Johan Falk - Vapenbröder

2009-10-31 23:31:20 Marie babblar
» Kommentarer(2) «


 

Tittat på denna film nu ikväll, är för trött för en update, så jag återkommer imorn!

Nu kallar sängen på mig . . Natti !


Fredagsmys !

2009-10-30 21:45:09 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Hallå Hallå :)
Imorse var vi hos tandis med William, och det gick jätte bra . Hon tittade lite på Williams tänder, och han hade fått alla tänder utom en, men den va på väg upp, så ja hela munnen full i tänder =) Hon tyckte även att vi skulle tänka lite på nappen, och vi försöker ju så mycket som möjligt att inte låta han ha den. Han får ju den när han är ledsen och när han ska sova men all vaken tid försöker vi att slopa den. Och ja, det går hyfsat bra, han blir ju inte hysterisk för att han inte får napp, äh .. det där blev rörigt kände jag .

Sen packade vi väskan o gav oss mot Vänersborg och Vattenpalatset . I början va det inte så poppis för lille William. Han gillar inte när det skvätter vatten .. Ögonolyckan har nog satt sina spår. Så, så länge han inte får vatten i ansiktet eller att nån skvätter på han går det superbra, men får han det så får han panik :/ Så lite mys och sen gav vi oss på badandet igen och då gick det bättre. Satt i barnbassängen och hällde vatten i en hink, sen simmade vi lite i den stora bassängen, han ville simma med dom stora barnen! Sötnos <3

Blev även en tur till Överby, handlade en ny tjockare mössa, vantar och en fuskpolo. Skönt att ha nu när det är lite kallare ute. Blev även att handla lite godis och chips inne på Coop! På vägen ut från Coop blev William helt hysterisk och skrek konstant i 45 min, kastade sig hit o dit och va ja allmänt hysterisk, ingen aning om va de va me han, men när vi kom hem så va allt som bortblåst, han ville ha en flaska välling och sen va han som vanligt. Tokunge!

Nu har vi precis tittat på Idol och mina favvisar är Erik och Mariette =) Dom är gräääjt ;D Imorn åker vi till Borås, vi ska köra hem mamma och sen ska vi till pappas grav och fixa iordning o plantera gravkransen som vi köpte. Så om vi inte hörs tidigare så får ni ha en trevlig kväll & helg ! :)

Setet han fick av mormor !


 


Time for bed !

2009-10-29 22:09:30 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Tjenixen!
Idag kom ju som sagt min kära mamma på besök, mötte upp henne på busstorget och sen gick vi i stan och kikade. Skulle letat efter en lite varmare mössa till William, men fan asså, alla varma mössor är ju så jävla fula! Det är fan inte sant, får ta mig ut till Överby nån dag o kika där. Men nere i stan va det katastroof! Sen gick vi till Ica och handlade lite, väl hemma satte vi igång och laga mat, idag fick det bli pappas recept på fiskgratäng och potatismos, himmelst gott. Jag åt tills jag storknade, även William som tryckte i sig 3 portioner. han gillar mat min lille kille.

Nu har vi precis tittat på Criminal Minds och ätit lite gott, snart dags att krypa ner i varma sängen. Imorn bitti har William tandläkartid (vanlig rutinkontroll) och sen tänkte jag ta med mig William och min kära mamma för en liten tur till Vattenpalatset i Vänersborg. Kan bli skoj, vi har ju aldrig vart på nåt badhus och badat med William så det återstår att se om han gillar det eller inte, i värsta fall så får man väl helt enkelt hitta på nåt annat om det inte skulle vara en hit, inget mer med det =)

Nu ska jag umgås med min familj innan läggdags :)

Mamsen på besök!

2009-10-29 12:07:58 Dagboken
» Kommentarer(5) «


:) Hejsan !
Gårdage va slapp, vi gjorde inte många knop, diskade, tvättade och städade .. Men hundhårsmässigt, ser det likadant ut idag, iaf mattorna. :/ Så tröttsamt. men men, på kvällen kom Jessica & Liam hit. Och pojkarna lekte så bra ihop! Så roligt att se att dom kommer så bra överens nu, bättre än innan iaf. Va ute en sväng på kvällen och gick en kortis. Sköönt! Sen va det TV kväll för min del .

Idag på morgonen har vi vart på vårat sjukhus, jag hade en tid på GYN 8 imorse :/ Mina pojkar var såklart med, och William va jätte duktig, och charmade alla som vanligt. Dom stack mig i armen, fingret och tog en massa prover. Får hoppas det ska ge nåt, ska tillbaka om lite mer än en vecka och ta fler prover. Får la se om dom hittar nåt fel på mig. Nu ligger William och sover, sen ska vi klä på oss och ta bussen till stan för att möta upp Mamma/mormor . Hon ska stanna här tills på lördag, då vi åker med henne hem .

Så blir det lite dålig uppdatering , ja då vet ni varför :)
Har även anmält intresse på en ny lägenhet, men jag tvivlar på att vi får den, då det är många som anmält intresse på den, men man kan ju alltid hålla tummarna!

Nej nu ska jag göra iordning lite, tills mami kommer !
Ha en bra dag!

Jag idag, lite suddigt .. men jag är ostadig på handen :P

Ny tröja från H&M btw!


K ä r l e k !

2009-10-28 15:49:35 Foto - William
» Kommentarer(7) «


Så länge jag lever
Så länge jag finns kvar på denna jord
Så länge mitt hjärta slår
Ska jag leva
Leva för dig <3

 


Tvättdags!

2009-10-28 09:54:16 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon!
I den här familjen har vi inte varit pigga, eller jo möjligtvis William, han va piggelin innan klockan slagit sju. *gäääsp* men nödlösning fick det bli, täcket ut till soffan och myste med min lilla älskling framför Laban, så jag hann vakna till lite, också en kopp te. Och jag kände mig genast piggare. snart ska jag fixa iordning tvätten så ska vi gå ner till tvättstugan. :/ Mindre roligt, men vad ska man göra? Jörgen jobbar så han kommer inte hem förän i eftermiddag .. gott för han att jobba lite och inte bara sitta hemma hela dagarna. =)

Annars händer det inte så väldans mycket idag, vi njuter av att vara lediga.. Har ju såklart massa måsten nu när vi går hemma, som att ja tvätta, städa, diska, laga mat . Ska alldeles strax plåga hunden också med öron och ögondroppar, han är inte värst förtjust i det, men men.. han måste ju ha dom!

Nej om man skulle ta tag i alla sysslor.. det är ju ingen annan som kommer o göra dom åt mig direkt? :P

Älskade Pappa

2009-10-27 22:43:51 Foto - Familj & vänner
» Kommentarer(0) «



Veterinär besök .

2009-10-27 09:31:16 Dagboken
» Kommentarer(7) «


:) Tja Tja .
Igår var meningen att vi skulle tagit en fika med Kristina & Alice, men eftersom Rocky vart så konstig, så ringde jag och bokade en tid hos veterinären. Han har haft så ont i sina öron, men igår var nästan värst, han hade riktigt så svårt att komma till ro, svansade runt och va allmänt jobbig. Nu i efterhand har jag lite dåligt samvete för att jag skällde på han så. Men vad jag inte fattade då var att han hade så ont i sina öron, inte konstigt då ju. Men iaf så hade han öroninflammation som ja misstänkte, det va väldigt rött och svullet. Så det fick han örondroppar för, passade även på att få droppar till ögonen, han har ju en kronisk ögonsjukdom (som drabbar schäfrar) En livslång behandling om vi inte vill att han ska bli blind, och det vill vi ju så klart inte. Och även smärtstillande fick han utskrivet för att slippa värken .

Dyr historia? ja men visst .. Inte fan är veterinär besök billiga :/ Men vad gör man inte för dom små djuren? Då får dte väl egentligen kosta vad det kosta vill . . Men nu har han fått medicin iaf, så nu hoppas vi att han ska bli bättre i sina öron iaf, ska ringa och boka en tid för återbesök imorn, så vi ser att det har hjälpt. Undertiden vi var hos veterinären var William hemma hos sin farmor. Inatt har vi haft en orolig Rocky, antagligen har öronen värkt, han har vankat fram o tillbaka, vi har testat att gå ut ett par ggr inatt, men han har inte velat göra nåt. stackars lilla voffsingen!

Idag är det fattigmansdag, för idag ska jag betala räkningarna :/ sucksucksuck.. Alltid lika roligt? Och i eftermiddag kommer Amelie och Hugo hit. Ska bli trevligt med lite besök. Nu sitter William o kikar på laban så jag ska passa på att betala räkningarna. Hejsvejs . .



Säljes - Emmaljunga Smart Duo -07

2009-10-26 20:14:01 Marie frågar
» Kommentarer(0) «


 

Kolla in annonsen här


Monday morning - Leeeedig !

2009-10-26 10:55:56 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Tjabba!!
Första lediga dagen på lovet, Underbaaaart ! William kom in till mig vid halv 8. Och låg o pötte på mig, drog mig i bh:banden o ville att jag skulle gå upp, Haha! Jag va gött seg imorse. Vi flyttade ut oss till vardagsrummet med täcke o hela fadderullan, William i fotöljen och jag i soffan med täcket på såklart tittandes på Laban. :) Så den har vi tittat på ett par ggr nu. Gissar på att han kommer titta sönder den filmen också, precis som den första han fick.

Dagens planer är inte många vill jag lova .. Slappa, Slappa, Slappa .. ? Mys! Jörgen slutar snart o jobba så då får vi hem våran stora älskling också! Han har ju vart uppe o jobbat inatt. Så jävla skönt att inte ha några måsten idag, att vi behöver bara göra det vi känner för, ingen jobbig skola och inga tider att passa.

Vad ska ni göra idag? Nu ska jag mysa med min underbara son och njuta av att vi är lediga =)
- 8 dagar kvar !

Tiden går fort när man har roligt .

2009-10-25 22:18:10 Dagboken
» Kommentarer(0) «


:) Tjena!
Gud va fort helgen passerat ! Man hinner ju inte riktigt med!
Men iaf, så i fredagskväll kom Erica och hennes nya kärlek Kristian hit, vi kollade på Idol o käkade pizza! Jätte trevligt. På lördagen va vi inne i Vänersborg en sväng på Oktober marknaden. Köpte en gravkrans och en julklapp till William. När vi kom hem så fick jag sätta igång o städa lite innan mina gäster skulle komma. Hade jätte kul, jag, kristina och Melissa gick till Stålverket, o ja det va verkligen skit kul =) Dansade gärnet . Haha ! =)

Ja och idag har vi fått vrida tillbaka klockan en timma! Det har ni väl inte glömt bort? Egentligen skulle vi på Alvins kalas idag, men blev inte så. Jörgen ska ju upp o jobba inatt, och sen har inte William vart så bra i magen idag heller. Så han har vart lite hängig o sådär. Vill inte dra ut han på massa då . Men det fick bli en snabbis till affären och inhandla lite mjölk och så, och en ny laban film. Den första börjar bli lite tjatig nu, då han ser den 711 gånger om dagen. Hoppas han ska gilla den nya också :)

Ska bli så himla skönt att inte behöva stressa upp imorn för att William ska till dagis och jag ska till skolan, höstlov is great ;D Bara mysa hela dagen låååång! Inga måsten så himla skönt, bortsett från att vi ska till stan en sväng på eftermiddagen sen. Men då är vi ju pigga o alerta ^^ HIhi! Annars är veckan ganska lugn, tisdag ska vi på ett möta på Sjukhuset, torsdag kommer Mami <3 och på lördag åker vi till Borås och fixar iordning pappas grav!

Det finns allt saker att göra :) Nej nu ska jag inta soffläge, och mumsa lite chips! =)

 

Natti ..


New Moon 19/11 !!

2009-10-23 15:53:48 Dagboken
» Kommentarer(18) «


Kass uppdatering, tell me about it !
Gissa vem som fått biljetter till nattvisningen av New Moon??! Jo jajjamen, det är jag! Vi kommer ha så himla kul Josefina! Åh, va jag längtar .. Hade en jätte deppig dad imorse, men genast när Josie messade så blev mitt humör på topp. tack gumman för att du räddade min dag!! Anledningen till de deppiga berodde givetvis på matteprovet, jag klarade väl mig poängmässigt. men då ja körde på samma saker i provet ville hon att ja skulle göra om det. Inte hela utan de som jag inte klarade. Procent och geometri. :/ sucksucksuck.. Vilket bakslag de kändes som. Vart sur o irriterad hela dagen typ.. men men!

Igår efter jag hämtat William på dagis gick vi hem till hans faster så fixade hon håret på mig, och färgade bort den hemska utväxten, skönt att slippa! Min privata frisör :) Hihi.. Och vet niiii vad? imorn ska jag gå ut, (ja vet att ni kommer överösa mig med negativa kommentarer nu) Men vet ni vad, jag tar inte åt mig, så det är ingen idé att ni ödslar er energi på att skicka iväg en sån kommentar! Ingen aning om vart det blir att gå ut, kanske dags att pröva på ett nytt ställe än bara Lipz hela tiden.

Ikväll kommer Erica och vi ska äta pizza, lite godis sen blir de väl att kika på Idol!
Ha en trevlig fredagkväll, I know I Will ..

Matteprov !

2009-10-22 10:44:28 Dagboken
» Kommentarer(7) «


:) Tjabba Tjena Hallå !
Åh va roligt det är att få paket på posten, hihi! Det första paketet kom från Lundmyr Of Sweden. En jätte fin T-shirt till prinsen, det andra var från Jotex och i där va ett litet glöggset, jag älskar glögg! Ett bäddset och ett duschdraperi. Pööörfekt hemma hos oss! Kvällen bestod sen av att titta på Laban vad annars? Hahah . Lyckades få i säng William utan tjafs igår. Skööönt ! Så jag hade en en kväll alone!  :)

Idag då .. Vart i skolan och gjort matteprov ingen aning om hur det gick men jag gjorde mitt bästa och skrev på alla uppgifter. Så jag hoppas innerligt att det räcker till ett Godkänt. Annars orkar jag fan inte med den där jävla matten mer, så jag bara måste ha klarat det. Hoppas att jag får reda på det imorn om hur det gick, för sen är det lov, och veckan efter det är det operationsdags så då kommer jag inte kunna gå på matten.

I eftermiddag ska jag på ett möte på skolan, hos Syon! Som ska hjälpa mig att fylla i dom kurser jag ska söka för att läsa Undersköterska på distans. Och efter det ska jag hämta hem min lillprins! <3 Gissar på att det blir bara mys när vi kommer hem, Jörgen slutar inte förän 18 idag, och då har han jobbat sen 05 imorse :/ Stackarn kommer stupa i säng när han kommer hem.. But that's life I guess . Man ska vara glad att man får jobba i dagens läge. Jävla lågkonjuktur.

Every little thing I do, Never seems enough for you ..



Keep Tryin'

2009-10-21 13:32:13 Dagboken
» Kommentarer(7) «


:) Hello !
I’ll seek you out, Flay you alive One more word and you won’t survive..
Igår var det bara en massa flängande hit o dit . När vi kommit hem va det skönt med lite lugn o ro. William myste i soffan tittandes på Lilla spöket Laban i vanlig ordning, hans favorit film och den går varmt hemma hos oss! Sötnos! När kvällen var kommen o vi fått våran lilla älskling i säng va det tv-dags för min del, somnade nog till i soffan en stund, för sen vaknade jag till vid 23 av att William låg o skrek i sin säng :/ Lillälsklingen hade drömt en hemsk dröm, så fick ruska till han så han vaknade. Och sen va det bra, låg kvar ett tag hos han och smekte han på ryggen tills han somnade om, då gick även jag o la mig.

Imorse gick vi upp vid kvart i 7. Onsdag betyder tidig dag för oss. William va jätte glad att få komma till dagis och han går alltid in med ett leende på läpparna. Jag har varit i skolan som vanligt, skönt att ha lov nästa vecka och då ska även William vara ledig, mysigt! Har precis tagit en kaffe o kaka ihop med Sara! Och snart är det dags att hämta lillfisen på dagis, ska nog passa på att gå runt halva stan och hämta ut lite paket som kommit till oss! =)
Ett från Jotex, och sen paketet från Lundmyr! *Jippie*

Sen blir det väl det gamla vanliga, dammsuga (ett måste med en pälsboll som Rocky) Han fäller en massa, diska, det tar aldrig slut, laga mat och myspysa! Imorn är det matte prov, och jag är så jävla nervös, tror inte att jag kommer klara det, är ju prov på hela boken, hur i helsikke ska jag klara det?! ..

Bye!

<3

Handling .

2009-10-20 12:21:31 Dagboken
» Kommentarer(8) «


:) Hejsan !
Åh min lilla kille va superduper fin imorse, i sina fina Mykidoo jeans, skjorta o en snygg V-ringad tröja över. När jag lämnade han idag, ville han inte riktigt att mamma skulle gå, hade gärna sett på när han blev forograferad med då hade det säkert vart ännu svårare o sitta still. Efter dagis åkte vi ut till Överby en sväng, Jörgen skulle hämta ut sin medicin och sen har vi handlat. Skönt att ha det fullt i kyl o frys, ska alldeles strax ta disken tror jag, och sen ska vi göra en god kycklingsallad till lunch. I eftermiddag kommer Williams fadder hit och fikar :)

Ikväll är det TV-tajm + att jag ska tvätta. Roligt nöje va? Haha.. Men ja ett illa måste, gud va jag vill ha en egen tvättmaskin men de går inte min kära sambo med på. Han tycker det drar alldeles för mycket el :/ Synd om mig. Men en dag så kanske, när vi bor i hus. =) Drömma kan man ju alltid .

Nej om jag skulle ta tag i disken kanske, den blir ju inte mindre direkt ! Suck!

Jag fick Godkänt!

2009-10-19 22:03:19 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Kväll ! :)
Idag det va det ju dags för tandläkaren. Jag går ju hos Sjukhus tandvården pga min tandvårds rädsla. Och idag när jag kom dit, så öste hon beröm över mig för hur bra det har gått hos min tandhygienist. Dom va jätte nöjda, sen skicka dom över mig till narkosen för bedömning. Det va inga som helst problem, Hon berättade lite om hur det skulle gå till, jag fick med mig emla plåster för när dom ska sticka mig i armen, för att sätta in den där nålen som dom ger narkosmedlet i, och sen fick jag även med mig en ångest dämpande tablett som jag ska ta innan själva operationen. Så skönt att det faktiskt finns folk som tar min rädsla på allvar.

Och ja datumet, 3/11 - så två veckor från imorn då! Jag längtar! Längtar efter att ha friska tänder, längtar efter att få slippa all värk, längtar efter att kunna le med hela tänder. Som jag kämpat för detta under så lång tid, och äntligen blir det av. Kanske är en simpel grej för er, men för mig är det skit jobbigt. En stor sten har fallit från mitt bröst, och jag är så lättad.. =) Jag och William har även vart i stan och handlat lite, lite bröd och mjölk o sådär.

Och bara för en liiiten stund sen somnade William i pappas famn, så sött så! Imorn har William fotografering på dagis, åååh det är så roligt, få ta på han finkläderna och jag hoppas han blir lika fin i år som han va förra året, miin lilla älskling! Nu ska jag ta mig en pepparkaka och lite mjölk.
Ha en trevlig kväll ! :)

Förra årets dagiskort ! :)

Visst är han söööt?

Suddenly Monday..

2009-10-19 10:02:29 Dagboken
» Kommentarer(2) «


:) Hallåååå .
Goder Morgon! Min stora älskling åka iväg tidigt idag, då var inte jag och William vakna, vid halv 8 kom William in o la sig hos mig. Och där låg vi och morgonmyste i en halvtimma innan det va dags att äta frukost och göra sig iordning för att lämna han på dagis. Nu sitter jag här och väntar på att klockan skall gå tills jag ska åka iväg till tandläkaren. Jag hoppas innerligt att dom kommer ge mig ett besked idag.. Håll era tummar!

Annars är planera inte så värst många idag..
Vad ska ni göra ?

Beställde en tröja till William (Hade 50% rabatt) så den kostade inte så många kr. Älskar Lundmyr!

Fast jag valde texten "Busunge" .

 

Hoppas ni får en fin måndag!


Sunday Bloody Sunday ..

2009-10-18 22:45:19 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll my dear friends! :)
Igår va det movie night, vi tittade först på Wall-E och sen Johan Falk . Jätte skönt att bara sitta o glo på film och njuta av varandra. Imorse tog jag lite sovmorgon, vaknade upp med världens skallebang :/ Mindre trevligt uppvaknande, så Jörgen gick upp med William. När jag vaknat till liv klädde vi på oss för en promenad, inte så ofta man kan göra sådant numera, så de tillfällena som ges är guldvärt <3

Gick nog en runda på ca 3 timmar, va verkligen underbart ute idag! Kan inte alla höstdagar vara som denna? När vi kommit hem igen så kurrade magen på oss allihopa så Jörgen slängde ihop Schnitzel och pommes med b-sås! Mamms! Sen ringde dom från Jörgens jobb o undrade om han kunde köra ner en buss från Vänersborg till Älvängen, och det kunde han, och vi åkte med, för William ville åka buss med pappsen. Och ja, han körde riktigt bra våran älskling, men hade vi förväntat oss nåt annat? Näää.. =)

Så var helgen slut nu.. :( Tråkigt!
Imorn är det dags för vardagen igen.. William ska till dagis, och jag, ja jag har en tid hos Sjukhustandvården .. (Alias tandläkaren) Jag hoppas att jag snart får reda på vad som är planen med detta, när jag ska få en tid att ta bort mina onda, dumma, elaka visdomständer. Sen som jag förstått det hela att dom ska fixa resterande tänder under narkos.

Annars har vi haft en jätte fin dag ihop! Nu däremot ska jag gå o lägga mig.. !


Johan Falk - GSI

2009-10-17 23:37:47 Marie babblar
» Kommentarer(7) «


 

Super bra film, rekomenderar starkt!

Nu säger jag god natt !


Tvättdags och kanske en fungerande bil?

2009-10-17 09:45:43 Dagboken
» Kommentarer(5) «


God morgon kära ni ! (:
Efter dagis igår åkte vi ner till stan och köpte massa helg gott, dricka, chips och godis och en film som vi ska se ikväll. Den första Johan Falk filmen! Har hört att den ska vara bra. När vi kom hem så skulle Jörgen iväg och köpa en bensinpump till våran bil, så nu gäller det bara att hoppas att den fungerar, jag hoppas innerligt. Vi vill ju ha våran bil. Så får vi igång den idag så kanske kanske vi kan åka till Williams mommo o hälsa på , och åka till hans moffas grav och fixa lite. Eftersom det är jag som är ansvarig för graven så känns det lite som att jag vill veta hur det ser ut där. Speciellt nu när stenen är på plats.

Men först av allt så ska vi tvätta lite. Har inte så jätte mkt tvätt men det är lika bra att passa på. :) Annars ska vi bara njuta av helgen tillsammans som en familj, man får passa på nu när Jörgen börjat jobba på dagarna. Nu uppskattar man varandra lite mer än vad man gör när man går hemma hela dagarna.

Hoppas ni får en fin lördag !

The Deepest Love

2009-10-16 17:21:58 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(4) «


 

When I found you
I found the closest thing to heaven <3


Min Graviditet med William 2007

2009-10-16 13:05:47 Tidsfördriv
» Kommentarer(1) «


GRAVIDITETEN

Vilka var dina favorit kläder? Myskläder
Vad var din/dina favorit rätter? Tacos

Vad var dina/din favorit dryck? Äpple Juice
Vad tyckte du inte om? Cigarett lukt
Var det någon favorit rätt som ändrades? Näe..
Vad var du mest sugen på? Jordgubbar & allt som inte fanns hemma
Hade du halsbränna? Nja, lite lagom sådär
Hade du foglossning? Nej
Hade du sammandragningar? Nej

Mådde du illa? Ja fram tills v 14
Vilken sovställning var bäst? Haha, sidan..
När var din BF dag? 8 Augusti

Gick du över tiden? Ja, 16 dagar
Hur mycket gick du upp i vikt? 26,6 kg
Hade du mycket vätska i kroppen?
Inte jätte mkt
Hur var ditt psyke?
Rätt bra!
Gnällde/klagade du?
Det gjorde ja säkert
Vad trodde du det var för kön? Flicka
Visste du vad det var för kön? Nopp
Hur låg ditt SF mått? 41 som störst
Var du rädd för något? För förlossningen
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Fort och smärtfritt
Hur ser du på graviditeten idag? Det bästa jag vart med om, hoppas vi snart är där igen !

FÖRLOSSNINGEN
När började din förlossning? Kl: 03:00 kom dom första värkarna
Hur började den? Värkar
När åkte du/ni in till förlossningen? 07:00
Varför? För vi kände att vi borde åka in då

Vem/vilka åkte du in med? Med Jörgen
Fick du/ni åka hem igen?
Nä, hade tid för igångsättning samma dag
Vilket sjukhus skedde förlossningen på? NÄL
Hur mycket var du öppen när ni kom in?
1,5 cm
Vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen? Vi va ute o gick o allt de där som hör en förlossning till.
Vilka/vilken var med under förlossningen? Jörgen + våran barnmorska, förlossningsläkare mm
Tog du nått smärtstillande?
Ja, lustgas och EDA
Grät du?
Tårarna sprutade ..
Vad tyckte du var jobbigast?
När dom fick dra ut han med sugklocka för att jag inte orkade mer efter att ha krystat i 2,5 timme, och bebisen höll på att få syrebrist
Var du rädd för något? Att spricka en massa
Hur lång tid tog det? Alltsom allt 16-17 timmar
Hur ser du på förlossningen idag?
Jag gör mer än gärna om det, gärna snart ! :) hihi

BARNET

Vad blev det för kön? En jätte fin pojke ! <3
Hur mycket vägde barnet?
3955 gram
Hur lång var barnet? 54 cm
Vad var huvudomfången? 36,5 cm
Hur mådde barnet? Mycket bra, han hade ett litet sår i huvet efter sugklockan men han mådde jätte fint!



Äntligen Freeedag !

2009-10-16 12:25:00 Dagboken
» Kommentarer(1) «


:) Hallå !
Tidig uppgång idag. William skulle vara på dagis vid 8 för att vara med på frukosten. Givetvis började det regna på vägen dit, var bara att slänga på regnskyddet och skynda oss. Tur vi bara bor 5 min från dagis. Sen stog det matte på schemat, och ja får nog säga att jag är rätt nöjd med mig själv idag, hade världens flyt. För jag räknade slut på boken idag! Äntligen ! Så på Torsdag är det prov, som jag gärna vill klara, så jag blir klar med denna kursen nån gång. På torsdag ska jag dessutom träffa en Syo o prata om nästa termin, verkar som att det blir att läsa omvårdnad men på distans då. Gäller bara att ha en jävla självdiciplin, men det ska väl funka antar jag :)

Jörgen är iväg idag med, han är o kollar där han ska börja jobba. Hoppas att han ska trivas, men nu tar man väl nästan vilket jobb som helst, allt som bringar in pengar är guldvärt i dessa tider. Helst av allt hade man ju önskat att både han och jag kunde ha ett heltidsjobb, men jag får fixa min skola först. Sen kanske man kan hoppas på ett jobb.

Idag är det då fredag.. Tänkte att vi skulle gå o köpa lite helg godis när jag hämtat William från dagis. Det är ju ändå fredag och idol ikväll, så då ska man ju mysa! Tror ja inte William tackar nej till, haha! Inte jag heller för den delen =) Gottis-suuuugen !

Nej nu ska jag göra nåt att äta .. kurr kurr i magisen !

Låååååång Promenad .

2009-10-15 22:36:06 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Tjingeling !
Ja jag hann med näääääästan allt jag skulle idag, jag hann diska, och vika in min tvätt men dammsugningen hann jag inte med för jag tog mig ett skönt bad istället. Tycker jag va värd det ;) Hehe. Efter att jag frächat till mig blev det att klä på sig och ta med sig vovven på en långpromenad med Amelie <3 . Gick en ganska lång vända, sen dumpa vi av Rocky och fortsatte ner mot stan. Blev en snabb fika, innan vi gick hemåt igen. Va super skönt att röra på fläsket.

Har bara suttit o slappat resten av kvällen och haft det bra, imorn är det fredag och äntligen helg. Men innan vi kan njuta av det ska jag till skolan och William ska till dagis. Han har haft en bra dag ihop med sin faster och kusin idag. Vi ska upp tidigt imorn, så jag ska alldeles strax gå och lägga mig, så man orkar upp imorn bitti.

Och nästa helg kommer Erica hit. Åh va skoj vi ska ha <3 ! Just like old times!
Nu ska jag nana gott, hoppas ni får nana lika gott !

P&K


Hahahaha.. Jag dör !

2009-10-15 13:23:22 Videos
» Kommentarer(7) «



Torsdag 15/10

2009-10-15 10:25:04 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hej kära vänner!
Då va det redan torsdag och snart är det helg.. Veckorna bara springer iväg. Men det ska bli skönt med lite ledigt, det kan jag inte förneka, lite ledigt ihop med min familj. Imorse vaknade William vid 7 och gallskrek :/ Jörgen som redan var uppe gick in till han, och då va han så rädd min lilla älskling :( Han sa att han va rädd för spöket . Han är livrädd för det dumma spöket. Även om vi säger att det inte finns några spöken, bara Laban med han är snäll.

Idag ska faster hämta William på dagis. Jag ska passa på att göra lite nytta nu, vika lite tvätt, bädda sängarna, kanske om jag orkar dra ett varv med dammsugaren och ja diska, suck! Massa tråkigt, sen skulle jag behöva hinna med en dusch också! :)

Ikväll är det Criminal Minds, I just can't wait !

Blaha Blaha .

2009-10-14 22:28:20 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Kväll !
Idag har jag inte fått mycket vettigt gjort, fick inte skrivet min ansökan heller :/ Jag ska nog prata med en Syo innan jag skickar in den, känns bäst så. Ska se om dom kanske har nån tid i veckan eller kommande. Vill ha in skiten så fort som möjligt. Efter jag hämtade William på dagis så gick vi på en promenad (ca 2 timmar) Skönt att röra på sig, med hade jag förstås kameran och fick knäppt några bilder. Jag älskar höstvädret när det är sådär fiiint höstväder, lagom kyligt och solen skiner, lovely ! :) Vi gick till en lekplats där lilleman fick leva av sig lite.

När vi kom hem så kom våran kära älskling också hem, o då ställde han sig med middagen, och jag tog tag i disken. jag vill ha en diskmaskin!! Nån snäll själ som vill ge mig en eller? Nähä inte det nä.. Har såklart tittat på Grey's Anatomy idag, det kan inte jag missa, livsviktigt de där. Nu är det snart nana tajm om jag ska orka upp imorn bitti. Usch imorn är det torsdag igen, och ja det innebär de där jobbiga passet med Webdesign, så imorn ska Williams faster hämta han på dagis, så han slipper vara där till 17 .

Så nej vad säger ni om lite bilder ist?


Ice Coooold

2009-10-14 12:57:53 Dagboken
» Kommentarer(10) «


Hejsan Allihopa!
Imorse när vi gick upp va det iiiiiis kallt ute, våran termometer visade nollgradigt . *Brrrrr* Blev att rota fram vinteroverallen i garderoben till William. Rena vinterkylan ute nu :/ Och vi är bara i mitten på Oktober. Hur kallt kommer det vara i December då tro? Freezing .. Vi fick skjuts av Jörgen till dagis, han skulle ändå iväg samtidigt som oss. För er som undrar vad han gör , så går han en intern utbildning på ett bussbolag i grannstaden .

Idag hade vi Nationellt prov i Engelskan (Speaking) och ja det gick väl sådär . Men får hoppas det var godkänt iaf. Sara hängde med hem på en snabb kaffe innan hon behövde ge sig iväg på nästa lektion. Jag ska snart iväg och hämta William på dagis och sen ska vi hem o laga middag, idag tänkte vi äta ugnstekt falukorv och hemmalagat potatis mos, wonderbart ! :)

Tog även med mig en asnöknings blankett från skolan inför nästa termin.. Förhoppningen är ju att klara matten denna terminen o söka in till Omvårdnads utbildningen. Annars är väl tanken att jag får läsa upp lite gymnasiekurser. Men helst av allt vill jag ju läsa omvårdnad . Men den som lever får se .

Ha en fin dag !


God Kväll

2009-10-13 22:23:36 Dagboken
» Kommentarer(7) «


God kväll kära vänner .. =)
Idag har jag tvättat, försökt att plugga men jag körde fast så det va bara att lägga ner det, och ta upp det igen när jag kan tänka lite klarare. Får be om hjälp på matte lektionen på fredag. Efter att jag hämtat William på dagis tog vi en promenad med Sara & Alice. Sen bjöd hon upp oss på en kaffe, och det tackar man ju inte nej till, det och trevligt sällskap. Tycker det är roligt att vi tagit upp kontakten igen. =)

När vi kom hem stojjade William i vanlig ordning, högt o lågt . Som sagt det hörs låååååång väg när han är igång. Men han kom väl i säng någorlunda idag, efter lite mys i hans säng. Undra om man kanske ska börja läsa god natt sagor för honom, han gillar när man ligger i sängen ihop med han, så det kanske skulle vara uppskattat? Skadar nog inte att prova.

Ikväll har det vart Desperate på TV, *me like* Alltid lika najs . Snart dags att krypa ner i sängen för imorn ska vi upp tidigt :/ Huuua.. Hatar när vi ska gå upp så sablans tidigt, William ska vara på dagis kl 8. Måste även prata med dom om en sak som hände idag :( är lite besviken.. men men.. Nej sova va det ja .
Vi hörs imorn!! :D


Tvätta, Tvätta, Tvätta ..

2009-10-13 09:54:19 Dagboken
» Kommentarer(8) «


God Morgon kära vänner! :)
Igår va det fullt upp, all day long.. Va ute på skroten och lämnade tillbaka bensinpumpen och fick pengarna tillbaka, men när Jörgen skulle hämta den nya pumpen på Volvo så hade dom bara beställt en motor för bensinpumpen. Och det va ju inte riktigt det vi skulle ha, utan vi skulle ha hela paketet, så nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra. En helt ny pump kostar över 3000 :- och det har vi inte just nu, så ja det gäller väl att fortsätta leta efter en bättre begagnad. Visst är det underbart med bilar?

Hursomhelst så hade jag en trevlig dag med Sara & Alice . Vi va en sväng på Öppna Förskolan så dom små fick busa av sig. Följde med Sara hem en stund innan vi gick vidare hem till oss, och då va det läggdags för lille herrn, han somnade på studs, va inget uppspringande igår inte. Ibland är man trött :P

Idag gick William upp med Jörgen och jag låg kvar en stund tills Jörgen åkte och William kom o la sig hos mig, ja där låg vi o myste, o han kramade om sin gamla mamma.. <3 Älskade barn! Finns inget gosigare än hans pussar och kramar, det är dom jag lever för. Nu är han på dagis, och jag ska ta tag i tvätten och sen ägna tid åt skolarbete som behövs göras. Tråkigt, men nödvändigt !
Tjingeling..



Marie - Today

2009-10-12 10:55:40 Foto - Marie
» Kommentarer(11) «


 

Sorry för kvaliten , men ja testa min webcam ^^

Måndag morron .

2009-10-12 09:53:11 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hallå !
God morgon kära vänner, här hemma är vi inte morgonpigga .. Jörgen åkte iväg vid halv 8 imorse. Jag låg kvar till 8 och sen gick upp för att väcka William som sussade så sött, han ville inte gå upp ur sängen, min lilla sömntuta . Fixade iordning lite välling o sen på med nya kläder innan vi skuttade iväg till dagis. Inget vidare mysigt väder att va ute o gå i, men William va ju klädd för detta väder mer än vad jag va iaf, äger ju varken regnjacka eller ett par stövlar. Kanske är något man borde inskaffa?

Nu sitter jag och pratar i telefon med Frida, hon ska nämligen på ultraljud idag. Åh så spännande! Jag vill också vara gravid och göra ultraljud. Men min tid kommer nog också snart hoppas jag. Om en stund ska jag åka iväg o lämna tillbaka våran bränslepump. Blir att köpa en helt ny ist, sååååå kanske bilfan kan fungera i mer än 2 dagar!

Sen blir det en sväng hem till Sara & Alice! Alltid trevligt.. =)
Nej om jag kanske skulle vika lite tvätt, är de nån som vill byta med mig?

Another Day ..

2009-10-11 21:52:34 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God kvällens alla bloggare ! :)
Slappsöndag, det är väl det vi brukar kalla det?!
Så har det iaf varit hemma hos oss. Imorse gick vi ut på en promenad, William gick mestadels av tiden. Han är så himla duktig, han gick o höll i vagnen som vi ändå hade med oss ifall han inte skulle orka gå hela vägen. Men han va så himlans dutti, min lilla going ! :)

Annars har vi inte gjort så mkt, slappat o haft det mys. Tittar på film .. Både Rorri & Laban . Nu ikväll gjorde vi smarrig middag, stekt torsk, potatis och äggsås. Det va riktigt mumma! Mätta i våra magar blev vi också. Kanske va meningen? Haha. Nu har William somnat för en liten stund sen, han va lite svårsövd, men han vill väl inte sova när vi har besök, Williams farbror har nämligen vart här, och dom har busat massor! :)

Imorn är det måndag igen :/ Så va denna underbara helg slut . För vår del innebär det skola för mig, och Jörgen ska börja Intern utb på ett bussbolag i Vänersborg. Spännande Spännande, men innan jag ska till skolan måste jag åka ut till skroten och lämna tillbaka bensinpumpen vi köpte i förra veckan för den fungerar inte, så vi har beställt en ny från Volvo nu, alltid ska det krångla..

Bjuder er på lite bilder på min underbaring ! :)


William fastnar i tältet .

2009-10-11 16:13:15 Videos
» Kommentarer(9) «



Info..

2009-10-11 13:42:53 Tidsfördriv
» Kommentarer(6) «




Hur gammal är du om fem år? 26
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Min familj <3
Hur lång är du? 162 cm
Vilken är den senaste filmen du sett? Wallander - Cellisten
Vem ringde du senast? Jörgen
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda, men min pappa har gått bort :/
När vaknade du i dag? 8.15 när William kom in o väckte oss
Vilken är din favoritjulsång? Last Christmas
Vilken är din favoritplats?
Bakom och framför kameran.
Vad skrämde dig om natten som barn? Hemska äckliga getingar .. Uäääk
Har du stationär eller bärbar dator? Både och ;)
Hur många kuddar har du i sängen? 1
Hur många landskap har du bott i? 1 (Västra Götaland)
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor !
Är du social? Ja det skulle jag väl säga att jag är !
Vilken är din favoritefterrätt? Hmm.. Glass kanske?
Tycker du om kaffe? Jajjemen
Vad dricker du till frukost? Te oftast
Sover du på någon särskild sida? Jag vrider och vänder på mig när jag sover har jag fått höra
Kan du spela poker? Nja
Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej
Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, mat, räkningar . Haha ;P
Vilket är ditt favoritprogram på tv? Grey's Anatomy & Desperate Housewives, Criminal Minds
Kan du rulla med tungan? Nej
Vem är den roligaste människan du känner? Haha. Bra fråga?
Sover du med gosedjur? Nej
Kan du byta olja på bilen? Ja det kan jag nog. Har iaf gjort de när jag jobbade på Volvo
Läser du någon dagstidning? Nej inte direkt
Dansar du i bilen? Nopp
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Nåt i almenackan
När var du i kyrkan senast? Nicolinas dop!
Hur länge har du campat som längst i ett tält? 2 dagar,

Höstmarknad

2009-10-10 10:19:02 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Morsning Korsning ! ;)
Imorse kom Willepille in till oss vid halv 8 och ville kramas lite med sin mamma och pappa. Alltid mysigt att ha sin lilla älskling brevid en. Man tar alla chanser man får, för numera är det inte så självklart längre att man kan ta sitt barn och gosa när man vill, numera sker det ju på hans villkor. Han kom med sin kudde och sen låg han där och babbla, pussade på både mig och på hans pappa. :) Sötnos !

Vi har ätit en god ägg-frukost, och jag har precis satt igång 2 maskiner tvätt. När vi är klara med det, ska vi gå ner till stan och kika på höstmarknaden som är i Trollhättan idag. Slinker nog ner nån kokosboll kan jag tänka mig, haha ! Sen har vi blivit bortbjudna på en liten fika hos fadder Björn =) Det ser vi fram emot. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda .

Kvällens middag kommer iaf bli TAAAACOOS !! =D

Besiktning & Idol

2009-10-09 22:37:43 Dagboken
» Kommentarer(6) «


God kväll kära Bloggläsare !
Fullt upp all day long . Efter vi lämnat William på dagis åkte vi iväg och handlade lite. Alltid skönt när kylen är välfylld. Sen va det bara för mig att ta mig till tandläkaren. Gick jätte bra, va bara en vanlig undersökning och tanken är att jag ska gå där när jag blir utslussad från specialist tandvården.

Sen styrde vi bilen mot Vara för att besikta bilen . Som vi trodde så gick det inte igenom, men vi slipper iaf körförbud. Felet på bilen va bromsarna som behöver bytas och handbromsen behöver spännas! När vi kom hem blev jag väldigt ledsen i ögat, för jag skulle sätta igång en maskin med disk, tror ni maskinfan startar då eller?? Nej Big NO! Så ja efter 3,5 år tillsammans har vi nu fått säga farväl till varandra och hoppas du har det bättre där borta i diskmaskinshimlen .. <3

Så jag och William har vart iväg o shoppat diskställ, och lite sånt . Och jag har diskat min första disk på 3,5 år. Det kändes surt, riktigt surt vill jag lova. Det är ju inte direkt så att vi har råd att köpa en ny i dagsläget, men jag hoppas att vi ska ha råd med det snart. Gud, för jag hatar att diska. Kvällen har spenderats framför tvn och Idol ! Jag hoppas ju på att Mariette eller Erik tar hem alltihop!
Vem vill ni ska vinna?

Nu är de myspys med min älskade sambo!

Myspys !

2009-10-08 22:39:51 Dagboken
» Kommentarer(8) «


God kväll kära vänner !
Dagen idag har vart slapp, inte hittat på nåt speciellt . Skööönt !
I förmiddags va vi iväg och köpte ett nytt bromsok till bilen, då de behövde bytas. Sen körde Jörgen mig till skolan eftersom det ösregnade. Åh det är så segt på Webdesign lektionen, att bara få sitta där så länge och göra sånt tråkigt grejjs, men de är bara att härda ut. Som tur va är det inget betyg som jag "behöver" utan mer extra.

När jag kom hem från skolan, så fick jag ställa mig och laga mat, höll bokstavligen talat på att svälta ihjäl.. Fick bli gårdagens mat, kalops med ris. Mumms va gott det va för magen, sen har vi bara myst här hemma, William har badat, jag har räknat lite matte, och sen har vi bara suttit på våra små rompor och myst. Finns inget bättre än att mysa med min lilla älskling <3

William somnade såklaaaart i soffan . Vart annars?? Han ska alltid somna där numera, inte i sin säng. Jag tycker det bara är mysigt att han ligger där brevid o snarkar. Imorn är det dags för tandläkaren, jag ska då inte till NÄL denna gång utan till en "vanlig" tandläkare. Och en ny denna gång, jag bytte jag mottagning för jag inte trivdes med min förra, så imorn ska jag på en vanlig undersökning, får väl se hur det ska gå .
Annars har vi kanske planer på att åka till min kära mamma, <3 Om nu Jörgen får ordning på bilen, som han i skrivande stund är och grejjar med . Håll era tummar!

Nej nu ska jag snart gå o lägga mig tror jag, trött tröttare tröttast !

 

 

 

Skön sovstil, ja det har han !


Torsdag 8/10

2009-10-08 10:08:30 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Morrn , skriver en trött Marie .
William kom in vid halv åtta, bad mig gå in till hans rum och hämta hans kudde, sen myste vi en halvtimma till i sängen innan vi var tvugna att gå upp. Jörgen fixade iordning välling och bytte blöjan. När vi kom ner i trappan och skulle ta ut vagnen så säger Jörgen att Scootern är borta (Vagnen alltså) Min första tanke var ju att någon tagit den, men sen slog det mig att Jörgen kanske glömt att vi hade vagnen på dagis igår, och ack så rätt jag hade. Så vi ringde till dagis och frågade om den stog kvar, och dom hade tagit in den igår eftermiddag. Tusen tack! Annars kan jag slå vad om att någon hade tagit den.

Idag är det Webdesign på schemat, och nää jag är inte alls sugen på det. But do I have a choice? Nope! Bara att bita i det sura äpplet och gå dit. Sen blir de hem att mysa med min familj. Saknar dom massor när jag är i skolan. Men tyvärr så är de ju såhär. :/ Hade jag kunnat hade jag gärna vart mammaledig fortfarande . Men dom dagarna är slut sen låååångt tillbaka.

Nej, en kopp te kanske?

Plugg & Tupperware party !

2009-10-07 22:12:25 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Kväll !
Idag har jag haft fullt upp, alltså ingen tid för bloggelibloggen.. Så kan det vara ibland.
Lämnade William på dagis vid 8 och sen gick jag till skolan, fick tillbaka provet vi gjorde i Engelskan och jag fick Godkänt. Så jag är nöjd! :) Slipper man tänka på det. Nästa vecka ska vi ha "speaking" delen för Nationella, det drar ihop sig sakta men säkert .. Efter att jag slutat skolan körde Jörgen mig till Emma, hon skulle hjälpa mig med matten, och ja det gick väldigt bra, fick gjort en hel del. Tack för hjälpen.

När jag kom hem stod maten på spisen. Min underbara älskade hade gjort kalops . Åh va gott det var. Men hann inte mer än att äta upp innan det var dags att åka till Amelie på Tupperwareparty, jag höll i mina pengar den här gången , men jag hade gärna köpt en sån där lökhackargrej, men en annan gång kanske.

Än en gång somnade William i soffan, tredje kvällen i rad, han ska somna på den lilla rosa kudden , lilla sötnosen! Kvällen har vart lugn, onsdagar är min tv-night. Onsdagar = Grey's Anatomy. lovelovelove.
Imorn är det skoldags igen och denna gång ytterligare ett 4,5 timmars pass Webdesign. Usch det är inte roligt att sitta såååå länge. men men ..

Nej nu ska jag gosa ner mig hos min sambo, ha en fortsatt trevlig kväll !

Beauty Sleep !

2009-10-06 22:55:58 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Soon time for bed . . .
Dagen har bestått av flängande hit och dit. Jag har dessutom tvättat, idag var det inget berg av tvätt. Guuud va skönt! Utan endast 2 maskiner. Så det gick ju ganska fort. Under tiden va William ute med pappa och lagade bilen. Ja enligt William så va det han som lagade bilen. Vi har kommit en bra bit på vägen nu med den där skruttbilen, för trot eller så startar den faktiskt nu, men den läcker bensin, först va det nån bränsleslang som jag skrev om, och den bytte Jörgen idag, men nu är det nåt som heter så fint som "returen" som det är hål i. Så det har han köpt grejjer till idag, så han ska väl byta det imorn skulle jag tippa på. :)

Sen for vi iväg på Stöveljakt, hittade ett par jätte fina på Din Sko. Och vi mätte och grejjade så vi verkligen fick rätt storlek, och ja tro't eller ej, men de fick bli storlek 25! Vi la i en filtsula också för det tyckte hon i butiken va bra. Och lille William är superduper glad för sina nya stövlar, så dom åker på imorn när vi ska till dagis. Så nu kan han hoppa i pölarna utan att behöva frysa om fossingen!

Imorn är det tidig lämning. Och sen är det skoldags, hoppas vi får tillbaka proven imorn. Efter skolan ska jag hem till Emma o fortsätta pluggeriet, hon är så snäll och hjälper mig med matten så jag kommer nån vart, haha! Sen är vi bjudna hem till Amelie på plastparty! Det ska bli roligt, tror dock inte jag kommer köpa nåt, men man kan ju komma för sällskapet skull!

Nej man kanske skulle krypa ner o lägga sig, kl ringer 06.30 ..
Natti !

 

Nya stöveln ..


Ny Jacka

2009-10-06 20:53:28 Foto - Marie
» Kommentarer(5) «



SÄLJES

2009-10-06 19:15:51 Marie babblar
» Kommentarer(1) «


 

Svart allväderstövel i storlek 24!

Använda en gång!

Maila för mer info !


Tuesday is Laundryday !

2009-10-06 12:56:05 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hej !
Underbara tisdag, för vad kommer ikväll på TV om inte dom desperata hemmafruarna? I like it! Annars innebär tisdag oftast tvättdag för min del och likaså även idag. Imorse kom lillskrutten in till oss vid kvart i 8 . Och ville ligga o kramas med ja pappa då. men jag fick mig allt några gosiga pussar från min lilla älskling. Alltid när vi går upp så springer han fram till TV:en och sätter på den, lyfter fram sin lilla stol och väntar på att Rorri ska komma på morgonen. Sötnos!

En annan grej han lärt sig som jag är helt facinerad av är att han går och hämtar en film han vill se (just nu är det enbart Rorri som gäller) sen öppnar han filmfodralet tar ur skivan, stoppar in den i DVD:n och trycker igång filmen alldeles själv! Jag är impad, tycker han är jätte duktig, speciellt då ingen av oss visat han hur man gör, han har väl bara sett hur vi gjort. Åh jag är så stolt över honom och alla hans framsteg!

Efter att vi lämnat William på dagis imorse, så åkte vi upp till Maxi för och handla. och ja måste köpa nya stövlar till William :( Allväderstövlarna passade inte, är jätte trånga vid hälen så vi får inte ner Williams häl :( Han har använt dom en gång, så är det nån som vill köpa ett par svarta allväderstövlar i storlek 24 så säg till. Men hursomhelst så hittade jag mig en jacka på självaste Maxi, en jätte fin rödsak! Jag gillar den skarpt!

Ska ta med mig William i eftermiddag och prova stövlar, hittade en par fodrade gummistövlar på Din sko som han ska få testa. nej nu ska jag sluta babbla .. Blir ju en hel novell varje gång man skriver, Haha !

Föräldramöte på förskolan .

2009-10-05 22:28:35 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Haha, lägg märke till att jag skrev förskolan!
Kanske kan bero på att jag suttit på föräldramöte där idag o fröknarna använder sig av just förskola, en del av dom iaf, dom äldre säger fortfarande dagis, och jag brukar använda mig av just "dagis" . Förskola för mig är nollan alltså året innan man början första klass men det heter ju visst förskoleklass . Men det flesta av Williams fröknar säger faktiskt dagis . Jaja. Föräldramötet va jätte trevligt och det var kul och få träffa dom andra föräldrarna. Annars träffar man ju inte dom förän vid lämning och hämtning.

Innan dess var jag och William iväg till Öppna Förskolan och lekte. Väldans trevligt. Och ja vi har fått start på våran bil . Äntligen kanske ni tänker då? MEN ropa inte hej förän du är över backen? Eller vad säger man? .. för när väl bilen startade så pajjade nåt annat med bränsletillförslen, så jaa.. Back on square one! Dock ska väl inte denna grej vara så dyr att köpa, jag kommer inte ihåg va det hette, men ja det va la nån bränsleslang eller nåt filter eller nåt.
Men nu är vi på rätt väg iaf, =) Snart är hon på rull igen .. Våran gamla skruttbil !

Nej nu är det snart dags för sängen, är en morgon dag också, återstår att se vad den har att erbjuda ..

 

God Natt !



Måndag morgon ..

2009-10-05 09:55:51 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Morgon !
Flygningen igår va riktigt mäktig. Jag har ju aldrig flugit innan så det var en mäktig känsla. William satt i eget säte bredvid mig. Och han tyckte det va jätte häftigt speciellt när planet lyfte. Allt såg så himla overkligt ut, vi flög på ganska låg höjd (600 meter) och alla hus, skog allt nere på marken såg ut som att man tittade på ett foto, men guuud va vackert det var, speciellt när vi kom till kusten, havet alla små öar, åh jag skulle ha fotat! Tog nog bara 5 min innan William somnade, Haha! Men det tråkiga va att det va sån turbulens i luften och man kände de så väl när det va ett sånt litet plan, hade nog vart bättre om man åkt i ett stort, troor inte man känt av det på samma sätt, så man blev allt lite illamående, men det va inte så illa. Blir bättre nästa gång vi åker, och då får det bli till ett varmare land :) Hihi.

När vi kom hem var det bara att ladda upp inför Klädpartyt ! Det gick jätte bra och jag fick shoppat lite (Som ni såg i inlägget innan) Får väl se hur lång tid det tar innan kläderna kommer. Jag vill att dom ska komma nu nu nu! Men så är det ju alltid när man har beställt nåt. Idag va det meningen att Jörgen skulle gjort första dagen på Utbildningen, men givetvis går han o blir sjuk då, stackarn! Så han kom inte iväg dit idag . Hoppas han blir frisk snart så han kan komma iväg.

William är iaf på dagis, och jag ska till skolan idag, Hoppas på att få tillbaka provet jag gjorde på datakunskapen och sen är det matte idag :/ Sååå trött på det här med Ekvationer så jag spyr på det snart. Ska bli skönt när det kapitlet är slut! I eftermiddag tänkte jag att vi skulle ge oss iväg till Öppna Förskolan och leka lite! Nu har vi inte vart där på ca 2 veckor, så det kan vara gott . Så får huliganen busa av sig lite. =)

Ha en fin måndag!

På flygplatsen ..



Sitter och väntar på vår tur ..



Diskuterar nåt med Amelie <3



Alice & Sara



Och en bild på mig, så ni inte glömmer hur jag ser ut :P


Shoppat MyKidoo

2009-10-04 18:24:10 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(2) «


Detta bälte fick jag i värdinnegåva!

 

 

 

 

 

Fanns inte jätte mycket i Williams storlek (av det jag ville ha) Men detta räcker gott o väl !

 

 


Flygning & MyKidoo Party !

2009-10-04 11:19:05 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hejsan Hoppsan !
Igår kom jag i säng lite för sent, men jag fastnade framför datorn, Haha !
Vi hade film-kväll igår, kollade på Wallander - Cellisten och åt godis och drack lite dricka. Sen åkte Jörgen ut o åkte en sväng och jag satte mig framför datorn, passade även på att vika tvätten medans jag pratade med min älskade Frida i telefonen, saknar dig massa massa mkt !!

Imorse kom William upp vid 8 och väckte mig. Jörgen va hemma så sent inatt så han fick sova en stund till. Under den tiden har vi hunnit med att äta frukost, byta ex antal blöjor, jag fick mig en snabb dusch. Annars vet man aldrig vad William kan hitta på för bus under tiden, Haha ! Om en stund ska vi åka iväg till flygplatsen för att flyga en liten rundtur. Sen kommer Amelie o grejjer iordning inför klädpartyt. och vid 15-tiden kommer gästerna. Har köpt lite fika för dom som vill ha det sen. :)

Kan nog bli en trevlig dag de här .

Sjukling .

2009-10-03 23:33:01 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ni får ursäkta den kassa uppdateringen .
Men jag är sjukling! Dratt på mig värsta förkylningen and I hate it . När jag hostar så känns det som att jag ska hosta sönder hela bröstet :/ Lagom skoj! men men . Det går nog över. Igår så va vi i Uddevalla en sväng, Jörgen skulle på en arbetsintervju för ett bussbolag där, så han börjar med intern-utbildningen på måndag. Han ska gå som timanställd men de är ju bättre än ingenting än så länge iaf. Kommer kännas konstigt att han börjar jobba igen, när han vart arbetslös i ett år, förutom när han gick bussutbildningen då.

Sen var vi iväg till Flygplatsen och betalade våra biljetter. Det är nämligen så att Golden Air har anordnat en liten flygtur imorn. Så för en mindre summa så får man flyga över Trollhättan, Uddevalla, Lysekil, Dalsland. Så det ska vi göra. Ska bli roligt, då jag aldrig flugit innan. Och efter det ska jag ha klädparty för märket MyKidoo . Det ska bli roligt, det är min vän Amelie som säljer för dom. Får se om man handlar nåt eller bara kikar, det är ju inget köptvång.

Men nu ska jag inta sängen och sova så jag orkar med morgondagen, har massor att göra! :)

Fredag 2/10 - Fika?

2009-10-02 07:17:37 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn ! :)
Klockan är tidig nu när vi är uppe, men William ska vara på dagis kl 8 och strax därefter ska jag vara i skolan. :/ Önskar jag slapp, egentligen borde jag vara hemma och vara sjuk för nu är jag riktigt jävla förkyld, MEN jag har inte tid att vara sjuk just nu, så det får allt vänta. Jag ska kurera mig i helgen istället. För jag tror vi får tillbaka våra prov idag och jag vill så gärna se hur det gick om det blev ett G, eller om det gick käpprätt åt helvete.

Igår var vi på Volvo och hämtade hem våran bil, vi hade fått helt nya delar på bilen, så den är reparerad för nästa samma värde vi köpte den för, det är inte dåligt. Jag trodde dom skulle sätta på begagnade delar eftersom det blev så dyrt men icke! Det tackar vi för! Men bilen startar fortfarande inte, dom säger att det är bensinpumpen så vi får åka och byta den idag. Vi köpte ju en begagnad på skroten som vi testkörde där och då funkade den, men det va visst inte tillräckligt med tryck i den, så jag hoppas vi får byta den eller kan få pengarna tillbaka.

I eftermiddag ska jag träffa Emma & Kristina . Emma är och hälsar på sina svärisar. Så då får man ju passa på och ses. :) Blir väl en fika på stan och gå o kika lite. Nu ska jag däremot klä på oss så vi kommer iväg till dagis i tid !

Vi va förresten iväg igår och shoppade nya varmare skor till William =)
Lägger upp en bild på dom! :)


Torsdag 1/10 - Webdesign

2009-10-01 11:13:30 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Bloggen !
Jag har dragit på mig värsta förkylningen och kroppen mår inte alls bra. :/ Synd om mig! Och idag har jag Webdesign i 4,5 timme, mår inte alls så bra för det. Men jag är så illa tvungen att gå, hade hellre varit hemma och kurerat mig, men icke. Har missat tillräckligt mycket av kursen redan. Får köpa mig en kaffe innan det är dags så jag blir lite allert. Idag lämnade vi William tillsammans på dagis och åkte sedan ut till Överby för att kika på ett par allväderstövlar till W. Det är liiiiiite väl kallt nu för "bara" vanliga gummistövlar. Våran älskling ska ju inte behöva frysa om fötterna. Hittade ett par på Skopunkten, blev även ett par vanliga skor (fodrade) . Så snart är Vinteroutfiten komplett. Han ska bara ha en lite varmare mössa också. :)

Om en liten stund är det dags att knalla iväg till skolan. Ska bara byta om o göra mig iordning.
Nej om jag skulle sluta babbla kanske .