Fredag 22/8

2008-08-22 09:58:30 Dagboken
» Kommentarer(3) «


2 dagar kvar tills prinsen är 1 år! =) Men vårat lilla hjärta e sjukt :( Igår fick han 39 graders feber och det har han fortfarande, tempen har inte gått ner nått alls, hoppas det går neråt snart iaf, man märker att han inte mår bra för han ligger och gosar helt hela tiden, imorse sov han jämte mig i sängen, och det gör han aldrig när han är frisk, men måste erkänna att det va väldigt mysigt att ha han så nära och bara pussa på honom, så idag är jag hemma ifrån skolan, klarar inte att vara utan mitt hjärta =(

Så idag blir det bara hemmamys, Jörgen ska väl bara iväg och hämta ut sin nya telefon som han har beställt, jag blir faktiskt lite avis, då mitt köp av telefon verkligen va ett botten napp. Men men.. Ja får ha min skit telefon ett tag till, den funkar ju fortfarande iaf, det gjorde ju inte Jörgens, så han behövde ju verkligen en ny telefon.. Nu kom min tidning på posten med, "Föräldrar & Barn" så nu ska jag sätta mig o bläddra igenom den, innan det e dags för William att få en ny supp. =)

Kommentarer
Postat av: Malin

Ett tips om febern inte går ner.. flytande Ipren är toppen mot hög feber. Dessutom smakar den gott, så det brukar inte va så svårt att få i dem det. Ger bara tuva den nu för tiden då hon är sjuk, alvedon suppar hjälper knappt..

2008-08-22 @ 10:28:00
URL: http://malinsmumsigasida.blogspot.com
Postat av: Sandra

Nae lilla bubben :( Hoppas han blir frisker snart!

2008-08-22 @ 10:49:31
URL: http://ontheway.blogg.se/
Postat av: Lisa

Va har du för mobil då?

2008-08-22 @ 22:01:52
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback