~ Bästa Frida ~

2007-10-23 20:54:22 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Frida har fixat om min design idag , hon är så snäll som orkar hålla på att pilla med min blogg och jag blir ju super glad så klart att hon orkar ;D TACK GUMMAN !! det betyder mkt för mig , fan vi måste verkligen ta att ses snart , pratat på msn huuur länge som helst , typ enda sen du fick veta att du var gravid med Philip . våra pojkar måste ju få busa med varann ;) synd att jag inte bor i Borås längre : / men men .. de går ju bussar :p hahhaha ..

Idag har jag o William bara varit hemma o myst en massa , han har dock vart lite grinig från o till , men det hör väl till att vara bäbis antar jag . så då har vi suttits och kramats en massa . ;D lagade mat idag med , det blev spagetti och köttfärsås , men fy i helvete va stark den blev , hahahha . men det gick ner det med . nu sitter jag o väntar på att Desperate Housewifes ska börja , imorn är det tvättdag =/ usch jag vill inte . Jörgen orkar la inte hjälpa mig heller skulle jag gissa på . det är väl bara att göra det så man blir av me skit tvätten . nu ska jag bänka mig i soffan . ;)



          


                                                         Frida & Philip ;)


image42


Kommentarer
Postat av: munin

Som svar på bloggen; Jag ska hälsa på Bambie i Borås.. hon fyller 20, ska ha fest. Jadu, det var en bra fråga... Jag får ta och komma snart, snart... =) Frågan är bara när... det tidigaste jag skulle kunna komma är i början av december, eller så någon gång i januari, när det är mindre att tänka på =)

2007-10-23 @ 21:44:08
URL: http://munin.blogg.se
Postat av: Frida

Hihi, klart vi måste komma snart! Vill verkligen träffa dig & William! (L)

2007-10-23 @ 21:56:07
URL: http://friidadrotz.blogg.se
Postat av: Cassie

ååh va gullig bild =)

2007-10-26 @ 04:30:47
URL: http://cassie92.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback