Äntligen

2008-08-27 21:55:41 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Har vart på Överby med Jessica i eftermiddag, på ytterligare en jackjakt, denna gång med resultat, hittade en jätte fin svart jacka från Vila :) För enbart 299,- som hittat ju! Det va ungefär det jag hade tänkt att lägga ut på en jacka med. Kikade även i lite andra affärer med, men jag köpte inget mer, blev lite gurka & vitlöksdip inne på maxi bara, men det va allt =) Duktig jag är va? Sen blev det hem till Williams farmor, han var ju där. Skulle hämta lite saker, och pussa min älskling godnatt. Det kändes i mammahjärtat att cykla hem utan honom =(

Så nu sitter jag här helt ensam, ingen William och ingen Jörgen.. Känns jätte tomt så jag sitter o mölar i mig skit. Saknar dom såååå mkt just nu! Kommer kännas konstigt inatt och spec imorn bitti när ja går upp och inte har nån William att göra välling åt, o ingen blöja som behöver bytas, ja det känns konstigt helt enkelt. men men..

Ska snart gå o lägga mig, då jag får gå upp 06.30 imorn. Börjar 8.20 imorn med ett mattepass =/ Segt jag vet. men det får gå, nej nu ska jag krama min kudde =) Puss!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Ja ussh, jag kan inte ens föreställa mig hur hemskt de måste vara .. Jag kommer vara likadan.. eller de värsta kommer nog vara att lämna bort mitt lilla barn till helt främmande dagispersonal =( Ååh, vill aldrig att den dagen ska komma.

Jag jobbar på Ica Supermarket i Oden. Hoppas på att kunna dra ut på mammaledigheten så länge som möjligt genom att jobba lite när Rachid inte jobbar =D

Kramar

2008-08-27 @ 22:14:42
URL: http://jessicanord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback