Ingen Rubrik

2008-08-10 19:40:08 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jag kom inte på nån rubrik så vi skiter i det helt enkelt.. Vi har vart iväg en sväng nu på eftermiddagen, vi åkte bort till Jörgens föräldrar, skulle flytta bilstolen, den har ju suttit fram så vi flyttade den bak, den skymmer ju sikten så för Jörgen när han kör, så det var bäst så. Så nu får lilleman sitta bak med mig istället :) Sen åkte vi och lämnade tillbaka filmen på Hemköp, och sen upp till ICA Maxi, behövde handla hem lite go apelsin juice. Älskar apelsinjuice, helst ska den vara färskpressad, men vanlig går lika bra^^ Köpte även med oss 2 färdig pizzor hem som vi ska äta när William gått o lagt sig, även ostkaka, MUMS! Hur gott är inte ostkaka med jordgubbs sylt?

Imorn ska vi åka och storhandla o shoppa lite, jag är så trött på Jörgens sockar så jag har bestämt för att släng allihopa och köpa nya, + att jag behöver material inför skolan, som en almenacka, pennor, kollegieblock och lite sånt, jag börjar ju skolan på torsdag, vi börjar med 2 introdagar så man får bekanta sig med lokalerna och få köpa kurslitteratur, sen drar det igång på riktigt på måndag med upprop och undervisning. Hoppas bara jag ska orka detta nu, men jag är peppad och vill verkligen göra detta, jag ska inte ge mig!

Har även inplanerat en del fikor i veckan, blir med tjejorna ev på onsdag. Sen blir det nog en fika med Malin & Tuva =) Ja så lite har man ju att göra, vilket känns skönt, måste även ta upp med skolan att jag måste vara ledig den 1-5 September, Williams inskolning på dagis är ju då.. Och då måste jag medvara.. Men det ska nog gå bra =) Nu är det nattning av William, så jag ska gå och göra ordning en flaska välling.. ^^

Kommentarer
Postat av: Jessica

Ja visst är det jobbigt med sånt folk. Jag träffade aldrig denna som tog min tid och tur va väll det eftersom jag var så sur hahah Vi får hoppas hon/han är nöjd nu när dom har rena kläder iaf. =)

2008-08-10 @ 20:43:20
URL: http://jessicanord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback