~ * min dag* ~

2007-10-15 18:40:54 Dagboken
» Kommentarer(2) «


vill börja med att svara på kommentaren från förra inlägget , från dej som inte kunde skriva ditt namn , han är van vid oväsen , jag brukar ha han sovandes i vagnen i vardgags rummet bredvid tven , o han bryr sig inte , jag kan dammsuga utan att han bryr sig ..  men precis som alla andra människor vill vi ha lugn o ro ibland , för att kunna slappna av , även små barn behöver lugn och ro . så nu vet du det !!!

Ja , idag är jag jävligt sur o grinig på en jävla massa saker , så ni behöver inte komma och påpeka det för mig! men med tanke på omständigheterna så kan man inte bli annat än sur . GAAAH !!
iaf , så har jag o william vart hos Karro idag , det va jätte trevligt , kul att träffas igen , för nu va det jävligt längesen sist , det får vi göra om snart igen , kanske kan du komma hem till oss nästa gång =) sen tog vi bussen hem och gick ut med rocky en snabbis , innan vi gick vidare till Granngården och till öf , vilket gjorde att jag blev på lite bättre humör iaf . nu sitter vi hemma o väntar på att våran älsk ska komma hem så vi kan åka iväg till maxi :-) han borde väl komma snart tycker vi !! , miss u baby !

och snälla , Låt mig va?


image10

Kommentarer
Postat av: Malin :)

William Den Sötaste Jag Svär

2007-10-16 @ 18:04:45
Postat av: Malin :)

William Den Sötaste Jag Svär

2007-10-16 @ 18:05:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback