Fiiiiika :)

2008-08-13 17:13:20 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu är vi hemma från fikat.. När vi först kom in till stan så fick vi gå till apoteket för att hämta ut pappas nässpray som han behövde ha, så kanske han kan få sova på nätterna, kanske jag med. Gud va det är jobbigt med dessa snarkningar, när i helvete ska han få en kallelse!?!?!??! Ja, men det är ju den svenska sjukvården vi snackar om, är du inte döende så får du ingen hjälp, så enkelt är det. Sen gick vi iaf upp o träffa alla andra, vi kom sist, haha! Så det fanns lite dåligt om plats, William fick sitta hos Åsa & Melwin, medans jag satte mig borta vid Madde & Linnéa, där var enda stället jag kunde sitta och äta min mat, beställde en pasta fläskfilé och William åt smörgås.

Sen gick vi och kikade lite, köpte mig en rengörings lotion på Åhlens, och ett linne på Gina, sen blev det inte så mkt mer. Sen gick jag o ringde lite samtal, det ena kändes ganska givande, tänker inte ta upp vad det handlar om här, för det har ni inte med o göra^^ Men ja vi får se efter helgen helt enkelt =) Jag tyckte att det lät bra på han iaf, nu är det bara att hålla tummisarna! Svängde förbi Hemköp, sprang in o köpte lite bakgrejor, så vi kan baka.. Får se om vi bakar idag eller nån annan dag =)

Nu ligger Jörgen o vilar lite, han hade så ont i sitt huvve, och jag o william slappar mest^^ Ska gå o leka lite med han nu hade jag tänkt mig, sen får vi se vad vi hittar på ikväll.. Kommer lägga in en video sen på lilleman, hur sött som helst =) haha

Kommentarer
Postat av: F R I D A - Philips mamma

det är väl knappt så att man får hjälp om man är döende numera heller..

2008-08-13 @ 19:43:24
URL: http://fridadrotz.blogg.se/
Postat av: Madelene

hejsan.. Det samma..alltid kul att ses=)

2008-08-13 @ 20:28:25
URL: http://madelenel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback