inte varför, men sen hade jag ätit dåligt under dagen med, så ja kanske var därför.

Imorn är det utgång, williams ska sova hos sin faster, så det blir lämna han under dan imorn, handla lite slödryck, och tilltugg för partyt, o sen hem o städa lite, och fixa här hemma. Alkoholen var jag och inhandlade idag. =) Smaskens! Sen kommer de lite folk hem till oss imorn, ska bli najs med lite party :) Nu ska jag strax gå o lägga mig sitter bara här och gäspar^^, haha.. Avslutar med ett kort på min prins ♥


Fredag 18/7

2008-07-18 09:45:14 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Guud va sega jag och William har varit nu på morronen orkade inte kliva upp förän efter 9, men man får ha såna dagar ibland, eller vad säger ni? Får se om vi åker och handlar sen i eftermiddag när Jörgen kommit hem, för dels är det så kasst väder så jag orkar inte ta mig ut, och sen har Jörgen mitt bankkort, han behövde tanka imorse så han kom till jobbet.

Annars blir det väl en ganska lugn dag idag skulle jag tippa på, bara slappa som vanligt, och leka och busa såklart då som vanligt, hehhe =) William är knäpp, han har börjat med att nypas en del, o sen tittar han på en och då säger han aj! våran lilla tokbebis, som inte kommer vara bebis så länge till :(

Nej, nu behöver jag lite frukost känner jag, magen kurrar massa massa just nu =) Så nu kilar jag vidare..

Snart sova

2008-07-17 22:15:55 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja då var denna dagen förbi, och imorn är det fredag! Gött det, för det innebär pengar så imorn då, om inte Jörgen skulle ha mitt kort, så tänkte vi dra ner på stan och göra lite ärenden, alkoholen ska handlas inför lördagen, sen ska jag köpa lite tilltugg, som chips o sånt :) Fast det skulle jag ju oxå hinna fixa på lördag, Antar att Jörgen inte ska jobba på lördag eller jag hoppas att han inte ska göra det iaf. Så man hinner få lite saker gjort hemma o sådär.

Annars har vi inte gjort så mycket idag, vi kom aldrig ut, William blev så fruktansvärt grinig o gnällig sen på kvällskvisten, när han såg att hans pappa kom hem, ja då bara spruta tårarna ur ögonen på honom, så lycklig blev han över att se sin älskade papi, dom har en väldig stark kärlek dom 2 ♥ Precis så som det ska vara :)

yeah, snart är det lördag, och paaarty :) hihi.. Ska bli jätte skoj att få släppa loss lite och inte bara gå hemma och vara mamma. Även om jag älskar att vara hemma med lilleman o bara vara mamma, så behöver man vara utan dom små lite med, behöver alla föräldrar. Nu tänkte jag att jag skulle gå o se ett avsnitt av Hells Kitchen sen blir det nana! :)

Ni får gärna bättra er med kommentarerna lite va^^, höhö!

Äntligen klar

2008-07-17 16:48:19 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja då var man äntligen klar med den hemska tvätten, vagnen blev tvättad den med, så den har jag precis satt på klädseln på igen, skönt att man har en sån vagn då hela klädseln är avtagbar, det hade ju inte funkat annars om det inte gått, menar barn är ju barn, och vet ju inte att man inte ska kladda i vagnen :) Så bra Emmaljunga! För så var det nog inte förr med alla vagnar kan jag tänka mig.. Nej jag gillar våran lilla räcer =) Klart att det finns jätte många vagnar som är snyggare än den, men jag gillar den =) Fast sen lite längre fram så blir det väl en sulkyliknande vagn :)

Nej nu ska jag ta itu med resterande tvätt som ska vikas o stuff. Sen kanske man ska klä på sig o komma ut lite, funderar på det. Har ju suttit inne hela dagen, så skulle va gott med lite luft, plus att solen skiner ju ute =) Får funderas lite :) hihi..

Tvätta 12-16

2008-07-17 11:52:18 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Bläää för att tvätta =/ Men jag måste ju. Blir bara 4 maskiner idag.. Så det är inte så jätte mycket tvätt. Ska även tvätta vagnen så den är ren och fin, för nu va den väääldigt smutsig. Så ja de behövs emellanåt :) Ska alldeles strax gå ner till tvättstugan, William har precis nanat lite o nu ligger han o äter lite =) Tänkte jag skulle städa lite idag eller imorn, kanske bättre imorn, det kommer ju lite folk hem till oss på lördag, så då behöver det ju inte vara jätte stökigt, hihi! :)

Längtar jätte mycket tills på lördag nu, fast på ett sätt inte, tycker det är jobbigt att vara borta från William. Vill vara med han 24/7 helst.. Usch :/ Men men.. Det är lika bra att jag vänjer mig, för snart börjar han på dagis och då måste jag vara borta från han ett par timmar varje dag.. hur de nu ska gå?

Torsdag 17/7

2008-07-17 09:09:20 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Börjar dagens inlägg med att säga Grattis till Tore som fyller 1 år idag! Grattis Grattis Tore =) Kommer ihåg att jag & Angelica va beräknade nästan samtidigt, jag den 8:e & hon den 12:e Augusti.. Men för henne gick det ju inte helt som det ska, havandeskapsförgiftning är inget att leka med, så hennes lilla prins fick komma den 17:e Juli ist, men allt gick ju bra som tur va, o se bara hur söt han är :) Tycker ni ska tassa in på Angelicas blogg och säga grattis till Tore! :) -> Angelica <-

Lillskrutten väckte mig vid 6 imorse, och då va det inte dags att gå upp så han fick så snällt somna om tills kl blivit 8. och det gjorde han, snäll som han är mot sin mami :) hihi.. Nu står han här breve mig o pillar på allt han kommer åt =) Tänkte jag skulle smaska i mig lite frukost, och sen idag ska jag & William tvätta, 12-16 =/ tråk tråk.. Men det måste göras, så vi har lite rena kläder till helgen =) hihi..

Anställnings intervju :)

2008-07-16 19:22:43 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Bloggen!
Alexandra var ju som sagt här innan, va jätte skoj att hon kom =) Vi hade massor och prata om, massa smaskigt skvaller att berätta för mig, så fikade vi med kaffe, kakor och lite godis, smaskens! Berättade att hon hade slutat röka, duktig flicka, och lite om hennes ny pojkvän :) Hon busade massor med William, och är det nått han älskar så är väl det uppmärksamhet, alltid lika skoj när det kommer någon och hälsar på oss!

Sen åkte vi till Vänersborg, för Jörgen skulle gå på anställnings intervju för ett nytt jobb :) Och ja, det verkade lovande, först en provanställning på 6 månader, och sen då så blir det fast :) Jätte trevlig chef och tillmötesgående, och ja trevlig helt enkelt. Så nästa vecka ska han väl åka med en dag, och sen vet jag inte om han börjar nästa vecka eller hur det blir, vi får se. Sen åkte vi till Sibylla, jag köpte mig ngt att äta, och Jörgen en mjukglass =)

Nu sitter mina killar o kikar på Cops på tv, ska alldeles strax gå o sätta mig i soffan jag med, och snart är det dags för William att gå o sova, i normal tid idag helst. Nej, jag tänkte bara uppdatera lite^^

Besök

2008-07-16 12:47:28 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu får jag o William strax besök :) Alexandra ska komma hit o hälsa på nu, det va längesen vi sågs sist, så nu hoppas jag att hon har massa massa skvaller till mig, hihi! Ja en del ska hon allt få berätta, speciellt om sin nya pojkvän, det är jag väldigt nyfiken över, så jag kanske borde gå och sätta på lite kaffe, så vi kan fika lite :) Har inget direkt fika mer än Mariekex, men det kanske duger? hehe, jag vet inte.. Va längesen hon träffade William nu med, hon kommer nog tycka han har blivit jätte stor jämfört med när hon såg han sist.

William har precis käkat lunch, fick bli lite spagetti & köttfärsås vilket han tyckte va smaskens! :) Alltihopa slank ner iaf, men det var väl väntat, matvraket själv, hahah! :) Nej nu ska jag gå o titta på Våra bästa år innan det knackar på dörren : )

Onsdag 16/7

2008-07-16 08:47:41 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vi kom i säng jätte sent igår, även William.. Han somnade nog inte förän kl var 22 eller så, och det är inte vanligt för honom, men men så blir det ibland, han hade iof sovit ganska mycket på dan så det kanske va därför. Han vaknade iaf hursomhelst runt kvart i 8 idag, då hade pappsen redan åkt till jobbet :( Så jag gick jag upp och gjorde iordning en flaska välling.. Så nu är det mys & lek tid som står på schemat, o lite plock här hemma i vanlig ordning..

idag är det 1,5 år sen men pappa gick bort, så ja denna dagens känns väl en del inom mig även om det inte är årsdagen, varje dag utan pappa känns inom mig. Så ja det blir nog en lugn dag med lite depp för min del, men såklart jag ska försöka hålla humöret uppe för min Älskling..

Annars blir det väl en lugn dag, förhoppningsvis hoppas jag på goda nyheter, kan inte riktigt skriva vad det handlar om än, fast det är inte just mig det ska hända, även om jag får ta del av det hela, ni kan hålla tummarna även fast ni inte vet vad det är tycker jag =) hihi..

Snart läggdags

2008-07-15 22:40:43 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Älskling kom hem vid 7-tiden idag, en timma tidigare än igår. Så det blev ingen träning, hade planerat att åka med Jonas och dom o träna, men William va så ledsen då så kände inte för att lämna bort honom, så då stannade jag hemma och kramades med min älskling istället. Vid halv 8-tiden åkte vi ut till Ica Maxi, och skulle handla lite, gick och kikade på lite leksaker, William fyller ju faktiskt 1, nästa månad så man får väl börja handla lite smått nu till honom..

Det är lite läskigt hur fort detta året har gått, alla som har barn vet nog vad jag pratar om, hur fort tiden verkligen går. Vid den här tiden förra året, gick man bara o väntade o väntade på att förlossningen skulle starta.. Men ja som det flesta vet så ville ju inte William komma på beräknad förlossningsdag ändå, utan valde att stanna i 16 dagar extra, men sen kom han ut, till 2 lyckliga föräldrar, kommer aldrig glömma förlossningen, absolut det finaste , och häftigaste jag varit med om. Jag gör mer än gärna om det igen, fast om ett par år då! :)

Imorn är det "lill-lördag", alltså inte långt kvar tills riktiga lördag, det är ju Fallens Dagar här i Trollis, och på lördag ska det festas för hela slanten här hemma, då ställer vi till med partaj :) Ska bli så jädra skoj, längtar verkligen! Nu har jag ju inte kunnat vara ute på fallens dagar på 2 år, förra året var jag ju gravid, och året dess förinnan, jobbade jag hela fallens. och det gör jag inte i år :) hihi, så nu är det min tur att festa! :)

Nu, ska jag däremot gå och göra mig iordning för natten o sen krypa ner i min goa säng, breve min snarkande sambo ♥

Ska Izzie dö?

2008-07-15 16:47:25
» Kommentarer(0) «




Izzie Stevens liv i Grey's Anatomy kan vara i fara.

Katherine Heigl, som i fjol vann en Emmy för sina insatser, vägrade att ställa upp i tävlingen igen i år. hon skyller på de usla manusen hon fått.

Detta har retat upp sjukhusseriens skapare Shonda Rhimes så pass att hon nu funderar på att ta livet av sin unga stjärna - åtminstone i serien, skriver New York Post.

- Det står inte bra till där, citeras en anonym källa. - Shonda är förbannad. De vill se Izzie död.


Pappa & William

2008-07-15 14:03:56 Fotografi
» Kommentarer(2) «



Tisdag 15/7

2008-07-15 08:55:25 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Haha, lika trött idag känns det som, fast inte lika extremt som det var igår. Vi är iaf uppe nu.. Pappsen jobbar :/ Så ja det är väl lite tråkigt måste jag säga, men han är ju så illa tvungen annars blir man inte rik^^ hihi. Sovit hyffsat gott inatt med =) Trots min älsklings snarkningar, ibland går dom bra medans ibland är dom värre än värst. Så inatt var en okej natt för oss. Hoppas på att han kan få den där jädrans tiden snart, men det är väl att hoppas på mirakel?

Planer för idag? Hmm.. Det finns inga, förhoppningsvis aerobics om Jörgen kommer hem i rimlig tid idag och inte lika sent som igår, men ja vi får se helt enkelt.. Vi har iaf inget planerat, så kom med förslag den som vill ;) Det blir väl det gamla vanliga en jäkla massa bus och lek, nu ska jag byta blöjja på min lille kille, för nu har han ätit klart :)

William Anton Vikström

2008-07-14 22:15:53 Fotografi
» Kommentarer(1) «



Pakethämtning..

2008-07-14 20:30:36 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vi gick som sagt till OKQ8 innan och hämtade ut vårat paket som min mamma hade skickat, de va Williams telefon, hans boll, o lite annan småskit. Sen givk vi hem till hans farmor och hälsade på, längesen vi va där nu, iaf jag och William, William va ju där i förra veckan.. Han busade som aldrig förr där, som han brukar göra, det va full fart på honom hela tiden^^ haha..

Nu är vi iaf hemma, Jörgen kom och hämta oss också åkte vi hemåt.. Ska strax gå o ta mig lite kvälsmat för att mätta magen, och blänga lite tv tillsammans med min kära sambo, nu när han är hemma.. umgås lite med honom ist för att hänga framför datorn, tror det kan vara lite uppskattat! :)

Foto #4

2008-07-14 14:27:51 Fotografi
» Kommentarer(0) «



Middagslur

2008-07-14 14:04:41 Dagboken
» Kommentarer(0) «


William ligger och nanar, så på den tiden har jag hunnit få nått i magen, kolla på Våra bästa år, och nu sitter jag här och slänger in ett inlägg, när han vaknar ska vi klä på oss och gå till OKQ8 och hämta ut hans leksaker som vi glömde när vi va i Borås, :) Lilleman har saknat sin lilla boll jätte mycket så det blir nog ett kärt återseende, :) + lilla telefonen med som han älskar! ♥

Annars sitter jag mest här och degar, det finns inte så mkt att göra när lilleman sover. Det är ju när han är vaken vi hittar på allt bus tillsammans, min lilla prins, gud vad jag älskar honom!! ♥♥

Måndag 14/7

2008-07-14 09:15:37 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ååååh, va jag är seg och trött idag, Skulle gärna lägga mig ner och sova igen, men de går inte.. Får sova när William bestämmer sig för att göra det sen, jag hoppas ju på att det blir ganska så snart, men ja vi får se. Vaknade vid 7-tiden idag, då var Jörgen fortfarande hemma, men han skulle strax åka, men han tog William och gick och bytte blöjja. Vid 8 ville han ha välling så då gick jag upp och gjorde de, sen har vi legat o dragit oss i sängen en bra stund^^ haha!

Vi ska väl träffa Åsa en stund sen när vi vaknat till liv, och inte är så trötta :/ Tänkte jag skulle gå och tina lite köttfärs med så man kan laga nån middag idag.. Sen får vi se vad som händer, jag är som sagt inte direkt pigg, men bus och lek med William ska de ju bli såklart, min lilla tokbebis ♥ hiihii..


William ♥

2008-07-13 21:49:15 Fotografi
» Kommentarer(1) «



Söndagkväll

2008-07-13 21:48:30 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då vart det söndagkväll, vi har haft en riktig segdag hela lilla familjen, Jörgen har ju som sagt vart bakis, och vi andra har busat ovilat o busat o vilat^^ Sen åt vi go middag idag med, skinksnitzel med ris & sås =) Smaskens! Annars har det väl inte hänt så mycket idag, vi har som sagt slappat! Inte vart utanför dörren alls idag, vilket var tanken men det blev inte så! hehe, inte alltid man orkar, så idag har vi verkligen legat på latsidan..

Men imorron är det nya tag, Jörgen jobbar förmiddag imorn med, Jag och William ska väl hitta på nått, har inte planerat nått men nåt bus blir det väl, :) Det brukar det bli iaf^^ Nån prommis iaf, om Jörgen kommer hem i normal tid så vill jag åka och träna, kanske hinner jag med aerobics denna veckan.. :) Om inte passet blir inställt igen vill säga, man vet ju aldrig?

Takida - Curly Sue

2008-07-13 14:39:35 Musik
» Kommentarer(7) «




Dessa ska jag se på Söndag den 20/7, då dom kommer till Trollhättans tillsammans med Rix Fm!

Söndag 13/7

2008-07-13 12:32:02 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vill börja dagens inlägg med att säga Grattis till Mirabell som fyller 1 år idag! Stor tjej nu :) Alla Williams kompisar fyller 1 nu känns det som, bara han kvar, fast det är ju några till som ska fylla innan dess :) Vi gick upp vid 7-tiden idag, då hörde jag att William låg o lät inne i sovrummet, jag har sovit på soffan inatt för den som undrar^^ Anledningen till det vet nog det flesta vid de här laget och det är snarkningar. Så då gick vi upp och bytta blöjja och åt välling, sen somnade William igen vid halv 10 tiden, och då la jag mig i soffan och sov jag med.

Så nu har jag hunnit och ta mig en dusch, William ligger i sängen och vilar lite, och Jörgen han ligger i sängen och är jätte bakis, hihi! Så det kan gåå.. Jag tänkte att jag skulle äta nått, och när William piggnar till så ska vi ge oss ut, orkar inte sitta hemma hela dagen, speciellt inte när solen skiner ute, så vi går la ut en sväng jag o lilleman.. :)

Lördagkväll

2008-07-12 23:54:08 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hej hopp, inte blivit mycket bloggande idag, men ja lusten har inte riktigt funnits.. William somnade vid 8 tiden, då han va jätte tröttis idag, men så som han hållt igång är inte det så konstigt. Sen tog Jörgen sig några öl och några groggar, och har gett sig ut på krogen nu, så jag sitter här ensam o tror jag ska lägga mig i soffan och smaska på mitt godis! Finns inte så mycket annat att göra, sen ska jag väl snart gå och lägga mig, gissar ju på att Jörgen kommer vara bakis imorn, så då lär ju han ligga halva dan i sängen...

Ska iaf träffa Åsa & Co på förmiddan innan hon ska iväg och jobba.. Måste skriva Grattis Grattis till Åsa btw :) Så glad för din skull så det är inte klokt va glad jag är för dig, hihi! Nej om man skulle flytta sitt feta arsle härifrån, jag är så arg på min dator ändå, haha! Suttit o pillat med min press på familjeliv, men skiten hänger sig så fort jag är där inne, så jag vill kasta ut den ur fönstret! Gaaah..

Middag

2008-07-12 16:39:30 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Nu har vi precis ätit middag, tanken va att vi skulle äta ris, kyckling och currysås, vi gjorde fullkornsris till, men fyfan va äckligt det va, varken jag eller Jörgen kunde äta det, utan fick slänga det, men William som inte har några smaklökar tyckte det va jätte gott, förstår inte hur han kan äta allt, det finns ingenting han inte tycker om, allt som är mat är gott. Så nu har han fått lite hemlagad mat idag, :)

Jörgen kanske ska ut ikväll med Williams fadder Björn, får se om det blir så, hursomhelst ligger vi i soffan då o smockar i oss godis, eller ja inte William då, men jag! Godisgrisen her self =) Köpte lite billigt godis på Coop innan^^ hihi! Kommer dock inget roligt alls på tv idag, förutom Las Vegas då.

Det va nån som ville se hur min älskade Jörgen ser ut, så jag slänger in en bild på honom =)



Min Kärlek ♥

Lördag 12/7

2008-07-12 12:07:55 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då var det lördag, lill skrutten väckte oss vid 8 tiden imorse, eller iaf mig. Så då gick jag upp och gjorde välling som han smaskade i sig väääldigt fort =) Sen satt vi ute i köket och åt frukost tillsammans hela familjen, jag åt dock inte så mkt till frukost, åt ett ägg o sen fick jag nästan genast ont i magen. Min mage och frukost funkar inte ihop, det är bara att konstatera.

Sen gick vi ut på en liten prommis, skönt o komma ut, va ganska varmt ute faktiskt ;) Sen hem o William fick nana, han sover fortfarande men borde vakna ganska snart, Jörgen har precis åkt iväg för och hämta sin pappa på resecentrum. Funderade på att åka ut till Coop sen och köpa lite kyckling, så kanske jag kan göra en sallad ikväll, med fetaost! :)

Fredagsmys

2008-07-11 21:17:33 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Nu är äntligen min Älskling hemma, William blev så glad när pappa kom hem. han har nog längtat efter sin pappa hela dagen kan jag tro, han har vart superduper suris idag, spec nu på eftermiddagen, så han somnade med en gång efter att han fått vällingen, skönt! Har gjort lite dip, och tagit fram chipsen så nu ska vi ha lite myskväll här hemma, kanske kommer det nån bra film på tv med!

Verkar inte som Jörgen ska jobba imorn, skönt då får vi lite tid som en familj :) en hel dag dessutom, om han inte har planerat nått annat, men det tror jag inte. Hoppas inte det iaf, kan va gott o ha en dag tillsammans, eftersom det inte är så ofta vi har det numera. myspys, eller vad säger ni?

Nej, nu vill jag inte sitta här med, nu vill jag kramas! hihi

Äntligen klar

2008-07-11 16:19:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då var jag äntligen klar med tvättfanskapet, ligger dock i högar på min säng och ska in i garderoberna, men det har jag inte riktigt orkat med ännu, William sitter ute i vardagsrummet och leker, vi ska klä på oss om en stund och träffa Åsa. Men innan dess ska jag ha lagt in tvätten, ska bara hitta orken först, bör byta om oxå.. Men det är ett senare problem^^ haha!

Nu ska jag inte tvätta förän på torsdag igen, högen kommer nog vara stoooor då. jaja vi får se! Ska bli skönt att komma ut lite i friska luften då vi suttit instängda hela dan, tar ju med mig regnskyddet ifall de skulle börja regna, undra när Jörgen kommer hem idag då tro? Får ringa och fråga honom sen..

Nej nu ska jag fixa detta så vi kommer ut nån gång.. HoJ!

Tvättdax

2008-07-11 12:52:21 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja, då håller man på med den sablans tvätten igen :/ Andra gången den här veckan :/ Tråkigt men hellre det än att det ligger i stora högar här hemma, haha! Har bara en maskin kvar att köra, så det har inte vart så mycket idag. Ska alldeles strax gå ner o slänga i sista maskinen, så man kan göra lite annan nytta här hemma idag :) Blir en innedag idag, vädret är kasst, det är jätte kvavt i hela lägenheten, har fått öppna alla fönster & sätta på takfläkten, så det kan nog vara åska på g.

Om ni kikar lite längre ner på min blogg sida, ner till kategorierna så ser ni en liten ändring där väl? Det är Frida som har gjort det, hon ska även hjälpa mig med hela menyn så småningom, man har ju inte så mkt tid med dessa små barn som är överallt, gud va dom pillar, haha! Nej tvättstugan var det ja..

William Nyfödd

2008-07-11 10:49:06 Fotografi
» Kommentarer(3) «




Käääärlek ♥

Fredag 11/7

2008-07-11 08:51:36 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Våran lilla miniherre tyckte det var morgon redan vid halv 6 imorse, det tyckte inte vi, Fast Jörgen skulle ju ändå upp i samma veva ändå så för honom spelade det nog ingen roll, men han tog William och gav han ny blöjja då iaf, medans jag låg kvar i sängen och ville inget annat än att somna om, Efter en stund somnade även busen om, och vi kunde sova till kl 8, då ville han ha mat så jag gick upp och gjorde iordning en flaska välling och sen bytte blöjja, för det luktade usch!!! :)

Så nu sitter jag här o kladdar lite, ska snart gå och busa med lilleman, så han får utlopp för all sin energi^^ haha! Det finns en hel del i den lilla kroppen, hur förstår jag inte riktigt. Tänkte jag skulle titta på reprisen av Våra Bästa År om han tillåter mig, han har nämligen kommit underfund hur man byter kanal på tv:en, busråtta! Så när han byter får jag sitta och byta tillbaka, haha!

Tvättdag är det oxå idag, Finns inte så jätte mycket tvätt idag, skönt! Kanske den är torr när jag tar upp den ur tvättstugan i eftermiddag, likadant där, när jag viker tvätten och lägger in den i garderoben så är han där och drar ut den lika fort igen, han är en riiiiktig liten busunge, som bråkar med mig! hahah ^^
Nu får jag gå o kolla vad han hittar på för hyss..

Hell's Kitchen

2008-07-10 23:07:48 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Då har man precis kikat på Hell's Kitchen, Åsa va snäll och sms:a o påminnde mig om att det gick idag, så jag inte missade de ;) hehe. Vilka människor det finns egentligen, den lilla killen som va med, han som åkte ut idag, haha fyfan va jag skratta när jag såg han! Föt gud va ful han va^^ trodde faktiskt antingen han eller kinesen skulle ryka, spännande spännande, får se vem som åker nästa vecka =)

Imon är det tvättdag här hemma för mig & William, pappsen ska ju jobba i vanlig ordning.. Så då blir vi hemma ända tills kl 16 imorn :/ Sen ger vi oss ut på äventyr, o gör stan osäker, haha! Jag och min vilde ;) Fast nu har jag dock tänkt att gå och lägga mig, för jag är tröttis! Mina killar ligger redan och sover, så jag tänkte joina dom!

Ha det bra, så höres vi imorn! ♥

Älskade William

2008-07-10 21:20:49 Fotografi
» Kommentarer(1) «


 

Foto #3

2008-07-10 20:51:24 Fotografi
» Kommentarer(1) «




En utav Slussarna!

Home again

2008-07-10 19:36:41 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då va vi hemma igen, har vart ute sen klockan 12 idag, gått runt kanalen, fikat och lekt en himmla massa, tatt en hel del kort, ska bara få orken att lägga över dom till datorn men det kommer nog sen ikväll, när William gått och lagt sig, när vi kom hem fick William bada, för han såg ut som en lortgris efter en tur i sandlådan, hehe! Nu kryper han runt här som en dåre, o pillar på allt och retar Rocky, ^^

Ska alldeles strax ge han välling, och sen ska han få gå och lägga sig.. Så man kan få hitta på lite annat utan honom, hehe! Nej nu har jag bloggtorka så nu ska jag sluta pladdra.. :p

Promenad runt Kanalen

2008-07-10 11:46:18 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Vi ska snart träffa Åsa & barnen, hon skulle väl hämta Thea vid 12, sen skulle dom knalla hit och då skulle vi ge oss ut på en promenad runt kanalen, och fika och lite sånt och leka såklart. Kameran åker med, det finns så mycket fint att fota nere vid kanalen, Trollhättan är ju så vackert på sommaren, så då är det en underbar stad att bo i, ska alldeles strax ge William ngt att äta innan vi ger oss ut, och sen blir det att packa ner lite saker vi behöver ha med oss :)

Så uppdaterar jag sen i eftermiddag med lite härliga bilder =)

This is me ;) ^^

2008-07-10 08:34:04 Fotografi
» Kommentarer(5) «


 

Jag Bjuder på dessa, schnygga va? :)

Torsdag 10/7

2008-07-10 08:28:39 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ny dag återigen, denna ska vi väl orka med oxå.. Sovit hyfsat gott iaf, lite mer än 3-4 timmar inatt iaf, :) Vi gick upp vid 8 idag, och nu sitter lilleman ute i vardagsrummet o leker med sina leksaker, det hörs kan jag ju säga, det är när det blir tyst man borde gå och kolla vad han gör^^, fast jag ser ju vardagsrummet härifrån, så jag har absolut koll på vad han gör.
Funderar på vad man ska hitta på idag då, vi har absolut inget planerat, men nått måste vi ju hitta på, kan inte sitta inne hela dagen, blir väl en prommis iaf eller ngt. Ska försöka sätta mig och äta lite frukost om en stund, så jag får ngt i lilla magen.. hehhe..

Ska bli gott med helg, fast tråkigt nog ska min Älskling jobba hela helgen, fast han åker ju inte bort iaf, så han kommer ju hem sen, det är la tur det. Men tråkigt att han ska behöva jobba så mycket :/ men men..

Finally lite lugn & ro..

2008-07-09 22:53:12 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Jag har äntligen lite tid över, när vi kom hem från Skara (där vi vart idag med lastbilen) så åkte vi hem med en gång, så jag kunde hoppa i mina träningskläder, sen bort till Jörgens mamma, eftersom William var där, och jag & Patrik skulle åka och träna, blev ett gott pass idag med, Förbrännt lite kalorier och pressat mina små små muskler, en dag ska dom bli stooora =) hihi..

Har även börjat planera lite inför Fallens, vi ska ha lite party party här hemma en utav dagarna, ska bli skoj! Hoppas på att det ska bli lyckat, och att det är nån som vill komma och alkolisera med oss ;) höhö, :) Har suttit ett tag nu och pillat med lite foton jag tog idag, kika in på min Bilddagbok och kolla på dom :) - fast ni måste vara inloggade för att kunna se.

J
ag ska snart gå och lägga mig för natten, har vart ute o rastat vovven så han klarar sig inatt, och ätit en macka så magen är nöjd, vet att man inte borde äta så här sent på kvällen, men jag va så hungrig! Måste bättra mig med kosten.
men nu ska jag sova, det är en sak som är säker :)


Foto #2

2008-07-09 11:25:31 Fotografi
» Kommentarer(3) «



Lastbil

2008-07-09 11:01:54 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Om en timma kommer Jörgen och hämtar mig, ska nämligen åka med han en sväng i lastbilen.. William ska vara med Carina en stund medans jag är med Jörgen ♥ Skönt att få vara lite ensamma tillsammans även om det blir på hans jobb, men det är ju nått iaf, just nu ligger lillskrutten och sover så jag ska packa ner det han behöver ha med sig. Sen ska jag se vad jag kan ha på mig oxå, kameran åker med, ifall jag hittar nått skoj att fota :) hihi.

Jag älskar verkligen allt som har med foto att göra, skulle gärna utbilda mig till fotograf, det är ju drömmen, en vacker dag kanske den blir sann :) Man får drömma och spara ihop till en utbildning =) Nej nu måste jag grejja!


Onsdag 9/7

2008-07-09 08:54:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Grattis Älskling på namnsdagen :) Vi har precis gått upp här hemma, jag är fortfarande äckligt trött, jag somnade runt 04 inatt :/ Fråga mig inte varför? men jag kunde inte alls komma till ro, och låg bara o vred o vände mig :( Så hoppas han sover middag tidigt idag så då kanske ja me kan nana lite ;) haha! I eftermiddag ska vi ev träffa Emelie & Linus, så dom små kan leka lite och vi mammor kan tjöta skit, haha! :) Ska bli skoj, vi träffar inte dom så ofta. Och sen skiljer det bara 6 dagar på Linus & William :)

Bortsett från det blir det en väldigt lugn dag, ska försöka komma till gymmet idag om jag hinner, det beror helt på när Jörgen slutar jobbet, men vi får la hoppas, för nu har jag inte tränat sen i måndags, så då är det väl dags igen, försöker ju köra på varann dag tills man kommit in i det och kan öka till lite mera =)

Nej nu ska jag gå och leka lite med min älskade son, :) Se vad han hittar på för hyss idag^^ haha!


God Natt

2008-07-08 22:37:29 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Usch nu sitter jag här och gäspar, antar att det är dags att börja göra sig iordning för natten, jag är verkligen jätte trött, även om vi inte gick upp föräns sent idag, Jörgen ligger redan och sover, han ska ju jobba förmiddag imorn, så han behöver få sova lite. Jag känner med att jag behöver en Date med John Blund, haha! :)

Nej jag får nog återkomma imorn igen med lite mer meningslösa inlägg, hahah..
God natt.

Foto #1

2008-07-08 21:59:26 Fotografi
» Kommentarer(1) «




Måste visa detta foto, är taget för ett par månader sen då vi va ute och åkte lite.. :)
Jag älskar detta fotogarfi, tycker trädet är så vackert!

Ytterligare en..

2008-07-08 20:25:50 Fotografi
» Kommentarer(0) «



Våran Kärlek ♥

2008-07-08 19:29:13 Fotografi
» Kommentarer(1) «



Ingen Aerobics :/

2008-07-08 18:19:15 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Blääää, passet var inställt. Så jag kunde inte gå, så får väl hoppas det blir av nästa vecka istället. Jag har iaf vart på prommis med Åsa & barnen, tänkte vi skulle ses imorn med, så dom små får leka, nu har jag iaf fått skvallra av mig en hel del, vilket känns otroligt skönt, :) William har vart jobbig idag, haha! Inte vart mycket som vart den lilla herren tillags, men klart att han kommer ha flera sånna dagar i framtiden, skönt nu när Jörgen är hemma, då får man liiite avlastning. och är 2 om hans bushumör, haha.. Dom känner William vet att han gärna inte sitter still, och ser han nån äta något, ja då är de kört.. Man kan verkligen inte äta NÅGOT när han ser, för då är det en liten unge som skriker av förtvivlan för att han inte får smaka. och han skriker verkligen hysteriskt, men det får han ju göra då, för man får inte sin vilja igenom att skrika sig till saker, lika bra att han lär sig nu!

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra, Jörgen var lite sugen på pizza, och ska jag vara ärlig så är jag nog lite sugen på det jag med. Fast frågan är ju vad man ska ha för pizza, kebab äter jag inte, tycker verkligen inte om kebab.. urk! Vilken är eran favvo pizza? Nu ska jag gå och bråka med min bråkstake.. hehe..

Promenix

2008-07-08 14:44:56 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Åsa ringde nu, nu var hennes kids vakna och skull äta sen ska vi ut och gå, William sover, men han vaknar nog snart skulle jag tro, annars får jag väcka han, han kan ju inte sova bort hela dagen, haha! Ska bli skönt och komma ut o få lite frisk luft, enda friska luften jag fick igår var när jag cyklade till gymmet och hem. Ska dessutom bli skönt att få prata av sig lite med Åsa, kan verkligen prata om allt med henne, inte många jag litar på och öppnar mig för, men för Åsa går det med allt, och hon förstår verkligen! Du är en sann vän som aldrig sviker.. Jag har haft tillräckligt med vänner som sviker mig, jag behöver inga fler!

Nej nu ska jag gå och göra mig iordning så vi kommer iväg härifrån idag! haha..

Frukost/Lunch

2008-07-08 12:20:30 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu sitter jag och äter min frukost, ostmacka med tomat på, och ett glas apelsinjuice. William ska snart äta lunch, han får pastasnäckor i skinka, får bli burkmat idag, jag orkar inte riktigt laga mat just nu. Får bli i eftermiddag istället när jag fått lite idé om vad som ska ätas, har noll ideer just nu. Kanske ngt med ris, hmm..

Ska iaf ut o gå med Åsa efter att lilleman käkat :) Skönt att få komma ut på en promenad. Förhoppningsvis blir det aerobics idag med :) Verkar så iaf, ska kolla lite med min älskling sen när han tror att han är hemma. Nej nu ska jag gå och ta min son^^

Tisdag 8/7

2008-07-08 09:22:45 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jahaaa, då vart det tisdag då.. Jag & William gick upp vif 9 idag, bytte blöjja och han fick sin älskade välling. Nu är det bara min tur att få nått i magen, får vänta en liten stund till bara, jag har så förbannat svårt att äta på morgonen, äter jag för tidigt får jag jätte ont i magen, så jag får änna vara vaken 1-2 timmar innan jag kan äta.

Idag har jag och lilleman absolut ingenting på schemat, vet inte alls vad vi ska hitta på idag.. Kanske ska kolla om det finns nån fikasugen som vi ses idag :) hihi.. Nått måste vi hitta på, orkar inte sitta inne hela dagen idag, Nej om man skulle göra nått vettigt än att sitta här :)

Natti Natti

2008-07-07 22:17:24 Dagboken
» Kommentarer(1) «


ja nu tänkte jag vara så där tråkig, och gå och göra mig iordning för natten och sen krypa ner i sängen.. Jag är trött efter dagens bravader, även om vi inte hittat på så mycket så har jag fått mycket gjort idag. Har ju tvättat en massa massa kläder, busat en jädrans massa, haha och sen har jag ju varit duktig och tränat! :) Verkar som det kan bli ett aerobicspass imorn, bara älskling är hemma innan kl 6, annars hoppar jag det. Men det tror jag ska gåå :)

God natt, kära läsare.. Keep up the good work, med kommentarerna, blir lika glad every time! :)

Svettig

2008-07-07 20:04:20
» Kommentarer(2) «


Nu vart jag hemma från gymmet :) Cykelturen gick bra, jag körde inte vilse en endaste gång, hihi! Jag har aldrig cyklat dit förut men det gick galant efter älskling gav mig en vägbeskrivning, så nu kan jag cykla dit fler gånger, när jag kom dit träffade jag på Jonnah, Mickis & Kim, sen körde jag 20 minuter på bandet, och sen 40 min styrka! Blev ett svettigt pass vill jag lova, och sen cyklade jag ju hem, så jag luktar inte gott nu, haha! Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen äta lite kvällsmat!

Hoppas på att jag kan komma iväg och träna imorn med, o fått köra ett pass, dom har ju bara aerobics på tisdagar nu på sommaren, hoppas dom kommer ha det lite oftare sen när sommaren är över. Nej nu ska jag bädda min sons säng som jag visst inte bäddat än, så han kan lägga sig o sova!

Träna

2008-07-07 17:39:55 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jag ska snart gå ner och fixa till Jörgens cykel eller om han gör det åt mig, ska nämligen åka iväg och träna, han var inte så sugen på det så då får han vara hemma med William medans jag åker iväg o svettas lite :) Ska gå o packa min väska, imorn hoppas jag Jörgen jobbar förmiddag ska jag kan gå på ett Aerobics pass, hade vari skönt, har ju dessutom aldrig gått på pass innan, så vore skoj att testa det, nej nu ska jag ner o fixa cykeln!

Ny hobby

2008-07-07 15:28:38 Fotografi
» Kommentarer(4) «




Blev tipsad om sidan http://taaz.com av Nathalie, där kan sminka sig o lite annat stuffs!
Denna gjorde jag imorse :)

Bäst just nu!

2008-07-07 15:01:46 Videos
» Kommentarer(1) «


 
Daughtry - Over You

Ingen frukost

2008-07-07 10:33:01 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Det blev ingn frukost, för eftersom William somnade efter vällingen så gick jag o la mig med, och nu har vi nyss gått upp igen och bytt en äcklig bajsblöjja, haha! Så jag ska väl snart ta tag i tvätthögen och sortera det, o sen kolla runt i lägenheten vad mer som ska tvättas! Usch det är så tråkigt att tvätta speciellt då man är ensam hemma då är det extra jobbigt, men jag ska inte klaga, vi får ju rena kläder iaf o jag får vara lite "hemmafru"

William står här breve mig nu och bråkar med mig, haha! Han är så söt när han ställer sig upp breve mig och ska "prata" Nu är han arg på våran Datastol av nån anledning, haha! Lutar väl även åt att vi ska åka o träna när Jörgen kommer hem i eftermiddag om han orkar, nu ska jag göra nytta! 

Måndag 7/7

2008-07-07 08:07:04 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vilket uppvaknande, tandvärk :/ Gaaah, men som tur var fanns min räddare i nöden hemma, mister ipren så nu har all värk släppt =) William har precis käkat lite välling så nu är han nöjd en stund till :) Pappsen fick jobba förmiddag idag, det gillar vi, då hinner han komma hem innan lilleman lagt sig för natten, så dom hinner busa lite tillsammans :) Idag ska jag & William tvätta mellan 12-16, det finns en hel del tvätt nu :/ jobbigt! Önskar verkligen jag hade en egen tvättmaskin, så slapp det bli så här mycket tvätt jämnt! men men, det är bara att bita ihop!

Vi kanske skulle träffa Åsa, Thea & Melwin i eftermiddag, snart en vecka sen vi sågs nu, vi saknar dom jätte jätte mycket! Börjar få abstinenes, vetni.. det brukar inte gå så många dagar tills vi ses, men sen har ju vi vart borta och hon jobbat :) Så då blir det så, Annars blir det väl en rätt lugn dag, det är ju pissväder ute så det blir inget lekande utomhus idag. Tråkigt eftersom vi älskar att vara utomhus.

Nej, om man skulle stoppa nått i magen, så man slipper gå hungrig hela dagen :)

God natt!

2008-07-06 23:41:00 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja det vore kanske dags att dra sig mot sängen, klockan börjar bli ganska mycket, älskling och jag har legat o tittat på Saw III, har sett den flera ggr, Men borde se 3:an oxå, annars har jag sett alla, men när 3:an gick på TV1000 sist, vågade jag inte se den, fegis jag vet! Men dom filmerna är lite läskiga tycker jag! Så jag får se den med Älskling istället!

Nu ska jag gå och krama kudden så jag orkar upp med lilleman imorn, vi hörs!

Min fina Älskling ♥

2008-07-06 22:57:04 Fotografi
» Kommentarer(1) «




Min fina älskling, bilden är tagen igår när vi var och badade :)

Magknip

2008-07-06 21:22:03 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Det blev inget överby med Christina & William idag, för jag låg hemma med världens magknip, ville verkligen åka dit idag, så jag hoppas hon inte blev arg på mig :( Så jag har legat i soffan hela dagen o haft ont, jätte jobbigt verkligen, men jag har en knasig mage, haft ända sen jag va liten, så det är jobbigt när man får dessa knipattackerna :( Speciellt då man har planerat nått, så jag hoppas hon vill ses nån annan dag?

Nu på kvällen när jag mådde lite bättre, åkte vi iväg och fick lite handlat hem, lite mat, och frukt, välling & blöjjor till William :) o lite annat smått o gott :) Blir nog en tidig kväll idag, min älskling ska jobba förmiddag imorn, och jag & William ska tvätta, skoj va?

Nu ska jag lägga mig i soffan med min älskade sambo, och ha en myskväll, hoppas ni får en trevlig söndag!

Söndag 6/7

2008-07-06 08:56:38 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Gud va trött jag va igår, jag somnde på soffan och när jag vaknade igen va klockan halv 2, så då gick jag o släckte i hela lägenheten och gick o la mig, vid halv 6 väcktes jag av att jörgen kom hem, William vaknade då med, och ville prata med sin älskade pappa, han blev så glad av att pappsen var hemma igen! Men sen somnade vi allihopa om och sen vaknade lilleman vid halv 9, så då gick vi upp :) Nu har han ätit välling och fått en torr blöjja :)

Jag ska väl strax gå och äta lite frukost, försöka göra mig iordning för lite senare ska vi träffa Christina & William, gå o kika lite i stan och Överby, men jag tror inte jag ska shoppa nått, får hålla i mina pengar, haha! Hur det nu ska gå, men jag måste lära mig! Vi behöver ju inte handla nått heller, man kan ju faktiskt bara titta..

Nej, nog pladdrat från mig sida nu, frukost nästa!

Så jäkla trött

2008-07-05 20:00:07 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Inte blitt mycket bloggande idag ser jag, hehe.. Vid 12 så mötte vi iaf upp Karro, Filippa & A-K istan, hade bestämt att vi skulle gå till Älvhögsborg och bada, William doppa sig lite i deras pool för småttingar, men det va inte så populärt idag, vattnet var väl lite kallt så han blev ledsen ist, så vi gav upp det och gick och lekte istället :) Karro passade han en liten stund medans jag doppade mig, det va skönt att bada! :) Sen satt vi mest och tjötade skit o försökte sola lite, men med en liten kille på 10 månader så är inte det så lätt! ;)

Vid fem tiden tog jag och William bussen hemåt, och sen dess har han busat med mig konstant, hela tiden ska han stoppa in fingrarna i min mun, hur kul de nu kan vara? han tyckte uppenbarligen det va jätte skoj. Har precis lagt han för natten för en liten stund sen, han har ju inte sovit så mycket idag, så hoppas min lilla prins sover gott inatt =)

Det kommer iaf göra, för jag är jätte trött, haha! Ska lägga  mig i soffan sen o möla lite chips^^ hihi! Sen så händer det väl inte så mkt mer, bara slappa hade jag tänkt mig. Det har ju varit fullt upp idag så jag känner att jag behöver få slappna av lite, William tröttar ut sin mamma^^ Imorn kommer våran Älskling hem med, saknat honom sååå mycket! Har ju inte setts sen i torsdags, så nu är längtan stor!

Nej, nu ropar soffan på mig^^

Lördag 5/7

2008-07-05 09:12:48 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jag är jätte trött idag verkligen, ändå sov vi nästan till 9 idag! Jag va jätte pigg igår och då hade jag enbart sovit 4 timmar den natten, men idag när jag fått sova mer. Nu är jag & William iaf uppe, han har ätit välling o fått ny blöjja, så nu sitter han och leker med Rockys boll, jag glömde ju givetvis Williams lilla boll hos mamma, antingen får jag väl köpa honom en ny eller så skickar mamma hans lilla boll med posten. Sovit gott har jag gjort inatt iaf, som en stock! Märks att man är hemma för jag sover genast underbart i min säng :)

Idag hade jag tänkt att försöka komma iväg och handla, vi går nog en sväng hem till Williams farmor i eftermiddag oxå. Har inte så mkt annat planerat, utan tar det lite som det kommer just nu, det som man orkar med.. Ska väl snart gå och ta mig nått att äta, eller iaf nått att dricka.. Sen får jag busa lite med min vilde ;) haha

- jag kommer förevigt hata dig, för det du gjorde..

Det blir inte alltid som man tänkt sig

2008-07-04 22:18:48 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(7) «


Jaha, då va man hemma igen, det blir inte alltid som man tänkt sig.. Fredagen var bra, allt gick jätte bra med bussåkande, väl framme så åkte vi och lämnade mina saker, skulle jag aldrig ha gjort. sen åkte jag ner till stan och träffade Mia & barnen, hennes dotter Stephanie & sonen Winzent :) Jag & Mia var jätte nära vänner innan jag flyttade till Trollhättan, Elin kom o sa hej hon med.. Sen gick vi en sväng, sen träffade jag Linda & Robert, han hette så va? gick och käkade på tant grön, då jag inte ätit nått på hela kvällen, fick bli en tacotallrik. :) Mums! Vid 8 åkte jag & William hem till mamma och skulle sova..

Vid halv 3 tiden på natten, blev vi väckta, då kom min brorsdotter hem, (hon bor hos mamma) hon och hennes kompis gick igen vid halv 5 då kunde jag somna om, och vid 7 vakna William, så ja det blev inte mkt sömn den natten, vid 10 tiden på förmiddan märker jag att min parfym saknas, ringer till Jörgen o ber han kolla så jag inte glömt den hemma, nopp, han letade igenom hela lägenheten hemma, fanns inte där, vilket jag visste egentligen, visste att jag tagit med mig den, så alltså nån som snott den, o då har det ändå bara varit min mamma och brorsdotter i lägenheten.. så dra en slutsats själva, jag har redan dragit min! så ledsen och arg.. Jag grät floder, fått den av Jörgen, och inte billig är den heller, kostar ca 700 kr :(

Så vi åkte ner till stan o bokade en tågbiljett till mig, för jag ville verkligen inte vara kvar där, speciellt när man inte får ha sina saker ifred utan att dom ska bli snodda?!?!?! Hade fått sova hemma hos Frida & Christopher, men kände att jag bara ville hem, komma bort från Borås, och hem till vårat hem, till min trygghet! Kommer aldrig mera vilja åka tillbaka, jag är så jävla arg så fruktansvärt förbannad! Man gör fan inte så!! Nu är vi hemma, John, jessicas kille kom och hämtade oss i Vänersborg, William sover o jag har plockat lite här hemma, älsklingen är i Strömstad nu och jobbar, men han kommer hem natten till söndag.

Nu har ni hört om min hemska dag i Borås.. Min familj dog tillsammans med min pappa.. den enda familj jag har är här, min Jörgen och min William, ni är mitt allt ♥ Min sk familj i Borås kan dra åt helvete! Vill inte ha ngt mer med er o göra! Vilket jag tycker är förståligt, finns så mkt mer jag vill ha sagt, men det skulle kunna bli en hel novell..

Göteborg

2008-07-03 11:53:58 Dagboken
» Kommentarer(4) «


hejhej..
Just nu är jag och William i Götborg, bussresan gick bra, men på bussen till Göteborg fick jag inte ha med vagnen så William satt i sätet breve mig o smaska majskrokar, o efter halva resan somnade han så då sussa han så sött i mitt knä :) kl 12.25 går våran buss mot Borås, så snart ska vi gå till bussen.. Hoppas vagnen får plats på denna bussen men jag tvivlar ju.. På söndag tar jag iaf tåget till Vänersborg, det va så jobbigt att krångla även om William skött sig.

När jag kommer fram idag, ska vi träffa Mia & hennes barn, och ev Elin i eftermiddag, imorn blir det luncha med Erika :) och sen har jag inget planerat, haha! :) sådär nu har ni fått lite update från mig! Heej!

Torsdag 3/7

2008-07-03 07:22:32 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Grattis Melwin på 1-års dagen! Hoppas du får en fin födelesedag! :)

Vi är uppe tidigt idag, tänkte jag skulle packa ner det allra sista så jag inte glömmer något viktigt som vi behöver ha med oss, plus lite leksaker, alltid bra att ha för att sysselsätta den lille mannen. Har packat ner lite färdkost till oss oxå, välling till lilleman och smörgåsrån & majskrokar, nått ska han väl få smaska på, jag bävar lite för denna bussresan ifall jag inte får ha vagnen i bussen, för att sitta med William i knät i nästan 3 timmar! Det vore inte det roligaste, men vi får väl se.

Idag när vi kommer till mamma vet jag inte vad vi ska göra, vi har inte planerat nått iaf, kanske vi åker och badar eller nått annat skojjigt :) Nått kommer vi hitta på hursomhelst, kanske träffar några gamla kompisar till mig eller nåt : ) Det köser sig vettni, så det kommer bli en Bloggpaus nu i ett par dagar, jag återkommer på söndag igen, och berättar om allt bus vi hittat på, kommer saknar våran älskling massor massor ♥

Nu ska jag äta frukost innan det är dags för William att äta välling!

Läggdags

2008-07-02 23:18:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu ska jag snart gå och lägga mig för natten, jag har precis varit ute med Rocky så han fått gjort sina behov, måste vara utvilad imorn, så vi orkar med bussresan, sen måste jag packa det sista så jag inte glömmer nått, men det allra allra viktigaste är redan nerpackat, dvs blöjjor & välling och en massa kläder till William :)

Hoppas bara jag får under väskan under vagnen, haha! Annars har jag ett problem, för den orkar ja inte bära på, väger ju ton typ! haha, men de märker jag imorn, annars blir det att packa om!

Som ni säkert vet kommer det inte bli nått bloggande när jag är i Borås, men jag hoppas ni kommer åter på söndag, för då ska jag vara hemma igen :) beroende på hur mkt hemlängtan jag har!
Men jag skriver nog ett inlägg imorn innan vi åker =) hejs!

Möblering

2008-07-02 21:07:00 Fotografi
» Kommentarer(7) «


  


Före och efter, vilket tycker ni ser bäst ut?


Hemma igen

2008-07-02 19:18:55 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då var man hemma igen efter en runda på stan, gick o mötte upp Karro & Filippa. Filippa sov som vanligt, hon är en riktig sömntuta den lilla damen. haha^^ Sen hitta jag en tröja, fick sen höra att Williams kusin Liam fått en likadan, lite tråkigt, men men, så kan det gå. Det är iaf en T-shirt med en polisbil på, och sen står det "Mini Polis" på ryggen! Den var iaf tuff, så jag ville köpa en sån, dom får la gå klädda likadant tillsammans annars^^ haha! Sen gick vi upp till Oden Cafét och fikade lite, eller rättare sagt åt. Blev pommes, fläskfile & Beanäis sås, en barnportion, räckte alldeles utmärkt för mig!
Sen shoppa jag en ny keps till William inne på Kappahl, och sen gick vi och mötte Jörgen för han skulle klippa sig, så då passade jag på att klippa mig jag med, har ju inte klippt mig sen i december, så det va väl en decimeter som åkte den här gången, men jag hoppas det växer ut snart, jag saknar redan mitt långa hår, nu känns det jätte kort fast att det inte är det.

Vi ska snart åka upp till ICA Maxi, måste köpa mat till lilla vovven, plus att jag funderar på att köpa med mig lite färdkost inför imorn, för det verkar som att vi åker till Borås imorn, och då stannar vi nog till söndagen :) Så om det är nån som vill träffa oss, är det bara att höra av sig, ska iaf träffa min älskade Erica, gud vad jag saknat henne! ♥

Marknad

2008-07-02 13:42:02 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Nu ska jag & William gå ner till stan det är ju marknad där, vi tänkte vi skulle träffa Karro & Filippa där nere oxå :) Kanske man kan hitta nått skoj, man vet ju aldrig, jag har precis klätt på mig och William, ska bara packa ner lite saker i skötväskan sen beger vi oss neråt, promenerar ju såklart, det är ju strålande solsken ute och 25 grader.

Hörs sen!

Williams Mamma

2008-07-02 11:49:51 Fotografi
» Kommentarer(4) «




Bjuder på en bild på mig =)

Städar

2008-07-02 10:54:50 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Har städat köket, hallen o Williams blivande rum, ska strax ta toaletten, och när William vaknat så ska jag börja möblera om vardagsrummet :) Trött på så som vi har det nu, haft det så länge, så nu är det dags att byta :) så jag har bara Vardagsrummet & vårat sovrum kvar. Då har man gjort nått vettigt idag, skönt när man får det snyggt hemma, det är ju inte så jobbigt att städa heller för den delen :) Man känner sig så nöjd när man fått det gjort =)

Funderar på att ragga med mig nån ner till stan, ta en fika kanske eller ngt. Det är ju fint väder ute så varför inte?

Onsdag 2/7

2008-07-02 08:38:35 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morrn,
Är väl på lite bättre humör idag, men fortfarande jävligt arg. Får väl se när de släpper, idag ska jag städa iaf då kanske jag mår lite bättre sen efter det. Kanske jag får ur mig lite aggretioner genom och att dra dammsuagren fram o tillbaka. haha, tvivlar ju på det men det är värt ett försök iaf.

Annars händer det väl inte så mycket mer idag, Jörgen jobbar förmiddag så vi får väl se när han kommer hem idag, jag vill ha hem han tidigt, behöver honom nu känner jag.. Orkar inte med detta, jag hoppas jag kan åka till Borås snart så kanske man kan slappna av lite, för blääää...

Just nu känns livet pest, tack och lov för att jag har mina killar hos mig, vet inte vad jag skulle göra utan dom? ♥

Förbannad

2008-07-01 23:22:52 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(1) «


- Du är satsen din mamma borde ha svalt..

Gud va arg jag är idag, det har inget med Jörgen att göra så nu behöver ni inte tro det! Jag ska iaf gå o lägga mig och hoppas på att jag är på bättre humör imorn, hade vart gött o slått nån nu, men sån är inte jag!

Kvällsmat

2008-07-01 21:03:27 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Precis ätit en smarrig ungsbakad pizza :) Smaskens va det, iaf för magen, för det va första gången jag åt nått riktigt idag, busigt va? Har inte haft tid o äta innan, så det fick bli nu när jag har lite lugn och ro. William ligger inne i sovrummet och snarkar, och jag sitter här, Jörgen är iväg och hjälper Williams kusin David med att flytta lite saker åt honom :)

Så nu ska jag bara slappa resten av kvällen, inte göra ett piss.. Finns inget att göra heller så det ska nog inte bli några problem, haha! Tycker ni ska kika in i min bilddagbok, ni måste vara medlemmer för att se mina foton, men här kommer länken, WilliamsMamma07, kika in vetja! =)

Melwins 1-års Kalas! :)

2008-07-01 18:09:58 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Nu är vi hemma igen, vi har ju som sagt varit på Melwins 1-års kalas! Vi fick en superduper god jordgubbstårta, den satt så fint i min mage så, Melwin fick jätte fina paket :) Så hoppas han hade ett bra kalas. Barnen busade på som vanligt, som dom brukar göra när dom träffas, och Naima visade att hon kan gå, så duktig hon är. Det skiljer ungefär 2.5 vecka på dom, och hon går redan! Så duktig tjej! :)

Sen gick jag & åsa ut på promenad, gick till Netto, köpte mig en färdigpizza & smörgåsrån till lilleman, alltid bra att ha med sig, som lite mellis, :) Funkar alldeles utmärkt ;D hihi, sitter och väntar på att Jörgen ska komma hem..

Vekar inte som att jag åker just imorn, så antingen blir det på torsdag eller fredag, kanske är bättre att åka på fredag för då åker ju Jörgen med, han sticker ju till Strömstad då och jobbar, då kan vi lika gärna åka till Borås :) Pappsen är ju inte hemma ändå, så vi tar en liten minisemester ;D hihi...

Borås

2008-07-01 12:04:53 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Det verkar som att det blir Borås imorn :) Mamma kunde visst fixa en övernattningslägenhet till mig & William. Och då går det ju bra, Allt verkar lösa sig till det bästa, ska jag bara försöka få tag i min kära bror oxå, se om han vill umgås lite med oss eller om han bara ska jobba, haha! Han är typ arbetsnarkoman, jobba jobba jobba, vet inte hur många jobb han har =) Men bra att han har ett jobb iaf ^^

Kommer inte bli nått bloggande då jag är i Borås, för jag kommer inte ha tillgång till en dator då tyvärr, men jag hoppas ni kikar in när jag är hemma igen, det blir väl troligtvis till helgen, Jörgen kommer ju inte vara hemma ändå, så jag har väl inte bråttom hem så att säga. Kan va skoj för William att träffa sin mormor lite, plus att vi kan gå o kika i alla barnaffärer som inte finns här :) Och umgås med sin morbror med såklart =)

Nu ska jag packa Williams skötväska för om en stund ska vi gå på kalas!

Tisdag 1/7

2008-07-01 09:47:15 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Då var det första Juli nu då, och idag ska vi på Melwins 1-års kalas! Tänk när William får ha sitt första kalas, va skoj det ska bli, snart dags att man börjar köpa presenter till honom, hihi jag längtar! William har vart en riktig sömntuta idag, både jag och Jörgen var uppe innan han vaknade, men runt 9 då kurrade det väl i magen på han, så nu sitter han och busar som vanligt, sitter och funderar på om vi ska åka till Borås nu i veckan/helgen, då är ju bara det stora problemet, vart i tusan ska vi sova? Hittar jag sovplats får vi ta med oss resesängen, och en massa annat man behöver med sig. Får se hu det blir, ska kolla runt lite först : )

Jörgen har precis åkt till jobbet och vi sitter här hemma och gör ingenting, minsta möjliga iaf, borde städa men jag känner inte för det riktigt än, haha! Ska nog gå o göra nått annat istället som att leka med min son :)