Mina hjärtan

2011-02-28 19:55:44 Fotografi
» Kommentarer(0) «



Måndag - 110228

2011-02-28 14:02:16 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Så var det måndag igen.. Som vanligt så springer veckorna bara förbi i en hiskelig fart. Imorse vaknade William bombförkyld så han är hemma från dagis idag, förhoppningsvis kan han gå imorn, men får se hur han är imorn bitti. Jag själv klev inte upp ur sängen förrän 10 idag, Jörgen fick ta barnen och jag har bara legat i sängen och haft det gött. Men vaknade till liv när Eidar - vårat bostadsbolag ringde och klagade.

Det är ju så att jag har barnvagnen i trappan. Och det får man visst inte ha, pga brandrisken eller vafan hon sa. Okej, visst det kan jag köpa. Men det finns inget som helst intresse av Eidar att samarbeta fram till en lösning, eftersom det inte finns några barnvagnsutrymmen. Hennes svar var bara att jag får ha den i lägenheten.. Jaha sa jag då? Men när vagnen är full i snö, ska jag fortfarande ta in den då? Det tyckte hon, med stora risker för fukt i parketten och chansen att den förstörs är ganska så stor, men då skulle jag ju få stå för det själv om den blev det. Samt att skulle det starta en brand och jag har min vagn i trappan då, så skulle jag få betala för hela branden. Ööum? .. Och i cykelförrådet fick man inte ställa sin vagn för där ska det stå cyklar, men mopeder får det tydligen stå. Grannen har sin sons moped stående där, så ett bensindrivet fordon är okej att ha, men inte en barnvagn? Och vi ska bo i ett familjeområde? .. säger då det!

Nu luktar det skit här, undrar vem det kan vara ? ;P Haha! Bäst att jag tar det, sen ska jag nog fundera lite på vad vi ska äta idag!

Helgen lider mot sitt slut..

2011-02-27 21:58:11 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Så var även denna helgen förbi.. Vad har vi gjort då? Igår var vi på Överby en sväng och shoppade lite :) Det blev en heldress till Linus och 2 par byxor till William. Ett par leggings till mig, och ett skydds skal till min telefon. Jörgen kollade även lite på byxor, men kunde inte riktigt bestämma sig, dessutom köpte sig William en cowboyhatt. Innan vi åkte hem så åt vi mat på Etagegrillen, mums :)

Annars har helgen varit lugn :) Jörgen har jobbat och jag och barnen har vart hemma. Idag har Linus haft en riktig grindag, så det är inte många minuter jag fått sitta ner. Så fort jag lagt ner han för 2 sekunder så har han brytit ihop, så det har bara vart och bära på han idag. Det va riktigt skönt när han somnade ikväll, även om han var supersvår att lägga ner i sängen, så fort jag lyfte ner han så vaknade han givetvis. Men tillslut somnade han :)

Just nu håller Jörgen på att baka bröd :) Och jag håller på att se på Vampire Diaries! Spännande spännande! Snart läggdags så man orkar med morgondagen, ifall den blir lika jävlig.

Samsovning?

2011-02-26 23:12:00 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(10) «


Vet att det finns ganska starka tankar om just samsovning .. ?! Med William samsov vi aldrig, hade han i spjälsäng från första början, eller ja första veckorna sov han i vagninsatsen då han tyckte sängen var för stor, men från att han var 8 veckor sov han själv i egen säng, med Linus har det blivit helt annorlunda. Han brukar sova första passet i egen säng i sin babynest , och sen när han vaknar för mat, så flyttar jag över han till min säng, och där sover han sen tills vi går upp på morgonen .

Jag tycker det är jätte mysigt att sova tillsammans. Och jag trivs med att ha honom nära mig. Dels för att jag ammar och det är lättare, han söker upp bröstet själv och jag kan sova medans han äter, sen är det jätte skönt att känna hans närhet. Jag kan känna hur han andas för han ligger så tätt intill, jag hör hans små andetag.

Hur gör ni andra? Vad känner ni inför samsovning?

 

På Neo somnade vi ofta så här :)


Lördag - 110226

2011-02-26 08:20:04 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon! Här sitter en utsövd mamma och skriver :) Linus somnade 18.30 igår, utan några som helst krångel. Låg vid mitt bröst o snuttade sig till sömns, huuur mysigt som helst! Trodde han bara skulle ta en lite nap, men ack så fel jag hade, för han vaknade inte förrän 03 inatt och ville ha mat, la han intill mig och sen somnade vi om igen tills klockan var 06.30 och vi klev upp :)  Även William vaknade då, så då var det ingen idé att ligga kvar i sängen.

Idag funderar vi på en sväng till Överby, eller jag gör.. Får se om jag får med mig resterande familj. Skulle vilja in på H&M en sväng då jag har 500 kr att utnyttja . Sen kika lite granna så kanske man hittar ngt kul ;P hehe!! Men ja, vi får se . =) Nu ska vi däremot äta frukost, jag är vrålis!!

Annars blir det lugnt :) Jörgen ska jobba inatt så det blir mys framför tven ikväll till Melodifestivalen :)


 

Linus, lillskrutt - 1 dag gammal <3



Tandläkaren

2011-02-25 19:04:17 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Igår skrev jag aldrig, för den dagen vill jag helst glömma.. På förmiddagen gick vi hem till Sofia för lite kaffe :) Allt var jätte bra när vi var där, och William & Seth lekte jätte bra! Men sen när vi skulle gå hem det ska vi inte ens tala om, då började han gnälla när vi skulle ta på oss kläderna, och hela vägen hem var ett rent helvete . Han vägrade gå, slängde sig bara på marken där det kör bilar. Jag fick släpa han en bit för att vi inte skulle bli påkörda, fortfarande så vägrade han. Jag testade att gå en bit före, för då kanske skulle han följa efter, men nepp! Han bara låg där. Så i ren frustration och panik ringde jag min vän Sara, och frågade om hon kunde möta mig och hjälpa mig med William. Tack o lov så kunde hon det, så jag fick hem honom, men kvällen fortsatte i kaos, och slutade med att jag slängde William i säng.

Idag har barnen vart hos Sara . Och jag har vart hos tandläkaren och fått min nya tand :-) Nu sitter den så fint på plats, kostade mig 800:- Men hellre det är 10.000 som det skulle kostat om inte försäkringsbolaget gått in och betalat det åt mig. Ibland har man tur! Tusen tack för all hjälp :)

Nu har Linus precis somnat, jag och William ska plocka fram lite kvällsgott och mysa ner oss i soffan. När han somnat ska jag sätta mig o kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries och invänta att min man kommer hem till mig :)

 

Första bilden på mina pojkar tillsammans ! <3


William 3,5 år

2011-02-24 09:06:12 Dagboken
» Kommentarer(9) «


Idag blir våran stora kille 3,5 år!! Vad tusan tar tiden vägen? Om bara 6 mån är han fyra år. Det är ingen liten kille vi har hemma längre. Han pratar som bara den, ja, det har han ju gjort ett tag visserligen, haha! Har alltid fått beröm för att han är så duktig och prata, och är så tydlig i talet. Det enda vi har problem med när det gäller honom är den förbannade blöjan :/ Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra.. Jag kan låta han gå i kalsonger en hel dag, tar han på toa titt som tätt och frågar hela tiden om han behöver gå, men nää.. gång på gång så kissar han ner sig.. Så ja, kom med tips? Han verkar inte bry sig heller att han kissar ner sig så..

William vaknade vid 05 imorse, men somnade om breve mig igen! :) Skööönt! Då slapp man en supertidig morgon, klev upp gjorde vi vid 7 idag. Jag har precis tagit mig en dusch, och ska snart blåsa håret, sen har jag tänkt och försöka äta frukost om Linus tillåter. För sen ska vi hem till Sofia, Seth & Liam på lite besök :) Om jag kommer ihåg ska jag ta med mig kameran ^^ .

Nu måste jag kila .. =)


Viktkontroll

2011-02-23 21:10:37 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Natten var bra :) Dock vaknade Linus när jag gick och la mig, så han sov breve mig hela natten.. Oftast brukar jag få sova halva natten själv, men han ville att jag skulle vara hans napp, så då får det vara så ;P hehe! Vi gick upp runt 7-tiden, och han åt, och sen fick jag i mig lite frukost. Sen körde Jörgen iväg William till dagis, och vi traskade till Barnmottagningen eftersom vi hade tid för en viktkontroll :)

Han hade gått upp!! :) Enligt BVC's vägning, 170 gram & enligt Barnmottagningens vägning 120 gram. Så nu väger lillprinsen 4390 gram! Skönt, att han ökar i vikt igen som han ska, var säkert bara en liten dipp där. Nu får han sluta skrämma mig sådär! Tycker det ska vara slut på sjukhusbesök nu på ett tag, känns som vi inte gjort annat än att springa där sen han kom, men vad gör man inte för dom små liven?

Skulle haft dopsamtal idag, men prästen dök aldrig upp! Får väl se om han hör av sig i veckan annars får jag ringa och fråga vad som kom emellan. Annars har vi tvättat och grejjat, båda barnen somnade runt 20 så det är lugnt och skönt här hemma, precis fått i mig lite kvällsmat, och ska strax gå ut med Rocky en snabbis, och sen ska jag slänga mig på boken igen och fortsätta läsa :) Imorn ska vi på en dejt med Sofia & barnen!


Varför gråter inte Emma?

2011-02-22 22:51:27 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag när William varit på dagis har jag tvättat, men det syns inte ens i tvättkorgen, det är fortfarande full. :/ Får boka nån dag i helgen med, så jag får det gjort. Ett evigt göra, tvätta!! men men, efter dagis fick vi lite besök av Kajsa, Harry & Wilma samt Angelica, Anthon och lilla Isak. Som inte var så liten till storleken, han var större än Linus, och ändå är Linus ca 3 månader äldre ;P Men sen är han ju väldigt liten min plutt! Dom stora killarna röjde gärnet här hemma, William satte sig hos Jörgen och somna, så rolig är han ^^ Haha!!

Han vaknade precis efter dom gått.. Och var skitsur!! Han ville ju leka med dom, men så går de när man är trött, hehe! Sen dess har det grejjats och donat, jag har vikt tvätt, vi har ätit middag, roat Linus. När Linus somnat och ja William också för den delen, satte jag mig med min bok som kom på posten idag.

"Varför gråter inte Emma?" - Den är skriven av Emma Jangestig, mamman till Max & Saga som blev mördade i Arboga i Mars 2008. Den är hemsk, eftersom jag vet att det har hänt, hemskt att behöva läsa om, men det är ju sanningen. Och jag tycker det är intressant att få läsa hennes ord . Nu är jag alldeles för trött för det här, jag och Linus ska till barnmottagningen imorn förmiddag för en viktkontroll, så nu ska jag nana..

Förlossnings Journal Linus Del 1

2011-02-22 09:42:03 Graviditeten
» Kommentarer(1) «


Inskrivningsdatum: 10-10-20 Kl. 16.30
Orsak till inskrivning: värkar, tillväxthämning
Fullbordade graviditetsveckor: 38
Fosterläge: Huvud
Föregående fosterdel: Fixerad i bäckeningången
Cervix: Utplånad, öppen 3 cm
Fosterljud: Normala, 136 slag/min

Värkar började: 03.00
Etablerade värkar: 14.00
Amniotomi: 17.18
Krystvärkar från: 20.10
Barnet föddes: 20.14
Förlossningen startar: Spontant
Förlossningen avslutas: Vaginalt, ej instrumentellt

Börd: Enkel
Kön: Pojke
Smärtlindring: Lustgas/Syrgas
Barnets vikt: 1760 gram
Längd: 43 cm
Apgar: 1 min - 8, 5 min - 10
Blödning tom placentas avgång 200 ml
Blödning efter placentas avgång - 2 tim - 150 ml

Förlossningsställning: Gyn
Bristningar: Perineum
Bjudning eller läge: Kronbjudning
Placenta avgick: 21.55
Placenta: Fullständig
Hinnor: Fullständig
Utseende: Liten

Måndag 110221

2011-02-21 20:23:59 Dagboken
» Kommentarer(5) «


God kväll :) Imorse fick Jörgen kliva upp med William som vaknade strax efter 05 :/ Jag var glad att jag slapp, låg istället kvar i sängen med Linus och ammade och somnade sedan om. Sen körde han iväg William till dagis, han tyckte nog det var superskoj och få komma dit igen eftersom han fick vara hemma hela förra veckan. Under tiden han var där städade jag lite här hemma, samt att vi åkte iväg ner till stan en sväng, stannde på Ritz och köpte med oss några bakelser :) Smarrigt !

Efter att vi ätit middag kom Lina & Melanie på besök :) Även Sara var här =) Det dracks kaffe och tjatades skit :) Jätte trevligt! Nästa vecka ska jag och Lina åka på babysim tillsammans, får se om Linus gillar det, han gillar ju inte att bada i varken baljan eller badkaret, men det kanske blir annorlunda när jag är med han i badet. Jag har inte testat och bada med han än, men vi får se :) Blir han för ledsen får jag väl bara gå upp med han. Men det ska bli spännande och testa .

Efter att dom åkt hem fick Linus bada lite, inte så poppis. Men, nåt som däremot var poppis var att ligga på golvet framför tv:en och ligga nakenfis. Det gillade han, låg en bra stund, sen var det pyjamas på, amma och sen sov han! :) Lilla Skruttas <3 Ska till mig lite kvällsmat nu, sen blir det snart sängen här med :)

Tips på vart man kan köpa babybadbyxor? Linus är ju rätt liten, så de får vara väldigt små badbyxor :)

Promenix

2011-02-20 21:45:59 Dagboken
» Kommentarer(4) «


När Jörgen klev upp intog jag sängen.. Åååhååå va gott det var att bara få ligga under täcket och inte behöva tänka på ett skit, Jörgen kom in med Linus när han var hungrig :) Sen somnade jag om en stund igen, tills Jörgen väckte mig och sa att maten var klar. Vilken underbaring till man jag har va? :) Efter att fått sova lite och fått mat i magen mådde jag genast mycket bättre :)

Sen klädde jag på Linus och gick en promenad på 1,5 timma! Han behövde sova, och hemma är det så stimmigt och han har svårt att komma till ro när William tjoar. Så då var en promenad helt perfekt, samt att jag fick röra på fläsket. Linus sov väl i ca 1 timma. Det va väldigt kallt ute, men otroligt skönt att röra på sig :) Måste bli bättre på det, när jag var mammaledig med William gick jag minst en mil om dan, så egentligen skulle jag passa på när William är på dagis, för när han är hemma så orkar ju inte han gå så långt direkt, inte ens ståendes på ståbrädan, det blir för jobbigt för han .

Nu ikväll har jag spelat Bingolotto ;P (Ja, jag vet jag börjar bli gammal) Fyller ju förtusan 23 om 2 månader ! :/ Men jag vann inget som vanligt ;P heheh. Har precis fått barnen i säng och nu sitter jag här och knåpar ihop ett inlägg. Imorn är det måndag, och det innebär dagis för William, förhoppningsvis! Magsjukan borde väl vara borta från dagis nu tycker man.. Han behöver aktiveras ordentligt.. Och jag då? Jo jag behöver tvätta.. Får se om det finns nån tid ledig imorn..

 


Linus 4 månader

2011-02-20 09:07:48 Dagboken
» Kommentarer(7) «


IM DEAD!! William väckte mig vid 05 imorse, och i samma veva väckte han sin lillebror!! :/ Så behöver jag berätta hur trött jag är idag? tror inte det va.. Linus har enbart sovit en halvtimma sen dess, får väl se om jag kan få han och sova lite till sen. Men han är så himla svår lagd.. Gaaah!! Sen till det så mår jag inte bra.. Ont i kroppen och känner av lite influensa symtom.. Inte alls kul o roa 2 barn då, men så fort Jörgen vaknar tänker jag gå och lägga mig..

Så jag hoppas inte han ska sova länge idag.. Åh, jag vill bara lägga mig under det varma goa täcket och sooooova!! Det är synd om mig, faktiskt! Jag är typ aldrig sjuk, och när jag väl blir det så är jag sjuk . men men.. Det är bara o gilla läget, speciellt när man har små barn, så ja.. Jag har inte riktigt tid att vara sjuk nu.

Idag blir våran Skruttas 4 månader ! :) Tänk att det redan har fyra månader sen han kom till oss. Våran fina kille! Ja tiden går verkligen i hiskelig fart! Snart är väl båda barna vuxna och utflugna? Man önskar nån kunde stoppa tiden, så dom kunde få vara små förevigt ? :) Hihi. Nej, nu vill lillkillen ha min uppmärksamhet :)

 

Linus 2 dagar :)

 

 

Linus 4 månader .

 


Eehm.. Lördag?

2011-02-19 07:57:59 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Igår gjorde inte alls mycket.. Vi var iväg och handlade lite mat o sånt, och när vi kom satte vi igång med middagen, det fick bli mammsens favvis Tacos :) Något som William äter väldigt bra av också! Sen gick pappsen och la sig för att orka jobba sen. Och vad gjorde vi då? Fredagsmyste typ.. Linus tog en liten tupplur så då passade jag och William på att ha soffhäng ^^ hehe!!

När barnen somnat satte jag mig och kollade på det senaste avsnittet av Vampire Diaries . Guuuuud, va spännande det är nu, längtar så tills nästa vecka! Sen kröp jag ner i sängen, och fått sällskap av Linus hela natten, åhååå så mysigt. Jag älskar att ha han tätt intill mig. Finns inget bättre. Bebistiden är alldeles för kort, därför bör man njuta av den! Jag gör de iaf, älskar när han somnar i famnen på mig, då blir jag så lugn och harmonisk.. Åh, va det är gott!

Idag gjorde Linus morgon vid 06 . William klev upp kl 7. Och jag är trött.. Ovanligt va? .. Idag händer det inte nått, om det inte är alldeles för kallt så kanske vi går ut en sväng..


Ketoner i urinen ?

2011-02-18 10:14:12 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon fredag !! Igår klev jag och barnen upp vid 06, Jörgen låg kvar o drog sig, han kan behöva det han med. Sen fick jag ett ryck och plockade upp på Williams rum, eftersom han vägrar göra det själv.. Har gett han förslag om att vi kan göra det ihop, men nepp! Så tillslut blev jag tillräckligt irriterad och slängde i skiten i lådorna, sen fick han säga vad han ville. Men sen satte jag mig ner med honom, och förklarade att mamma blir väldigt ledsen, när han river ut alla sina leksaker. Han sa att han fattade, men jag tror han har glömt det idag .. jaja, så kan det va!

Sen kom Sarah + barn & Madeleine + barn hit :) Det va änna högljutt här ett tag.. HJÄLP! Ljudnivån var nog tillräckligt för ett helt dagis! Men kul hade dom :) Och det va ju huvudsaken. Efter att alla gått och vi fått lite mat i  magen tog jag & Linus en promenad till Barnmottagningen på NÄL för att lämna in ett urinprov. Och där sa dom att han hade Ketoner i urinen :/ Det kan man få om man ätit lite dåligt - vilket han har! Och då tar kroppen på reserverna. Men det kan ändras väldigt fort fick jag veta.. Tur man har kompisar som jobbar inom vården som man kan rådfråga! :) Sen somnade Linus vid 21 och jag gick och la mig vid 22 :)

Nu på morgonen har jag och Linus sovit en timma tillsammans ! :) Så jag har ganska nyss gått upp ur sängen och druckit en kopp te. Om en stund ska vi åka och handla lite. Köpte lite helgmys till mig & William eftersom Jörgen ska jobba helgen. Ska även köpa en goooo bitring till Linus, för det känns lite som att han har bissingar på G, han gnager på ALLT, och det rinner ett vattenfall ur munnen på honom . Men det kan ju ta ett tag, innan dom där sakerna kommer fram.. William hade aldrig ont av sina tänder, men det ska väl Linus få bara för det !

 

Knut ligger o kikar lite :)

 

 

 

Lilla Alice

 

 


BVC, Barnmottagningen & Smakisar

2011-02-17 08:33:46 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Gårdagen var fullspäckad, jag hann knappt äta :/ Vi hade tid på BVC 12.30 :) När vi kom dit psrang William in och började leka med en gång. Linus vägde 4220 gram och var 58,5 cm & homf var 40,5 cm . Han hade inte gått upp sådär jätte bra, men jag tycker ju huvudsaken är ju att han går upp och inte står still eller går ner. Men våran BVC-sköterska tyckte att vi skulle börja ge han lite gröt, för jag vill ju amma så mycket som möjligt, men han kanske behöver nåt litet extra nu när han är större :) Och jag vill helst inte ge ersättning, men vi ska tillbaka till BVC om 2 veckor för en extra viktkontroll, så då hoppas vi att han ökat massa tills dess!

När vi kom hem från BVC ringde jag till Barnmottagningen på NÄL , för att jag en gång för alla ville ha svar på varför Linus är så hes, han har ju ändå vart det i 3-4 veckor. När vi kom dit tog dom en vikt och temp på honom. Den låg på 37,7 grader. Sen fick vi vänta på läkaren.. Läkaren tittade i Linus öron, hals klämde och kände på honom. Allt såg fint ut, men det kunde vara ett virus som satt sig på stämbanden sa han, han såg inte ner till stämbanden så det var ju bara ett antagande, men det är nog mycket möjligt att det kan vara så.

Läkaren tyckte att BVC följde upp hans vikt lite dåligt, så vi ska tillbaka till Barnmottagningen om en vecka för en viktkontroll, ska även försöka få ett urinprov på Linus idag. Hur lätt det nu är på en 4-månaders bebis?! Ja, vi får se om jag lyckas haha!! =) Efteråt åkte vi och köpte gröt till Linus, det fick bli Banangröt :) Hade den till William också och han tyckte den va smaskig! Det tyckte Linus med, för han ville bara ha mer hela tiden, haha! ;D Men, han fick bara 2 teskedar ungefär :)





 

 

 


Va är de för fel ? :/

2011-02-16 11:02:04 Marie frågar
» Kommentarer(7) «


Den senaste tiden har Linus haft jätte svårt att sova på dagen.. Han är jätte trött och jag lyckas få han att sova efter mycket om o men, lägger ner han i sängen, sen tar det 10 minuter så är han vaken igen, jätte grinig för han är jätte trött, men han kan inte sova.. Varför kommer han inte till ro? Vad är de för fel ? :( Han verkar inte ha ont nån stans. Han är mätt i magen, och blöjan är torr? Men ändå så går det inte.. Han blir bara ledsen för han är så trött.

Nu bäddade jag ner han i vagnen och körde ut den på balkongen då somnade han på 2 sek. Så jo visst är han trött. Men får ha balkongdörren lite öppen så jag hör om han vaknar eftersom jag inte har nån babyvakt. Men det är bara så frustrerande att se han sån, för det har ju inte alltid varit så här..

Onsdag 110216

2011-02-16 07:24:57 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon kära vänner ! Igår var en jobbig dag :/ Linus var inte nöjd för fem öre, antagligen nåt som bråkar med honom, men jag vet inte vad. Sova var inget han planerade att göra, somnade han så vaknade han efter 10 min igen, så ni kan ju gissa hur kvällen för oss var? Linus var extremt övertrött och bara skrek o skrek o skrek. Och inget jag gjorde dög, tillslut somnade han i min famnen, troligtvis av utmattning. Stackars min bebis!! Sen vaknade han efter 10 min igen, för då hade han bajsat, så då var det bara att byta på han och sen börja om från början för o få han och sova.. Lättast är ändå att lägga sig i sängen o låta han snutta sig till sömns.

Gick o la mig tidigt igår, för jag var så fruktansvärt trött . Hade somnat innan kl slog 21 . Sen minns jag inte riktigt hur Linus har vaknat under natten, oftast har han bara velat snutta lite och sen har jag lagt över han i sin säng igen. Han äter inte direkt på natten längre, utan det är bara snuttande. Men samtidigt är inte jag så medvetande på nätterna heller för den delen, jag lyfter bara över han till mig och lägger han intill bröstet och sen somnar jag om. Smidigt ? Oerhört :) Mer amning till folket .. hehe!!

idag ska vi till BVC för 4 månaders kontroll :) Ska bli spännande och se vad lillskruttas väger nu =) Och se hur lång han är. Vi ska även prata smakportioner, men jag tror jag ska vänta med det tills han är 5-6 månader. Kanske testar gröt, men pureerna kommer jag vänta med. Jag tycker han känns på tok för liten för det, men jag ska diskutera det med henne, så får vi se. Rekomendationerna är ju ändå att helamma i 6 månader.

Nu vill skruttas ha uppmärksamhet, så det är nog bäst att jag ger han det , innan han blir för arg på mig =P


Sjukstuga

2011-02-14 21:07:37 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Imorse när William & Jörgen åt frukost passade jag och Linus att ta en tupplur, när jag sen vaknade slängde jag mig i badet o låg o njöt en stund. Så oerhört skönt och bara få vara och ligga där och njuta i det heta vattnet, jag badar gärna i så hett vatten som möjligt, gärna så en annan bränner sig ^^ hehe! När Linus vaknat, så knallade vi över till Sara en sväng för o umgås lite, Linus har vart jätte kinkig =/ Mammas lilla skruttas.

Efter jag hämtat William på dagis hängde vi med Kajsa hem en stund och pojkarna fick leka :) Fick även veta att det går magsjuka på Williams dagis, inte på hans avdelning, men på dom andra. Så jag tror jag ska ha han hemma imorn. Är inte sådär jätte sugen på att få det. Men det gick magsjuka på hans avdelning förra veckan utan att man fick nån information om det. Dåligt tycker jag.. Men tack o lov så klarade han sig. *peppar peppar*

Nu ikväll tyckte jag att Linus kändes varm :/ Och ja, han har feber. "Bara" 38 grader, men ändå feber och det märks så väl på honom, för han är väldigt ledsen och gråter mycket =( Mammas lilla skrutteplutt.. Inte kul när dom små är sjuka, och inte kan berätta vad det är för fel . Nu sover han efter lite gos i mammas famn.

Jag kanske är lite knäpp, men jag känner ett stort sug efter att få föda barn igen :) Att få åka in till förlossningen, ligga där och plågas i värkar, och sen få krysta ut sitt lilla knyte, för att sen få upp det på bröstet och känna ; FAN va jag är bra! Och FAN va jag är duktig. och att man bara svävar på rosa moln med sin lilla bebis i famnen som man gått och längtat efter i så många månader . åååååh.. kärlek <3


Söndag 110213

2011-02-13 22:36:16 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Så var det redan söndag.. Anledningen till mitt dåliga bloggande, är sömnbrist. Bara för att jag vart ensam, så har båda barnen bråkat på nätterna, jag har sovit ungefär 5 timmar på 3 dygn, så jag har vart som en zombie dom senaste dagarna. Då är inte bloggen min prio ett. Så minsta lilla chans till att få sova tar man, men det är inte så lätt med en busig 3-åring. Speciellt inte när Jörgen jobbar, men men I'll survive, I always do .

Igår tog jag med mig barnen o åkte till stan, vi hälsade på Jörgen som jobbade på Swania, åt på Grillhouse och innan vi åkte hem gick vi och köpte lite lördagsgodis . Och idag har vi vart och hälsat på Sara & Toni en sväng, sen hem o tvätta. William har vart hos Carina några timmar, så då har jag passat på att sova när Linus sovit. Just nu ligger Linus och sover hos Jörgen, förhoppningsvis för natten, så när jag har uppdaterat här, ska jag ta mig en kopp te och sen gå och lägga mig jag med. Man vet aldrig hur natten kommer bli.

Imorn ska William till dagis, det är ungefär dom planerna vi har. Det är även alla hjärtans dag , men ingenting som vi firar i det här hushållet. Jörgen jobbar 2 nätter till, sen är han ledig igen! Skönt =) Nej, nu ska jag fixa lite här hemma!

 

William & Nicolina


Våran Kamera

2011-02-13 16:06:46 Fotografi
» Kommentarer(0) «


 

I lite mer än 2 år har vi hängt ihop nu! :)


Frågar & Svar

2011-02-12 18:14:20 Marie babblar
» Kommentarer(6) «


Emelie:
hur tycker du att det känns med eran åldersskillnad?
tror du att ni kommer att hålla ihop livet ut?
Vad handlade erat bråk som du skrev om för typ 2 veckor sen?
Vad brukar ni göra när ni umgås hela familjen?
Ska han vara pappaledig?

Svar: Jag har aldrig känt av våran ålderskillnad direkt. Jag känner att jag kommit betydligt längre i livet än vad en genomsnittig 22-åring har. Kanske är därför.
Om vi kommer hålla ihop hela livet vet jag inte, men såklart hoppas jag på det, annars hade jag aldrig gift mig med honom :)
Vad vårat bråk handlade om kommer jag inte skriva ut här på bloggen, lite privatliv måste man få ha :) Jag kommer aldrig hänga ut Jörgen i min blogg, hur sur jag än blir på honom.
När vi är lediga allihop, så brukar vi inte göra så jätte mkt, haha! Jörgen är oftast väldigt trött efter att han jobbat sin vecka, men vi försöker komma ut o gå lite promenader, eller åka och hälsa på hans föräldrar eller nåt sånt :)
Vet inte än hur han tänkt o göra med sin pappaledighet, men tanken finns att han ska vara det i Augusti - tills Linus får dagis plats ! :)

Sannie:
måste säg att du har en fin blogg och tar fina bilder! Vad driver dig till att blogga? :)

Svar: Tack så jätte mkt!! Jag älskar att skriva och har alltid gjort. När jag startade bloggen för 3,5 år sen så var det mest för att mina syskon skulle kunna läsa om vad vi gjorde på dagarna och kunna se bilder på William. Nu gör jag det mest för att jag tycker det är skoj, och väldigt kul när man får respons ! :)

Da:
Hej!
Vad har du för utbildning? vill du jobba eller vill du vara hemmafru? ;)

Svar: I dagsläget har jag ingen utbildning alls, jag har läst en termin på Omvårdnadsprogrammet. Har tänkt att fortsätta efter mammaledigheten :) Jag vill absolut jobba, inte bara gå hemma.. Även om det är ganska gött det med.

Linda:
Vad är de son gör att du har svårt att få barn?

Svar: Jag har PCO! Och det gör att jag inte får ägglossning som man ska, så att veta när jag har ägglossning och OM jag är ägglossning är nästintill omöjligt. Det skulle bli svinigt dyrt om jag skulle ta reda på det varje månad med ägglossningstest iaf ;P

Emelie:
Hm.. hur mycket jobbar jörgen?
Jobbar han alltid mellan 17-08?
Hur många dagar i veckan jobbar han?
hur länge kommer du vara mammaledig?

Svar: Jörgen jobbar heltid - 100%. + lite till .
På veckodagarna jobbar han alltid 17-08 . Han jobbar onsdag - onsdag.
Han jobbar alltså en vecka , och sen har han en frivecka.
Jag kommer nog vara mammaledig tills Augusti. Då har jag tänkt att börja studera igen, på distans .

Hannele:
Vet inte om ni har fått frågan men vill ni ha fler barn? i sånt fall hur många?
Vad hade Linus fått heta om han blev en flicka istället?
Hur kom ni på namnen på sötisarna? :) dvs era barn, hihi..

Svar: Jag vill ha fler barn, ett till . Jörgen vet väl inte riktigt. Men just nu är vi nöjda och njuter av våra två prinsar.
Jag är glad att Linus var en pojk, vi kunde ABSOLUT inte komma överens om ett tjejnamn, Jörgen ville ha Amanda, men det vill inte jag ha pga vissa omständigheter ;P
Williams namn valde jag, alltid velat ha en pojk som ska heta William. Och redan då ville Jörgen ha Linus, så denna gången fick han välja, och då blev det Linus :)

Emma:
När kommer du hit o hälsar på??? hihi

Hur många dagar är det tills jag fyller år?

moaahhhh

Svar: När du bjuder hem mig kanske ? ;P :)
Vette faaan, när du fyller . Men jag lovar att ta reda på det ;D

Fredag 110210

2011-02-11 13:04:11 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Igår somnade William redan vid 18-tiden , inte riktigt likt honom. Försökte väcka honom förjäves för jag visste ju om han somnade då, så går han upp före fan själv. Men det var hopplöst så det var bara att förbereda sig på en tidig morgon.. Men tror ni jag kom i säng tidigt för det? Nepp.. Gick väl o la mig runt 12 snåret, och jag hann sova i ungefär 2 timmar innan Linus ville ha mat igen, och sen klev vi upp kl 5 imorse!

Jag va inte pigg!
Inte för fem öre.. Men har man inget val så har man inte. Inte ens Linus var vaken då, men han vaknade när William kom in och levde loppan. Detta är nog det jobbigaste med 2 barn, man kan ju inte direkt sova när bebisen sover, och då blir man eller iaf jag så himla seg, när man aldrig får nån direkt sammanhängande sömn, men det visste jag ju sen innan, men jag kände bara för att gnälla av mig lite. William ville se på TV när han vaknade, men de går ju inga barnprogram kl 5 på morgonen.. Nej allt efter kl 6 är okej enligt mig, allt före de är NEEEJ!!

Linus somnade om vid 7 och sen sov han till 10 . Tröttfisen.. Nu ligger han och sover igen, antar att han inte var så nöjd med att gå upp kl 5, det brukar vi ju inte göra.. Sara har vart här på en kopp kaffe, och nu sitter jag i soffan och tar det lite lugnt innan lillfisen går upp. Sen funderar jag vad vi ska äta till middag idag. Får se vad man kan slänga ihop.

Vilket jävla väder vi har då.. Går ju inte ens att vistas ute :/ Jobbigt med en rastlös 3-åring. Nu ser det dock ut som William somnar i soffan, bra det kan han behöva. =) Kanske han kommer i säng i normal tid ikväll och slipper vara så sur och gnällig hela dagen, så nu ska jag flytta in han till sin säng istället! =)

 


Fråga på!!

2011-02-10 18:43:59 Tidsfördriv
» Kommentarer(7) «



Sömnlöst ..

2011-02-10 12:12:58 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Igår kväll satt jag och kollade på dokumentärfilen "Dear Zachary" En riktigt hemsk film! Handlade om en man, som träffade helt fel tjej, det slutade med att hon mördade honom, efter det visade det sig även att hon var gravid med hans barn, hon blev aldrig dömd för mordet på pappan. Och hans föräldrar försökte förjäves att få vårdnanden om pojken som kom att heta Zachary . Det hela slutade med att mamman till barnet tog livet av sig själv, samt pojken. En oerhört sorglig historia. Går att se på SVTPlay, för den som inte sett den. Jag fällde många tårar vill jag lova.

Lagom tills jag skulle gå och lägga mig vaknade såklart Linus, och sen ville han inte sova mera. =/ Så där gick min nattsömn upp i rök, han vill inte äta, inte snutta, inte gosa, inte prata.. Han bara skrek :/ Vet ärligt talat inte va det va som var fel, han brukar aldrig bråka på nätterna annars. Så jag hoppas innerligt att det bara var en engångsgrej, för idag är jag mer död än levande. Nackdelen med att ha fler barn, att man inte kan sova när bebisen sover. Hade William vart på dagis så hade det ju gått, men nu är han ju inte där torsdagar och fredagar. Men jag får koka mig lite kaffe, så kanske jag piggnar till ;P

Idag har det snöat, snöat och åter snöat.. Tröttsamt! Nä nu sover Linus så jag lägger mig på sooffan o vilar en stund.


Tandläkarbesök

2011-02-09 20:42:00 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag har jag vart hos tandläkaren en sväng för att göra avtryck för den nya tanden. Först gjorde jag ett när den gamla tanden satt fast, sen slipade han ner den, så det bara var en stump kvar, och gjorde ett nytt avtryck. Även ett avtryck för nederkäken så den nya tanden passar ihop med dom andra. Och sen skulle dom skicka iväg mina avtryck till en tandtekniker som ska skapa den nya tanden, så nu får jag vänta i 2 veckor innan jag ska dit igen och fixa det sista. Ska bli skönt när det är över =)

Linus hade sovit hela tiden när han hade vart iväg med pappsen, skönt! Han hade fått med sig ersättning ifall han skulle bli hungrig, men den slapp han få. Mammas mjölk är ju den goaste och bästa! Sen tog jag & Linus en promenad för att hämta William på dagis, sen blev det att vi följde med Kajsa hem, för pojkarna ville leka. =) Blev lite kaffe och tjöt, mycket trevligt! :)

Har även hört att det ska snöa inatt :/ Kan det inte vara slut på den skiten nu, jag vill inte ha mer snö nu! Jag vill ha vår!! Men den är väl bara att glömma än på ett tag tydligen. Båda barnen sover nu, skönt! William somnade vid 19 & Linus vid 20 =) Så nu har jag lite egentid, och det uppskattas! Skönt att bara kunna slappa, och inte behöva göra ett skit.


Onsdag 110209

2011-02-09 09:08:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morsning Korsning! Tvättade igår med, så nu är allt upptvättat, sköönt! Nu ska man bara vika in det i garderoberna också, men det tar jag ikväll tänkte jag. Om barnen tillåter mig till det. Efter att vi lagt båda barnen igår (Kl. 20) Så satte vi på en film "Grown ups" Den var riktigt rolig, och vi båda skrattade mycket! :)

William gjorde morgon strax efter 06 , så då klev vi upp! Linus var redan vaken och låg o babblade i våran säng. Nu är William på dagis, och Linus har precis somnat för sin förmiddagsnap. Känns skönt att man börjar få in lite rutiner nu :) Han somnar oftast alltid mellan 20-21 på kvällen för natten, och då sover han oftast till 02 innan han vaknar för mat igen. Och sover sen tills William kommer in på morgonen och väcker oss . Och sen sover han sin första nap mellan 8-9 ungegär. Hur sovandet ser ut på dagen är dock lite olika. Men det känns bra =)

Om en stund ska jag åka till tandläkaren.. Dom ska väl gjuta för den nya tanden. Jag ska ju få en ny framtand eftersom jag bet av min för ett tag sen. Så undertiden får Linus vara med pappsen. Ska nog ta mig lite frukost nu, innan jag måste göra mig iordning! :)

 

Jag beställde nya skor till William igår! =)


Tisdag 110208

2011-02-08 08:59:57 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon kära vänner :)
Igår var en riktig hemmadag, vi donade o grejjade hemma, tvättade o lite sånt. Gos med Linus o försöka roa honom. Han är inne i en riktig "Pappa-period" just nu. Han vill bara vara hos Jörgen, och går Jörgen förbi honom så bryter han ihop :/ Lilla liiiten.. Undra hur det ska gå när Jörgen börjar jobba imorn och han inte kan lägga lika mycket tid på Linus? Men det märker vi ;P Heheh..

Idag har jag bokat tvättstuga igen.. Jag hann aldrig klart igår, så jag får ta resten idag! Lika bra att passa på när Jörgen är hemma, inte fullt lika lätt när jag är ensam med båda barnen. Just nu sover Linus lite och Jörgen har kört William till dagis. Jag ska ta mig lite frukost tror jag.. Och njuta av att det är tyst o lugnt här hemma =) Det är inte ofta det är det ;P Hehehe!!


Lill Prins

2011-02-07 16:47:53 Foto - Linus
» Kommentarer(2) «



Måndag 110207

2011-02-07 11:20:11 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Igår åkte vi iväg på 5-årskalas :) Det bjöds på korv & bröd samt glass till all barn. När vi åkte hem fick alla med sig varsinn godispåse. William hade jätte kul på kalaset, och Linus var rätt nöjd han med, han fick ju massa uppmärksamhet :) Igår var även William inne i en såndär hemsk trots där han inte lyssnar ett skit, jag trodde att jag skulle bli galen där ett tag, men det är väl bara o härda ut antar jag .. Även om det är jobbigt.

Efter kalaset kom Jörgen och hämtade oss , och vi åkte till hans föräldrar på lite söndagsmiddag. Det va skönt att slippa laga mat, samtidigt som det var väldigt gott. Efterätt blev det också, tårta och kaffe :) Sen va det bums i säng för William när vi kom hem, eftersom han skulle upp till dagis idag, dessutom eftersom han hade gått upp kl 05 igår :/ ..

Idag är han på dagis och busar av sig .. Och jag och Linus gick o la oss o sov i 2 timmar. Underbart gott! Bara få ligga o mysa, och sova! Något som uppskattas här hemma, om en liten stund ska jag kila ner i tvättstugan och börja med tvätten, som bara växer o växer här hemma.. ;P

 

 



Barnloppis & 30-års firande på Volvo

2011-02-05 23:20:12 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Vi kom iväg till Vänersborg :) Och in på loppisen, mycket folk och de resulterade att man inte kunde köra barnvagnen där inne, så jag fick gå med en sur unge på armen (Han sov, men vaknade när jag tog upp han) Och William sprang runt som ett yrväder så jag fick jaga honom nästintill hela tiden. Så nej, nästa gång ska jag gå utan barn. Nu gick vi bara igenom, och sen gick vi. Tog en fika på Nordfelds och sen tog vi bussen till Volvo Brandt som hade 30-årsfirande .

Dom hade massa roliga aktiviteter för barn . Bla, ansiktsmålning, godisregn, Markoolio var där och spelade. William fick en autograf + att vi tog bild på han tillsammans med William & Liam :) Ska lägga in bilden nån dag, nu ligger den på min mobil . Jörgen åkte och hämtade oss, och på hemvägen stannade vi och köpte present till Thea , som vi ska på kalas för imorn :)

Både barnen somnade vid 20-tiden ! Skööönt! Så jag har legat i soffan och kikat på Melodifestivalen. Skit som vanligt, men vad hade jag förväntat mig egentligen? Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig, Linus vaknar nog snart och vill äta så lika bra att infinna sig i sängen då :)

 

 


Barnloppis

2011-02-05 08:08:19 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vart uppe sen 06 idag *gäsp* När Linus somnade igen vid halv 7, jo då vaknade William. Men jag var ju ändå vaken så de gjorde inte så mycket. Kände mig inte sådär supertrött heller. =) Skönt! Så vi gick upp och satte på TVen, och väntade på att lillebror skulle vakna, vilket han gjorde efter en liten stund. Och då passade jag på att ta en snabbdusch. Det går i ultrarapid när båda barnen är vakna.. hehe!

Nu sitter William och äter frukost . Ska nog ta mig nåt att äta jag med. För vid 10 ska vi åka till Vänersborg och möta upp Åsa & Thea för att kolla in Barnloppisen :) Min plånbok är rätt så tunn nu så de blir nog tyvärr inget handlat för min del, men de är alltid kul o kika :)

Nu, Frukost!

Mammafika

2011-02-04 22:44:36 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Imorse fick Jörgen gå upp med barnen :) Jag var så fruktansvärt trött och hade ont i huvudet, så jag ammade Linus och sen gav jag honom till Jörgen. Så jag kunde lägga mig en stund till, för Linus var piggelin och ville inte ligga kvar i sängen med mig ;P Sen har det vart fullt ös på William som vanligt :) Han har mycket spring i benen den :) Men sen var han så trött och grinig, så han sov lite middag idag.. Ca 30 min, vill inte rubba hans kvällsrutin allt för mycket, tyvärr gör man lätt det om man låter han sova på dagen, men idag behövdes det.

Vid 15-tiden klädde jag på barnen och knallade hem till Kajsa och barnen. Och dit kom även, Emma & Melvin (+ bebis i magen), samt Jessica & Tuva (+ bebis i magen) Jätte skoj att träffas alla igen! Får bli mer sen när alla är mammalediga. William hade hursomhelst jätte kul och var inte fullt lika glad på mig när vi skulle gå hem. ;P

Sen kom pappa Jörgen hem med pizza :) Smaskens tyckte vi. Och när Jörgen åkte till jobbet somnade både barnen och sover än. Skönt att kunna få sitta i soffan i lugn o ro och bara njuta av lugnet =) Nu ska jag titta på utröstningen av Let's Dance, och sen blir det snart läggdags för min del :)


Leklandet

2011-02-03 23:19:06 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vi kom iväg till leklandet :) Vi tog även med oss barnens kusin Liam :) Dom sprang runt där o busade som bara den, och även jag fick lekt med William. Super skönt att få ägna bara tid åt honom, det sker ju inte så ofta tyvärr. Men så är det ju när man får syskon. Man kan inte ägna 110% åt bara ett barn, speciellt inte under bebistiden om man som jag gör ammar. Men när jag slutat amma ska allt jag se till att bara jag och William kommer iväg på lite saker =) Tror han kommer uppskatta det, även om han väldigt gärna har lillebrorsan i släptåg. Vi har bland annat planerat att gå och se Cars 2 på bio i sommar :) Bara jag och han =)

Sist vi va på leklandet var dagen då Linus föddes. Då gick jag där och busade med William med värkar ;P Haha! Det var en upplevelse det med, men jag upplevde ju aldrig dom värkarna så starka sen kom dom ju bara med 15 min intervaller, så why not lixom? ;P Denna gången avslutade vi inte kvällen på förlossningen iaf :) Nu har vi ju våran underbara bebis hos oss =)

Jörgen var även och hämtade ut sitt nya körkort :) Ja, det har bara tagit han sisådär 10 mån att förnya det sen vi gifte oss ;P Hehe. Men nu är de gjort. När vi kom hem lagade han lite middag, för William var hungrig och grinig. Och sen har vi bara ägnat kvällen åt att få Linus att somna som inte alls varit med på noterna. Det enda han har sovit idag är i bilen till o från leklandet. Och för en 3 månads bebis är det väldigt liten. Och nu när han är så hes vill man ju att han skriker så lite som möjligt. Inte för att vi brukar låta han skrika, men de skär så i en nu när han knappt har nån röst.

Så Jörgen har gått runt o vyssjat han till sömns, men så fort han lagt ner han så har han vaknat. Men sen somnade han äntligen vid 21-tiden. Och sover än. Så jag ska alldeles strax gå och lägga mig innan han vaknar och vill äta igen. Det har vart en låååååååång dag. Och imorn ska jag och barnen hem till Kajsa på mammafika :) Ska bli trevligt! :) Ska passa på att dela ut lite Bepanthen salva då med ;P


Torsdag 110203

2011-02-03 11:52:30 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hejsan! :) Vi gjorde inte alls så mkt igår. Slappade halva dagen tills Jörgen vaknat och vi kunde åka och hämta William. Efter att vi hämtat honom stannade vi på Hemmakväll för att hyra film, det blev; Snabba Cash, Resident Evil & Grown up's :) Så när vi lagt barnen så satte vi oss och kollade på Snabba Cash :) En helt okej film. Men jag var super trött, så jag höll på att somna flera gånger i filmen, inte lätt att vara en trött småbarnsmamma.. ;P

Idag gjorde William morgon vid 06 . Linus vaknade inte så långt därefter och ville gå upp. Så det var bara att knalla upp, sen dess har vi inte gjort så mkt. Ätit frukost och tittat på TV. Nu ligger Linus i gungan, och William springer runt i kalsonger. Måste verkligen försöka o få han torr nu, han fyller ju ändå 4 i Augusti. Men vi märker hur det går, vi får ta det i hans takt.

Idag funderar vi på att åka till Leklandet så William får leka av sig lite =) Men vi får se vad vi hittar på :) Nåt får vi hitta på annars är risken att William blir ganska rastlös.


Ett besök på akuten ..

2011-02-01 23:10:18 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Dagen har vart gnällig från Linus sida :/ Sovit enbart kortisar, inte alls som han brukar. Vid 11 kom Carina och hämtade William för att dom skulle åka och bowla :) Imorse när jag bytte Linus blöja så såg jag en missfärgning i blöjan åt det oranga/rosa hållet. Givtvis for tankarna om blod i urinen.. Hypokondrisk som jag är! Så jag ringde till 1177 för att rådfråga, hon bad min ringa till BVC, som skickade mig vidare till Barnmottagningen men dom hade så mkt att göra idag, så dom kunde inte ta en kik på han. Och sköterskan som jag pratade med tyckte Linus var så hes, så hon bad mig att åka till Akuten vid 17.30 .

Dom vägde honom =) Han väger nu 4170 gram. Först tyckte läkarn att de va lite liten viktuppgång, men efter att fått se hans kurva så va det inga problem. Då han ökat i den takten hela tiden. Alla barn är ju inviduella, men så länge han va pigg o gla' så va det inget att bry sig om. Och Linus var jätte sprallig när läkaren skulle titta på han. Som tex, när hon la han på mage för att lyssna på lungorna, så vände han sig till ryggen hiskeligt fort, så fort så att hon inte vågade lämna han 2 sek på skötbordet ;P Mammas buse!!

Men allt var fint med min lilla kille :) Han har bara återigen dragit på sig en dum förkylning :/ Och JA, jag är fortfarande väldigt nojjig när det gäller honom, därför åker jag heller in en gång för mycket än en gång för lite. Nu ligger han och sover, jag har precis vart nere i tvättstugan och hämtat tvätten och ska alldeles strax gå och lägga mig, ska bara ringa Jörgen och säga gonatt. William sover hos Carina inatt, eftersom de blev så sent på akuten. Va inte hemma förrän runt 21.

 

Mina barn är mitt allt <3


Buzzador - Bephanten

2011-02-01 14:03:10 Marie babblar
» Kommentarer(2) «


En Buzzador...

  • är en nyfiken person
  • gillar att vara först ut att prova nya produkter och tjänster
  • är en social person med ett stort socialt nätverk
  • gillar att diskutera med sina vänner


Vad gör en Buzzador?

  • får inbjudningar till kampanjer för produkter eller tjänster
  • läser information och anmäler sig på webben
  • tar emot kampanjpaket
  • provar själv
  • diskuterar med sina vänner, sprider kunskap och delar (oftast) ut varuprover dvs. Buzzar
  • rapporterar efter sina buzzningar genom att skicka blixtrapporter samt bilder
  • rapporterar på webben in sina erfarenheter av kampanjen och produkterna.
  • Många Buzzadorer sprider också budskapen via sin blogg, på forum, twitter, facebook, myspace och andra kanaler.

Varför blir man en Buzzador?

  • man gillar att prova nya produkter och tjänster
  • man tycker om att diskutera med sina vänner
  • man vill påverka utvecklingen av nya produkter


Många Buzzadorer är bloggare och Buzzadorer och Bloggare har till
stor del samma drivkrafter.


Vill du också bli en Buzzador? Registrera dig här. >>

 


 

Detta ska jag Buzza :)