Lite Shopping =)

2008-08-25 20:11:06 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Dagen i skolan gick fort idag. När det va dags för första lektionen idag pratade jag med min lärare om att få byta ner mig en nivå och det gick jätte bra, förtod mycket mer, och läraren va jätte hjälpsam o förklarade boken för oss "nybörjare" på lunchen gick jag till Sibylla och köpte mig lunch, va ju tvungen att fylla på matförrådet lite, när jag hade slutat kom Älskling och hämtade mig på skolan, eftersom jag gick dit imorse. Sen åkte vi upp till Överby, jag gick in på Sportson och köpte en cykelsits till William och en cykelkorg till mig =)

Blev även in en sväng på Maxi, hittade en jätte söt pyjamas till William, o sen massor med mat o blöjjor. och lite "dagisblöjjor" eftersom William börjar på dagis nästa vecka. Känns väl lite sisådär att lämna honom där, jag vill ju helst vara med William hela tiden, jag vill vara den som tröstar honom när han är ledsen, men nu blir det nån annan tjej/kille som kommer göra det :( Jag har hög separationsångest inför detta.

Nu är iaf cykelsitsen på plats, så nu kan vi cykla =) Bara korgen som skall sättas fast, sen jävlar ska vi cykla :) Imorn är det skoldags igen ;/ Hoppas denna veckan går fort, för hela nästa vecka är jag ledig! =) Nej nu ska vi ha mamma pappa mys =)

Kommentarer
Postat av: Mezzie

Naaw gott :-) Åh jag komme rihåg när bellis och jag cyklade första gången vad underbart hon tyckte de va... och nu cyklar ungen själv på stor cykel =D (dvs 16tums)

Går åren fort?!

OH jaaa verkligen!

Ha en underbar dag imorn i skolan med!

Och hälsa hem!

Kram

2008-08-25 @ 20:33:03
URL: http://mamatill2.blogspot.com
Postat av: Lisa

Jag längtar tills jag kan cykla med min lille skrutt!!

2008-08-25 @ 22:29:32
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback