Eget rum :)

2008-08-07 23:15:20 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Fullspäckad dag idag med :) Degade dock hela förmiddagen hemma med familjen, precis som jag vill ha det! Efter att William sovit middag och ätit, åkte vi upp till Coop och handlade lite bröd o sånt, köpte även en påse godis som jag kan ha i helgen, :) Sen släppte Älskling av oss hemma hos Åsa, där hon bjöd oss på tårta, William fick chansen att äta lite själv, men det va inte så intressant utan han ville att jag skulle mata honom istället. Sen fick dom bada för alla 3 barnen såg ut som lortgrisar, haha!

Efter massa bus och lek kom pappa Jörgen och hämtade oss, och sen åkte vi hem och började möblera om, datorn plockades ner, o databordet med så vi kunde få ut de i vardagsrummet.. För William skulle få flytta in i sitt rum, så jag plockade även bort våran byrå och ställde in den i vårt sovrum, + att vi flyttade in Williams säng in i hans rum, flyttade in alla hans leksaker, och gosedjur in till honom. Rummet är lååångt ifrån färdigt, då det ska tapetseras om, mer saker ska köpas till rummet och det ska fixas o donas, men det ser iaf lite mysigt ut =)

Till kvällsmat lagade jag lasagnette idag :) Så vi satt och mumsa och tittade på Ghost Whisperer, kan det bli bättre :) Nu är det snart sängdags måste ladda batterierna inför morrondagen då Madde & Anna kommer hit :) Får gå o köpa lite fika bröd på förmiddagen när vi går och lämnar Rocky, nu ska jag pussa på min sambo lite ♥

   

Kommentarer
Postat av: Jelikan

Tores rum är inte klart än och då har han sovet i eget rum sen han var ca 1 månad gammal!

2008-08-08 @ 10:26:58
URL: http://jelikans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback