Grattis min Älskling ♥

2009-09-30 22:40:57 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Grattis Grattis till my love som klarade D-kortet idag! (Körkort för Buss för er som inte vet)
Idag har vi bara grejjat i hemmet, jag rev ur hela klädkammaren och donade, ja eftersom vi inte kan förvara grejjer på våran vind så får vi göra det i klädkammaren. Och nu kanske ni undrar varför vi inte kan det, och jo det är så att våran vind är fukt och mögelskadad och Eidar skiter fullständigt i det. Så vill man inte ha saker som möglar så får man helt enkelt förvara det i klädkammaren. Och det gör att det ser ut som ett förråd. Men nu kommer man in där iaf. Haha !

När jag ändå va igång så passade jag på att städa, vika in tvätten och grejja. Blev jätte fint när jag va klar. Fick gå och hämta William emellan städningarna. Sen va det bara att fortsätta. Vi har lagat middag och lekt här hemma. Kikat på Idol, och Jörgen har bakat bullar. Mums ! Min lilla hemmafruuu .. =) Även tittat på Säsongspremiären av Grey's Anatomy ! Äääääälska !! Åh, det va sååå bra! Men så himla tragiskt att George dog :( Min favvis-serie!

Imorn är det torsdag, och vad innebär det? Jo en ny skoldag. Så mycket annat hinns inte med imorn, för jag har lååååång dag :/ Segt! Men får jag bara lunch innan så ska det nog gå ganska bra. Har för mig att vi ska börja med Photoshop imorn och det kan va rätt skoj ! :D

Hörs imorn !

En trött liten kille imorse .

 

 

God Natt !


Onsdag 30/9 - Prov & Reparation av Bil .

2009-09-30 12:38:02 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hello Hello !
Morgonen började tidigt idag, guuud va seg jag var på att gå upp ur sängen idag, det tog verkligen emot. William ville inte heller gå upp, utan honom fick jag väcka, och sen blev han vansinnig när jag fått liv i han. Min lilla Argbigga. Han skulle inte gå upp, han skulle sova. Men efter lite tvång såå.. Han kollade lite på Bompa innan vi knallade iväg i kylan till dagis, va bara 1,7 grader när vi gick imorse. Vintern är på väg.. Brrr! Well well, sen va det att gå till skolan och göra Engelskaprov, Ja det gick väl lite sisådär, va svårt.. Många som tyckte det så jag är inte ensam, jag hoppas jag kan få godkänt på provet iaf, det är ju huvudsaken..

När jag kom hem så va det att bli fattig, mina studiepengar kom idag. Och ja det va dags att betala räkningar, dom kom in på kontot och vände ungefär. Lika roligt varje månad eller inte? men men, nu är det gjort iaf. Sen ringde Jörgen till F-bolaget för att kolla hur det går med bilen, och det va klart nu . Dom har beslutat sig för att betala reparationen så det var bara för Volvo att sätta på dom nya bildelarna. (Tjii fick du som inte trodde dom skulle bry sig) Så när den är klar så får vi äntligen hämta ut den, dock kommer ju det att kosta också. Men vad ska man göra? Betala och se glad ut?

Nej, nu ska Jörgen iväg en sväng och jag ska nog städa lite tror jag. Hundhår everywhere .. Blir galen !

Kvällen .

2009-09-29 22:45:15 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll !
Idag hade jag prov i Datakunskap och ja jag tyckte att det gick ganska så bra! Det kändes så iaf, sen blev det gå hem och sätta igång med tvätten innan det va dags att hämta lillfisen på dagis. Han hade haft en bra dag ätit massa i vanlig ordning. Efter att vi var klara med tvätten klädde vi på oss för en liten promenad, gick till en lekplats så William fick leka av sig lite, och passade såklart på att fota han ! :) Hihi!

När vi kom in igen hade vi en hungrig liten kille, så vi fixade lite källsmat. Då vi tatt bort vällingen på kvällen så fick det bli macka, yoghurt och Oboy. Sen ställde sig min kära sambo och bakade bröd, igår va det tekakor och idag blev det läfsor. Riktigt gott, jag kan nog nästan vänja mig vid detta att få nybakat bröd till kvällsmat ! :) Jag ska alldeles strax sätta mig med Engelskaboken en stund. Jag har prov imorn, så man kanske bör ha läst på lite iaf. Annars så får det gå som de går.

Nej, nu börjar jag bli trött så kanske ska ta tag i det där innan jag blir föööör trött !

 

 



Tisdag 29/9 - Prov !

2009-09-29 10:24:05 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morrn !
Igår var en riktig härlig dag, vi promenerade till dagis och sen gick jag till skolan, hämtade William lite tidigare och vi promenerade hem. Han va så duktig så. På vägen hem hittade han en kotte som han höll fast i tills vi kom hem för han skulle ge den till sin pappa. Vad tror ni hans pappa gör då? Jo han kastar kotten . Hade det vart jag som fått den lilla kotten så hade jag sparat den. Vi va även ute på skogspromenad, skönt att bara gå och inte tänka på nåt, William älskar att gå i skogen, min lilla goskille ! <3

På kvällskvisten ställde sig Jörgen och bakade tekakor, gott med nybakat bröd till kvällsmat. Imorse ville varken jag eller William gå upp, han va svårväckt idag, liiiten sömntuta . Men vi hann iaf upp och äta frukost innan vi knallade iväg till dagis för lek och bus med dom andra barnen . Vi hade en liten rolig konversation imorse när vi höll på att klä på han regnstället i tamburen .

W: Vilda-Pilda (sitter en tjej breve)
M: Vem är tjejen?
W: Hon är snygg
M: Vem är hon då?
W: Hon är min tjej ! (så skrattar han)

Haha, ja det ska börjas i tid . =) Idag har jag ett prov som skall göras, i Datakunskap. Får hoppas jag klarar det, men det ska nog gå fint. Hihi. Imorn har jag prov igen, men då i Engelska, så det skulle jag behöva plugga till ikväll. Men men, nu ska jag grejja lite innan det är dags att bege sig. Ha en fin tisdag !

- Loooooooooooove -

2009-09-28 18:39:33 Foto - William
» Kommentarer(2) «



Måndag 28/9 - Bara massa strul .

2009-09-28 10:44:08 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Måndag morgon/förmiddag .
Helgen har vart bra, lördagen va jätte kul =) Jag hade skit skoj, kan nog helt ärligt säga att det va längesen jag hade så roligt. Det blev utgång på Lipz och vi dansade gärnet. Va riktigt skönt att komma hem till sängen och sova sen. Söndagen va det mysdag, gjorde inte alls mycket, slappade. Va iväg en sväng och köpte lite godis till vovven, och igår kväll gick vi ut en stund till lekplatsen på våran baksida, och sen gick vi en promenad. :)

Efter att Jörgen kört sin mamma till affären så kom han hem med pizza! Yummie :) Vi kollade även på Wallander - Tjuven . Helt ok film ! Blev hopp i säng direkt efter att den va slut. Och nu är det ny vecka igen. William är på dagis och det är skola för mig idag. :/ trååktrååk.. Men what to do?

Fick ringa o skälla lite på CSN idag med, skulle fått pengar i fredags, men givetvis så kom dom inte. Dom sa att domm inte hade sett den nya registreringen från skolan, så nu kommer dom på onsdag iaf. Kan ju vara bra att ha så jag kan få betalt mina räkningar. Blääää på pengastrul .

 

 



Åsikter..

2009-09-26 17:37:29 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(6) «


Hahah !!
Det är roligt att folk ska ha så mycket åsikter om att jag ska gå ut ikväll.. För det första ska jag inte SUPA ! Jag ska dricka några cider i trevligt sällskap och sen gå ut och dansa, för att jag tycker om att dansa. Det är inte supa! För det andra så är William hemma med sin pappa, och det kallar inte jag att skaffa barnvakt!!!! För det tredje kommer inte jag gå hemifrån eller dricka förän William har somnat.

Och varför bryr ni er så om att jag ska gå ut? Jag kan inte förstå det?! Om jag vill gå ut ibland så gör jag det, och vill Jörgen göra det så får han det. Bara för att man är förälder så betyder inte det att man är sämre mamma eller pappa för att man går ut nån gång ibland. Finns säkert många som kan hålla med mig. Visst jag var ute mycket i somras det vet jag. Nu va det 2 månader sist ni som håller koll på mig.

Men någonsin hört uttrycket; Sköt dig själv o skit i andra..

Lördag 26/9 - Utgång !

2009-09-26 12:08:42 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morsning Korsning !
Igår tog jag och William en tripp till Överby på eftermiddagen. Blev lite shopping, han fick en vinteroverall, lika bra att köpa nu, man vet aldrig när kylan kommer iaf inte med vårat klimat. Till mig blev det ett par jeansleggings och en tunika typ. Sen lite flourskölj på Apoteket så mina stackars tänder få må bra. Viktigt det där nu. Aldrig ska jag missköta mina tänder igen, never !

Gårdagens kvällsmat åt vi på McD det blev liiite sent igår så att säga. Var inte hemma förän runt 21. Och då va det bums i säng för Wille, och idag sov han ända till 9.15, min lilla sömntuta ! Hihi! Sen blev det en massa massa mys i sängen innan vi pallrade oss upp och käkade frulle. Nu har William åkt till stan med Carina på Trolldagar . Jag har tvättat upp alla våra kläder, och snart ska vi bege oss till Överby och handla. Även svänga in på Systembolaget och handla liiite :)

Japp, jag ska nämligen ut ikväll ! =) Emma kommer hit ikväll o gör sig iordning, sen ska vi till Sara! Sen vet jag inte vart det bär av ikväll, Lipz eller Olearys.. =) Yaay!

Vi syns ute i vimlet .. <3


Freeeeeedag 25/9

2009-09-25 09:04:27 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallååååå ! :)
Igår var det lugna puckar . Vi körde in bilen till Volvo i Vänersborg. Så ja nu återstår det bara att se hur lång tid det kommer ta innan vi får tillbaka den. Med tanke på att det är f-bolaget som ska betala (bortsett från självrisken) så kan det ju ta tid, f-bolag är ju kända för att ta tid på sig. Suck ! men men.. Efter att vi hämtat William på dagis så gick vi till Hemköp och hämtade ut paket som kommit från H&M till oss ! I love paket :) Va lite kläder till moi, och en mössa till William. Synd att man inte är miljonär för då hade jag shoppat ihjäl mig ! :)

Kvällen spenderades med att laga middag och emellan det så städade jag! Hemmafruuu.. Vettni! Nej då, så illa är det inte, men ja, jag föredrar nog att sköta den biten, då får jag det som jag vill ha det. Blev tidigt i säng igår, efter Criminal Minds va slut ! =)

Jag har även bokat in ett klädparty från MyKiddo nästa söndag, den 4:e Oktober kl 15 ! Är det någon som bor i Trollhättan/Vänersborg och vill komma på det, lämna en kommentar eller skicka ett mail, så fixar vi det :) Ju fler som kommer desto roligare, sen bjuder jag givetvis på fika efteråt =)

Idag är det Freeeeeedag ! Gott med helg ! Ikväll ska Jörgen jobba.. Om han nu får sin lön, som han skulle fått för en månad sen. Men än är det inget som kommit på kontot. Imorn ska jag eventuellt gå ut en sväng. Men nu ska jag snart ute med lilla voffsingen, glöm inte bort MyKiddo partyt nuuu =)

Torsdag 24/9 - Bilbärgning..

2009-09-24 11:34:17 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jahopp !
När ska eländet ta slut tro? Avgas systemet är borta det med.. :/ Så ja obrukbarbil hej! Men ja polisanmälan är gjord, va ett pucko som kommentera om "Vrf skulle polisen bry sig om ett par stulna bildelar" Det är väl inte riktigt det de handlar om, man gör ju en polisanmälan när man blivit bestulen på något?! Det gör väl alla? Om inte annat för att man måste det för att få hjälp från försäkringsbolaget. Ja hursomhelst så har vi pratat med försäkringsbolaget nu och dom sa att vi skulle kontakta bärgare och bärga bilen till närmsta verkstad. Så nu ska bilen in på verkstad och bli fixad, hoppas det går o lösa, men det borde det göra, det ska väl inte vara några problem. Håll era tummar!

Men f-bolaget blev inte så jätte förvånade heller, för dom hade fått flera anmälningar om att bilar som just blivit av med katalysatorn. Verkar som det är nån "Liga" som härjar med att just sno katalysatorn. Ja vi får väl se hur detta ska sluta, men man får tänka possitivt och hoppas att det inte kommer ta allt för lång tid.


God Natt !

2009-09-23 23:09:29 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Snart time for bed !
Eftermiddagen har vi spenderat här hemma, eller ja iaf jag. Vi va en snabbis på Överby och handlade. William var med sin faster så länge. Sen åkte Jörgen bort till sin mamma och skulle grejja med våran bil, ja och sen ringde han och var måttligt förbannad, då hela avgas systemet låg på marken, helt sönderhoppat.. Så han la sig o kikade under bilen, och jomen visst ! Det är nån jävel som snott våran katalysator och lamdasond :/ Ja va fan ska man säga? Ska man skratta eller gråta?

Som att det inte är nog med kostnader som det är, har inte råd med mer skit just nu. Just nu har vi inte råd att köpa en ny katalysator eller lamdasond, men hur som helst så är det polisanmält och imorn får vi ringa försäkringsbolaget och höra vad dom säger, vad vi ska göra nu? Om dom kan hjälpa oss på nåt sätt eller vad som helst liksom.. Blääää för bilar ! Hursomhelst så ska jag till Tandläkaren imorn, ska träffa min underbara tandhygienist, hon är underbar. Så glad att jag fått en normal människa som hjälper mig med mina tänder.

Så får se vad som sägs efter det besöket. Hoppas på det bästa, så jag ska alldeles alldeles strax gå och lägga mig. Och få några timmars sömn, jag har precis tittat på Grey's Anatomy det va dom sista avsnitten från förra säsongen idag, och som vanligt så satt jag här och grinade som en tok :( Buuhuu.. Nej sova va det ja?

Natti !

Finns det ett liv efter döden?

2009-09-23 19:30:19 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(1) «


Tidigare idag när jag och min sambo satt i bilen påväg på mot Överby (Köpcentrat här i stan)
Så började vi prata om döden.. Liksom att vi lever ju här och nu på jorden, vi har en kropp och själ och allt de där. Men vad händer sen då? Vad händer när vi dör? Och begravs i jorden, antingen kremeras eller jordfästs. Men vad händer med själen? Kroppen förmultnar ju tillslut, men våran själ vart tar den vägen?

Tror ni på ett liv efter döden? Tror ni att man kommer till antingen himmel eller helvete? Helt ärligt vet jag inte vad jag tror, jag tror att själen kommer nånstans, men om jag tror på himmel o det, det är jag inte riktigt säker på. Men som min pappa då, vart finns han? Jag säger ju till William att "morfar" är i himlen. Han har ju börjat fråga en del efter morfar, då alla hans kusiner har sin morfar. (Hans farfar) Men då säger jag att morfar är i himlen för morfar lever inte längre hos oss. :/

Om man inte kommer nånstans efter döden, slutar man bara att ecxistera då?
Många frågor, men inga svar ..

Pizzabullar - Recept

2009-09-23 15:33:44 Marie babblar
» Kommentarer(2) «



Onsdag 23/9

2009-09-23 07:05:51 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morsning !
Morgonen startade med att vi blev väckte vid 06 av William som hade fastnat med knät imellan stödbrädan och sängen och kom inte loss :/ Stackars liten! Så Jörgen fick kliva upp o hjälpa mig att få loss han, men det gick så bra så. Vi sov en halvtimma till innan klockan ringde för uppstigning. Nu sitter William i sin lilla stol o kikar på Bomba.

Hans favvis kommer alltid 7 på morronen så det är perfekt dom dagarna vi börjar tidigt. Lammet Timmy är det ju jag pratar om, han skiner upp som en sol så fort han kommer på TV. :) Ska göra mig en kopp te nu innan vi ska kila ut denna onsdag morgon, man får klä sig varmt nu när man ska gå ut, tror jag ska inviga fleece byxan idag. Är lite kallt för William att bara sitta i ett par tunna jeans/mjukis byxa nu. Min älskling ska vara varm !

Nog om detta, nu är det morgonmys !

Bakning av Pizzabullar !

2009-09-22 22:48:23 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll ! :)
Seg, segare, segast ! Idag har vi inte gjort många knop, slappat och myst hela dagen lång. Möblerat om lite i Williams rum eller ja flyttat sängen iaf. Men det blev allt bra,  =) William blev väl lite fundersam över varför sängen stod där den stod . Sen bjöd vi över Jörgens bror på middag lagade hemmalagat mos och ostschnitzel idag =) Gott vare, och William åt med god aptit.

Sen fick jag för mig att baka pizzabullar . Dom blev riktigt goda, och det är sååååå svårt att sluta äta när man väl har börjat. Haha. William somnade så sött innan, inga som helst problem att lägga han, visst vissa kvällar kommer han upp och vill gosa lite till innan han lägger sig. Men det är bara mysigt, oftast är det ju dock pappa han vill gosa med men ändå ..

Imorn är det dagis och skola igen.. Tråkig engelska på morgonen. Men jag tror vi ska fortsätta titta på "Foresst Gump" Så det är ju en rätt slö lektion, kan ju va gott på morgonen.
Sitter och pratar med Frida i tele nu, och Jörgen är iväg och  hjälper en kompis med bilen. Men jag skall alldeles strax gå och lägga mig så jag orkar upp imorn.

Sweet Dreams !

 


Playtajm

2009-09-22 14:45:44 Foto - William
» Kommentarer(2) «








 

Bilderna är tagna igår när vi va ute och lekte!


Tisdag 22/9

2009-09-22 10:12:10 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå Hallå !
Blev i säng tidigt igår, gud så trött jag var.. Ja innan kl ens va 22 så sussade jag sött. Men det va faktiskt riktigt skönt att komma i säng i tid för en gångs skull. Imorse när William vaknade så slapp jag vara helt död och utslagen utan gick och hämtade in han till oss så fick en liten mys stund på morgonen ihop innan vi gick upp för äta äta frukost.

Nu är lillfisen på dagis och busar av sig. Han verkligen älskar att gå till dagis och träffa sina kompisar. Det är så roligt att se att han trivs så bra med alla barnen och med personalen. Man känner sig trygg som förälder då =) Har inte så mycket att uppdatera om faktiskt, återkommer kanske ikväll !

Nopp Nopp !

2009-09-20 23:06:43 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Tjaaa !
Det blev inget barnkalas för våran del idag :/ Jätte tråkigt ! Men William har vart rätt hängig under dagen, sov jätte länge och hade ingen vidare matlust. Jag har inte heller vart på topp idag, låg o sov i 3 timmar på dagen, och ändå var jag helt slut efter min nap. :/ Kanske är på väg att bli sjuk? Det hoppas jag innerligt inte. Vill vara frisk och kry, har inte riktigt tid att bli sjuker nu.. Men ja det återstår att se..

Vi åkte iväg en sväng och handlade, William fick vara hos farmor så länge, då blev han genast piggare och mat det tiggde han till sig, vad annars? Tog en fika på Överby med Älsk och hans vän. :) Och sen handlade vi lite, väl hemma va det bums i säng för Wille, och jag och min stora kärlek gjorde varma mackor !

Har precis kikat på Charlies Änglar och ska snart krypa till kojs, imorn är det en ny vecka.. Vilket innebär skola :/ Trååååk ! Jag har prov imorn, inget vidare skoj om jag får säga det själv. Men jaja det får gå. Sen blir det nog ÖF som vanligt på måndagar, får se hur pigga vi är imorn bara !

Nej, sovdags kanske? :)

Söndag 20/9 - Barnkalas

2009-09-20 09:30:17 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morning !
Gårdagen va slappdag, inte många knop gjordes, tvättade på förmiddagen och sen va det bara slappa, slappa, slappa ! Gott med andra ord. Kvällen spenderades i soffan framför TV:n, Mysfaktor! Gick och la mig i tid för en gångs skull, så jag va någorlunda pigg imorse när William kom in vid 7, men vi låg o myste i sängen en timma innan vi gick upp för att äta välling och kika om det fanns nåt roligt på TV.

Idag då? Ja vi ska väl ut till Överby en sväng eventuellt, sen ska vi på Hugos 1-årskalas! Men tills dess ska vi mysa, pussas, gosa, leka, ja sånt som gör våran dag fulländlig ! <3

Hoppas ni får en fin söndag !

2 Months Left ..

2009-09-19 23:13:25
» Kommentarer(1) «


 

Bara 2 månder kvar till Premiären !

Behöver jag säga att jag längtar?


Fredag 18/9 - Rockys Dag !

2009-09-18 23:05:35 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Happy Birthday to u ! <3
Idag är det lilla vovvens dag, japp för 9 år sen föddes den sötaste lilla schäfervalpen. Kanske den med knäppaste också? Haha ! Tänk va tiden går, att han redan är 9 år. Våran lilla gamling. Dagen har vart lugn idag, jag har vart i skolan och Willepille har vart på dagis som han älskar! Imorse när jag lämnade han så gick vi in och han satte sig med sin fröken och skulle läsa bok innan frukosten och sen sa han till mig "Mamma... GÅ" Jävla skitunge, nepp då tyckte han inte att jag skulle vara kvar utan pallra mig till skolan, :P Hahaha.. =)

Efter dagis gick vi en sväng hem till Williams farmor och hälsade på, han sprang och busade och kastade boll o var allmänt busig. Jörgen försökte grejja med våran bil, men den startar fortfarande inte. Vette tusan va det är för fel på skruttbilen :/ Men det ger sig väl antar jag. Har precis tittat på en film på Kanal5 och ska snart gå och lägga mig, imorn är en annan dag. Inga planer mer än tvättstugan på förmiddagen, precis som alla lördagar ^^ Haha. Men tvätta bör man, om man vill ha rena kläder.

Nej sova kanske ?
God Natt !!

Rocky 9 år !

2009-09-18 12:52:08 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(0) «



Torsdag 17/9 - Tandläkaren

2009-09-17 22:06:21 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll !
Igår hade jag en mardrömskväll. Jag hade den värsta tandvärken någonsin. Ingenting hjälpte, inte ens dom starkaste värktabletterna vi hade hemma. Jag vankade av o an här hemma, satt i sängen, låg ner. Tillslut blev det så illa så jag låg med ansiktet ner i kudden o bara skrek av smärta :/ Då ringde vi till Sjukvårdsrådgivningen och frågade vad vi skulle göra. Dom gav oss tipset att åka till Uddevalla och akuten där så kunde jag få nåt att sova på . Och det fick jag, Citodon. Och ja då äntligen kunde jag sova.

Imorse när jag vaknade va jag helt snurrig i bollen. Kunde knappt stå på benen utan att det snurrade, men jag fick iaf ringt till tandläkaren men eftersom alla var iväg på utbildning så fick jag ringa till en privatklinik här i stan. Och ja groggy som jag va så fick jag stanna en sväng o kräkas innan vi skulle gå, så ja det snurrade rätt bra i mitt lilla huvud, Haha ! Men väl där så blev jag riktigt bedövad, det va inte en spruta jag fick kan jag lova. och sen beslutade jag mig för att dom skulle dra ut tanden istället, det va ingen idé att försöka laga den. Så jag har trots min hemska tandläkarskräck överlevt att dra ut min första tand.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, jag och William har städat här hemma, och badat, och haft myspys! Jag har precis druckit en kopp te, och sitter här o chattar med min älskade bror! Får ta och ses snart igen.
Igår va vi ju dessutom hemma hos Sara & Toni och hälsade på, gosade med Nicolina och åt Williams favorit korv & bröd. Va även ute en sväng i lekparken och lekte innan Jörgen kom och hämtade oss.

Nu ska jag snart sova, jag ska upp till skolan tidigt imorn bitti och William ska till dagis!
Avslutar med några bilder..

 


Onsdag 16/9

2009-09-16 08:17:22 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå !
Skulle faktiskt ha skrivit igår, men som vanligt så somnade jag på soffan :/ Men ja det var faktiskt väldigt gott får jag lov att säga. Vid 01 väckte Jörgen mig så jag kunde gå o lägga mig i sängen istället. Hihi ! Vi va borta hos Jörgens mamma igår och försökte laga bilen (läs Jörgen) Men det gick inte så bra, visst nu har vi en fungerande bensinpump men bilen vill inte starta riktigt, men han får väl ge det ett försök idag igen. Va även och hämtade ut ett paket från H&M som hade kommit till oss, en jätte fin jacka till prinsen och en fleecejacka. Gott att ha till hösten nu. :)

Nu har jag precis vart och lämnat William på dagis, jag själv är ledig idag, vi har studiedag. Vilket jag inte hade en aning om förän Sara skickade sms imorse o sa det, vilken tur. Annars hade jag stått där som ett fån :P Ska hämta William 12 idag, och då ska vi åka till Sara, Toni & Nicolina och hälsa på =) Ska bli jätte skojjsigt, måste ha med min kameran så jag kan ta kort på den lilla prinsessan :)

Nu blir det grejja med hemmet.. Finns Massor att göra !

Tisdag 15/9

2009-09-15 09:59:43 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hallå !
Jag är inne i en vääääldigt trött period . Jisses. Skulle kunna sova hela dagen känns det som. Igår va vi iväg en sväng på Öppna förskolan efter dagis. William busade och lekte med Love och Miio. Skoj med lite nya kompisar , hihi =) När vi kom hem va jag jätte trött, la mig o kollade på Svenska Hollywoodfruar! Haha, vilket folk asså :P Men roligt att se på och skratta åt ^^ . Sen däckade jag i soffan. Tröttis !

Nu är huliganen på dagis. Jag tänkte jag skulle föra över lite ny musik till mobilen o sen eventuellt gå ut och gå en powerwalk. Känns som att det skulle vara skönt o röra på fläsket lite. I eftermiddag har jag tvättstugan så det ska jag dona med. Annars är det rätt lugnt, fixa nån lunch kanske, och ja städa lite hemma.. Med en hund som fäller konstant så behövs det städas ganska ofta hemma hos oss. Man önskar han kunde sluta fälla så, men jag antar att det hör den rasen till .

Mina visdomständer har börjat värka riktigt ordentligt nu igen, så "hej farbror ipren" nu är vi tillbaka där igen med att trycka i sig en massa värktabletter igen. Mindre roligt, men jag ska till tandläkaren den 24:e så jag får ta upp det med dom då att jag har så ont igen. Hoppas dom kan dra dom sablans tänderna snart. orkar inte så mkt mer nu, men ja nu har jag snart gått med konstant värk i ett år. Tummen upp för svensk tandvård?

Måndag 14/9

2009-09-14 09:38:26 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Goder Morgon !
Som ni ser på bilderna i inlägget under så va vi och fotade en liiiten bebis igår. Lilla Nheo ! Endast 6 dagar gammal. Det gick jätte bra, och ja tyckte bilderna blev fina, klart det är inte "proffsklass" över det hela, men jag är inget proffs heller. William va tröttis igår, vägrade att sova middag, så han somnade på vägen hem sen. Sötis! Så det va bara o byta blöja på han när vi kom hem och sen vaknade han till o ville ha välling men somnade om så gott sen igen . :)

Nu är det vardagsdags igen.. William är på dagis och leker med sina kompisar. Jag ska till skolan idag. Och sen ska vi kanske till Öppna Förskolan. :) Får kika på det. Men det är ju alltid skoj att komma ut o träffa lite annat folk. Hihi. Känns som det inte riktigt hinns med annars längre, det är så mycket annat man ska hinna med nu när man inte är i skolan. Nej nu ska jag vara snälla och ladda upp den allraallra senaste trailern från New Moon! För de släpptes nämligen ytterligare en inatt . på MTV Movie Awards .. =)


Movie Trailers - Movies Blog

Nheo Johansson

2009-09-13 23:19:37 Foto - Familj & vänner
» Kommentarer(2) «


 

 


Söndag 13/9 - Fotografering

2009-09-13 11:11:54 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn!
Igår gjorde vi minsta möjliga, slappade hela långa dagen.. Tvättade dock på förmiddagen, det va nog det enda vettiga jag gjorde. Vid 7-tiden gick jag och Jessica till Hemköp, shoppade lite grönsaker så jag kunde göra Kycklingsallad när jag kom hem! Jörgen drack lite alkohol och sen gick han ut på krogen. Han kom hem vid typ 3 och då flyttade jag mig till soffan, snarkmasken funkade inte riktigt igår, man hörde hur han låg och snarkade i masken och det ska man inye göra, samtidigt som maskinen gick på högtryck, så det va lite knas. Men jag sov gott iaf. William väckte mig inte förän 9 imorse, så det tackar vi för :)

Dagens planer? Vi ska hem till Madde & Tobias i eftermiddag och jag ska fota Nheo! Får hoppas det blir några fina bilder. Och att jag lyckas, jag är ju faktiskt inte så jätte erfaren av att fota andras barn så, mest mitt eget. Hehe! Men denna lilla kille ligger ju iaf stilla, det är ju mer än vad William gör! Haha.

Nu ska jag äta lite, och leka med min underbara kille! <3

New Moon - Ny Trailer

2009-09-12 16:26:29
» Kommentarer(0) «



Lördag 12/9 | Beck - I Stormens Öga!

2009-09-12 11:53:37 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallåååå!
Kass med uppdatering jag vet! ^^ I torsdags va jag o Willepille nere i stan o shoppade en ny mössa inför höstsäsongen, det blev även en liten present till Nheo. Det senaste tillskottet i släkten! Nu väntar jag bara på att min bror ska skaffa en flicka så jag kan få bli faster! Kom igen nu brorsan! På kvällen mådde jag inte så bra, frös och hade ont i lederna, så jag låg ihopkurad under täcket och kika på säsongsstarten av Criminal Minds.

Igår fick jag lite sovmorgon, kände mig inte helt 100. Vi åkte ner till kanalen och matade pippisarna, sen gick bilfan sönder. Vi trodde bara vi fått bensinstopp, men sen ville inte bilen starta mer. Jörgen misstänker att det är bränslepumpen som gett sig. Skulle inte förvåna mig, har enbart vart problem med den där bilen. Den ska bara kosta en massa pengar hela tiden. Bläääää.. Jävla skitbil!

Sen hade vi bokat biljetter till den senaste Beck filmen! Mycket bra film spec om man gillar Mikael Persbrandts karaktär Gunvald Larsson! *Älska* Han är ju så jävla bra! Ja, älskade verkligen filmen, längtar såååå tills dom andra filmerna kommer! Måste ses! Sen fick Jörgen köra hem mig för än en gång så mådde jag dåligt, satt med tjock jacka o frös som fan o än en gång ont i lederna, så jag gick och la mig fullt påpälsad men frös ändå. Typ feberfrossa eller nåt.

Idag mår jag bättre än så länge, så nu passar jag på att tvätta och städa lite, eftersom William inte är hemma. Han sov hos sin faster inatt. Men jag hoppas han kommer hem snart, saknar min skruttunge massor <3 Nej  nu får jag ge mig, nu blev de massor för er att läsa, hoppas ni orkar ! Haha.

Puss&Kram

 

 

- Ni är allt för mig <3


Torsdag 10/9 - Ögoninflammation :/

2009-09-10 09:40:05 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallåååå =)
Kass jag är på att uppdatera, men så blir det ibland..
Igår var jag i skolan en sväng, efter det kom Jörgens bror och syster på besök, och vi bjöd på middag, och lite fika efteråt sen. Trevligt! Senare den kvällen kom en kompis till Jörgen från Bussutbildningen och dom pluggade lite. Då passade jag och William på att gå ut och leka, så han fick springa av sig lite energi, det kan ju behövas. Febern har varit som bortblåst, han hade ingen feber på hela dagen igår. Och ingen idag heller, så jag vette tusan va det va för nåt. Men vi är glada så länge den lyser med sin frånvaro, vill inte ha några dumma bacilussker.

Igår kväll kände jag hur mitt öga värkte, ungefär som när man glömt att tvätta bort sitt smink, så jag gick och tvättade ögonen och tänkte inte mer på det. Imorse när jag vaknade kunde jag inte öppna ena ögat, det va helt igenklibbat :/ Usch va äckligt det va, så det va bara att gå upp och tvätta med ljummet vatten. Som tur va har vi ju kvar ögonsalva sen Jörgen hade det, så jag hoppas den ska börja hjälpa snart så jag blir av med den här skiten, ser helt weird ut, ena ögat ser ju ut som vanligt medans det andra är knallrött, och jag kan inte öppna det helt. Så jag är ingen vacker syn just nu, tur jag inte ska gå ut nånstans då :P Hahah. Så folk slipper se hur jag ser ut.

Nu ska jag se vad vi ska äta till lunch idag och ta fram nåt, ha en fin dag! :)

 


Onsdag 090909

2009-09-09 07:45:17 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morrn :)
Idag skulle man fått barn, hehe! Se bara vilket tufft person nr bebisen hade fått! Hehe!
Igår va vi ju som sagt på Näl, det gick bra.. Det lilla hon såg i Williams ögon såg fint ut, han var nästintill hysterisk så i mikroskop gick inte att se, tror han blivit ganska så skrämd efter lördagens händelse så han är inte så förtjust i läkare. Men hade det vart nåt hade ögonvitan varit röd och irriterad och den va klarvit och inte det minsta irriterad, men vi skulle fortsätta med salvan i 5 dagar till, fast bara inför läggdags. Så det va ju skönt att slippa plåga han var fjärde timma!

Åkte hem och lagade middag, och sen ringde vi Jourcentralen för o få komma o kolla upp William, eftersom han hade så hög feber, nästan 39 grader med ipren i kroppen. :/ Mammas stackars älskling är sjuk! Men det va inget fel på han utan bara en vanlig virusinfektion. Så nu är det bara vila för hans del och vara hemma resten av veckan. Jag ska strax gå iväg till skolan och ha engelska, skönt att Jörgen är hemma med våran älskling så att inte jag missar alltför mycket av skolan. Skönt att komma utanför dörren lite också.

Nej nu får jag bege mig.
Ha en fin onsdag! =)

Tisdag 8/9 - Återbesök

2009-09-08 09:11:05 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morsning Korsning! :)
Inatt kom vi i säng sent, så det kan gå.. Haha! Men så kan det vara ibland.. William kom in till oss vid 7 imorse o ville gosa med mam&pap! Sen gick Jörgen upp med han. Vilken lyx jag har? Bytte blöja och gav han välling, sen fick jag ju dock byta blöjan igen eftersom han poopat lagom tills mamma kom upp? Sjysst liten kille! Vi har haft en liten fruktstund nu på morgonen, William är ju helt galen i frukt. Nu står han och tittar på "Mora Träsk" och står och dansar, vårat lilla hjärta.. Han är så sööt! :)

Idag är det ju återbesök på Näl, hoppas bara på det bästa! Jag vill verkligen att det ska ha gått bra, så håll era tummar. I know I will.. Sen behöver vi nog åka o handla en sväng, fylla på med mjölk o sånt. Annars blir dagen lugn o skön, tills ikväll då jag har bokat tvättstugan, får se om den där jobbiga kärringen ska ta min tvättid idag igen, men idag kommer jag ha med mig Rocky ner, och honom är hon livrädd för.

Hon skulle bara veta hur snäll han är, Haha! Men han kanske ser lite skrämmande ut? Folk säger ju att han är ganska så stor, jag ser ju inte det som ser han varje dag, för mig är han ju en liten bebis! Lilla voffsingen! Hihi.


Grattis Madde & Tobias!

2009-09-07 23:00:42 Dagboken
» Kommentarer(0) «


GRATTIS Madde & Tobias som idag blev föräldrar till en söt liten Nheo! :)
Ytterligare en liten syssling till William har kommit till världen. I lördags föddes Daniel & Ankis lilla Ella och idag lilla Nheo! :) Roligt att släkten utökas ännu mer. Barn kan man aldrig få nog av, dom är ju våran framtid ! Ska bli roligt o få se han när dom kommit hem, önskar dom all lycka!

Nu i eftermiddags va jag och William på Öppna Förskolan Med Sara & Alice!
Jätte trevligt. Skönt att komma ut o leka lite för William, då han inte vart på dagis idag. Han busade massor och sen åkte vi till farmor en sväng och lämnade huvudvärkstabletter. När vi kom hem va det läggdags för William.

Imorn är det dags för ett besök på Näl, vårat sjukhus för dom som inte vet det. Återkontroll som sagt, jag hoppas innerligt hoppas med hela mitt hjärta att det inte ska vara nåt fel på Williams små ögon! Men det får framtiden utvisa, men ni får gärna hålla era tummar för han imorn!

Nu nana-tajm!


Måndag 7/9

2009-09-07 08:37:07 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Morning!
Igår blev det att man kröp ner i sängen i tid för en gångs skull. Händer ju inte alltför ofta kan jag lova, så det va riktigt skönt. William kom ju upp ganska tidigt idag men jörgen va snäll o gick upp me han så jag låg kvar o drog mig en halvtimma till. Nu har vi precis ätit frukost ihop hela familjen - underbart !

Vi tänkte gå ner till kanalen idag och mata pippisarna, vi har massa bröd som datumet har gått ut på, så istället för att slänga det kan man ge det till dom. Kalasbra! Annars händer det inte så mycket idag, blir lugnt, mysa ihop med familjen! Dom ringde även från Ögonmottagningen på NÄL nu, och imorn 13.30 ska vi dit o kolla Williams små ögon. Hoppas verkligen allt är bra nu och att salvan har hjälpt, och att det håller på att läka.

Have a nice monday !

Trött, Trött, Trött !

2009-09-06 22:15:31 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll kära ni!
Idag har varit en fullspäckad dag, imorse åkte vi upp till Skogshöjden på Nicolinas dop! Kom precis innan det började så vi satte oss längst bak. Det gick jätte bra i kyrkan och själva dopet va jätte fint! Strax innan det va slut somnade William och sov i typ en timma. Dom bjöd på en jättegod Kycklingsallad, och sen tårta, Mums! Nicolina fick jätte fina dop presenter! Tack Sara & Toni för att vi fick komma! =)

När allt va slut kom Jörgen och hämtade oss. Och vi åkte en sväng till Williams farmor. Passade även på att ta en sväng till apoteket medans han va där och inhandla en ny tandborste och ny rumpsalva. Den går åt som smör i solsken.. Han är ju så röd i rumpan efter varje gång han har bajsat, fattar inte vad det kan bero på :/ Får nog nästan ringa BVC och prata med dom om dom vet vad det kan bero på..

Imorn är de måndag, jag har massa måsten känns det som, jag måste ringa Eidars då dom inte ringt upp oss än, kontakta Försäkringsbolaget, dom ska ringa från Ögonmottagningen och boka in ett återbesök för William. Ja massa annat som också ska göras. Får se vad vi hittar på. Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen.
Jag är dödstrött!

Söndag 6/9 - Nicolinas Dop!

2009-09-06 07:47:54 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon! :)
Har sovit jätte gott, tills telefonen ringde och väckte mig vid 4 för han hade glömt sina nycklar i bilen, men jag somnade om så gott sen ändå. Och ja givetvis när vi ska gå upp tidigt, tror ni William vaknar tidigt då? Nej det ska jag tala om för er att det gör han inte, jag hade ställt klockan på 7 idag, men snoozade till 20 över :P Men då va han fortfarande inte vaken. Så det var bara att väcka han, nu har han precis ätit välling och fått sin ögonsalva.

Jag sitter här med datorn i knät och dricker en kopp te, snart dags att börja göra oss iordning, om en timma ska vi åka med bussen hemifrån. Förhppningsvis blir vi inte alltför sena till dopet. Bussen går från stan 9.48 nämligen. Men det ska nog bli bra, ska be Jörgen hämta oss sen så vi slipper ta bussen hem :P Hihi..

Annars händer det inte så mkt mer idag, kanske blir en fika med Josefina och barnen.. Vi får helt enkelt se vad som händer o sker . Hoppas ni får en bra dag!
Puss&Kram

Krama Kudden..

2009-09-06 00:15:50 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Mitt i natta!
Dagen har varit milt sagt tumultartad.. Dagens händelse har verkligen tagit på min familj. William verkar må bra, han är pigg och har varit i sitt esse. Jag har känt mig helt tom idag, hade jag kunnat så hade jag nog krupit ner under täcket och legat där hela dagen. Men det går icke för sig. Efter att William nanat nap, åkte vi till Överby . Jag hade ju som sagt lovat William en leksak, och han valde en bil inne på BR Leksaker. Blev även lite kläder inne på Cubus. William va jätte nöjd :)

Sen stannade han hos farmor en stund medans jag åkte hem och tvättade. Han ville så gärna vara där. Såklart jag inte kunde säga nej till det. Och även då när jag kom hem så flög allt ur mig, all ork, ja allting.. Och jag kände mig sådär tom igen. När tvättandet va klart gick jag för att hämta min lilla älskling, han hade haft jätte roligt, och va jätte trött, höll på att somna på den korta vägen hem. Men hem hann vi, och då va det blöjbyte, smörja lilla rompan som han ajjsing i :/ Han är väldigt ofta röd i rompan nu den senaste tiden.. Vette tusan va det kan bero på :( .. Hoppas det snart ger med sig, och ögonsalvan fick han, o välling o sen va det gonatt!

Sen dess har jag suttit här och njutit av lugnet, tagit mig ett riktigt varmt bad. :)
Imorn blir det upp tidigt, kl 10 ska vi på dop för lilla Nicolina! Det ska bli trevligt!
Nu ska jag skutta i min pyjamas och snutta kudde.. Hoppas ni haft en fin lördag, nu ska jag gå in och pussa på min underbart fina son, och drömma söta drömmar!
God Natt!

 

 

 


Ambulansfärd :/

2009-09-05 11:07:57 Dagboken
» Kommentarer(10) «


Jag har aldrig varit så rädd som jag varit idag! :/
Dagen började fint, med bus i sängen.. Sedan gick det bara utför!
Jörgen gick och satte sig i köket o skulle ta bort en vårta han fått på foten, men då kom William i all världens fart o får tag i den där flaskan o som alltid när han vet att han gjort nåt som han inte får, så kastar han grejjen. O denna gång kom allt i flaskan upp i ansiktet o ögonen på han :/ Mammas o pappas lilla hjärta !! För vårtmedlet innehåller ju en frätande syra så det är ju jätte farligt, Tur jag hade Jörgen hemma som reagerade så fort och kastade in William i badkaret o sköljde med massa vatten i ögonen. Under tiden jag satt o sköljde ögonen på William ringde han SOS och det kom en ambulans illa kvickt. Jag bröt ihop totalt va sååå rädd att det skulle hända nåt med Williams ögon, han kunde ju ha blivit blind :/

Iaf så körde ambulansen fort till Uddevalla Sjukhus och in på akuten där stod en massa Sköterskor och väntade på oss, och dom va såååå underbara! Så snälla o tog så bra hand om våran lilla kille. Han fick ett pussel, och glass. Och dom fick bråka lite med han för att få skölja hans ögon. Vi fick komma upp till ögonläkaren sen, hon tittade i hans ögon och såg att han har en liten skada i båda ögonen på hornhinnan. :( Så nu fick vi med oss en salva hem som han ska ha 4 gånger per dag, och sen ska vi tillbaka på återbesök om ett par dagar.

Just nu ligger våran lilla hjälte och sover. Han är trött efter allt som hänt idag. När han vaknat ska vi åka till Överby och han ska få välja ut en leksak, vilken som helst. Det får kosta va det kosta vill.. Enbart för att han har varit så otroligt duktig! Så jag tycker att han är värd det. En sån här händelse får en verkligen att stanna upp och fundera över hur fort saker och ting verkligen går. Det kunde ha slutat riktigt illa.

Vi älskar dig mer än allt !
Både jag och Jörgen har brytit ihop här hemma, och kan inte släppa vad som kunde ha hänt våran ögonsten, inget betyder så mycket som du gör William, du är vårt allt <3

Fredag 4/9

2009-09-04 11:44:14 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallåå!
Igår somnade ja tidigt, gick o la mig strax efter 22 och stenslocknade, orkade verkligen inte vara uppe. Va så gott att bara gå o lägga sig i sängen och dra täcket över huvet! Vid halv 7 ringde klockan imorse och det var bara att gå upp. William skulle till dagis vid 8 och jag skulle till skolan, hade matte på morgonen och sen engelska. Gick så bra så.

Nu ska vi strax hämta William och sen ska jag åka till Vänersborg hem till till Linda och Mio! Ska bli roligt o se hur dom bor :) Får se vad vi hittar på. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, blir väl att slappa och ta det lugnt, kanske kolla på nån film eller nåt. Ska bli gott med lite helg och kunna slappa och ta det lugnt.

Nej nu ska jag packa skötväskan och göra iordning allt som ska med!

Torsdag 3/9 - GRATTIS HASSE! <3

2009-09-03 09:25:08 Dagboken
» Kommentarer(1) «


GRATTIS Världens bästa bror på 30-årsdagen!! :)
Ja idag fyller min lilla storebror 30 år, tiden går fort! Jag och William ringde och grattade han imorse innan vi skulle gå till dagis. William berättade så snällt att han skulle ge sin morbror ett paket mjölk generöst va? Hahaha.. Sen satt han och ropade grattis i telefonen, mitt lilla hjärta! Sen blev det mars till dagis och slänga på han regnkläderna så han kunde vara ute och leka med sina kompisar, Hihi =)

Här sitter jag och njuter av lugnet en stund innan det är dags för dagens lektion i Webdesign. Får nog äta nån lunch innan eftersom lektionen är så himla lång. 4,5 timma ska vi sitta och koda o grejjsa. Låter kanske inte så jätte roligt, Haha. Tur man får rast emellan. Annars hade jag dött :P Hahah.

Annars är det bara vanlig torsdag.. Blir bara hem efter skolan och umgås med min underbara familj, finns inget bättre än dom! Egentligen skulle jag gått hem till Emma på lördag för dom ska ha fest, men jörgen fick jobb så det blev inte så :/ Jätte tråkigt! Men men, så kan det vara ibland!

Nu kurrar det i min mage, så jag får nog ta nåt att äta..
Ha det bra!

Världens bästa bror!


Inte nu igen!

2009-09-02 21:33:47 Dagboken
» Kommentarer(1) «


När faaaaaaaan ska det ta slut??
Jo men visst är det där jävla tvätt Hitler igång igen! Jo för idag hade jag tvättid mellan 15-18 och när jag kommer när ca 17.50 för att hämta upp den sista tvätten jo vem fan står i tvättstugan då om inte den där jävla kossan? Då hade hon kastat ut min tvätt. Och dessutom börjat tvätta sin tvätt.. Alltså varför måste alltid jag råka ut för dom här missfostren? Vart vi än bor så är det alltid nån som har tvättmani! Guud va trött jag blir, hursomhelst så sprang jag upp till lägenheten och hämtade Jörgen så han gick ner och skällde ut henne efter noter. Mohahaha

Ja som ni säkert fattat så har vi tvättat idag :P Sen har jag fått vika en himla massa tvätt. Och då snackar vi massor! Bäddat rent i våran säng så nu är det myspys, underbart att gå o lägga sig i nya sängkläder. Sitter just nu i soffan med datorn i knät och dricker en kopp te, och tittar på Beck. Ibland är det allt gott att ha en laptop! Hihihi
Snart är det väl dags att hoppa i sängen o nana lite så man orkar med morgondagen och skolan..

Imorn är en lång dag, slutar inte förän kl 17 så hämtningen på dagis den får Jörgen sköta!
Nu ska jag mysa i soffan, och njuta av tystnaden. Den är ljuvlig!

God natt kära vänner!

Onsdag 2/9 - Försovning..

2009-09-02 13:48:01 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Dagens..
Igår va jag helt sluuut! Det blev liiite shopping på Överby till William. Ett par jeans, en tröja, och en mysdress! Mycket nöjd över gårdagens inköp, speciellt då det inte kostade mig en krona, och det blev även lite kvar på presentkortet. Blev lite småhandling på Maxi också innan vi åkte hem.. =)

Vi gick ut på kvällen sen och lekte lite på gården, så William fick springa av sig lite innan läggdags. Han bakade kaka, sparkade boll och lekte med dom andra barnen på gården. :) När vi kom in, va det badtajm, William skulle få testa dom nya badkritorna han fått i födelsedagspresent, han målade jätte fina konstverk på badkarskanten, Mammas hjärta! Sen somnade han så gott så efter lite välling. Han sover verkligen så himla duktigt i den nya sängen.. Det har bara hänt en gång att han kommit upp på natten, men då hade han inte hittat sin napp.

Nackdelen är väl bara att han vaknar så satans tidigt, men vad gör man? Hellre att han sover hela natten i sängen och gå upp tidigt än att han ska vakna under nattens gång. Man får väl helt enkelt bara gå och lägga sig tidigare. Men imorse försov vi oss, jag hade nog tryckt av alarmet i sömnen, och William kom upp när kl va 07.30 så då hade jag inte en chans att hinna till dagis på 20 minuter, så jag ringde och sa att vi blev lite sena.. Men det gick allt bra ändå, han missade ju bara frukosten och fick äta hemma istället och jag blev lite sen till min lektion, men det gick allt bra ändå.

Jörgen ligger och sover, han är sjuk !
William ska snart hämtas från dagis och sen ska vi tillbringa hela eftermiddagen med att tvätta, visst låter det skoj? Får se om min kära man orkar hjälpa till. I doubt it.
Jaja, det va lite uppdatering från min sida.. Ha en fin Onsdag!


Tisdag 1/9 - Ny Månad!

2009-09-01 09:16:25 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon!
Igår märkte jag verkligen hur otränad jag är, det är fan illa! Jag cyklade hem till Emma på förmiddan, så hjälpte hon mig med matten, och sen cyklade vi hem till mig, hämtade William och cyklade till Öppna Förskolan och sen va jag helt slut. Mina ben va hela dööa, sanslöst! Jörgen fick komma o möta oss sen för jag orkade verkligen inte cykla hem. Fyfan säger jag bara. Inte trodde jag att jag va såååå otränad, men jaja där ser man. Jag har inget emot långa promenader, men detta med att cykla i sjutusen uppförsbackar, nej det va inte riktigt min grej känner jag.

När vi kom hem gjorde Jörgen mat till oss! Och sen va det läggdags för lillfisen. Uppstigning skedde vi 7 imorse. Och sen har det rullat på som vanligt. William är på dagis och leker med barnen. Jag har haft funderingar på att åka till Överby idag o kolla på kläder till Wille, men jag vet inte om jag är så sugen på det längre, vi får se! Är rätt så trött i huvvet idag.. Uscha!

Sen är vi även inne i en ny månad idag.. Höstmånaden September! Och idag fyller en liten William 2 år! Grattis! Min lilla storebror fyller även 30 på torsdag, då ska jag vara en snäll lillasyster o ringa o sjunga för han ^^ Mohahaha :) Nej nu ska jag hitta på nåt annat ^^

Ha en fin tisdag!