Kärt återseende ..

2008-04-30 20:14:20 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja det är inte mycket vi har varit hemma idag , efter jag var hos tandläkaren så släppte Jörgen av oss hemma sen åkte han till jobbet , o William sov middag sen var det bara o ge han lite mat när han vaknade o sen klädde vi på oss och gick ner till stan , träffade Mia , vi har inte setts på hur länge som helst nu , så det var skoj att träffa henne . Vi gick och fikade på Oden Cafét .

Sen kom även Emma dit och fikade med oss , och pratade om allt mellan himmel och jord som vi brukar göra när vi väl träffas , och eftersom vi inte träffas så ofta så finns det ju alltid sjukt mycket att prata om . Sen följde vi med Emma till Överby eftersom hon skulle titta på en födelsedags present till sin svärfar. Det blev en skål från Cervera.

Så vi var hemma runt 7 tiden , så inte många timmar vi varit hemma idag ^^ hehe . Men det är bara skoj när man har nått att göra på dagarna och inte bara sitta hemma .. Jag har precis lagt William för natten så nu är det "mammatid" som står på schemat , ska kika på Barnmorskorna sen vid 21 & riskförlossningar , sen är det ganska lugnt , lite slappande i soffan , det kan jag behöva efter denna dagen , hihi!

Vi träffade även Williams blivande flickvän på stan , Nadine .. William blev super glad när han såg henne :) Dom kommer bli ett fint par . hihi ^^ Nej nu ska jag sluta babbla o kolla på VBÅ , missade avsnittet idag så jag har laddat ner det , orkar inte titta på reprisen imorn! :p

Kommentarer
Postat av: Nathalie

laddat ner ? vart ? :D

2008-04-30 @ 21:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback