Lite Bättre ..

2007-11-06 19:26:41 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Det känns lite bättre angående lägenheten men fortfarande inte helt okej :/ är fortfarande lite ledsen innerst inne , men det börjas kännas aningen bättre , älsk ska ringa Hyresgästföreningen imorn o kolla om dom verkligen får göra så , som dom gjorde , med tanke på att hon redan lovat oss lägenheten , så det borde ju gå som ett muntligt avtal? Nån som vet? jaja , vi får la se vad dom säger imorn ..

Imorn förmiddag ska jag o älsk o Wille till Mödravården , jag ska gå på efterkontroll , men kommer inte kunna göra nån Gyn undersökning eftersom jag har fel vecka =/ så vet inte om jag kanske får en ny tid för enbart Gyn Undersökning eller hur dom gör , får la se va BM säger imorn , kommer kännas konstigt att gå dit när man inte är gravid , hahah ..

En sak jag köpte på Tradera kom idag , ska hämta ut det imorn , har inte orkat göra det idag , har väl inte funnits ork till speciellt mycket idag =/ har ju som sagt vart ganska ledsen över lägenheten , Men man kan ju alltid ha hopp om att det ska lösa sig , fast det tvivlar jag juu på :/ men men ..

Kommentarer
Postat av: marielle

NEHE :) varför mördar hon alla för?:P

2007-11-06 @ 21:39:38
URL: http://Theosmammaa.blogg.se
Postat av: munin

Om hon har lovat er lägenheten, så är det ju ett muntligt avtal... då gäller det. Det ska det göra iallafall.

2007-11-06 @ 22:52:40
URL: http://munin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback