Första natten

2012-05-31 08:45:30 iPhone
» Kommentarer(0) «


.. I nya huset är avklarad. Läggningen gick smidig med båda två. Dom va bog ganska så trötta när dom väl kom i säng. Natten va dock inte lika kul William vaknade och va ledsen för han tyckte rummet var mörkt och läskigt. Sen satte Linus igång och va JÄTTE ledsen. Det var ju första natten han sov ifrån oss, i ett annat rum. Men tog in han till oss och där somnade vi om gott!

Sen väckte William mig vid halv sju då han hade missat toaletten och kissat på golvet i badrummet. Men bättre det än att det skulle kommit i sängen. Men det är sånt som händer. Nu ska vi strax gå till dagis och jag ska vänta på att hantverkarna kommer som ska byta kyl & frys! :)


Onsdag 120530

2012-05-30 08:23:04 iPhone
» Kommentarer(0) «


Nu är dagen här då vi får flytta!
Usch vilken kaos dag det kommer bli. Vårat nuvarande hem ser ut som ett slagfält. Ska strax gå och lämna barnen på dagis sen vidare till huset för att mäta för kyl & frys. Hur höga dom är så dom kan komma med nya. För dom luktar pest och kolera. Blääää

Så det är mycket som ska hinnas med idag. Har iaf lyckats få i mig en kopp te. Tvivlar på att nåt annat åker ner :/


Nu är det nära ♥

2012-05-29 10:00:19 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Precis hemkommen från dagis och lite husesyn ;)
Nu är målarna klara i huset, hela huset är så ljust och frächt och jag bara älskar det! Precis i min smak, ska visa er bilder när jag fått med mig kameran bort och fotat och målarna har fått bort sina saker. Dom har fortfarande lite stuffs kvar. Men dom skulle tömma det idag, så nu har vi fått tillgång till huset. Ska bara hämta resterande nycklar och sen flyttar vi in. Förhoppningsvis imorgon. Utemöbler har vi också fått tag i. Jörgen åkte til Habo igårkväll efter jobbet och köpte en jätte fin möbelgrupp :) Han kan allt om han vill ♥ Min fina älskade!

Annars idag står de plugg på schemat, så jag har tid att ägna lite tid åt flytten och inte med näsan ner i boken resten av veckan. Så jag försöker hinna med så mycket som möjligt just nu. Men de går nog fint :) Har till på söndag på mig innan arbetet ska vara inne, men då bor jag ju i ett flyttkaos och i helgen vill jag ju ägna mig åt att få ordning i huset med två huliganer springande runt benen, samt att vi ska hinna städa denna lägenheten eftersom nycklarna ska vara inne på fredag. Ja, som ni fattar så finns det att göra.

Så är jag inte så aktiv här så vet ni ju varför :) ♥

Hur man formas som människa

2012-05-28 17:11:02 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(1) «


Jag är en tänkande människa.

Så ja, de innebär att jag tänker mycket. Mycket på hur man formas som människa. Att hur upplevelser som kantat ens barndom kan forma en till den person man är idag. Jag kan ju bara se till mig själv och mina upplevelser och händelser. Speciellt svåra traumatiska händelser. Jag har ett jobbigt trauma med mig i bagaget som gett mig stora men skulle man väl kunna säga. Jag har oerhört svårt för att lita på människor, visst jag litar på människor men det tar LÅNG tid för mig att bygga upp den tilliten. Och de värsta är ju att de kan raserar på en fjärdedels sekund. Hela min barndom var jag en väldigt osäker tjej. På vissa sätt är jag det än idag. Mitt största problem är det här med löften! Lova mig aldrig något om du inte tänkt att hålla det. Det kan rasera hela min värld och jag kan må fruktansvärt dåligt. Handlar inte om stora saker utan kan vara små skit saker, som att lova att man kommer på fika!

 

Efter mitt trauma tvingades jag in i massa olika saker, prat med kuratorer, psykologsamtal, psykoterapi och till sist testade dom en metod som heter EMDR. Men, det funkade inte för mig. Jag satt bara och grät igenom samtalen så vi kom aldrig någon vart. Så åren gick och jag bearbetade händelsen ensam istället. Och de är väl så jag gör fortfarande. När jag tycker nåt är jobbigt eller hamnar i en jobbig situation så bearbetar jag de ensam, i mitt huvud. För att det är jobbigt att prata. Att bara skriva det här inlägget är jobbigt att skriva, vet inte ens varför jag gör det utan vill nog mest få det ur mig.

 

Men trots det så har det format mig till den jag är idag. Och jag trodde aldrig jag skulle få ett sånt bra liv som jag faktiskt har. En underbar man, som stöttar mig i allt. Två helt underbara barn som är ljuset i mitt liv. Fina vänner som ställer upp i vått och torrt och tycker om mig för den jag är. Jag trodde aldrig att jag skulle sitta här idag om jag ska vara helt ärlig. Ibland har man nog tänkt i andra banor som hade varit lättare, men jag har kämpat mig från den djupa djupa botten upp till toppen. Vägen har vart lång och svår men den har varit så värd det! Jag har kantats av många motgångar men under resans gång lyckats bygga mig en ganska så bra skyddsbarriär som väldigt få lyckats ta sig igenom. Och dom som lyckats kan jag räkna på en hand.

 

Så jag kan lugnt säga att you think you know me, but you have no idea!


Idag är en bra dag! :)

2012-05-28 09:51:43 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Har lämnat barnen på dagis :)
Satte mig precis vid datorn och loggade in på läroplattformen och ser då att min lärare betygsatt Barn & Ungdomssjukvårds kursen :) Ett VG fick jag i hela kursen! Och i psykiatrin har jag ett arbete kvar men där ligger jag på MVG! :) Nu är jag riktigt stolt över mig själv! :) Att det skulle gå så här bra det trodde jag aldrig. Så idag är jag riktigt glad, känns som att allt går vägen för mig nu, nu är det min tur att lyckas! Så nu ska jag bara sätta det sista psykiatri arbetet, och sen hoppa på sommarkursen jag blev inkastad på.

Idag är då planerna att plugga gärnet, sen åka till skolan på samtal med datakunskapsläraren eftersom jag inte fullföljde den kursen när jag gick den för 2 år sen. Så tanken är att jag ska få göra ett prov för att få ett betyg i den kursen. Sen är det dags att hämta ungar och vänta på att pappsen ska komma hem från jobbet för att vi ska kunna åka till dagis för grillkväll :)

Nej nu kallar skolarbetet på mig :)
ha en bra dag fina ni ♥♥♥


Söndag 120527

2012-05-27 18:48:49 iPhone
» Kommentarer(0) «


Idag har vi vart i fixartagen. Grejjat borta vid huset hela dagen lång. Klippt gräsmattan och krattat upp en massa jävla gräs, ogräs u name it! Sen klippte vi bort ett gäng buskar som jag egentligen inte tänkt ta bort men de va lika bra för de blev mycket bättre när dom var borta! Dom såg så himla tråkiga ut och vissa var riktigt bruna men de blir nog bra!

William har vart hos Philip och lekt mestadels av dagen.. Han såg honom när jag skulle hämta gräsklipparen och då passade han på :) men de hade gått bra och dom leker så fint ihop :) vi va en sväng och köpte mer skruv till altanen. Men vilket helvete det ska vara att hitta utemöbler som inte kostar en förmögenhet. Alla jag hittat på blocket har redan varit sålda :/

Nu blir det slappning resten av kvällen. Linus har redan somnat och William är på G :)


Cruising

2012-05-26 23:14:19 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Förmiddagen spenderade jag med barnen inomhus i soffan. Linus valde att nana middag tidigt, och läääääänge! Efter 2 timmar fick jag väcka honom för att ta oss ner till Lindex för att hämta ut cirkusbiljetter till Cirkus Scott som Jörgen vunnit :) Så de ska han och William gå på :) William kommer nog tycka att det ska bli jätte kul =) Så då får dom en liten mysig tripp till Skövde!

Annars idag så har jag och barnen varit nere i stan för att kika in Cruisingen :) Mycket uppskattat av båda mina killar! =D Dom va väl inte alls så sugna på att åka hem sen, men fick locka dom med lite lördagsgodis. Dock däckade både två när vi kom hem så blev inget mys alls =( William och jag skulle ha kollat på ESC tillsammans och myst med godis o sånt, men de blev en ensamkväll för mig istället.

Jörgen har byggt på altanen hela eftermiddagen innan han åkte till jobbet.
Barnen har dessutom fått ytterligare ett kusinbarn :) Grattis till Cathrin & Robin till eran lilla Linnea :)

 

 

 

 

 

 

 


Fredag 120525

2012-05-25 21:58:35 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Days go by ..
hur mycket som helst hela tiden . Men med flytten flyter det väl på. Jörgen har kört bort det mesta till garaget, så det är rätt tomt här hemma. Så jag försöker vara ute så mycket som möjligt med barnen för här hemma finns det inte så mycket för dom att göra. Men nu är det inte många dagar innan vi kan börja få ordning på vårat hem igen :) Ska bli så underbart gott :) William längtar massvis och han tycker det känns som år och dar innan vi ska flytta! Haha.

I helgen finns de massa planer. Jörgen ska tapetsera om Williams rum i nuvarande lägenheten. Så de står tomt därinne nu, och båda barnen sover inne hos oss. Sen finns de ju en altan att bygga med. Får väl se vad han har tänkt sig imorn när han kommer hem från jobbet. Mitt jobb blir väl att roa barnen, får se vad vi hittar på imorgon :)

Idag efter att jag hämtat barnen på dagis gick vi hem till Sarah & Joakim :) Barnen badade i deras pool och vi tjötade :) Sen bjöd dom oss på grillat :) *nomnom* Jätte trevligt! Och barnen kommer så bra överens så det är skoj! :) När vi kom hem stendäckade båda två! :) Trötta efter en hel dag ute ♥
Jag sitter här och pluggar men ska nog börja avrunda och gå och lägga mig jag med.

 

Utslagna hjältar ♥ mitt allt !


Välkommen till världen Denice ♥

2012-05-23 09:55:42 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Inatt så fick mina barn ett nytt litet kusinbarn, en liten Denice!
Stort grattis till Elina & David men även till dom stolta storasystrarna Iszabella & Nicole som längtat så efter sin lillasyster! ♥

 

Välkommen till världen prinsessan bus ♥

Längtar tills jag får träffa dig och din familj ♥


Lekparksbuuus

2012-05-22 22:30:54 iPhone
» Kommentarer(0) «Taggad till tusen!

2012-05-22 15:37:48 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Idag har jag vart i skolan, fixat med lite papper jag behövde ha med mig hem för en uppgift. Sen har jag träffat studievägledaren för att söka till hösten. Och nu har jag fyra kurser kvar sen är jag färdig undersköterska! Fattar ni eller? Så som jag har kämpat och snart är jag i hamn, då har jag en fullständig utbildning och kanske kan få ett jobb! :) Åh, det är så härligt så jag nästan hoppar ett skutt av glädje här hemma för att jag är så jäkla stolt över mig själv att jag faktiskt fixar detta och inte är så dum i huvudet som jag själv verkar tro ibland.

Kurserna jag ska läsa till hösten är: Omvårdnad & social omsorg, Etik & människans livsvillkor, Socialpedagogik och hälsopedagogik :) Dessutom slängde jag in mig på en extra kurs nu i sommar; arbetsmiljö och säkerhet. Så i December har jag full behörighet som undersköterska med en specialisering på barn & ungdomssjukvård samt psykiatri :)

Just idag känner jag mig bra !

Tjugoförsta Maj

2012-05-21 11:26:52 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hej hopp i galopp! ;)
N har helgen passerat och vi har kastat oss in i vardagen igen. Helgen bestod av lite party :) Blev utgång med Sara, Toni, hans kusin från Finland och Mattias. Riktigt kul hade vi. =) Söndagen packade vi mest och låg i soffan och latade oss jag och huliganerna! =D Mysigt värre. Imorse så var jag i skolan och lämnade tillbaka några filmer som jag lånat, innan ungarna skulle till dagis och Jörgen vidare till sitt :)

Så nu är det plugg som gäller, gäller att ligga i nu i slutspurten! =) Imorgon ska till studievägledaren för att söka kurser till hösten :) Är såååå himla sugen på att läsa akutsjukvård och akutmedicin. Känner mig riktigt taggad för det här med studierna nu, ni anar inte! Första gången på väldigt länge så tycker jag att det är kul. Kanske för att det går så himla bra nu och att jag är så jäkla intresserad av ämnena jag läser! Både barnsjukvård & psykiatri är oerhört intressant. Och att sen få kunna jobba med det vore ju en dröm! Även om vårdens arbetstider inte riktigt klaffar in med Jörgens arbetstider, men sen behöver jag visserligen inte jobba 100% utan 50% skulle passa alldeles utmärkt eller bara gå på timmar.

Nog om det! Flytten närmar sig med stormsteg! Inte ens två veckor kvar tills vi flyttar in i vårat lilla hus ♥ Gjort iordning en massa på tomten, grävt upp gamla rabatter och slängt på jord i hopp om att det ska börja växa gräs där sen . Vi har rivit den gamla altanen och Jörgen ska bygga ny :) Kommer bli skit bra, isinomtid ska vi sätta staket så busarna håller sig på rätt sida tomten och inte springer ut i vägen . Ja detta kommer bli så jävla underbart!! =D

 

Färgat håret har jag också gjort :) Sara drog slingor på mig i fredagskväll ♥


Mitt i natta

2012-05-18 00:09:57 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja.. Här sitter jag all alone .
Har suttit och blegat igenom 3 psykiatri filmer, har en film kvar men klockan är ganska mkt nu så jag får ta det imorgon. Barnen sover så gott så sen ett par timmar tillbaka. Men ska alldeles strax gå och lägga mig så jag orkar upp med dom imorgon för att lämna dom på dagis. Japp, dom ska faktiskt gå imorgon. Jag måste plugga, och till skolan en sväng för att lämna tillbaka filmerna igen, som jag så snällt fick låna med mig hem för min lärare :)

Idag har vi inte gjort så mycket. William och Jörgen har vart vid huset och grejjat. Rivit upp altanen och lite sånt. Jag och Linus har hållt oss hemma och tvättat och donat. Sånt där tråkigt :P Haha! Annars har dagen varit rätt lugn. Sara var här en stund på kvällen och tog en kopp kaffe med mig efter att barne lagt sig.

Nej om man skulle göra sig iordning för natten tro? :)


Munsår

2012-05-15 17:08:48 iPhone
» Kommentarer(1) «


Helvetes skit!! Givetvis är det munsårsdags! Har precis fått en liten blåsa på läppen som garanterat kommer växa till sig, det gör så helvetes ont när jag får dom. Sticker och svider i läppen så nu får jag inte pussa barnen på flera dagar :(

Ni som också har munsår några tips? Jag brukar köpa compeeds munsårs plåster!


Svar till anonym

2012-05-15 07:53:10 Marie svarar
» Kommentarer(2) «


Anonym: Låter precis som mina problem, har crohns. fast jag har väldigt mkt smärta.
Lr dom kanske har kollat tarmsjukdomar?

Svar: Vi har bara gjort gastroskopi för att kolla om han hade gluten. Då kollar dom bara i tolvfingertarmen och kollar slemhinnorna i den. Man kollade även magsäcken men hittade inget konstigt. Crohns sitter väl i tjocktarmen om jag inte minns fel?

BVC - 18 månader

2012-05-14 23:07:25 Foto - Linus
» Kommentarer(1) «


Idag har vi varit på BVC :)
Var ju som sagt dags för 18 månaders kontroll. Vikten stannade på 8800 gram och längden på 78 cm ♥ Vikten var väl inget att hänga i granen, då han gått upp 300g på 4 månader och även trillat bort från sin kurva och ja alla kurvor för den delen. Så nu ligger han inte på nån kurva alls igen :/ Längden ligger han iaf på sin kurva och -2 under normalkurvan. Var även läkarundersökning och han tyckte Linus va en fin liten kille, full av bus! :) Men även han höll med om att så som Linus mage beter sig är inte normalt, så han tyckte jag skulle ligga på dom. Så jag får ringa imorn igen och tjata för hans läkare har fortfarande inte ringt upp mig.

Helt ärligt så känns det jobbigt. Lite som ett slag i magen att aldrig få veta. Jag är inte så jätte orolig för vikten även om det är tråkigt att han inte går upp som han ska. Men jag oroar mycket för hans mage. Nu går det visserligen i skov, men när han är dålig så bajsar han ju upp mot 10-15 bajsblöjor per dag. Så de känns ju lite som att tarmen inte hinner ta upp dom ämnena som kroppen behöver. För han äter ju inte dåligt, utan han äter ju mycket. Mer än mig emellanåt. Så man tycker ju att han borde öka mer i vikt. Även om han är väldigt energisk så lite mer hade man ju gärna tyckt.

Jaja.. Så ligger det till iaf.


Fjortonde Maj

2012-05-14 10:04:51 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå =)
Ja, igår var det barnkalas X2! Båda barnen var nog väldigt nöjda, då det bjöds på massa onyttigeheter för deras del. Det sista kalaset slutade dock väldigt blött för Linus del, han hittade en vattenpöl, givetvis ställde han sig och hoppade i den. Ivanliga skor och blev dyngsur! Fick låna kläder av snälla Kajsa! :) Och sen va det dags att ge sig hemåt och få fixat lite middag :) Men båda grabbarna var väldigt nöjda med gårdagen :) Så tack snälla ni ♥

Jag va helt död igår, gick och la mig redan vid 22 och stenslocknade. Gick upp strax efter 8 imorse för att göra iordning barnen till dagis så Jörgen kunde lämna dom. Men dom går kort dag idag. Ska hämta dom strax efter 13 idag för att bege oss till BVC på 18 mån kontroll och vaccination. Ska bli spännande och se om Lillplutten gått upp nåt eller hur han ligger till nu. Mindre spännande är dock vaccinationen.

Nu har jag dessutom fått in sista uppgiften i Hemsjukvårdskursen! :) Så nu är den klar! =) Hihihi!! Fan va bra det känns!


Trettonde Maj

2012-05-13 09:30:58 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Good Morning! :)
Hade egentligen inte ens tänkt att uppdatera bloggen under helgen, men nu blev de så ändå ! :) Jaja.. Iaf, igår så va William och Jörgen i huset och grejjade hela dagen. Jag och Linus tog en promenad till Överby för att titta efter present till Nicolina ♥ Blev även en fika med Elina och hennes mami :) Jätte trevligt, kaffe och en massa massa tjöööt :) Just the way I like it.

Innan vi åkte hem gick vi in på Maxi och handlade lite, Linus va på topphumör hela dagen! Tills vi kom ner till stan och skulle vänta på nästa buss då säger han "mamma aaaj, ha bajsa bajsa" Stackarn, hade ju såklart bajsat. Jörgen kom och hämtade oss för att Linus skulle slippa sitta i skiten, fanns tyvärr ingen stans att byta på honom. Sen hade det inte hjälpt så mkt även om det fanns, för att det hade runnit halvvägs upp på ryggen på honom, och han hade bajsat igenom två lager kläder =(

Idag ska vi på barnkalas X2, först hos Nicolina :) Sen ska William till Harry på kalas en sväng :) Just nu håller jag på och tvättar och sen ska vi åka iväg och kolla på trall till uteplatsen :)

 

 

 

 

 


Svar till Marianne

2012-05-11 18:08:56 iPhone
» Kommentarer(0) «


När var det ni skulle flytta. är barna kvar på samma förskola eller måste dom byta??

Svar: Dom kommer gå kvar på samma förskola eller iaf Linus. William byter till skolan efter sommaren. Men vi flyttar bara längre ner på gatan så är fortfarande samma område.


Elfte Maj

2012-05-11 09:34:21 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå i stugan! =)
Igår var ju jag och Linus på NÄL som sagt efter att vi lämnat William på dagis. Han tyckte det va lite konstigt att han skulle följa med mig igen. ;) Men iaf, så satte vi oss i Cafeterian och tog en fika i väntan på att kl skulle bli 10. Sen var det bara att gå upp till Klinisk Fysiologi . Där vi fick träffa en SSK, som placerade elektroder på Linus ena arm och som sedan skickade impulser för att framkalla svettningar på just det området. Tog väl ca 10 min och sen va de klart . =) Hon sa att det såg ut som normala värden. Så det va ju bra, men samtidigt kastades vi tillbaka till ruta 1 igen!

Så än en gång så står vi handfallna.. Vet ingenting IGEN! Magen är kallabalik nu igen. Bara innan han lämnades på dagis idag så hade han gjort 2 bajsblöjor. Så jag har ringt och sökt hans läkare för att få en telefontid, så jag hoppas att han ringer upp mig i eftermiddag så att jag kan få pratat med han om vad vi ska göra nu. Hur vi ska gå tillväga härnäst? Nåt måste vi ju göra.

Får väl se vad han säger när han ringer. Nu ska jag plugga! :)

 

Kan vi inte bara få veta vad det är som bråkar med din mage ♥


Svett test

2012-05-10 09:38:24 iPhone
» Kommentarer(1) «


Vi sitter på NÄL och fikar jag och Linus i väntan på att klockan ska bli tio så vi kan gå upp till klinisk fysiologi och göra svett testet. Håll tummarna för oss nu att det visar normala värden!!


Nionde Maj

2012-05-09 15:25:31 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå i stugan! =)
Sitter här med en Latte och har precis lämnat in ytterligare ett arbete i Psykiatrin . Påbörjade ett nytt men nu tar jag en kaffepaus innan jag ska hämta mina små hjärtan ♥ Vart riktigt motigt att plugga idag då jag suttit med en jobbig huvudvärk, men de har fått gå. Jag är ju så illa tvungen dock. men men.. Så kan det va ;) Idag fick ungarna börja tidigare då William skulle iväg på Bio med sin avdelning. Väldigt spännande va det imorse, ska bli kul att höra vad han säger om det nu i eftermiddag :)

Ska bli gott att få hem dom, saknar dom små trollen ♥ Ska bli riktigt skönt med sommarlov tillsammans sen. =) Men det är ett tag kvar tills dess. Dom går ju juni ut på förskolan och sen är vi hemma tillsammans tills slutet på Augusti :) Men de kommer bli gott =)

Nej, nu får jag dricka upp mitt kaffe och hämta gossarna ♥


Åttonde Maj

2012-05-08 20:18:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå . =)
Nu har det vart tyst här igen, men jag skyller på skolan. Pluggat gärnet denna veckan. Det gäller att ligga i nu, vill ha det mesta klart helst innan flytten. För sen vill man ju helst fokusera på att få ordning i huset. Tiden som blir över om dagarna går åt till att försöka få ordning i trädgården där borta. Hittils har vi grävt upp dom gamla rabatterna och lagt ny jord och förhoppningsvis börjar det växa gräs där sen :)

Annars har det inte hänt så mycket, mer än de gamla vanliga :P Haha!
Idag fick jag bara med mig en pojke hem från dagis, William följde med sin kompis från dagis och Jörgen hämtade honom efter jobbet. Tänk att han blivit så stor att han kan gå hem till kompisar och leka :) Ja, tiden springer verkligen iväg och jag kan inte riktigt förstå att han har blivit så stor. Måste ofta intala mig själv att han är inte så liten längre. Inte Linus heller för den delen. Även om jag väldigt gärna vill att han ska vara liten ett tag till.

Får nog skaffa en till snart ;)

 

 

 


Grabbarna Grus sjunger en sång ♥

2012-05-07 19:07:52 Videos
» Kommentarer(3) «Natt inlägg

2012-05-05 23:47:44 iPhone
» Kommentarer(3) «


Mitt i natten!
Jag har precis blegat på två avsnitt av Vampire Diaries. Druckit lite cola och smaskat godis! :) Jörgen jobbar inatt med :/ tråkigt, men vi ser ju han imorn igen :) barnen har vart helt tokiga idag. Öron? Har dom det? Vart dålig funktion på dom iaf. Linus skriker så väldans jämt, öronbedövande? Ja! Minitrotsåldern kan man ganska lugnt säga. Något vi aldrig upplevde med William som va lugnet själv tills han blev 2,5 år! Så med Linus får vi verkligen bekänna färg. Har era 18 månaders varit såna?

Idag har vi vart en sväng vid nya huset och fortsatt gräva upp dom satans dåligt skötta rabatterna. William har lekt med grannpojken och Linus har hjälpt oss med att små pilla och leka på tomten! Tror vi kommer trivas väldigt bra där borta när allt är klart :) barnen verkar redan trivas super där och då har vi inte ens flyttat dit våra saker än. Hihi!

Nej nu ska jag sova mina ungar går ju upp mitt i ottan ;)


Fjärde Maj

2012-05-04 15:55:59 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God eftermiddag :)
Trött och sliten idag! Precis hämtat hem busungarna dagis och nu sitter dom här brevid mig i soffan och busar. Inte en lung stund med två huliganer. Just nu kör vi en maskin tvätt i tvättstugan. Ja, jag har faktiskt sålt min älskade tvättmaskinen. Så tills flytten sker får jag tvätta i tvättstugan, men de är ju bara 3v så jag får väl stå ut. Sen tänkte jag ta med mig ungarna ner till stan och köpa lite godis :) Så jag har ikväll när jag ska sätta mig och plugga..

Jörgen jobbar ändå helgen, så då kan jag lika gärna få lite skolarbete gjort än att sitta på röven i soffan hela kvällen, visserligen sitter jag ju på röven ändå, men ni fattar xD . I helgen blir de nog greja i trådgården vid nya huset så man kan få ordning där. Klippa gräs, och försöka fixa iordning gräsmattan. Jag ska gräva upp den sk rabatten där borta och så gräs där ist. Ja, det finns att pilla med .

Bjuder på lite bilder på min fina vän Eliina ♥ - som väntar på sin lilla sessa.. men snart så, snart! :)

 Före bilder på huset

2012-05-03 21:53:32 Huset
» Kommentarer(3) «


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu blev de en massa bilder, hehe! :) Självklart ska jag bjuda på efter bilder sen med när de är klart. Alla rum förutom vardagsrummet ska fixas till. Altanen ska också byggas om, men de fixar vi själva :)

 

 


Svar på frågestund

2012-05-03 19:28:05 Marie svarar
» Kommentarer(2) «


Anonym: Fråga 1: vad kostar det att hyra huset och hur länge väntetid?
2: finns det många 3 och 4 där uppe och vad ligger hyran på eran lägenhet nu?!
3: vilket bolag?! :)

Svar: 1. Vårat hus kommer ligga på runt 7500:- i kallhyra. Vi väntade i lite mer än ett år på att få det.
2. Ja, det finns en hel del 3or & 4or :) Våran nuvarande hyra ligger på 6200:- inkl carport
3. Bolaget heter Eidar

Emma - Miio & Alex mamma: Ska du vara ledig nu i sommar eller jobbar du.? Jag tycker det är underbart med sommarlov. Första och enda gången på året man verkligen kan få släppa skolan och bara vara ledig. Gött. ;)

Svar: Jag är ledig från och med sista juni. Sen är jag ledig hela sommaren tills skolan drar igång igen v33 :)

Madde: Hur kommer det sig att du och jörgen träffades för det är väl ganska stor ålderskillnad på er?
Svar: Det skiljer 13 år mellan oss. Vi träffades via nätet och det ska klick direkt! ♥

Anna: Är det bra mellan dig och Jörgen?
Svar: Ja, varför skulle det inte vara det?

Tredje Maj

2012-05-03 11:16:23 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Här va det dött ..
Men de har sina orsaker. Mycket plugg för min del nu, samtidigt som jag måste ta det lugnt. Häromdagen var vi på Ikea hela familjen, gick och småstrosade och köpte lite nödvändiga ting. Gardinstänger, lampor osv. till huset :) Igår fick vi en nyckel till huset för att ha tillgång till garaget så vi kan börja köra grejjer till garaget och förvara de där så man kommer en bit på vägen.

Huset ska ju renoveras innan vi får flytta in där. Vi fick tapeter till hela huset utom vardagsrummet, för det va ändå i fint skick :) Badrummet ska målas om oså där. Finns en hel del som ska göras, de ska bytas skåpluckor, bänkskiva, nya vitvaror. Sen ska vi bygga om altanen så den blir frächare. Som sagt, det finns att göra. Sen ska man packa ner hela sitt hem i lådor och jag ska hinna plugga klart för denna terminen också. Ni förstår kanske att jag känner mig smått stressad kanske?

Sen har vi Linus utredning för cystisk fibros med . Allt i samma veva. Nej, men man får försöka hinna med så mkt som möjligt. Har massa bilder på kameran också som jag ska försöka få över ;)


På utflykt

2012-05-01 16:27:52 iPhone
» Kommentarer(2) «


Är ute på lite vift, vart i skogen och grillat korv och nu är vi hos en vän och dricker kaffe :)


Marie Svarar

2012-05-01 10:51:56 Marie svarar
» Kommentarer(0) «


Anonym: Det här är ingen fråga men jag ville bara lämna ett avtryck och säga att det är väldigt tråkigt att det cirkulerar så tråkiga rykten om dig. Många känner sig lite bättre själva om de har någon att hacka på. Jag har tagit del av många rykten som jag i efterhand vet absolut inte stämmer om dig. Jag tycker att du verkar vara en driven tjej som fixar så mycket på egen hand. Att pappan jobbar mycket är inte ovanligt, men att du stöttar honom i det och klarar av så mycket själv är ovanligt! Håll huvudet högt och kväv dessa människor genom att inte ta åt dig!

Svar: Tyvärr vet jag inte vad de är för rykten som cirkulerar om mig, men oftast uppkommer ju rykten av folk som har det tråkigt och vill försöka förstöra för andra. Men visst vill folk hacka på mig, så får dom väl göra det om det får dom att må bättre. Jag är dock ingen person som tar åt mig av sån "skit" . Jag vet att jag precis som alla andra människor har brister, jag är inte perfekt . Men jag gör iaf mitt bästa och så gott jag kan. Jag vårdar mina relationer och bryr mig om dom som står mig nära .

Tack!