Fullt upp

2008-08-19 20:21:48 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Första lektionen i skolan va hur seeeeg som helst =/ Han bara prata, och prata och prata.. Sen va det lunch, min lunch blev 2 koppar kaffe idag. Sen efter det va det matte, men vi gick helt vilse i byggnaden, jaja så kan det gå. Tillslut kom vi rätt iaf. Fick matteboken idag, men ja det känns som att jag inte kommer fatta ett skit av den om jag ska vara riktigt ärlig, men får se hur det kommer att gå. Sen cyklade jag hem, William hade precis somnat så jag la mig och vila en timma jag med, och när William vaknade ställde jag mig i köket och lagade middag, köttfärsås och pasta :)

Efter vi ätit, gick vi ut på en promenad hela familjen.. gick förbi en lekplats och där stannade vi en liten stund så William fick gungat lite =) Det va mycket uppskattat han skrattade som bara den, sen blev det en tur till Willys så vi fick handlat lite mjölk o sånt, imorn blir det en tur till och köpa alla saker jag behöver till tårtan, och lite kakor o sånt.

William ska nämligen ha barnkalas på torsdag för sina kompisar =) Ska bli skoj, våran lägenhet kommer vara proppad med barn o deras mammor, men det ska bli skoj. Åsa kommer hit efter att hon hämtat sina barn på dagis, och då ska hon baka Williams tårta =) Jag kan inte alls baka tårta så det får Åsa göra, så sysselsätter jag barna istället. Vid 4 kommer våra gäster, så det ska bli jätte skoj =)

Nu ska vi snart äta kvällsmat och ha mamma, pappa mys!

Kommentarer
Postat av: Lina

Jaha fyllde han dagen innan Loke, jag hade det på att det var dagen efter =P

2008-08-20 @ 10:48:22
URL: http://neithotep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback