Apoteket

2007-10-17 11:18:22 Dagboken
» Kommentarer(0) «


ja nu har vi kommit hem från apoteket , va skönt att komma ut lite även om det inte är så långt till apoteket . tar ju bara 5 min att gå dit , men vi kom ju ut iaf , tror vi ska ta en promenad sen senare i eftermiddag . en lite längre . så nu har vi laddat upp med näs droppar , näs spray och ipren , får hoppas det gör susen :-) heheheh . men när vi kom hem så hade rocky bajsat inne :( vet inte om han ätit ngt konstigt , eller om det bara var ren protest för att han inte fick följa med oss ut . jag vet faktiskt inte , tyckte han verkade lite nödig innan vi gick , men trodde han skulle klara av att hålla sig tills vi kom hem igen , va ju inte borta alls länge , men det kunde han inte . för det låg en stor hög på köksgolvet , o fy fan va äckligt det va att plocka upp vill ja lova , men kunde lixom inte låta det ligga där i flera timmar tills jörgen kom hem : / så fick så snällt ta upp det  ... urk urk urk ...

lite senare kanske Mia & Petra ska komma hit , Petra ska få tillbaka sin mamma byxor jag lånade av henne när jag var gravid , jag behöver dom ju lixom inte längre . för nu är jag ju inte tjockis längre , lr aah tjockis e jag ju fortfarande men inte på det sättet , innan va ja ju vackert tjock o nu fult tjock typ :p men men så kan det va ibland !
nån gång kommer ja väl slippa allt detta överhäng , japp för jag ska köpa träningskort på Sportlife , o få bort mitt fett ! hahaha , nej nu ska jag fixa lite här hemma .. hejsvejs!

           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback